A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
fiúk hogy vannak? Kell a +++++++++++++?

Új vasalóm szuper, eddig se utáltam vasalni, de most imádok. :D (Philips comfort 1000 vagy mi)
neet
neet

Vica :) csak azrét írtam le D alvását, mert én semmi különöset nem csináltam vele, ő iylen. Igaz, az estit randalírozás néha az agyamra megy, de aztán kárpótol a kicsike a reggelig tartó alvással :) Majd beáll Máténél is :)

Másenyka :) örvendetesen belehúztál az írásba :)

indianyo

Mása,
én pontosan 19 nap mulva leszek 31 éves :lol: na jo, ma pont 22 hetes a pocakom :D :D
a garailakás tényleg nagyon drága :( ha az a sorházi kicsit olcsobb, akkor érdekel :) köszi, ha megtalálod a linket :)

Deni,
igen, tudott Zsoló gyogyulni, sokat feküdt, meg néztünk kettesben sok jo filmet, amig anyumék unokáztak :) tiszta hawaii volt :D és B egyáltalán nem hiányolt minket, bármelyik rokonnal elment sétálni meg boltba, meg nyulakat etetni :D

Vica,
akkor holnap püben irok rola, nem untatom a többieket itt :)
fibi

szerintetek van gyereknőgyógyászat a fehérvári úti rendelőben?
és ha igen, kell oda beutaló?
csak mert szerintem lehet, hogy a kisajkak összetapadtak, vagy mi. :(
ancsipancsi

Deni,
Franciaágy :D :D:D Leesésgátlóval! :D Tök jó :)

Fibi,
szerintem holnap járunk anyósék felé és akkor kiderítem;) Ill. megkérem apóst, hogy érdeklődjön körbe;) Mert a kertjük végén is most (egy éve) nyílt egy utca, ahová építgetnek valamiket. Nekünk nagyon minimális volt a keret és csak azért nem maradtunk ott. De ha egyszer sok pénzem lesz..... :)

Indi,
igyexem :wink: Éljen a kevés meló!!!!!sok babanet :)

Vica!
Köszike, próbálkozom :wink:

Ja, és Fibi!
Ha én ismételten két héttel hamarabb szülök kiíráshoz képest, akkor még akár..... húúúúú...... izé..... :wink:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,
sima gyerekorvoshoz nem akarod elvinni? :( bekenni sem lehet neki, vagy az eleve hülyeség? :?
fibi

Mása,
kösziiiiiii elöre is, aranyos vagy!! :) a keret nekünk sem tul bö :(

de ha én meg ismételten 10 nappal késöbb szülök, akkor..... huuuuu, de azért :wink: :lol:
fibi

Ancsi,
Szerintem elsőre gyerekdokinál próbálkoz. Ma már mindenféle új hülyeséget kitalálnak és lehet, hogy a beutaló is kell :( ++++++++++Nektek.

Neet,
jöhetsz hozzánk vasalni, mert ez az egyetlen dolog, amitcsak muszájból csinálom :twisted:

Na, most akkor miért nem a képek jelentek meg??? :? Valamit , már megint, nem jól csináltam :evil: Most már aztán irgum-burgum

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi,
Bármi lehet 8) :lol: 8)

Már megint csak a link jelenik meg, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil:
HTML nem tudom bekapcsolni. Ezért nem a vonalzó jelenik meg???

MM=MérgesMása

Aláírás:nem írok alá!!!!
szmagdi

Behoztalak titeket! :lol: Bár bevallom nem szóról szóra. :oops:

Indi! hol van ez a MÜPA?Nagyon jól hangzik! :lol:

Fibi! De édes Bálint Papához ragaszkodása! :lol:
Nem tudom aktuális-e még, de én naponta szedtem a MagneB6-ot, dokibácsi jóváhagyásával,- ha jól emlékszem - a 38. hétig.
Felületesen olvastam, de tényleg nem írtál a Gabival való találkádról? :?:
+++++++++ a betegeknek

Pocakcicakép :lol: :lol: :lol:

Nukada! Enyém ded is nagyon csuklós volt pocakban. S idekinn is az maradt. :lol:

Ákos de jóképűűűűűűű! :lol:

Rylie! Transzos Kamillán jót mosolyogtam. :lol: Nálunk én avattam be a jóba: simizek vele úgy hogy a kezemben fekszik, s akkorákat röhög. :lol: Úgy elszédülök, hogy csuhaj, de ő úúúúúúúgy élvezi.

