A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Monyó,
a folsavat, vitaminokat áttehetnéd délre. Vagy valamit. Én 2 óránként kapok be ezt-azt. Bromó reggelivel, 10 körül Magne B6, délben folsav+elevit, vacsival Bromó, lefekvés elött Magne B6, és persze napi 3x Utró de azt nem enni kell.
Vendég

sonjus igen mert hol az egyik nickem mukszik hol a masik.amelyikkel felenged azt hasznalom eppen.

oh ,nalunk is vannak ilyen erdekes parbeszedek.volt mikor eldurvult a helyzet(igaz ez meg az elejen volt)es sex kozben jutott eszembe egy bikas vicc,es voltam olyan hulye hogy elmeseltem a paromnak. :lol:
a parom rohogogorcsbe ment at,es megigertette velem hogy maskor a viccet az akcio utanra hagyom :lol:

Kép
monyo83

Húúúúúúú...
Elég akkor megjegyezned, hogy mikor, mit kell bevenni....! :shock:
Legalább is nekem nehéz, még csak 3-at eszek, de van mikor azzal sem vagyok tisztában.... :oops:

monyo,
Én is estem már majdnem hasonló problémába.... De szerencsére a férjem betömte a számat....
Naaaa!!!! Nem semmi malackodás!!!! Vagy mégis...? :wink:
mfpan

mfpan.mentsegemre legyen mondva akkor meg nem tudtam hogy a sex vegen jo dolog kovetkezik :lol:
1.5 evig nem volt orgazmusom.
mikor rajottem hogy hat van miert "dolgozni" akkor maskent allatm a dolgokhoz :) :oops:

Kép
monyo83

monyo,
Akkor értem.... :lol: :lol:
mfpan

Én olyan trehány vagyok!
Már 2. napja felejtettem el beszedni az E vitamint :(
Mi lesz velem, ha komolyabb gyogyikat kell szedni?
sonjus

sonjus,tedd bele valami dobzba vagy kis kosarba es tedd lathato helyre.akkor eszre fogod venni.
en is igy csinalom es bar msot eleg sok gyopgyszert szedek egyet sem felejtek el.
ha minden igaz ma vesz nekem a ferjem E vitamint is akkor egy nap 7 darabot kell bevenni.
szedtem mar napi 10 gyogyszer is 3 szori elosztasban,az mas teszta volt de az is csak igy ment hogy osszeszedtem es kosrba raktam.

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Tesztelelőink :?:

Zsani, gratu és örülök, hogy segíthettem!

Babaimádó, emelkedsz szépen...!!!

Szirmi Drága, fel a fejjel...!

Katica, beszélgessetek el a férjeddel!!!!!

Szilcsi: Ezt nem értem. Tuti a teszt volt rossz!!!!!! Más lehetőség nincs!!!!!!

Mfpan! Még jobban imádlak!!!

Kezdek melegedni:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

Szilcsi, azért én szorítok még neked, remélem pozitív lesz.

Az az igazság, hogy én se teszek fel emiatt tickert. Majd ha megvolt az első vizsgálat. Utána. Nekem volt már vetélésem és félek az ilyenektől.

Egyébként ma is csináltam egy tesztet, de semmivel se jobb mint a szerdai. Igaz ez 25-ös az meg 20-as volt.

Ton, hahó milyen lett a teszt?

Most nem tudom mit akarok még, de hétvégén még benézek.
Jövő héten nem leszek mert Rolit műtik. Szóval majd csak hétvégén leszek ha minden igaz.
Szegénykémet altatják, de ha minden jól megy akkor aznap haza is hozhatjuk.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szilcsi! Szerintem totál igazad van és veled örültünk és én még nem adtam fel, hogy neked csak a 2. teszt volt rossz. Lehet, hogy acsomagolása nem volt jó, a szav.ideje, gyártáshibás..stb..válogass a lehetőségek közül. Szorítok!!!

Sonjus!
Drukk a vérvétel eredményéhez és ne hari, de elfelejtettem, hogy odamész és hiányoltalak :oops: . Köszönöm a támogatásod, mint a többiekét is.

Robcsi! Köszike! Nem tudok sajnos semmit a 4 megyéről, nem is hallottam a hírt, de meg kellene nézni a neten. Remélem, nem kaptok el semmit...

