A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Mindenki döntsön saját belátása szerint.
A bába válaszolban is asszem benne van, hogy szabad..szerintem enyhe hajfestékkel..semmi az ég világon nem lesz..nem szívódik az fel csak úgy..
Nem 12%-os hidrogénnel kell az biztos..
torolve_20131003125716

Sziasztok! Felébredtem :lol:

Gurgula: én is elolvastam a cikket. Szerintem kicsit túl van reagálva! Ugye nem minden héten megy az ember lánya uh-ra, akkor meg szerintem nem árthat! Meghát ha valakinél kiderül, hogy a baba lesabban fejlődik, többször nézik meg uh-on, arra sem mondja senki, hogy árt. Sőt! A 4D uh meg ugyan olyan mint a 2D-s csak a szoftver más! Én is szeretnék menni. Marcival 3* voltam Mátéval 1*. Most is 1* szeretnék a 20. hét környékén!

Vérvétel: nekem eddig 1volt. Szerdán lesz a 2. az AFP utánna 23.hét környéke vércukor és úgy tudom talán lesz még egy a 35-36. hét körül.

Én sem érzek még igazi mozgást, sőt mostanában semmit, pedig már nagyon figyelek és nagyon várom én is! Az annnyira jóóóó érzés :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

nekem is azt modnta a doki, hogy első trimeszterben ne, úgyhogy jó ronda voltam a lenőtt hajammal, dehát mi már nem az első trimeszterben vagyunk, Emi. :lol:

Kép
nenoke

na de jó, megnyugtattatok, igaz ezt már körüljártuk, de ... megzavart ez a nőci

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Én is úgy tudom, hogy szabad! Bajban is lennék, ha nem lehetne 9hónapig festeni :roll: Szegény gyerek gyorsan visszabújna szülés utánn, ha meglátná milyen ősz anyucija van :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

:P ez jó brigi

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Szia Brigimami!!

Na ja, nekem is van jó pár ősz hajszálam..

Esetleg egy paróka?? :lol:
Aztán kihullana a hajam alatta..na az szép lenne..kopasz anyuka..fuuu
torolve_20131003125716

Halihó,
Én ma egész nap böngésztem a neten, matracok és egyéb után kutatva, azta mekkor a kínálat!!!???? Azt sem tudtam hova kapjak?!

Blur: nekem folyamatosan feszül a hasam, és alul is húzódik, hiába a MgB6. Azt mondják, hogy erősek a kötőszöveteim, sportoltam én is sokat, bár mostanában elhanyagoltam, mégis húzódom. Ez van. A barátnőm a 32 hétben jár, és neki most (!) kezdett el húzódni a hasa. A mázlista! Úgyhogy ha a doki nem mondd semmit, ne foglalkozz vele, már én sem teszem.

CUKORTERHELÉS: Lányok nekem elvileg kellett volna csináltatni mert magas lett a vércukrom, de a doki azt mondta, hogy valami anyag van a vérben, ami csak a 20. hét körül mutatja ki igazán, hogy mi a helyzet a cukorral. Tehát most nem csináltatott terhelésest, majd csak a 20. héten az lesz nekem az első.

VÉRVÉTEL: 12. héten, most 16. héten AFP (toxo, egyebek), meg a külön csináltatott 4x teszt. (=3)

UH: én is úgy hallottam, hogy nem káros a 4D , ami ua. mint a rendes UH. Én megcsináltatom a 18. heti genetikai vizsgálatot, és esetleg csinálok még 1x a 3....x. héten.

Lynia: én is festetem, a fodrász barátnőim azt mondják, hogy ma már olyan kímélő hajfestékek vannak, amelyek nem károsítanak, a hidrogén-gőzt nem kell belélegezni. (jól szellőző helyiség).

Baba: a barátnőmnek ugyanennyi lett, jól megijesztették, elküldték a Schöpfm.-be tanácsadásra, tanakodtak, hogy szúrjanak, ne szúrjanak, aztán csináltattak egy 4x vérvételi tesztet és az már teljesen jó eredményt mutatott. EGyébként az AFP 50%-os. Ne aggódj, minden rendben van!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgula: én kiegyeznék, ha csak egy pár szál lenne :roll: Parókán még nem gondolkoztam, inkább befestem :lol:

brigi73

Ez van, örexünk Brigikém..
:evil:
torolve_20131003125716

Jaj, jaj csajok!