Akata! Ha te félsz a gyerekúszástól akkor a legjobbat cselekedted!!! :wink:
Tényleg egyszer kér az ÁNTSZ igazolást a gyerekről az elején. Én is hallottam már sztorikat, de az éteren elintézem ezeket, s levédem magunkat. 8) :lol:

Zuz! A csontkovácsot a derekadra írtam.

Szrekuc! Múltamról majd inkább egyszer személyesen...

Kisün! Baciügyben én a strandoktól félek.
csokik: Dóci milyen művelt! Gratula! :lol:

Ancsi! Küldj címet, s akkor postázom a kajcsikat.
Lencsinek +++++++++ Holnap dokiztok? Emlékszel hogy Lindi is a saját nődokijához vitte?

Vica! Köszönünk mindenfajta gratulát. :lol:
A hír igaz a szoktatásról, de nem 28 hanem 32. Nálunk – Pólus Hotel – nagyon szépen elmagyarázta a csaj, s megnyugtatott hogy nem fáznak meg a dedek. S tényleg nem! Nagyon ajánlom az úszást! Nagyon szupi!!! :lol: :lol: :lol:

Mialatt nem voltam egyszer azt álmodtam, hogy ikreket szültem, s gyönyörű indaiak voltak :lol: - a férjem volt az apjuk :shock: . A kiscsajt mindenáron Goának akartam hívni, s már beszéltem rá a férjemet a családban lévő családi nevek felvételére, csak azért hogy Goa lehessen a kislány :mrgreen: . A másik fiú volt. Ami még mókás volt, hogy megszültem az egyiket, s fel akartam állni a szülőasztalról amikor mondták hogy maradjak mert jön a másik ( s ugye manapság már pár hét után tudhatjuk eztetet)
gödibarbi

No, azt hiszem megyek aludni.

Jóccakát mindenkinek!

Mása
szmagdi

Mása :) Csatlakozom Indihez: szuper, hogy így pörögsz :D akkor holnap sokfele jártok :wink: és apának volt az ötlete, hogy 1 óriási ágyat kéne venni a két gyereknek, aztán oldják meg ők a ki-hol-alszikot :lol:

Fibi :) De klassz, hogy Zsolo tudott pihenni + Rátok fért egy kis kikapcsolódás :wink: és csak nézek, hogy Bálintod milyen önálló már, bevásárol és nyuszikat etet :shock: :D és kíváncsi vagyok a növekvő pocidra! hogy van mostanság? görcsölget még? a pihi neki is jót tett, ugye? és néha már nekem is kezd feszülgetni, úgyhogy beszereztem a magnéziumot a bizt. kedvéért én is :roll:
denizsa

Ancsi!
Lencsinek jobbulást!!!!!!!!!! Bardóczit nem hívod fel? Lindi is hozzá vitte Grétit.

hajam: hát még vállig sem nagyon ér, és olyan mindenhol tépett. Párom nézett nagyokat, hogy miért nem beszéltem meg vele, de azért tetszett neki nagyon, csak szerinte ez nem olyan zuzmós 8) De nekem már nagyon szükségem volt egy kis változtatásra :roll:

Indi!
nem adtuk el a lakást. MÉG!!! És te mintha tudnál valamit 8)

Vica!
Á, mire összehozunk egy talit, teljesen rendbejövök, de nagyon köszönöm!!!!!!! Viszont egyre inkább gondolkozom azon, hogy milyen jó lenne egy hátmasszázs!!!! Annyit görnyedek a szoptatás miatt.
Játszószőnyegről fotó érdekel!!!!!!!

