Sziasztok!
Lili,
először is boldog szülinapot szertnék kívánni megkésve, mert tegnap nem tudtam gép elé kerülni.
Lili, Ser,
köszi a cipővédős infókat, megtaláltam a vaterán is, de addigra megvettem egyet az Alföldben 18-22-es méretben 1400 forintért.
Roz,
Nagyon édesek voltak Adri beszólásai. Írod őket? Nem tudom, aláír-e utikts-es papírt a dokinő. Ha gondolod leírom priviben, hogy találsz oda, ha megmondod mivel mentek.
Pille,
Orsi, nagyon ügyi, Gergő már 13 hónapos is elmúlt,mire elindult, előtte 1-2 héttel tette meg az első lépéseket.
Dóra,
játszóház oké, bár nincs összehasonlítási alapom. Azaz a Metamorfosat látom. Azt nagyon élvezik a kicsik. Itt 8-12-ig vannak, több dadussal, mert ott is hagyhatod. Óránként 300-ért. A ref. egyházé, de nem akarnak megtéríteni. Van mama klubbjuk is szerdánként. Elég sok játék van, csörgők, autók, ebből nagyon sok, babát nem túl sokat láttam, készségfejlesztők, labdák, hintalovak, motorok, kis házikó párnákkal. A babakocsit be lehet tenni zárt helyre, ahová belépsz és levetkőztök, az a hely pici, de nem veszélyes. Van napközben nasi, és megkérdezik, hogy a te csemetéd mit ehet. Van fürdőszoba, külön wc, pelenkázó. tényleg kedvesek. Játszanak a gyerekekkel, táncolnak, énekelnek. Kb. egy órát voltunk ott, Gergő inkább autózott, de nem is gondoltam, hogy elsőre neki megy a többieknek

.
Adrienn,
gratula Leventéhez. Jó baba?
Dokit sajna nem tudok arra, mi a Kada Elek utcára járunk.