Lindi: először is szuper, hogy ennyire előre nézel és hát nemtom min mentetek keresztül (mert sokan csak egy-két szóval mondták, hogy hűha de majd te elmeséled), de ezek szerint neked nem volt olyan rózsaszínszép mosolygós szülésed...de Barni baba biztos kárpótol Titeket meglátod és meghálálja neked, hogy itt lehet
a kiváncsiságom meg majd elmúlik, nem akarok tapintatlan lenni...
Vica: alvás: 4 hós koráig Kamilla is álomalvó volt, majd jöttek a fogak, anyuka cicivel vigasztalta, fog már rég nem fájt, ámde cici jó volt éjjel+anyáékkal együttalvás is néha bejátszott=ded ébredt rendületlenül. Eldöntöttük, hogy 1 éves koráig hagyjuk ezt, majd bekeményítünk. = Amikor sírt a ded Apjuk kelt fel hozzá és ringatta a popit majd vissza kiságyba, ahol ded üvöltött mint állat, de egyre kevesebbet és aztán már rájött, hogy se cici, se nagy ágy igy nincs miért kelni. Kb 1 hetünkbe telt. Hozzáteszem, hogy van amikor megriad igy is éjjel, vagy nyöszizik, de akkor se jön át hozzánk. Nekem hiányzik is, de nem lehet össze-vissza kezelni szegényt, mert akkor újra jön a hiszti, hogy ha tegnap lehetett akkor ma is akarok! Érdekes mód az esti cicimegvonás nem is annyira bántotta, mintsem a köztünk való alvás...
ZSan: sokat nőtt a pocakod!!! és a srácaid igazán hasonlítanak rád
Indi: Ahogy beültünk az autóba Kamilla már az Obinál aludt, aztán itthon persze nem aludt már vissza, és 1/2 5-kor sikerült végre újra lenyomni erőnek-erejével, mert már esett-kelt! Szegényke nagyon hamar kiütötte magát a sok embertől

Igazándiból én azt szerettem volna ha más gyerekekkel játszik, de ebből csak az lett, hogy ő is megfogott egy babát meg egy nagyobbacska kislány is ugyanazt a babát és kétfelé húzták. Marha büszke voltam, hogy Kamilla olyan bika, hogy a kb 3 éves kislány nem bírta tőle elvenni a babát, pedig már vicsorgott is hozzá! Enyém jány meg nemes egyszerűséggel rántott rajta egyet és már nála is volt a baba

Szal ennyi volt a közös játék, mert közben meg annyi felnőtt tipródott azon a pici helyen, hogy na...sajnálom, hogy nem tudtunk többet csevegni
Ja és láttam Ficánkáékat is messziről és Vince igen nagy fiúcska már!
Fibi: drukkolok, hogy elmenjen a kégli márciusig!!+++++++++
Apropó: igaz, hogy meg akarják szüntetni a szocpolt??????
Barbi: grat. a vizsgákhoz!
Votiv: az OB leírásod nagyon vizuális volt: elképzeltem a sok csecset meg a színes mindenféle embert
Ancsi: remélem nincs Lencsinek semmi komoly baja???
Zuz: Hova költöztök?? Hajadról kérek képet!!
Ja Vica és Indi haja nem is olyan rövid, mert akkora, mint amikor a Deniéknél voltunk nyáron és neked még pocakba volt Máté!
Rylie