Vica, Tinu!!!
alvás: B 5 hós koráig külön szobában-ágyban aludt, és max 1x ébredt kajálni. Aztán beindultak a fogak :twisted: Azóta nem alszunk. front, szél, telihold, fog, és ha éppen egyik sem lenne, akkor már csak a megszokás miatt ébredünk. A mélypont a félóránkénti kelés volt! Na, akkor már sírógörcsöt kaptam az éjszaka közepén. És most Apájával alszik, éjszaka át is vándorol az ágyába, és nagyjából alszik is. Úgyhogy szerintem semmi összefüggés, hogy újszülött korában hogy alszik a gyerek. Most Pannussal együtt alszom, 1. mert a hálószobában B alszik, és nem lehet még őket együtt altatni, 2. ,mert ki akarom élvezni, olyan jó!!!! Néha úgy szeretnék B-vel is aludni, mert ő már abban a korban van, hogy bújik! Ma én altattam este, és olyan jó volt, ahogy hozzámbújt, és mondta, hogy anya, aztán "muszi" felkiáltással kereste a cumiját :lol: végül bekucorodott az ölembe, és elaludt...

Kép
Kép
zuzmo1

Barbi :) MÜPA=Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház mellett a Lágymányosi-híd pesti tövében. (remélem Indi nem haragszik meg...) és minden vasárnap gyerekprogik vannak :wink: Álmod érdekes (lesz itt még baba :wink: ) és apa mit szólt hozzá?

Mása :) Ne légy mérges, majd legközelebb sikerül! :wink: (mondom én, aki még hozzá sem fogott a vonalzójához :oops: majd kapok is Szrektől....)
denizsa

Deni,
tényleg nagyon önállo lett Bálint az utobbi idöben, ami külön jo (ha igy marad) a kisteso miatt :) és olyanokast szövegel, hogy csak nézünk :shock:
enyém pocak is feszülget néha, és csak a pihi segit rajta. Neked is akkor +++++!!!!

Barbi,
ikres álom :lol: akkor tényleg 3 gyereked lesz (minimum) 8)
igen, szedem a MagneB6-ot, kivéve amikor el nem felejtem :?
Elözö oldalon pont irtam, hogy Gabi el lett halasztva köv. csüt-re.

én is mentem, jo éjt Nektek! :)
fibi

Fibi!
Üdv itt újra! És örülök, hogy tetszettek a képek!!!

Barbi!
Csontkovács: nem a derekam fájt, hanem az oldalamban a bordák között az izom. Nem hittem, hogy van ilyen! :shock: :twisted:
Álmod tetszik :D

Mása!

nekem ilyen az aláírásom, hátha ez segít:
Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
aha, tök jo meglepetés volt, mert nem is tudtam, hogy Tomi vitt le fényképezöt a motorozáshoz :D
oldalad javult valamennyit? Kkeméten tudtál pihenni?
fibi

Zuz :) Hátadnak bulást!! Gondolom szóba sem jöhet, hogy fekve szoptass (akkor nem fájna annyira), de akkor hogy menne a tandem, nem igaz? :roll: Édes lehetett Bazsó az este :D Enyim gyerek is nagyon anyás volt ma este, megfogta a kezem és behúzott az ágyába, így odafeküdtem mellé és együtt hallgattuk apa meséjét... aztán elaludt és bevallom én is majdnem :lol: Oldalad azért javul vmennyire?
denizsa

Mása!
oké, ez tuti nem segített :lol:
szóval: szögletes zárójelben img az elejére, és a végére szögletes zárójelben/img. A kettő közé tedd a kódot.
zuzmo1

Javulgatok, már csak a röhögés és a tüsszentés necces! Pihenés nem igazán volt, de kikapcsolódás igen!
Imádok fekve szoptatni, de az csak úgy működik, ha közben a másik ded alszik 8) Deni! KLassz lehet a családi meseolvasás!
zuzmo1

Jó reggelt,

Csak gyors bekukk, mert megyünk intézni a meghívót, meg utána megyünk rokonlátogatni. De benéztem, Mása tudott-e vonalzót csinálni?