Ti fitti kismamik vagytok, hagyjuk az öregedést másra :lol:
baba24

Puszi mára, indulok a Babaváró tanfolyamra :lol:
torolve_20131003125716

Baba: köszi :wink:

Gurgula: jó okosodást :wink:

Én ma egész nap rágok valamit :oops: Muszáj ennem. Jajjj! Mi lesz ennek a vége :cry: :twisted: Muszáj vennem egy lakatot a hűtőre :lol:

brigi73

De jó neked Gurgula! én is akarok menni!

Brigi!
De ha a kis bébi éhes!!! Muszály enni... 8)
Nekem a párom azt mondta a drága, hogy ne aggódjak már a sűrű pisilésen, inkább értsem meg, hogy a babónak is kell pisilnie.... :roll: Tehát: Ha pisilni megyünk, a baba is pisil... (Ha lenne olyan hasonfekveröhögős szmájlim, akkor azt tenném ide...)
baba24

De nem ennivaló a kedvesem? HOgy aggódik a kis bébije miatt... :lol: :lol: NEhogymár visszafogjam a pisilésben... :lol:
baba24

Sziasztok!

Irtam már egyszer de egy oldalt kellett gyorsan megnézni és elszállt az egész!
tegnap voltam elég sz...l olyan hányingerem volt de hála istenek nem teljesedett be.
voltam ma vásárolgatni egy kicsit persze 1-2 lurkó ruha is becsusszant a szatyorba!

Szivvi vasárnap 11.én lesz fehérváron a Vizivárosi suliban baba börze.8-12.-ig.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!

Milyen lurkó rucik csúsztak be? MEsélj! :lol:

Mára mennem kell lányok! Jó éjt mindenkinek!
baba24

Sziasztok!Szeretnék hozzátok csatlakozni ha nem baj!Magamról Melindának hívnak Németországba élek.Elsö babánkat 2007.07.26-ra várjuk.Ma voltunk dokinál aki csinált uh és 80% hogy kisfiúnk lesz.
hemej

Jaj, lányok, én még mindig nem fogtam fel, hogy fiam lesz! Mit fogok csinálni egy fütykössel? Kép
(Eddig csak lányban gondolkodtam, annyira azt szerettem volna.)

kétfiús anyuka
babdorka

Szia Hemej!üdv köztünk.
ezt az oldalt szeretném figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm húgáé:
http://www.bodasbetti.atw.hu/

Bridzsi

Kép
esztora

Babdorka életpárjáék 10 vannak testvérek ebből 6 fiú!Anyukájuk szerintem jól megoldotta szerintem neked se lesz semmi gond. :wink:
Baba ime a termés:
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Üdv köztünk, hemej! Mesélj még, még, még, ennyi nem elég! Kép

Berakhatlak a táblázatba? Csinálsz vonalzót? Találtatok már neki nevet? Hol élsz, hol fogsz szülni, melyik országban? Hány éves vagy?

kétfiús anyuka
babdorka

kicsit sok lett a szerintem szó az előbb,bocsánat.

Bridzsi

Kép
esztora

Jesszus, esztora! 10 gyerek!!! Én kettővel sem bírnék, nemhogy tízzel! Mindig is tiszteltem a többgyermekes családokat, hogy bírják, én erre képtelen lennék.

kétfiús anyuka
babdorka

ebben igazad van, de már "túlvannak "rajt.legidősebb 41 éves legkisebb pedig az enyém 27.ja és miénk a 11. unoka de jön a 12. is.kb 2 hónappal lurkónk után.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,

Cukik a rucik!
Lassan én is beleveten magam a bébiiparba
Csak még nem tudom hogy rószaszín vagy kék legyen.. Esetleg fehér? Vagy zöld? :shock:

Andea,

Köszi, kicsit megnyugtattál :) .
Hétvégn meg se mertem szinte mozdulni, nehogy baj legyen :?
azt hiszem ez a zért túlzás.. Te fekszel még?

Vérvétel: Nektek mikor csináltak először tereléses cukrot?
Nekem van kockázati tényezőm is / anyukám cukrbeteg/ mégse küldött eddig a doki..

Kép
gabi
blur

Blur én ezért veszek unisex cuccokat egyenlőre pedig olyan édeseket tudnék még venni ha mi is tudnák mit rejteget lábikók között.
a terh,cukrot ahány orvos,város stb.. annyiszor és annyi időpontban csinálják.
nálunk 16-26-32 héten csinálja a védőnő.

Bridzsi

Kép
esztora

babdorka!Igen ba rakhatsz a táblázatba.Szóval 25-éves vagyok Memmingenbe élek.Itt fogok majd szülni is.Nevet még nem tudjuk talán Dávid lesz!Mondjuk nekem a Denis tetszik nagyon de azt a férjem nem szeretné. :twisted: Vonalzót majd fogok csinálni de most megyek vacsizni.Majd még jövök kicsit késöbb.
hemej

Esztora
Kösz a börzét, de én ilyenekre teljesen alkalmatlan vagyok! Turkálásra sem tudnak rávenni! Első bébi, úgyhogy szeretnék új cuccokat neki!

Hemej
Szijjaa!

KépKép

KépKép
szivvi

Születtem hajnal 1/4 5-kor.Hát a fogantatás szerintem okt.2O.
pillangó7

Bababörze!Hát mi tegnap meg tegnap elött ott votunk és két karton ruhát vettünk amik tényleg vadi újaknak nézznek ki.H&M és C&A :lol: rucik.Mi kb 50€ fizetünk de tényleg nagyon szép ruhákat vedtünk.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Nekem sajnos gurgula nem tudta volna megmondani a baba nemét, mert fogalmam sincs, melyik éjszaka termése lett. Kép Mi már nyár óta próbálkozunk, nem bíztuk a véletlenre...

hemej, beraktalak. A sorodat is kikékítsem, vagy azzal még várjunk?

kétfiús anyuka
babdorka

Gyors bekukk...

Ruhából mi is öröklünk szerrintem egy csomót,de készülök a bababörzére és anyu meg mindig járja a babaturikat! Ezek az aprók nem tudnak elnyűni egy ruhát... oly gyorsan kinövik. Persze 1-2 új belefér, mert kell az is...

cukor: én még nem voltam ilyen jellegű vérvételen,szerintem 20án fog beutalót adni hozzá a dokim, ha esetleg elfelejtené majd számon kérem. Nálunk az anyai papám a cukros,de az apósomék se százasok,de nekik max a babához van közük :D
Vendég

Babdorka én se vagyok 1OO% mert mikor peteérésem volt sürün próbálkoztunk.A neten vhol volt egy olyan cim hogy bekellett irni az utolsó menzesz első napját a gép pedig kiírta a fogantatás dátumát úgyhogy én is csak innen irta a fogantatás napját.
pillangó7

pillangó, Te még nem is vagy a táblázatban! Belerakjalak? Megírod az adatokat hozzá?
A fogantatás dátumához nem kell gép, mert a gép ha menzesz alapján számol, tuti 14. napot mond. De hát ki tudja, hogy pont a 14. napon volt a peteérés? Lehetett az 1-2 nappal előtte vagy utána...

kétfiús anyuka
babdorka

Na, előkerülök szép lassan én is.

Annee! Rubofen mehet, aszonta Dokim múltkor. A tartósan 38 feletti láz nemjó Bébnek!

Cukor: én nyertem. Egyetlen cukor-terheléses vizsgálat a 25. héten. Mondom én, hogy el vagyok hanyagolva... Vérvétel eddig volt a 12. hét körül, meg az AFP. Lesz a cukor (+vérbaj (WA), mert az lemaradt múltkor - ez is milyen már, vérbaj, Bp-en, 2007-ben??? - hűje védőbanya), és többről nem tudok.
Nekem nagyim felnőttkorban, de viszonylag fiatalon lett cukorbeteg. Dokim erre. Jó, akkor nem 50g, hanem 75g glükóz. Hűha, de komolyan vette.
Tesóm terhességi-cukorbeteg gyanús volt. 1 hét diéta (=Norbi napirend) rendbehozta. Igyekszem én is odafigyelni. Sajna nehéz, amikor jön a vágy... (merthogy nekem már megjött a durva kívánós korszak).

Blur! A feszülgetés sajna normális. Tanuljuk egymást, és alakulunk. Ha nem görcsöl, ne parázz. És addig feküdj, pihenj, amíg van rá időd.... Én kezdem ezt belátni. Jól is esik, ki is kell pihenni magam, mire Főni megérkezik. És most vagy abban az időszakban, amikor valami ugrásszerű növekedés / változás megy végbe a méhedben. Feküdj, és babázzál!

Múlthéten 2 öki partim is volt. Nem hányás, csak a régen elhagyott öklendezés tért vissza. Talán a fáradtságtól, nemtom.

Mocorgás: az én drága fiam 1 hete csak lefelé tud rúgni. Úgyhogy bár nagyon jó, hogy van visszajelzés, most egy kicsit sok... Mi lesz később?

Párom házasodni akar 8) Mondtam idén ne, ha lehet, elég érdekesség lesz (szülés + költözés 8-9 hónaposan). Csak röhögött.
Szal asszem benőtt a feje lágya. És mindenkinek Bébről beszél....
Meg mostanában túl elfoglalt. Két dolgot mondtam neki, hogy ki mire akarja megkérni / felkérni, és mondta, hogy jaj ne, hagyjanak egy kicsit békén, nekem gyerekem fog születni!
És mondta a saját szájával, hogy szülés után 2 hétig itthon lesz velünk! Olyan boldoggá tett. Elérzékenyülök, ha rá gondolok.

Körülmetélés. Párom családja zsidó származású, de már nem tartják a vallást. Nekem eddig fel sem merült, csak most, hogy kérdeztétek. Fitymaszűkülettől én nem tartok. Tudtommal nem olyan sűrű rendellenesség, és kell hozzá hajlam.
De húzogatni csak bizonyos idő után lehet és kell, nem? Brigi? Ugye megtanítják majd a védőbanyák?
Sztem úgy jó a kuki, ahogy megszületik. De persze ez ízlés és vallás kérdése is.

Babaruha. Én nem merek. Babona. Majd május végén, mert akkor mi már a 9. hónapban leszünk, így jöhet, amikor akar.
Múltkor is hallottam egy rémtörténetet egy ismerősömről. Nem is merem nektek elmesélni. De az a fájdalom...
Huhh, inkább pokrócba csavarom az én drágámat, de nem merek ennyire előre vásárolni. Legszívesebben mindennel megvárnám a szülést. Esetleg írok kívánságlistát típusra pontosan, és Apa meg az ismerősök megveszik, ha kijöttünk.

Mamik! A mózeskosár jó az első hetekre? Fogalmam sincs, milyen a jó ágy, és mondták is, hogy eleinte az túl nagy. Gondoltam várok vele. Hülyeség?
Vendég

Babdorka igen légyszi tegyél be.Nem tudom mi kell hozzá.Mai nappal vagyok 17 hetes 3 napos, júl.13.-ra vagyok kiírva. köszi
pillangó7

Hú csajok!

Amiket itt összeolvasok tőletek ezzel a terheléses cukros macerával, ..... hát nem túl verőfényes. Itt hálisten ilyen nincs. Legalábbis az előző kettőnél nem volt. Oszt nem tudom, hogy most ez a rendszer a kismamák előnyére avagy hátrányára válik-e. De nekem azokból amit írtok nem az jön le, hogy cukros lötty, hanem löttyös cukor. Humoromnál vagyok, vagy mi? :mrgreen:

Szarvasbori: a mózeskosárról kétfajta visszajelzést tudok elmesélni, mindkettő saját kölkem részéről: Edina 3 hónapos koráig volt benne, jól elvolt, legalábbis úgy gondoltam. Aztán egyik nap arra figyeltem fel, hogy mintha akkor ébred a drága, mikor nyújtozódik, s beüti a kicsi kezét. Hát másnap már kiságyba költözött, amit meg is hálált azzal, hogy attól a perctől kezdve átaludta az éjszakákat.
Ezzel szemben a húga.... na őt nem érdekelte mózeskosár jobbra vagy balra, semmi változást nem vettem észre rajta miután jó 2,5 hósan átkerült a kiságyba. Éccaka meg felkelt szinte a 2 éves szülinapjáig. Szóval igazodj ki rajtunk, ha bírsz.
Nálunk különben kilőve ezennel ez a fejezet: kosár elment a sógornőimhez, s én már tuti nem hozatom vissza. Jó lesz nekünk egyből a kiságy (ja, már tartanánk ott), max első körben a magasabb állású matraccal.

Amúgy nem tom, hogy most kit ábrándítsak ki azzal, hogy ha a kismama rókakomászik lesz lánya. Hisz Edóval max 5 percet voltam rosszul (no hányás) a 41 hét alatt, míg Adriával ez az időtartam felemelkedett kb. fél órára. De retúrt nem váltott ott sem semmi kaja. Ellenben most már vagy 4x dobtam ki a bentlevőt, először a vasútállomáson. Szerencse csak icipici mennyiség volt, s azt elkönyveltem annak, hogy ha már 80 percet késett a vonat, akkor a vasúttársaság kiérdemelte ezt tőlem. Na ja, persze nem specc a takarítónéni :lol:

Ja, meg a kínai szerint elsőszülöttem tuti fiú (bármelyik nap is készült volna anno 2000 áprilisában - jó, én tom, hogy 17-én), bár a másodikra azért még a jó kínai is rábólintott, hogy lány.
Ja, vagy lehet a jellemüket állapította meg? Mert akkor tuti nyert, Edó a kisfiú a családban.

Pusszancs nektek.

Ja, mi volt végül fogdokinál? Nekem is kéne menni, de már vagy 3 hete elfelejtek bejelentkezni. Így mikorra fog fogadni a foggyámbász? :roll:

Kép
kissmanó

Na hellóka,

Blur: nekem szokott enyhe görcs is lenni, a petefészkemnél, de azt mondja az orvos lehet a stimulációtól is (hormoninj.); én pihenek is, meg azért néha futkosok, de semmi emelés, vagy megerőltetés, még a torna sem... Remélem majd később a torna még belefér. Egyébként nekem jobb lett a MgB6-tól, napi 3x2 végigszedtem egy dobozzal, aztán majd most csak 3x1 kapszulát fogok szedni.
Az a furcsa, hogy nekem a 12-14. hétig szinte semmi bajom nem volt elmúlt a hányinger, émelygés, minden, aztán hirtelen a hasfájás,feszülés elkezdődött, meg újra hányinger, hányás, gyomorégés. Ez van. Szerintem szedd a magnéziumot nem ártassz vele, meg pihenj, amennyit csak tudsz. :wink:

Babacuccokban én is babonás vagyok, nem merek vásárolni, de már szinte mindent kinéztem, hogy ne kelljen majd töprengeni, meg viaskodni magammal, hogy a sok áruból mi is legyen.
Babakocsi, autósülés, hordozható kiságy, szoptatóspárna, mellszívó, kis zoknik, rucik már vannak, (ajándék) de még nem mertem elhozni.... :roll:

Brigi: doktor nekem azt mondta, hogy egyek joghurtot (bélbigyósat) attól jobb lesz a gyomor, nem lesz hányinger, hányás, nekem jobb lett tőle. :wink:

Kissmanó: nekem volt rókakoma, nincs étvágy, mégis fiúcskát mutatott az Uh... Szerintem lutri. :P

Bori: én tuti ágyat veszek, szerintem kényelmesebb, és egyszerűbb már az elején megvenni. Pl. nekem is barátnőm mondta, hogy a kiságy se mindegy, mert van amelyik túl kicsi és a baba idővel "nem fér el" rendesen.

Na sziasztok, jó éjt mindenkinek, szép álmokat Mamikák!

Andrea
Kép
kindernay

én nem vagyok babonás soha nem is voltam.
én is szinte csak turkáloban vettem eddig a lurkó ruhákat.kivétel pár darab ausztriai vétel.nem szándékozom csupa új ruhára kiadni súlyos ezreket.nálunk is mindenkinek mondtam hogy vegye meg nyugodtan ha lát v.mi jót.
fogorvost kihagyom szerencsére jók a fogaim.egy közeli barátunk fog pecsételtetni nekem (fogorvosi műszerész)

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Nyílt a Budain egy Kenguru Gold üzlet. Én még Bp-en néztem, elég jó árak vannak és a minőség is jónak tűnik! Pl egy rugi 700 Ft..

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Köszi a priviket!

Még mindig nem vagyok okosabb, de talán már csak 1-2 nap. Remélhetőleg még AFP előtt sikerül váltani...

Babaruha: van egy csomó Emiről, csak az a baj, hogy hiába igyekeztem uniszex színeket venni, valahogy a 70%-uk rózsaszín...
Ha kisfiú, megszívja. :wink: Ráadom! :wink: Legalábbis itthon...

KépKépKépKépKép
uxi

babdorka:köszi hogy be raktál a táblázatba,igen a soromat be kékitheted.Tök jó a férjem szabit kapott megyünk jövö hétten Magyarországra allig várom.Sokan most fogják meg tudni hogy kisbabánk lesz.

hemej

Szivvi gyakran járok arra (Budai u.)néztem már én is.meg a kismama újságban is szoktak hirdetni.

Bridzsi

Kép
esztora

Hali, nem olvastam el a mai termést, majd holnap.

Ma voltam a nődokimnál, összeírtám néhány kérdést, meg ha már ott voltunk, kértem, h nézzük meg uh-n a babát. :wink: Megnéztük, dobogott a szíve, ezt akartam látni :lol:

Vki írta, h normális-e, h 15. héten semmi tünet nincs. Sztem igen, nekem pl. akkor nem is nagyon dudorodott a hasam.

No megyek, páá.

Szia Hemej!
Majdnem egy napra vagyunk kiírva :D !

Csajok, drukkoljatok ma délelőtt, hogy elvállaljon a doki!

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Uxi, drukkkkkk!!!!

Gurgula, milyen volt az előadás?

Tegnapi ultrahang témához: Én nem hiszem, hogy ártana. Nem jobban, mint a 2 dimenziós, miután ugyanaz a technológia. Ezek a cikkek azért születnek, mert a 4 dimenzióban óriási üzlet van. Csak az a gáz, hogy a kismamákat riogatják folyamatosan. Ugyanilyen kérdés, a mit lehet és mit nem lehet enni, inni a terhesség alatt. :x Mi biztosan elmegyünk a 20. és a 30. hét körül 4 D-re aztán júliusban meglátjuk! :lol:

Nekem is csak egyszer van cukorterhelés a 24.-26. hét környékén. Így összesen 4 db vérvétel. Első a 12. hét körül, a második az AFP, a harmadik a cukorterhelés, a negyedik a szülés előtt a 30x. héten. De nem is baj, a Péterfyben a laborosokat az állatokhoz tudnám hasonlítani.

Fogorvos: Nem a lukas fogak miatt kell elmenni, hanem a fogkövek. Nekem a fogdoki mondta, hogy a fogkő alatt olyan bacik termelődnek, amik a szervezetbe jutva akár koraszülést is eredményezhetnek. És ez nem riogatás, mert ezt már olvastam is.

Rucik: Sajna, mi nem nagyon öröklünk, vagy még nem tudunk róla. Eddig a barátnőm ajánlott fel pár rucit, illetve a tesóm egyik munka társa. Így a nagyrészét, mi fogjuk beszerezni. A turizásra meg azért nincs szükség (szerintem), mert a C&A-ban például kettő body kerül 800 forintba és új.

kispiskóta

Dobok nektek sztárfotót Emiről. :D
Kb 3 hete készült.
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi, gyönyörű a lánykád!!!!! És ezek a göndör fürtök! ÁÁÁÁÁÁÁ! Én is lányt szeretnék... :oops:

kispiskóta

Sziasztok!Nálunk szakad a hó pedig ma sétát terveztem de nagyon csúszik is az út.Ha nem muszály nem indulok el.Uxi tényleg nagyon szép kislányod vad!Szép napot mindenkinek kismamik. :D

hemej

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: