Sziasztok!
Már régen jelentkeztem, de rendszeresen elolvasom, kivel mi történik.
A munkahelyemen annyit ülök a gép előtt, hogy itthon sokszor csak az e-mail-jeimet töltöm le, azt kész.
Megpróbáltam a vonalzómat beállítani, remélem sikerült.
Látom, sokan voltatok már a védőnőnél. Mivel az én dokim azt mondta, bőven ráér a 12. hét körül, így nem is rohantam, hogy még oda is járhassak.
Érdekes lesz, ha a bejelentett lakóhely szerinti védőnőhöz kell menni: a város túlfelén vagyok bejelentve, mint ahol tartózkodom
Vajon így is meg akar majd látogatni?
Akinél esetleg már volt a védőnő: mit néz ilyenkor? Mért látogat meg? Van aki már ilyenkor elkezdi a leendő babócájának helyét kialakítani? Mi még költözni is szeretnénk addig.
Kíváncsi vagyok, mikor fog ténylegesen látszani a pocim. (Én már érzem, hogy kezd szűkülni a nadrágom.) Ahogy olvasom, szerintetek a 12. héten illene már bejelenteni a munkahelyen (legszívesebben megtenném, világgá kürtölném), de még próbaidős vagyok
A próbaidősöket is védi a kiskönyv? (6 hónapos próbaidőm van) Ugyanis a 16. héten várható a véglegesítésem, s félő, hogy addigra már látszani fog (bár én már alig várom, hogy látszon).
Lehetséges, hogy amit most úgy gondolok, hogy mocorognak a beleim, az tulajdonképpen a Picurkánk?! Tök jó lenne!
Igyekszem gyakrabban jelentkezni, de ha nem írnék, akkor is figyelem, kivel mi történik.
Aki még szenved a rosszullétektől, annak kitartás!