Mása,
Szóval, megnéztem az enyémet. HTML-re nem tudod átállítani, a BBCode aktív. A Babafalváról kimásolod azt a sort "alles zusammen" - bocs, ha rosszul írtam, némettel hadilábon állok, csak próbálkozom :mrgreen: - amelyiket a BBCode-hoz ír (enyém így néz ki: Kép :)) és azt szúrod be az aláíráshoz. A másik nem kell.
Így már remélem jó lesz.

Majd délután jövök,
Vica

Kép
Kép
vica94

Na, erre belökte újra a teljes vonalzót......ilyen h.... is csak én lehetek, hiszen ugyanúgy aktvizálódik ..... Hát, így jártam.
Szóval: szögletes zárójellel és "url" szócskával indul és zárul a sor, ezt kell teljes egészében beletenni.

Vica

Kép
Kép
vica94

Fibi, köszi a kérdést, jól vagyunk, a pocakom aranyosan mozgolódik és mindenre nagyon figyel, főleg ha tesónak énekelünk-mondókázunk.
Lassan be kéne fejezni a szobácskáját is és megvenni a hiányzó dolgokat, pl. egy saját kiságyat neki, ha már Istijét nem örökölheti :wink:
de sebaj, mert mióta Istók újra rácsosban alszik, megint igazi csodagyerek, 8-kor altatás után egy szó nélkül szépen elalszik és elfogadható időben kel reggel. (mondjuk a mai fél7-es nem az igazi, de volt már jobb.) és nem is akar kiugrálni! pedig jól körbebástyáztuk :lol: szóval regenerálódik a család az altatási traumából :D

Mása, Lili Róza lesz a kislányunk :)

Vica, a fogam helye is szépen gyógyul, bár rendesen fájdogál :?

babaúszásra jártunk Zsanciékkal és Reccáékkal a Rubin hotelbe, de kicsit más okokból végül mind abbahagytuk.
nálam az a pavlovi "pedagógia" tette be a kaput, hogy "be kell törjem" a féléves gyerekem azzal, hogy vezényszóra lenyomom a víz alá :?
és kissé bűzlött az egész a pénzsóvárságtól (kb 3-4 ezer volt egy alkalom), de ez nem érdekelt volna, ha Isti szereti. A vizet nem sikerült megutáltatni vele, de a babaúszást igen.

votiv 8)
votiv

Zsanci, az Indi által feltett linken ott a játszószőnyeg is!
http://www.arzuhanas.com/Babygear-Kat87 ... 13603.html
sztem teljesen korrekt az ára!
votiv

Sziasztok!

Vot,
betörni a gyereket? :shock: :evil:
és szuper, hogy Isti ismét csodagyerek alvásban is ;) meg hogy megvilágosult tanítómester ;) :D

Ancsi,
remélem, Lencsi hamar rendbejön

Ábelnek nem volt semmi baj a műszerrel, csak hülye fiús anyukája van :mrgreen: de igazából ennél sztem szebb az, hogy az apja szerint is volt vmi furcsa vele :mrgreen: :mrgreen: de nem baj, tényleg inkább - ahogy írtátok - eggyel többször vigyem, mint kevesebbszer

Indi,
tök jó, hogy jó volt Müpa; nekünk kimaradt, mert helyette orbitális ordítás stb volt, ugyanis LEVÁGTUK ÁBEL HAJÁT!!! :lol: majd megpróbálok megint képet felrakni, marha komoly férfi lett így belőle; ágyő babahaj (persze tettünk el belőle egy fürtöt)
úgyh most már nagyon nagy fiú

akinek pedig altatási gondja van, nagyon ajánlom - az üvöltéstől úgy kifáradt, hogy 3,5 órát aludt utána meg este is simán elaludt ennek ellenére - pedig nem is üvöltötte végig... :shock: :lol:

Lindi,
jó, hogy otthon és jó, hogy minden rendben!!! :D

Den,
nem vagyok azért én olyan szigorú..... :wink: már biztos készül az a vonalzó :mrgreen: és köszi a szurkolást! :D

Mása,
micsoda Levente-dömping lesz itt!!!! ;) :D

Vagy Fíbsz, nektek marad a Zebulon? ;) :lol:

Zuz,
csini lehet új haj!!!! én is a hullahopp-pörgetés mellé a nyíratkozást is felvettem a listára ;) 8)

Kép

Kép

:D
szrekuc

a játszószőnyegnak nagyon jó ára van!!!!

Kép

Kép

:D
szrekuc

igen, nekem is BZS a dokim, mint Lindinek, szóval benne volt a végszükségben, hogy ma du beviszem hozzá, de elég nehéz bejutni, minimum 2 órát várni kel általában, és az a 10eFt sem elhanyagolható, amit ott kell hagyni, ráadásul estére én már megnyugtató választ akarok.
úgyhogy felhívtam az SZTK-t, és megkérdeztem, hogy van-é gyerek nőgyogyó , és lám, van, nem kell beutaló sem, és egy kis könyörgés után adtak du-ra ip-t, mondván sürgős. szóval 2-re megyünk oda.
különben ma reggel már csak feltettem a pelenkázóra, és mondta, hogy FÁJ, és nem engedte megtörölni.

Zuzi!
nem tudlak rövid hajjal elképzeli, de nem nagyon lehet más, sokszor láttalak copfban. viszont ezt lehet copfba fogni? vagy kőkök tépik szépen? :)
ancsipancsi

Először is BAZSÓNAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOGAT!!! :lol:

Barbi,
Gratula a vizsgákhoz :D A hintőport nálam a védőnő leszavazta. Kendőt még nem vettem, de muszáj, mert teljesen kikészít fizikailag Adél cipelése kézben. Kutyás sztori nagyon jó volt :lol: És hát az álmod :lol:

Zsanci,
Jó, hogy végre valaki tudott neked vmit mondani. Pocakod látványosan nagyobb :D Fiúk nagyon édik :D Mi van velük? Jobban vannak már?

Zanza,
Rékának jobbulást!!!

Indi,
Kendő dolgot mindjárt megnéztem és aztán értekezünk, köszi! :D

Zuzi,
Én is hasonlóan peches voltam. Alig, hogy letudtam a hat hetes tisztulást, két hétre rá nálam is beköszöntött :evil: Rövid haj?

Deni,
Nikolett tök szép név, nekem is tetszett, de ugrott, mert apa egyik előző bnőjét így hívták. Apának jobbulást! Remélem te pihensz eleget?!

Lindi,
De jó h már írtál is :D És tényleg az a lényeg, hogy jól vagytok és hogy megvan Barni baba :D Kiváncsi leszek mit fog szólni Gréti a tesóhoz :D

Kép Kép
curse

Vica,
Azóta azért történt fejlemény babakocsi ügyben. Aznap, amikor brendonos dolog történt, Apa hazajött este és mondta, h biztos én vagyok a béna és visszatette a kereket. És tényleg működött, aztán hétvégén elmentünk a Camponába és már a parkolóban, újra el kezdte a kerék a leesést fél méterenként. Apa is kezdett berágni és végül azt csinálta, h kicserélte rajta a leesős kereket egy másikkal és utána működött :? Nektek egyébként melyik fajta van? Nekünk az xspr. Pelus ügyben próbáltam először pampers newborn-ot, aztán az leváltottam liberora. És ahogy növekedik a súlya Adélnek, ezért megint váltanom kellett, most jelenleg a pampers active baby fut, de ez sem az igazi. Állítólag a sleep and play jó, de olyat ilyen súlyméretben nem sikerült eddig vennem.

Bkrityo,
Videó nagyon coooool :D és Ákos nagyon szép kisfiú :D

Ancsi,
Lencsi ezek szerint nem javult :( De legalább du megtudjátok mi a probléma. Pü-t köszi.

Fibi,
Érdeklődő :evil: Ezt én is akkora bunkósságnak tartom. Mi, amikor autót néztünk és amelyik nem tetszett mindig felhívtuk a tulajt, hogy nem érdekel minket. És tudod mi volt a fura? Az, hogy mindegyik megköszönte, h visszaszóltunk. És kérdeztem, h miért? Mert mindenki csak azt mondja, h majd jelentkeznek, aztán nem is hívják vissza őket. Bár már a mai világba nem csodálkozom semmin, amikor egy cég a beadott önéletrajzokra sem mondja azt, h bakfitty.

Szrek,
Tök jó, hogy minden rendben Ábellel :D Hajvágás :D

Kép Kép
curse

Tinu,
Még neked akartam írni az együttalvással kapcsolatosan. Mivel én eléggé paragép vagyok, ezért én sokkal nagyobb biztonságban tudom magam mellett, mint a saját kiságyában légzésfigyelővel. Bár Apán időnként azt látom, h jó lenne ha már a kiságyában aludna, mert tényleg elég szűkősen vagyunk és tényleg képesek kitúrni az embert, de hát ilyenek az anyák :D

Kép Kép
curse

Barbi,
Te írtad a babaússzással kapcsolatosan, h megoldjátok azt, h ne szedjetek össze semmit se. Ezt hogy csináljátok? Mert idővel én is szívesen vinném Adélt (ha én már nem tudok úszni :oops: ), de pont a higéniás okok miatt nem szívesen tenném.

Kép Kép
curse

Curse!
én is azt hittem naívan, hogy a babaúszással megtanulhat úszni, de kiderült, hogyha meg is tanul, folyamatosan kell tovább is vinni, mert ha kihagysz pár hónapot, évet, akkor előről kezdheted. úgyhogy én majd 3-4 évesen vinném, hogy meg is maradjon benne.
ancsipancsi

Curse :) szerintem egy szülőnek - illetve bármilyen felnőttnek - kötelessége megtanulni úszni. Mi történne, ha monjuk a Dunaparton állva látnál egy vízbeesett kisgyereket? És mondjuk nem lenne ott másik felnőtt? Nem is részletezem. Szóval először te tanuld meg - két hét alatt tökélyre fejleszthető - és csak utána Adél babát.

indianyo

Ancsi,
akkor délután szoritunk Lencsinek!!++

Votiv,
jo hallani a jo hireket :D
enyém pocaklako is rengeteget mocorog :) és képzeld, tök más mint B volt anno. Bálint mindig abbahagyta a mocorgást, ha valaki (akár az apja is) odatette a kezét a pocakomra. Ö meg minden simizést olyan hálásan fogad (mindenkitöl :) ), hogy ha megérintjük, rögtön ficánkol nagyokat :D nagyon drága lélek :D

Szrek,
nekünk még tetszik az Arnold és az Alex is :) nehéz döntés.... :wink:
fotot várjuk Ábel hajárol :D Mi is levágtuk B haját szombaton, teljesen megváltozott az arcocskája, igazi nagyfius :)

Curse,
igen, ez annyira feháborito :( és ráértünk volna ma visszajönni Bajárol, mert Zsolo még táppénzen van, ezért rohantunk tegnap haza...... :(

És fél éjszaka ezzel álmodtam, ugy ébredtem hogy zsong a fejem.... és persze bögtem is..... beszéltünk erröl a párommal, hogy nem lehet elviselni ezt a bizonytalanságot, immár egy éve :( ugyhogy ugy döntöttünk, februárt még megvárjuk, több helyen meghirdetjük, de ha nem megy el márciusra, feladjuk.

Tudtok segiteni, hogy hol érdemes még hirdetni Expresszen, ingatlan.com-on, aproneten, 1x1-en kivül?????? köszi.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Úgy néz ki, kórházat kell váltanom, mert bezárják, ahová eddig jártam.
Az István és a Szt. Imre között gondolkodom.

Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e női nőgyógyászt ajánlani, aki nem túl drága? Az sem lenne hátrány, ha van magánrendelése, az nem Budatétényen lenne, mert a 13. kerületben lakunk...

Sajnos nem tudom, a 16. héten átvállalnak-e még, de azért próbálkozom.

Köszi szépen!

