Újra itt, bár alig tudok gépelni, mert meg vannak fagyva az ujjaim...
Andrea: Gondolom nagyon megijedhettél attól ami történt, örülök neki, hogy végül nem volt semmi nagyobb baj. Gondolom nem lehet könnyű, de pihengess, hagyd magad kényeztetni párod által
Emi: Én férjem szüleihez "költözöm" pár hétre, mert anyuka tud segíteni, ha kell valami, apuka meg főz, szóval semmire sem lesz gondom. Férjem is dolgozik, úgyhogy ez neki is jobb lesz így, mivel nem tudna velünk lenni, bevásárolni, főzni, stb.
A szülésnél férjem nemtom bent lesz-e, nekem tényleg teljesen mindegy, mondtam neki, hogy döntsön róla, ahogy neki jó. Az a rossz, hogy mivel dolgozik nem is biztos, hogy odaér a végére, az viszont már nem lenne olyan jó. Mert ugye lesz köztünk párszáz km.
Molkata, remélem többet nem fogsz elájulni!!! Nekem is véres szokott lenni az orrom mostanság, de nem ennyire!!!
Zsuzsi! Fel a fejjel! Remélem a mai napod már sokkal jobb lesz! Nekem sem szokott pattanásom lenni, most mégis van mindig valami... Node majd a tavaszi napsütéssel elmúlnak!!!
Gurgula, jobbulást!
Bori: Köszi az intimtorna leírást. Majd kipróbálom, csak sajnos ahogy magam ismerem tuti pár alkalom után nem fogom folytatni...
Uxi: Nem akarok nagyon undok lenni, de íme: Bátyám 3200g, én 3600g, öcsém 4200g.
Hogy ki hányadik hétre született ugyan nem tudom.
Remélem azért Neked nem lesz 4kgos gyerkőcöd!!!
Amúgy szerintem is nagyon jó, hogy leírjátok a rossz és jó tapasztalatokat egyaránt! Pl én sem tudtam, hogy a szoptatás ilyen fájdalmas lehet. Persze nem lehet tudni, hogy nálunk hogy lesz, de legalább felkészülök rá, s nem ér meglepetésként a dolog. Gátmetszéssel úgy vagyok, hogy nem szeretném, de ha kell, hát kell. Szüléstől sem félek, biztos nagyon fog fájni, de mindent megér majd az a csöppség, akit a karjaimba raknak majd utána!!!
Nekem is van néha, hogy kemény a hasam. Ha minden igaz jövő hét kedd környékén megyek végre orvoshoz, majd mondom neki...
Legyen nagyon kellemes napotok!!!