Monyóka! Köszi.

Tontika?Teszt?
Melcsi! Tegnap én voltam a 2., aki a tábla aljára asszociált és nem Ancsa!Drukkolok a cukoreredményhez!

Tényleg! Ancsával mi van?

Mfpan! Köszi a fokot, de nekem úgy rémlett, hogy SNufika ajánlott tegnap 2 tizedet, de már totál össze vagyok kavarodva a sok információ miatt.

Mai tesztelőink: Tontika és ...kik még...

babaimádó
Kép
babaimado

Csikken! Mivel műtik?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
az egyik heréje nem jött le. Szóval azt kell lehozni.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szorítok neki!

babaimádó
Kép
babaimado

Jo reggelt! Koszike a drukkokat, hom ma reggel 37,1 es a teszt POZITIV!!!
Nagyon boldog vagyok, legyszi drukkoljatok hogy ott is maradjon a baba!!! :D

Szilcsi: nagyon sajnalom, nagyon szoritok hogy megiscsak legyen valaki a pocidban, en is attol rettegek hogy a kov. teszt nega lesz de nem gondolok most ilyenekre!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti: GRATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

3 napja szúrka-piszkál odalent, hol azt érzem, hogy PÉ, hol azt, hogy csak a hasam :shock:
No mindegy, én ha nem is mondom és konkrétan nem is tudom, mikor kellene együtt lenni, azért úgy intézem, hogy meglegyen, aminek meg kell :oops:
Arra mondjuk nem emlékszem, hogy előző hét végén mikor voltunk együtt, péntek? szombat? vasárnap? (akkortájt voltam 11-12-13. cn-en) mert godoltam előfordulhat ugye korai PÉ is :wink: de arra igen, hogy hétfő, kedd és csütörtök :wink: így azt hiszem rendesen körbelövöldöztük a lehetséges napokat :) Csináltam LH tesztet péntektől, mert a Klinikán kérték, de a szombati halványabb tesztcsíkon kívül, egyik nap sem mutatott semmit, csak kontroll csíkot :(
Na ennyit rólam :)
Az új tickerem pedig fontos eseményt mutat nekünk :)
Már nagyon várom, hogy kiértékeljék a leleteinket és végre mondjanak valamit! Szinte fel vagyok készülve mindenre, csak mondjanak valamit, induljunk el valamerre! És most ezt nem türelmetlenkedve mondom, csak nagyon kíváncsi vagyok :)
Most még azon izgulok, hogy jövőhét szerdán a páromnak jók legyenek a leletei, mert azt ott helyben megkapja :?
Jaj, bocsi hogy sok lettem, de kikívánkozott :)
sonjus

Jesszus!
Most látom!

TONTIKA
GRATULÁLOK ÉS MILLIÓ PUSZIKA ÉS ÖLELÉS ÉS ÉLJEN ÉS HURRÁ

Csodás ez az új év!!!!!!
sonjus

Tontica GRATULA!

Babaimádó, köszi :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sonjus,
de jó, hogy történik valami!!!
Párodnak meg szorítok, hogy jók legyenek az eredményei!!!
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Tontica,
GRATULÁLOK!!!!!!!! WOOHOO!!!!!! :D :D :D
Vendég

Csikken!
Picifiadat műtik?
Szegénykém, de minden rendben lesz tuti!
sonjus

Sziasztok!

Szilcsi! :( nem is tudok mit mondani. szomorú vagyok, de nagyon remélem hogy csak a teszt volt rossz.

az nlc szeptemberi babás fórumán ma ment el már az 5. baba :( nem lett túl jó kedvem. azt hiszem jövő hétre intézni kell egy uh-t.

Tontica!
neked pedig gratula!!!

judis

Sonjus, igen! Csak legyünk rajta már túl ...

