Sziasztok lányok!
Tontiiiiii, gartulaaaaaaaaaa!
Most épp a bartánőmnél vagyok, és kicsit felugrottam, mert ő is Érden lakik és átszaladtam hozzá, hogy megnézzem, hogy veletek mizújság itt fent!

Én tegnap és tegnap előtt is voltam a Corába, a kis apróságokat amik hiányoztak mindent megvettem (pl. cumik, rucik, takarok, stb.) annyira jó érzés volt nézegetni. Közben párom is vett a másik Corába, ami Óbudától nem messze van párásítot, egy komódot, ami fiókos, szerintem marha jó árért volt, meg azt a kismama kezdő csomagot, amibe van, négy cumisüveg, mellszivó és egy mikrosterilizáló, Aventes. Holnap még a maradék dolgokat megyünk megvenni egy babadiszkontba (pl. kiságy, pelenkázó alátét az ágyhoz stb.) és akkor meg is vagyunk, készen a baba fogadására, már csak a babsarkot kell majd megcsinálni a hálóba!

Ja, tegnap voltam uh-on, itt Érden, és azt mondta a doki, tök édi, a fél környék hozzá jár, hogy a babunk annyira fejlettke, hogy előfordulhat, hogy már május elején, közepén babázni fogunk!

Úgyhogy most tiszta izgatott már mindenki!

Remélem ti jól vagytok, én királyul, még egyenlőre tartom a 4 kg hízást...egyenlőre

, de sajnos a pocakom bal oldalán lent kijöttek elég ronda striák, kicsit pityeregtem tegnap emiatt (tudom hülyeség), de aztán úgy voltam vele, Domiért mindent!

Na most nem is húzom itt tovább a szót, majd holnap este jövök, visszaolvasok és irok!
Puszi mindenkinek!
"Egy nagyon boldog anyucika"

)))