KépKépKépKépKép
uxi

Lindi: először is szuper, hogy ennyire előre nézel és hát nemtom min mentetek keresztül (mert sokan csak egy-két szóval mondták, hogy hűha de majd te elmeséled), de ezek szerint neked nem volt olyan rózsaszínszép mosolygós szülésed...de Barni baba biztos kárpótol Titeket meglátod és meghálálja neked, hogy itt lehet :)
a kiváncsiságom meg majd elmúlik, nem akarok tapintatlan lenni... :)

Vica: alvás: 4 hós koráig Kamilla is álomalvó volt, majd jöttek a fogak, anyuka cicivel vigasztalta, fog már rég nem fájt, ámde cici jó volt éjjel+anyáékkal együttalvás is néha bejátszott=ded ébredt rendületlenül. Eldöntöttük, hogy 1 éves koráig hagyjuk ezt, majd bekeményítünk. = Amikor sírt a ded Apjuk kelt fel hozzá és ringatta a popit majd vissza kiságyba, ahol ded üvöltött mint állat, de egyre kevesebbet és aztán már rájött, hogy se cici, se nagy ágy igy nincs miért kelni. Kb 1 hetünkbe telt. Hozzáteszem, hogy van amikor megriad igy is éjjel, vagy nyöszizik, de akkor se jön át hozzánk. Nekem hiányzik is, de nem lehet össze-vissza kezelni szegényt, mert akkor újra jön a hiszti, hogy ha tegnap lehetett akkor ma is akarok! Érdekes mód az esti cicimegvonás nem is annyira bántotta, mintsem a köztünk való alvás...

ZSan: sokat nőtt a pocakod!!! és a srácaid igazán hasonlítanak rád ;)

Indi: Ahogy beültünk az autóba Kamilla már az Obinál aludt, aztán itthon persze nem aludt már vissza, és 1/2 5-kor sikerült végre újra lenyomni erőnek-erejével, mert már esett-kelt! Szegényke nagyon hamar kiütötte magát a sok embertől :? Igazándiból én azt szerettem volna ha más gyerekekkel játszik, de ebből csak az lett, hogy ő is megfogott egy babát meg egy nagyobbacska kislány is ugyanazt a babát és kétfelé húzták. Marha büszke voltam, hogy Kamilla olyan bika, hogy a kb 3 éves kislány nem bírta tőle elvenni a babát, pedig már vicsorgott is hozzá! Enyém jány meg nemes egyszerűséggel rántott rajta egyet és már nála is volt a baba :P Szal ennyi volt a közös játék, mert közben meg annyi felnőtt tipródott azon a pici helyen, hogy na...sajnálom, hogy nem tudtunk többet csevegni :(
Ja és láttam Ficánkáékat is messziről és Vince igen nagy fiúcska már!

Fibi: drukkolok, hogy elmenjen a kégli márciusig!!+++++++++
Apropó: igaz, hogy meg akarják szüntetni a szocpolt??????

Barbi: grat. a vizsgákhoz! :)

Votiv: az OB leírásod nagyon vizuális volt: elképzeltem a sok csecset meg a színes mindenféle embert :lol: :lol:

Ancsi: remélem nincs Lencsinek semmi komoly baja??? :roll:

Zuz: Hova költöztök?? Hajadról kérek képet!!

Ja Vica és Indi haja nem is olyan rövid, mert akkora, mint amikor a Deniéknél voltunk nyáron és neked még pocakba volt Máté! :)

Rylie
rylie

ancsipancsi

Kép

azért ennél 35 centivel hosszabb volt :wink:

indianyo

Sőt, még ennél is rövidebb, mert felülről fényképeztem. Épp csak vállig ér hátul, elöl csak az államig.

indianyo

Sziasztok!
Hallottátok, hogy elvileg a TB már 70 %-ban támogatja a pneomococcus oltást?

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
köszi a tippeket :)

Rylie,
köszi a drukkot.
Kamilla a bika :lol:
fibi

Szrekuc! Nézd mit találtam :) Dzsászt for JÚÚÚÚ 8)
CSak hogy mielőbb jegenyésedj ;)
http://www.vatera.hu/magikus_hullahopp_ ... 48481.html

Ancsi: használ neked az a háti izémicsoda? nem jut az eszembe a neve...

Indi: De nyáron is ilyemsi hosszúságú volt, nem?? Vagy csak nekem rémlik rosszul :roll: ebből is látszik milyen marha régen találkoztunk, Domicsek már abszolút kisfiús !

R
és 10 óra óta .... Kamillája
rylie

Rylie :) nyáron derékig ért hátul :) Elöl is 20 centivel hosszabb volt.

Zuzi :) igen, támogatja :)

indianyo

Fibi: aki egyébként bak :lol:
R
rylie

Indi: ööö izé akkor én valahol máshol voltam biztos... 8)

R
rylie

Rylie,
ja, akkor azért :) önállo kis akarata van, mint Bálintnak is :) ennyi bakot egy helyen :P
fibi

Szrek :) De jó, hogy Ábellel minden okés :D az új frizkóról jöhet a kép, biztos nagyon jó lett!

Votiv :) Szupi, hogy Istók újra ilyen jól alszik, majd ráértek később újra próbálkozni, az új ágy meg megéri az árát, hiszen egy család nyugalma megfizethetetlen (ez most nem reklám :lol: ). A babaúszásról nem is hittem volna, hogy ilyen, nem lehet hogy "rossz" helyre jártatok? vagy mindenhol "betörés" van?

Ancsi :) Nagyon drukkolok a dokihoz!! Majd írd meg, mi van Lancsével!!!

Zsan :) Srácok jobban vannak már?

Indi :) Új friud nagyon tetszik, jól kiemeli az arcod és a szép mosolyod! és nem utolsó sorban fiatalít is :wink: :D

Curse :) Hogy pihenek-e? hát persze! egész nap felpolcolt lábakkal ülök, tv-t nézek és olvasok, a fiam meg édesen eljátszik egyedül, teát hoz nekem, sőt még a lábamat is megmasszírozza :lol: :lol:

Fibi :) Tök érdekes, hogy pocaklakód ilyen lelkes mindenkiért! :D enyim olyan, mint Bálint volt (aki meg olyan mint a Te Bálintod volt), szóval hogy nekem mocizott, másnak nem, apának is sokkal később. De tegnap amikor nagy rúgkapálás volt, B. kezét odatettem és folytatódott bent a buli! csak B-t nem túlságosan érdekelte :roll: És drukkolok, hogy jöjjön a vevőtök!!
denizsa

Sziasztok.

Curse,
nem mindenki olyan rendi mint Ti meg mi, hogy visszaszól ;),ha valamit nem vesznek meg. De "azok" a bunkók, akik még vissza sem szólnak, fordított esetben elvárják, hogy az emberfia felkeresse, ha esetleg más érdeklődő is van. Mert ha utólag tudja meg ,hogy az orra elől elvitték az autót, vagy a lakást, akkor fel van háborodva :?

Ancsi,
Tök jó hogy még ma tudtok menni dokihoz és sok +++++ Nektek. Remélem semmi komoly.

Fibi,
+++++++++++++++++++. Remélem mihamarabb jön végre egy komoly érdeklődő :roll:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Deni, Mása,
köszi Nektek, aranyosak vagytok!! :)
most felraktam egy tucat lapra a hirdetést ....

Zsan,
jobban vagytok????
fibi

UXI, szia :)

A sz.Imrében van nő doki is. Én Urbán Mártát ismerem, de a tarifáról, ill. magánrendelőjéröl nem tudok semmit (nekem más a dokim) Viszont majd a csjok talán tudnak valamit ;) Ja, de a www.imreszul.neologik.hu -n megtalálod, a őgyógyászok neveit és némi infót a kórházrol :)

Viszont az Istvánba fog most szűlni a barátnőm és ő is nő nőgyógyászhoz jár. Fedina Laura a neve. És nem is drága a mgánrendelése (5-6e) Ha a sz.Istvánt választod, akkor megkérem a barátnőmet, hogy adja meg az elérhetőségeit.

Mása
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: