Bérlet
Azért csak az első pár hónapot említettem, hogy ne tűnjek ingyenélőnek. Aki az állam pénzén akar luxusutazni a 7-es buszon 2 gyerekkel.
Zsanci,
De jó hírek!!
Votiv,
Huú, Isti milyen kedves és drága, hogy vigasztal.
Altatásra nem tudok mit mondani, én gyerekem simán alszik éjjel (DE NAPPAL NEM, ÉS A NAPPAL 5-TŐL VAN

- este 3-ra leszedált zombinak látszom).
Nálunk már egyébként sima ágy van, most fogom kicserélni ikeás ifjúsági ágyra, mert annak az oldalán van leesésgátló - ezt brendon-ban is lehet venni, de baromi drága. Én már nem tudtam betenni Petit a rácsosba, mert nehéz volt.
És az én párom is nappal el tudta altatni Petit 10 perc alatt, csak nekem nem sikerül fél éve (meg anyámnak és barátnőmnek se - lehet hogy hímnemű bébiszitter kellene).
Neet,
Mi lenne, ha nyáron bemutathatnám Petit lányodnak és ő 2 nap alatt elintézné a szobatisztaságra nevelését.
Akata,
Az én előző háziorvosomnál nem lehetett telefonon ip-ot kérni (pedig ez akkor már kötelező volt) és ő beszélt iszonyú sokat. Mentem a táppénzes papírért (1. terhesség) és végigkérdezte, hogy van anyám... - nem is értem, hogy emlékezett rám, mikor évente egyszer ha látott. Próbáltam nagyon röviden válaszolni (már a bunkóság határáig), hiszen én is órákat vártam és még mögöttem is voltak sokan.
A mostani dokim a recepción hagyja a papírt, nem is kell látnom, beszélnem se vele, mert az asszisztenst szoktam hívni. Szóval néha a dokik a szerencsétlenek és nem a betegek vagy akiknek meg kell jelenniük (én se voltam beteg).
Vagy a folyamatok szarok (nemcsak a betegek, hanem a személyzet számára is időigényesek, leterehelőek) - azt hiszem az eü-ben nem túl jók folyamatszervezésben.
Zuzmo,
Tényleg, szoptatások alatt mit csinál a kisfiad? Vagy te mit csinálsz vele?
Ezen mostanában annyit gondolkozom - persze majd úgyis kiderül, de jó lenne tudni más hogy birkózik meg a helyzettel.
A másik, ami foglalkoztat (az agytekervényeim megmerevednek, a lábaim elzsibbadnak, ha rágondolok) az az esti altatás. Petivel azért még ott kell lenni min. 5-25 percig. (Az öt perccel csak fel akarok vágni, Karácsonykor volt, mert nagyon elfáradt.)
Tényleg, Fibi, Votiv, Lindi és a többiek, ti hogy képzelitek? Vagy csak én vagyok ilyen körülményes és feleslegesen előre aggódós, hogy ezeken gondolkodom? (Simán lehet, hogy Marci 5 óránként kér majd enni és az első naptól átalussza az éjszakát. Petire meg olyan nyugtatóan hat a kistesó jelenléte, hogy rászokik a nappali alvásra is és mindhárman együtt szunnyadunk ebéd után...)