Judis, de szörnyű ez.... :(:(

KépKép
Kép
csikken

csiken szoritok a picifiad mutetehez.mostnagyon nehez lehet neked.. :(

sonjus.orulok hogy latom fel vagyol porogve.en nagyon feletm a verveteltol de alig vartam a napot mert tudtam hogy hogyha bibi van azt most megtudom.

lanyok szerintem emeljunk a teszt dolgon ebben a honapban.sok zebras lesz.szerintem a 4 hely keves :lol:

Kép
monyo83

TONTIIII!!! Millió gratuláció!! Juhhhéééjj!! Ott is marad!!! :D :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Judis!! Kérlek, NE aggódj! A tiéddel nem lesz semmi baj!! Mindennyian azért drukkolun, hogy itt -ha már megfogant-megmaradjon az összes kisbaba és meg is fog!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok!
Ez a topik nem elmenős, hanem megjövős babás :) mindenki mindenét szorítasa össze!

Igen azt hiszem fel vagyok pörögve! :)

Csikken!
Köszi hogy drukkolsz!

Elviekben nem lehet gond, mert már volt egy ilyen vizsgálata, de mint utóbb kiderült, voltak rajta nem értelmezhető adatok. :shock: Az akkori prof bekarikázta azokat az eredményeket, amiket ő fontosnak tartott és arra azt mondta, hogy jók, de utólag átböngésztem és voltak rajta számomra is érdekes adatok, megkérdeztem néhány dokit a neten és ők mondták, hogy valami nagyon el lett írva, így megcsináltatja még egyszer! Sőt a Klinikán még egyszer kell!
Ma azt mondta nekem, hogy reméli nem kezdik el neki megmagyarázni mit kell a pohárral csinálni :lol: mert a telefonban a hölgyike 2x is elkezdte :) Mondta neki a párom, hogy köszöni, de tudja mi a dolga :)
sonjus

Sonjus! Jó úton vagytok már. Megértem, hogy visszaszámolod már a napokat, hogy megtudj valamit. Én is így vagyok ezzel. Bár még csak konzi lesz szerdán, de mégis alig várom a nap közeledtét! Ha rajtam múlna, már rég szerda lenne! :oops: :)

babaimádó
Kép
babaimado

baba! köszi. csak azért nem tudom még megnyugodni, mert még nem hallottam szívhangot. még csak petezsákot láttunk, doki meg csak hónap végén a 12. héten akar újra látni. addig nem bírom ki. látni akarom. Jövő hétre vagy utána hétre kell egy uh...

judis

tontica,
Hatalmas GRATULÁCIÓ!!!!!!!! Nagyon szorítok a továbbiak miatt is!!!!! De nyugi!!! Minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!! :lol: :lol: :lol:

babaimádo,
Mindegy.... Valakinek küldtem a hőmet.... A lényeg, hogy oda ment ahol szükség volt rá!!!!
Mindjárt itt a szerda, nyugalom!!!!!!!!

csikken,
Szorítunk a kisfiadnak!!!! Gyorsan legyen túl rajta, és gyógyuljon meg mihamarabb!!!!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

sonjus,
Tök jó, hogy pörögsz!!!! Meglátod hamar megtudjátok mi is van!!! Ha nincs gond akkor az a jó, ha van valami, akkor kaptok rá valami bogyót és hip-hopp sikerül a Baba!!!!! Aztán túl ne pörgesd Magad!!!!! Csak óvatosan!!!

judis,
Nem lesz semmi gond!! Csak nem szabad nyugtalankodni, és aggódni!!!!!
mfpan

Sziasztok!

Most hivtam a dokimat hogy megvan-e a szovettanom!Meg ma bekell mennem hozza! :shock:
Nagyon megvagyok ijedve! :cry:
Oltozunk es megyunk!
SZORITSATOK NEKEM EGY KICSIT!!!!! :(

Puszi!
Ancsa

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tontika! Millió gratula :) :) :) :)
Azért úgy látom akinek pozitív tesztje van az megérzi, akkor is ha nem nagyon vannak jelek.
Már lehetett érezni a hozzászólásaidból, hogy itt vmi lesz :)

Az én hőm most elkezdett lefelé menni :(
Úgyhogy nem sok remény van :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

ancsa+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon szoritok.

Kép
monyo83

Ancsa szorítok nagyon+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!

Tontiiiiii, gartulaaaaaaaaaa! :)

Most épp a bartánőmnél vagyok, és kicsit felugrottam, mert ő is Érden lakik és átszaladtam hozzá, hogy megnézzem, hogy veletek mizújság itt fent! :) Én tegnap és tegnap előtt is voltam a Corába, a kis apróságokat amik hiányoztak mindent megvettem (pl. cumik, rucik, takarok, stb.) annyira jó érzés volt nézegetni. Közben párom is vett a másik Corába, ami Óbudától nem messze van párásítot, egy komódot, ami fiókos, szerintem marha jó árért volt, meg azt a kismama kezdő csomagot, amibe van, négy cumisüveg, mellszivó és egy mikrosterilizáló, Aventes. Holnap még a maradék dolgokat megyünk megvenni egy babadiszkontba (pl. kiságy, pelenkázó alátét az ágyhoz stb.) és akkor meg is vagyunk, készen a baba fogadására, már csak a babsarkot kell majd megcsinálni a hálóba! :) Ja, tegnap voltam uh-on, itt Érden, és azt mondta a doki, tök édi, a fél környék hozzá jár, hogy a babunk annyira fejlettke, hogy előfordulhat, hogy már május elején, közepén babázni fogunk! :) Úgyhogy most tiszta izgatott már mindenki! :) Remélem ti jól vagytok, én királyul, még egyenlőre tartom a 4 kg hízást...egyenlőre :(, de sajnos a pocakom bal oldalán lent kijöttek elég ronda striák, kicsit pityeregtem tegnap emiatt (tudom hülyeség), de aztán úgy voltam vele, Domiért mindent! :) Na most nem is húzom itt tovább a szót, majd holnap este jövök, visszaolvasok és irok!

Puszi mindenkinek!

"Egy nagyon boldog anyucika" :))))

Kép
elizabeth25

Ancsa!
Szorítok én is! Biztos minden rendben lesz :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

elizabeth! meg akit még érdekel
a katalógusban láttam egy hőmérőt. láz, szoba hőjét, meg sokmindent mér. az is jó! én dupla annyiért vettem hasonlót, de nagyon szeretem. nem kell állandóan pelus le, lázmérő popóba be, (amit állt utálnak) hanem csak a homlokához rakni és kész.

judis

Tontica, itt is hatalmas gratula!

Csikken szorítok, hogy a kisfiad könnyen túl legyen a műtéten. Ez egyébként rutin műtétnek számít?

Judis, én az előző terhességemnél olvastam az nlc-s adott havi topikját és mivel álltalában nagyon sokan írnak oda, elég sok tragédia is történik. Valahogy próbálj kieszközölni egy uh-t, akkor te is megnyugszol.

A holnapi napot én is legszívesebben átugranám a naptárban, holnap leszek 13+1, aug-ban is pont annyi voltam amikor megtörtént a baj. :cry:

Aki esetleg volt a Corában érdemes elmenni gyerekcuccokért is? Tavaly potom pénzért nagyon sok jó rucit kaptam a Rékára, de a neten néztem a katalógust, ott annyira nem voltak ruhák (vagy nem az ő méretében).

Ancsa szorítok, amint tudsz valamit jelentkezz!

Tesómnak ma csinálták meg a HSG-t, baromira fájt neki, de tök jó az eredmény. Ez is valami.

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok, gyors bekukk.
hő reggel 37,1 volt

Előadás jó vol, tetszett, még a végén pityeregtem is.

Szilcsi
:( Hát nem is tudom, mit mondjak :roll: mit érzel?

Tontica
GRATULA :D hányadik dpo?

Főnökveszély van, most lépek

Kép
gaby25

Szilcsi: Hogy vagy?????????????????????????????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi, elég szarul. Mindjárt koppan a fejem az asztalon, álmos vagyok.
Lassan telik a nap.
Lelkileg? Még rosszabb... Legszívesebben bebújnék a sarokba bőgni... Még nem jött meg, méhszáj zártnak tűnik. :shock:

Gaby, szépen haladsz. :wink:

Robcsi, nem lesz gond! A babonára ne adj!!!

Ancsa, mi volt a dokinál? Gyere majd és mesélj!
Liza, jó nektek, hogy már itt tartotok! Melcsi, ez rád is vonatkozik!
Ti bevásároltatok már?
szilcsi

Robcsi hopp, már át is ugrottuk!!!

Tontica, Tontica éljen éljen Tontica, kinek hasában a kisbaba.

Kép
klarissza32

Robcsi!! Nyugggiiiiii! 2x nem lépünk ugyanabba a folyóba!!!

Szilcsi! Ölellek!

Gaby! Raknál egy hőgörbét (lehet hogy raktál és nem láttam..) :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby! Az jó hő!

HURRÁ TONTICA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Robcsi az csak egyszeri alkalom volt!

Szilcsi! A ZÁRT AZ JÓ! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Snufi! Ez nagyon jól el van találva! :wink: ++++++++

Sonjus! Véredet adtad? És közben kaptál valami felpörgetőt? :lol:

Csikken! Fiadnak ++++++++++++++++++!

A kekszes témához! Nem is olyan régen pont mikor már a párom elment volna elkezdtem csuklani! Szegény olyan röhögő görcsöt kapott, hogy csak na! Így az egész nevetésbe torkollott!

Ancsa! Neked is ++++++++++++++++++++!

Mfpan! Te most mérsz?

Kép
bettike
Eger

babaimádo kedvéért dobok görbét :)
Kép
Kép

A ferty 23. napra teszi át még mindig, ha nem adom meg neki, hogy 17. nap :twisted:
Megnéztem az első görbénél, ha a 10-11. napon 37,6 lenne a hő, akkor 14. napra tenné a pé-t :roll: A fertyn ezt még nem is próbáltam ki :roll:
Az előző ciklusomat is bevittem ezekre az oldalakra is, és ott egyeznik a véleményük, mint a 3 program a 16. napra tette a pé-t. Úgy látszik, most feladtam nekik a leckét :lol: :lol:

Kép
gaby25

bettike,
Aha.... Mérek, de most semmi különös ezzel nem fogom a helyet... Jövőhéttől felpakolom, ok?!

szilcsi,
Nyugika!!!! A zárt az tökéletes!!!!

ancsa,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szorííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííítok!!!!

stella,
Hanyadik nap? Hátha van még remény!!!!! :shock:

robcsi,
Ne idegeskedj! Nem történik semmi baj!!!! :wink:

eliza,
Aranyos vagy!! Emiatt ne bosszakondj már! Ott van egy Drága Kis Manó a pocidban!!! És nagyon jól van, ami a legeslegjobb hír!!!!
mfpan

Robcsi
nyugi, kétszer nem fordulhat elő ugyanaz, ne tarts a holnapi naptól :wink:

Liza
akkor nem unatkozol mostanába :) Vegyél kence-ficét a striára :) vagy azt csak szülés után szabad használni? :? :roll:

Kép
gaby25

Tontika: Millió gratula neked :) Hűdejó hír :)

Csikken: A Műtéthez +++++++++++++++++ Ez "rutin" műtétnek számít, vagy komoly beavatkozás??? Lányos anya vagyok, nem értek hozzá..... :oops:

Ilcsi: Fel a fejjel, fő a pozitív hozzáállás :wink: és hétvégén aludd jól ki magad! Mikor mentek anyudékhoz?

Gaby: Szépen alakul a görbéd :wink:

Judis: nekünk is homloklázmérőnk van (13 000-ért vettem annó) és imádom, nincs vele macera, csak hozzáérintem akár alvás közben is a gyerek homlokához és mutatja az esetleges lázát! nagyon jó találmány és ilyen áron....mindenképpen érdemes venni, egyetértek Veled :wink:

Robcsi: Most nem lesz baj :wink:

Eliza: Sajna a stria akkor is kijön ha kened akkor is ha nem. Nincs rá csodaszer, bőrtipustól függ. Nem akarlak elkeseríteni, de ennél már csak több lesz! Jó korán kijöttek az elsők :shock: Nekem csak a szülés előtti héten jöttek ki (41 hétre született a Bogi) Ha időre kiírásra megszülök, akkor ki se jöttek volna..... :roll: Azért kenegesd valamilyen terhességi csíkok elleni krémmel, hátha..... vagy legalább megnyugszol :wink: Amúgy a Cora katalóhusba tényleg nagyon szuper dolgok vannak, mindenképp érdemes kinézni!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: