Sziasztok!
Na, megint itt a hajnali bagoly
Ami a ruhákat illeti, én is nagyon örülök, hogy tavaszra-nyárra lesz igazán nagy a pocakunk, s nem kell ezerféle téli cuccot venni. Nenokével egyetértek, szerintem is jobb szoknyákat, ruhákat hordani, csak azért gondoltam, hogy jó lenne egy naci, mert ugye még hideg van. De szerencsére ezzel a vastag harisnyával is nagyon jól elvagyok. Csizmám nekem is magassarkú, de majd később maradnak persze a lapos papucsok. Túl sok mindent én sem akarok venni magamnak, hisz elég sok pénzt kell majd költeni a babára... A mostani ruháim sem kikmamaruhák, azkat majd csak akkor veszek, ha igazán nagy lesz már a hasam. Tegnap végül ruhát nem néztünk, csak két harisnyát, s pocakkrémet vettünk.
Gurgula, édes a pocid, s szerintem sincs háj rajtad

S egy nagy gratula a jó eredményekhez!!!
Andrea, Jovi, Nektek is gratula, örülök, hogy minden rendben!!!
Dorka! Örülök, hogy jobban érzed magad, jók az eredményeid s hogy egy ilyen helyes kiskrapekot hordasza pocidban!!!
Brigi, remélem már javult a helyzet, s megmarad benned az étel...

Tényleg rengeteg ez az idő, míg újra láthatod a babát!!!
Moniá!!! Nagyon szupi a hír, minden jót továbbra is!!! Drukkolunk Neked nagyon!!! S valóban, az októberi babák a legjobbak!!!
Ami a melltartót illeti, én itthon egyáltalán nem szoktam hordani. Ám akkor majd később viselek, ha nagyra nő, szerintem most még ugyanakkora mint ezelőtt, csak talán egy picit keményebb...
Jó volt tegnap egész nap kispapával együtt lenni, vásárlás, vacsi egy indiai étterembe, itthon dvdzés... Sajnos ma elutazott, s csak holnap látjuk, érezzük újra
Puszi Nektek, kellemes vasárnapot!