Halihó, jó sok termelés volt megint.
Mary, Brigi, Molkata, és Mindenki: köszi a drukkot 4-es lett a vizsgálm!!! Nagy a boldogság!
Nenoke: majd remélem kiderül, hogy hova tartozik a bácsi, holnap küldöm be a kárbejelentőt. Kiváncsi vagyok az UH-ra, feltétlenül írd meg, hogy mi volt, meg hogy fiú vagy lány! De izgi!
Jovika: ne tedd ezt velem, se szülésznő, se orvos... maradjunk az egy nap különbségnél?

EGyébként a Jánosban hogy van a szülésfelkészítő? Az orvos javasolja majd? VAgy nekem kell érdeklődni? Vagy a szülésznő mondja? Én azt beszéltem Annamáriával, hogy a 36. héten hívjam. A barátnőm is a Jánosban szül (dr. Kasza? , Katika a szülésznő) április elején, Ő már a szülésznővel körbejárt mindent, meg csoportfoglalkozásra is megy. Neki az orvos javasolta.
Rajkai Árvácska.... szerintem olyan szép....
Babdorka: ne legyél depis, nézz meg egy jó filmet, bőgd ki magad, aztán feküdj le aludni. Nekem mindig bejön. Küldök egy jókedv buborékot. (Buborék
Bori: de szép a pocakod... te sem híztál sokat, olyan arányos!
Molkata: pocak nekem is feszül, ma mondtam is az orvosnak, hogy nem lehet-e hogy a kötőszöveteim erősek és azt érzem, de semmit se mondott. Biztos gondolta, ja,ja idióta vagy! Mindegy. Magnéziumot szedek napi 3x2, mégis feszülget... Ez van... Biztos a kötőszövet
Lynia: nekem is fáj a derekam, de az mondják a pihenéstől, meg attól hogy már kényelmetlen az alvás.... forgolódom én is éjszaka, mint egy pörgettyű..
Voltam ma dokinál, minden rendben. A súlyom még mindig -2 kg, nem híztam semmit, az orvos azt mondta, hogy ez nagyon jó!?
UH:olyan jó volt végre látni a kisbabámat, annyira aranyos volt! Képzeljétek a pocakomban törökülésben feküdt (mint egy kis Buddha) gondolta hát ha mán a hülye anyámmal ennyi minden történt a héten, legalább én relaxálok, meg meditálok egy kicsit. Hippijájé újjászületés!
Egyébként úgy néz ki, hogy kisfiú....