A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ruz,
amit mondasz, az nagyon így van, viszont akkor hogyan lehet megoldani, hogy a dokiknak több idejük legyen, főleg a tényleg betegekre. Dokik mesélték: a váróban lévők fele nem beteg, de van egy kis ideje így elszalad a doktorúrhoz, írjon fel neki ezt-azt. Közben elmondja még a szomszédbácsi kutyusának a balfüle bolháját is, a beteg meg kint dől kardjába a váróban. Hát engem nem látott a házidoki öszvissz 2x az életben, de a párom havonta jár és az mindig fél nap. Akinek meg "ingyen" volt a gyógyszer - anyuéknál a házban - dokilátogatás előtt összeírta a ház igényeit a kerete erejéig! Én nem tudom mi a helyes megoldás, de ha már erkölcsileg nem tudjuk megoldani a dolgokat alulról felfelé, akkor valahogy muszáj. :? azzal együtt szívemből együttérzek mindenkivel, akinek ez tényleg probléma és nem csak amolyan puffognivaló.

Kép
akata

Akata,
Az igaz hogy nagyon sokan csak unalmukba járnak dokihoz (tudom nagyanyámról) és engem is baromi tudnak bosszantani, de már megint nem azokat büntetik elsősorban, mert ők megint a kedvezményes vizitdíjasok közé fognak tartozni. Nem nekik kell majd a 300 ft-ot fizetni :? Őket ez a dolog nem fogja visszatántorítani, szerintem. Bár már ki tudja h ez a jogszabály hogy néz ki. Annyit módosították, h már követhetetlen. Lehet h már kedvezmény sincsen? :?

Kép Kép
curse

Curse!
reál-humán egyaránt ment nekem, de tény, hogy reálos vagyok. a humánt meg csak betöltöttem a fejembe. a szak legyen titok :) egyelőre.
mikor Lencse elaludt a játszószőnyegen néha, alágönnyörgettem egy pokrócot és kész.

vizitdíj:
úgy tudom elejében az volt, hogy a gyed-gyes-en lévő mamák csak 100 Ft-ot kötelesek fizetni, most meg erről szó sincs. tehát mi is perkálhatunk.
ancsipancsi

Hát én már nem tom követni! :) mindenesetre kívánok mindannyiunknak jó egészséget, hogy ne legyen alkalom a vizitdíj fizetésre!

Kép
akata

Rec,
férjemnek is napkollektor meg geoenergia az álma :D

Curse,
hát, én lehet hogy rátennék még egy vastagabb plédet is a játszoszönyegre, elalváshoz.

Ruz,
örülök, hogy jobban vagy! akkor vizsgákra fel :)

Votiv,
és nem lehetne apafejet megkérni, hogy esténként ö altassa el Istit? ha ugyis csak 10 percébe kerül :?
és majd ird meg, mi volt a dokinál :)

Deni,
Te is ám ird meg!! :D
fibi

szerintem aki abban leli örömét, hogy orvoshoz jár, annak megéri ezért kiadni 300 forintot. És évente max 20x kell fizetnie, a többi ingyenes.....
Az én nagyikám (85 éves) viszont tudom, hogy még akkor sem megy, amikor indokolt lenne, és annyira spórolós, hogy őt tuti visszatartja a 300 forint!.........

Szrek!!!!!!!! Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ancsi!
Tényleg, milyen szakra mész? Belsőépítész? :wink:

Votiv!
Nálunk is extregázosak az éccakák. Bazsi kiabál, hogy anya,anya!!! Persze teljesen kétségbeesve, én meg Pannát szoptatom éppen. Na, ilyenkor mi a teendő? :roll: Férjem szerint ne menjek be (ő persze bemegy), ne szokjon vissza arra, hogy szopival aludjon el............ Ja, és tegnap (vagyis ma) csajom megint fél 1-ig fent volt :shock:

ennyi időm volt, vár a házimunka! Lehet sütök megint egy Deni féle aszaltszilvás sütikét :D Indi, elküldöm a receptet! De most bocsi, nincs időm megnézni amit kértél, de látom Ruz megtette!!!!
zuzmo1

Apjuknak tüszös mandula gyulladása van :( itthon is maradt ma.

Ancsi,
kis titokzatos :lol: mindenesetre drukkolok, hogy felvegyenek :D
fibi

Akata

Hát kíváncsi vagyok, hogy a vizitdíjtól majd megszűnnek-e ezek a problémák...

én a magam részéről még gyorsan megbetegedtem, hogy mehessek az orvoshoz még vizitdíjmentesen. :lol: Aműgy én sem voltam nála már évek óta, bár de igen, pocakosan voltam egyszer, csinált ekg-t. :) Egyébként nekem se a gyerekorvosnál, se a háziorvosomnál nem kell sose várni. Gyerekorvosnál van bejelentkezés, a háziorvosomnak meg nincs túl sok betege ezek szerint, mert eddig ha mennem kellett, sose volt ott beteg a váróban, legfeljebb 1 vagy 2.

ruz
ruzicsky

Akata,
Legyen igazad:D

Ancsi,
Oké, értettem, de majd azért egyszer elárulod, ugye? :wink: :D

Fibi,
Hogy bírod a család ápolását?

És köszi a tanácsokat játékszönyeg ügyben. Nem szívesen altatnám ott, de ha bealszik azon és megpróbálom átvinni a kiságyába, rögtön kipattannak a szemei :( Most is így jártam, szenvedünk az újabb bealvással :(

Kép Kép
curse

Curse,
köszi, egész jol. B jo régota alszik már :)
fibi

Zuzi!
dehogy belsőépítész, az csak tanfolyás lenne, de hobbi szinten nem éri meg elvégezni (ára miatt), amúgy meg nem lehet vele elhelyezkedni, főleg nem egy vén nyanyának, mint én :).

elárulok én majd mindent, csak előbb derüljenek ki a ponthatárok.
ancsipancsi

Indi!
vettem a Spárban egy csomag Fackelmann tapadót, és csak háromszázkilencven valamennyi volt. ha akarod, tiéd lehet, de ha csak egy kell, egy is a tiéd lehet belőle, nekem mindig jól jön a másik :). ha egy sem kell, az sem baj, nem kockáztattam nagyot, mindent már ilyenre akarok akasztani, hogy ne kelljen fúrni.
ancsipancsi

Ancsi,
Te mit hallottál, mit tudsz a Liliom Domb nevü lakoparkrol (XXII. ker.)? Szépnek tünnek a lakások, de az ára nincs ott....
fibi

Fibi!
unokatesóméknak annak idején (vagy 2 éve!) átnéztem a műszaki leírást, mert majdnem belevágtak. azaz bele is vágtak, csak hogy Liliomék elfelejtettek határidőt teljesíteni, vagyis 1 évig semmit nem csináltak, nem hogy építettek volna. aztán így szépen visszaadták nekik a foglalót, de közös megegyezéssel, hogy nehogy duplán kelljen. :/ most meg szépen beindult az egész. ha gondolod, és majd érdekes lesz számotokra, akkor előkeresem valahol a műszaki leírásra írt ellenvetéseimet, amiket mondtam, hogy feltétlen tisztázzanak le az építő céggel.
ancsipancsi

Nálunk pár percig esett a hó, de most rápihen, lehet, h éjjel jön? Esztert már nagyon behülyítettem, itt ugrál, hogy mi lesz mááá?
neet
neet

Ancsi :) köszi, de egy darabbal nem érek semmit, balra-jobbra kell egy-egy. úgyhogy ha tudsz kettőt adni, akkor kérem :)

Ruz :) én is így értettem a jogszabályt, hurrá! Köszönöm, hogy végigolvastad! Akkro a gyártóhoz kell mennie az illetőnek.

indianyo

Ancsi,
köszi :) még nem döntöttünk, hogy érdi ház vagy budai lakás. de nekem tetszik. ill. néztünk házakat is Budatétényben, de mindegyiknek van vmi apro hibája. és mintha Te irtad volna, hogy vizesek ott a falak???
fibi

HI!

HA esetleg valaki nem szereti a porszívós orrszívót,most találtam:
Csöpi vízcsapra szerelhetõ orrszívó
A kisgyermek orrában felgyülemlett orrváladék eltávolítására szolgál. A vízcsap kifolyókarjára erősítjük a vízsugár szivattyút , a vízsugár erősségével fokozhatjuk a szívó hatást.

- A szerkezet használata csendes.
- Könnyen tisztítható ,sterilizálható

- Ára: 2800 Ft + posta költség
http://www.ranyakuveg.hu/lower.php?page ... arent=26#3

nekem tetszik csak nem tudom a füriben leteperni Jolit .
20170114224602

na nálunk is elkezdődött a rosszcsont időszak: az ajtó mögött van a cd állvány amiből nem szabad neki kivenni a cdket. Most aut "játszuk", hogy odaszalad úgy csinál mint aki kiakarja venni cd közbe vigyorog és várja a hatást nálam. Csibészen beáll az ajtó mögé és onnan les ki, hogy mit csinálok..én meg most vágom be mindjárt a kiságyba - hogy ne csak a levegőbe dumáljak!
Csattog az ostor nálunk is Neet, hallod? 8)
Persze most bőg...de ma már ezt a büntit másodszorra érdemelte ki, mert egész délelőtt a virágok körül sertepertélt és amikor nem figyeltem kirámolta a földet és abban tapicskolt :x

és délután nem aludt semmit csak délelőtt akkor is csak egy órát :?

Szrek: gratula az unokahugihoz!!!!! :)

Indi: én csak géppel tanultam fonni, szőni, kötni...igy nem tudok segíteni neked :(

Ruz: tök jó, hogy jobban vagy +++

Zsannak is +++++++++++ szuper, hogy a lepénye arrébb mászott :)

Deni, Curse: nekünk Campi de. nem jó igy ezt a randit bebuktam :(

Na ennyi megyek azért nem hagyom túl sokáig üvölteni...

Rylie
rylie

Sziasztok :)

visszaolvasni, na azt még nem tudtam :(

viszont oltam ma UH-on és láttam a Csiperkét és pattogot a hátán, mint egy kung-fu bajnok, meg integetett a kezecskéivel :D És semmidesemmidesemmi bajt nem okozozz neki a betegség, meg a láz :D Húúúúhhhhhh................

szép estét, maj eccer cak jövök és visszaolvasok... :)

Macsek
macskanyu

Bérlet
Azért csak az első pár hónapot említettem, hogy ne tűnjek ingyenélőnek. Aki az állam pénzén akar luxusutazni a 7-es buszon 2 gyerekkel.

Zsanci,
De jó hírek!!

Votiv,
Huú, Isti milyen kedves és drága, hogy vigasztal.
Altatásra nem tudok mit mondani, én gyerekem simán alszik éjjel (DE NAPPAL NEM, ÉS A NAPPAL 5-TŐL VAN :evil: - este 3-ra leszedált zombinak látszom).
Nálunk már egyébként sima ágy van, most fogom kicserélni ikeás ifjúsági ágyra, mert annak az oldalán van leesésgátló - ezt brendon-ban is lehet venni, de baromi drága. Én már nem tudtam betenni Petit a rácsosba, mert nehéz volt.
És az én párom is nappal el tudta altatni Petit 10 perc alatt, csak nekem nem sikerül fél éve (meg anyámnak és barátnőmnek se - lehet hogy hímnemű bébiszitter kellene).

Neet,
Mi lenne, ha nyáron bemutathatnám Petit lányodnak és ő 2 nap alatt elintézné a szobatisztaságra nevelését.

Akata,
Az én előző háziorvosomnál nem lehetett telefonon ip-ot kérni (pedig ez akkor már kötelező volt) és ő beszélt iszonyú sokat. Mentem a táppénzes papírért (1. terhesség) és végigkérdezte, hogy van anyám... - nem is értem, hogy emlékezett rám, mikor évente egyszer ha látott. Próbáltam nagyon röviden válaszolni (már a bunkóság határáig), hiszen én is órákat vártam és még mögöttem is voltak sokan.
A mostani dokim a recepción hagyja a papírt, nem is kell látnom, beszélnem se vele, mert az asszisztenst szoktam hívni. Szóval néha a dokik a szerencsétlenek és nem a betegek vagy akiknek meg kell jelenniük (én se voltam beteg).
Vagy a folyamatok szarok (nemcsak a betegek, hanem a személyzet számára is időigényesek, leterehelőek) - azt hiszem az eü-ben nem túl jók folyamatszervezésben.

Zuzmo,
Tényleg, szoptatások alatt mit csinál a kisfiad? Vagy te mit csinálsz vele?
Ezen mostanában annyit gondolkozom - persze majd úgyis kiderül, de jó lenne tudni más hogy birkózik meg a helyzettel.
A másik, ami foglalkoztat (az agytekervényeim megmerevednek, a lábaim elzsibbadnak, ha rágondolok) az az esti altatás. Petivel azért még ott kell lenni min. 5-25 percig. (Az öt perccel csak fel akarok vágni, Karácsonykor volt, mert nagyon elfáradt.)
Tényleg, Fibi, Votiv, Lindi és a többiek, ti hogy képzelitek? Vagy csak én vagyok ilyen körülményes és feleslegesen előre aggódós, hogy ezeken gondolkodom? (Simán lehet, hogy Marci 5 óránként kér majd enni és az első naptól átalussza az éjszakát. Petire meg olyan nyugtatóan hat a kistesó jelenléte, hogy rászokik a nappali alvásra is és mindhárman együtt szunnyadunk ebéd után...)

Móni
Kép
Kép
monisa

De jó hírek ezek Zsanciról! :D :D Lehet, hogy már otthon is van???

Fibi :) Mandulagyuszi :( :( Jaj, bulást a családnak!! Bálintnak van még láza?

Szrek :) Gratula a tesódnak a gyors szüléshez és Emese Borkának a szép súlyhoz!! :D :D

Zuz :) Sztem nagyon is jól csináljátok Bazsóval!!! menjen csak apa hozzá, ne a cicire szokjon vissza éjjel! Tudom, könnyű mondani, én is elgyengültem volna párszor, de apa kemény volt és nem hagyta és jól tette, mert meglett az eredménye :wink: És ez nem "szőrős szívű anyaság", hiszen apa ugyanúgy szereti és jó kezekben van a gyerkőc nála!

Macs :) uh - de jó hír! :D :D

Rylie :) Rosszcsont Kamilla :lol: :lol: még jó, hogy nem ette meg a v.földet!

Curse :) De taliztunk Votivval, pont előttem volt időpontja! És hihetetlen jól néz ki és csinos (bár a doki "kötözködött" vele az uv-zöld harisnya miatt :lol: ), és nagggyon szép pocija van! :D :D És a játszószőnyeg alá sztem is elég egy pokróc, vagy egy polifoam darab, nem baj az, ha elszundít rajta a lány!

Votiv :) Rácsos ágyból kiugrás :shock: hű, nem is mesélted! Bár a 3 órás altatás se semmi! (bevallom, amikor az "altató-táncról" írtál, nem álltam meg :lol: nélkül, olyan édes lehetett). Ruhapróba hogy sikerült?? Kolbilelőhelyért meg örök hála, hát látni kellett volna családom férfitagjait vacsi közben! Szóval aranyba lett foglalva a neved :wink: :lol:

Móni :) Jó ez a kép az alvásról, ahogy együtt szundizik mindenki :lol: de jó is lenne!
denizsa

Deni,
és Neked mit mondott doki?????? magadrol alig irsz...

B már nem lázas, most apa van soron :roll:

Macs,
szuper a jo hiiiiiir :D
képzeld, most jött egy házcsere ajánlatunk Szilasligetröl, lehet h közel maradunk Hozzátok :wink:

Monisa,
én sem tudom. minden ötletet szivesen fogadok :) bnöm azt mondta, hogy miközben a picit szoptatja, addig a nagynak mesél, meg még sokszor oda is bujik hozzá... 8)
fibi

Rylie :) Nekünk jó lehet a Campi du. is, csak inkább 4körül (az meg már késő Curse-nak) szervezhetünk egyszer akkorra is, ha Nektek úgy jó :wink: még van pár hónapom, aztán úgyis szobafogság :mrgreen:

Ancsi :) Te, mint vén nyanya??? na ne mááááár!!!

Ruz :) Örülök, hogy jobban vagy! :D :D Szóval még gyorsan beteg lettél vizitdíj előtt? :lol: Én sem hiszek a vizitdíj "problémamegoldó képességében", egyenlőre sokkal inkább problémát okoz. Kérdeztem ma ip.-kérésnél az ügyintézőt, mégis mire számítsak, mennyivel jöjjek korábban, hogy ezt is el tudjam intézni vagy hogy is lesz ez? Hát egyenlőre még csak fogalmuk sincs... pedig elvileg jövő hét vége már február...

Rec :) Orrszarvúbébit megcsodáltam este a híradóban, nagyon éééédes :D :D hihetetlen, de még egy állatbébi születése is meg tud hatni :oops:
denizsa

Fibi :) Szegény Zsolonak bulást! A héten már otthon marad gyógyulni, ugye? És a csereajánlat mennyire tűnik komolynak? Milyen házról van szó? Doki: minden rendben nálunk, 25 hetesről 24/25-re lett módosítva a pocaklakó, és ez lehet a kicsit hosszabb ciklusom miatt is, szóval normális és nem kicsi, de 1 hónap múlva megint uh (mondjuk ez egyébként is esedékes lenne). És Votivnál is minden rendben, megnézte uh-on és normálisak a méretek!! :D na de nem akarom kibeszélni, majd jön és mesél, csak a múltkori uh-para miatt írtam...
denizsa

Deni, olyan klassz volt összefutni!! kár, hogy úgy kellett rohannom :? pedig olyan szívesen csacsogtam volna még Veled :D
de így is elkéstem, apafej már ott tipródott a szalon előtt :oops:
ruhapróbán Apafejtől nagy meglepetés várt: kiderült, hogy a Makány Márta RÁM tervez egy estélyit :shock: és órákig anyagokat kellett válogassak, és valami olyasmi leszek, mint egy tavasztündér-királylány, leheletvékony-pántos húzott mellrésszel, alatta pedig csupa lebegő "virágszirom", és a színe meg olyan kékes-zöldes-pirosas-sárgás-narancsos-rózsaszínes szivárványszínű nagymintás-batikolt féleség (négy különböző anyagból). És persze MM szerint elfelejthetem a jó kis fekete báli cipőmet, mert az ehhez nem illik, és ugyanez érvényes az ékszereimre meg a sminkesemre (?) meg a fodrászomra is, mert ő mindent elintéz :D
jövő szerdán megyek az első igazi próbára, és állati kiváncsi vagyok :D

Isti a délutáni alvást megint elbliccelte, de este sikerült nekem, egy azaz egy! Hófehérke és a hét törpével elaltatnom! :D :D csúúúcs.

Recca, hát ezt is meg kell szokni. Tegnap még túl sok volt neki az inger, nem tudott kikapcsolni. "Új" ágy, anyarabszolga szórakoztató műsora és az a sok érdekes játék, meg a huncut kiszökdösés a szobából stb... :D De ma már kezdte értékelni az új helyzetet, és nekem is jól esett, hogy odabújt az ölembe a mesét hallgatni, és így aludt el :D

a kishúgával is minden rendben, legközelebb Bálint-napon megyek a dokimhoz. Szerinte nem is kisebb a baba, és már nem is haránt, hanem tökéletesen beilleszkedett a buksija :D

Macs, kung-fu bajnok :lol: ez a legszebb hír!

Curse, olyan édes az avatarod!! :D én már elromlott anyaként simán hagynám Adélt a játszószőnyegen hajcsizni :wink:

Móni, az Ikeában külön is kapni csak leesésgátlót, ha jól emlékszem. És jóval olcsóbb a Brendonnál.

Juc, ez a Csöpi-cucc ötletes :lol: de vajon hatásos is? :D

na megyek, vár a munka :x vagyis az önmegvalósítás :P

votiv 8)
votiv

Fibi,
Még olyan ötletet hallottam, hogy bizonyos játékokkal csak szoptatás alatt játszhat a nagyobbik gyerek (Nagyon menő játékokkal - már a gyerek szempontjából. Biztos mobiltelefonra, apró, lenyelhető csavarokra és detonátorokra - szóval nagyon vonzó dolgokra gondoltak itt.) Párszor beválhat ez is.

De más ötletem nincs. Még.

Móni
Kép
Kép
monisa

Votiv,
Igen, én is most láttam az ikeás leesésgátlót és valóban nagyon olcsó!!!

De jó lesz neked a szép-szép ruhádban!!!! (Remélem lesz majd róla fotó!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni, igenigen, a méretek jók, sőt!
az 5 nappal ezelőtti UH-hoz képest 8!!!mm-el több a BPD :shock: de persze a két gép is mást mér, meg más volt közben a baba helyzete is, szóval az egészet így is úgy is a hajamra kenhetem :lol: Fő, hogy egészséges és mindene megvan, és kész :D

votiv 8)
votiv

Den,
örülök, hogy minden rendben :)
hát, holnap még sztem itthon marad Zsolo, mert ramatyul van :( és hát Bálintot nem mindig birom lerángatni rola, ugy örül, hogy itthon van.
ház: szép ujszerü sorház, elrendezés szuper, szobák száma meg minden tökjo. a csajnak sürgös lenne a csere, mi még gondolkozni akarunk rajta. mert Érden is lehet ennyiért találni felujitott különállo házat, és azért onnan közelebb lenne egy csomo minden(ki).
fibi

Fibi!
mi 20-25 millió között néztünk ott házakat és mind vizes volt, kivétel nélkül. (mivel ott drágábbak a jobb házak)

Indi!
naná, hát neked vettem, csak azért írtam, hogy ha nem kell mindkettő, egyet is adok :). de akkor elteszem neked a csomagot, remélem mielőbb össze tudunk futni.

Macs!
üdv CSiperkének! :)

Denizsa!
te olyan figyelmes vagy, hogy mindenkinek mindenre válaszolsz, és a nagy mesélésben elfelejtesz magatokról írni. Bálintról, meg a babáról, és a mamájukról :)

Votiv!
tök menő hapid van, hogy ilyen szerkót csináltat neked!
fotót mindenképp kérünk!

Monisa!
leesésgátlóról tudsz valami linket vagy ilyesmit adni? nem találom az Ikea honlapon :(

Lencsi Nesquick kakaót iszik, most először életében :)
ancsipancsi

Sziasztok!

köszi a jókívánságokat, csudaszép baba, holnap megpróbálok képet feltenni róla no meg persze Ábelről :D :D

kérdések:
milyen homeopátiás szert vigyek tesómnal szülés után? gátseb gyakorlatilag nincs, csak minimálisan repedt a felszínen vmi (?)

akinek már megvan a második (pl Zuz, Kisün :) ) - a kórházba bement látogatni Bazsó? anyahiányt hogy oldottátok meg; aki most várja, mit gondol erről?

és igen, természetes úton jött, UM még kiment kávézni, hogy majd még úgyis várni kell, sógor úgy rohant utána, hogy jön a gyerek (állva vajúdott a végén - seperc alatt kipottyant bébi, persze tesóm üvöltött, mint állat)

és tegnap este 8 és ma reggel 8 között 11 bébi született :shock: :lol:

Macs, Vot, Deni,
tök jó, hogy minden rendben uh-n!
és szép a ruci, ez rendes volt apától :wink: altatáshoz meg drukkolok

Fíbi,
gyógyuljatok!

Ancsi,
nekem van tippem, pü-ben megírhatom? ;)

Indi,
szűkszavúság :mrgreen: hát mit csináljak, ha egyszer az édes álom pillangó képében
Elvetődött erre tarka köntösében? ;) :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

meg persze Dóci :oops:

Kép

Kép

szrekuc

Csak úgy nagyjából átrohantam egy pár oldalt...

Vica! Nálunk volt olyan hogy nem akart enni, s az volt az oka, hogy nagyon tele volt a cici, s túl sok volt neki. :lol:
Pár napig tartott.

Szrekuc! az egyik vizsgámnál Angi nálunk is eljátszotta a hosszú alvást, de ezek a gyerkőcök olyan tökéletesen tudnak időzíteni, hogy még így is sikerült pontosan érkeznem :lol: (késett a vizsgakezdés)
S remélem rossz az infód a tandíjmentességről! :(

Rylie! gratula a jegyeidhez! :D
Anyukád lába megoldódott?
Angi karira kapott egy pici zongorát, s imádja. :lol:
Kamillaképek! :lol: :lol: :lol:

Indi! örülök, hogy ilyen jól megy biznisz. :D
Már annyiszor elképzeltem, hogy tudtok kendőben aludni. Ahhoz is gratulálok!!! :lol:

Gréti! :lol: :lol: :lol:

Curse! de jó az avatarképetek!!! :lol:

Nukada! Tetszik a bombanővé válási projected. :lol:
Rokonotok a szinkronrendező?
Ügyi a csíkod :D

Vot! Apjuk mit reagált amikor elmondtad hogy a gyerek a tisztítószerekkel játszik?
Neked biztos sokx kell arra gondolni, hogy mindennek megvan az oka, s a gyerekek választanak minket.

Kisün! Én is már alig várom, hogy ded szavakba öltse a világát. Bizti nagyon mókás :lol:

Utólagos nagyon BOLDOG TIMI ÉS SOMASZÜLINAPOT!!!

Ma voltunk a helyi zenebölcsiben. Nagyon szupi! :lol: Élődalos (Indi :wink: ), rajzolós, ugrálós, rohangálós, játszós tali. A gyerkőcök nagyon élvezték :D , s Angi ugyan még nem tud utánuk rohangálni, de nagyokat mosolyogott :lol: , s utána itthon egy másfél órás szunyát nyomott.

Túlvagyunk a coffea kipróbálásán is. Eredmény: 0. Majd egyszer biztos alszunk eleget ... :roll:

Elvileg még egy vizsgám van.

Most mennem kell, 1244 a kövi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szrek :) Dóci is arra járt tarka pillangó képében? :lol:

Votiv :) hű, de klassz élmény ez, annyira bírom a Mokánymártát, akkora a szája, mint egy ház és irtó cukipofa közben, biztosan gyönyörűséges leszel - bár ehhez nem kell divattervező se :wink:

És Hófehérkét fejből meséled, vagy film, vagy képeskönyv vagy hogyan? És Istók közben mit csinál? Nem ficereg? Tudom én, hogy Dominó még picurek, de olyan nehéz vele az esti lefekvés, én hiába akarom a meséket, nincs türelme hozzá - meg állandóan ki akarja tépni a könyvet a kezemből, úgyhogy versikéket mondok hosszan, sok ismétléssel, amihez nem kell könyv. Éneklés nem érdekli nagyon, csak a megszokottakat hagyja, de mondjuk a katicabogáérka nem feltétlen altató :lol:

Móni :) jó szöveg :) én speciel szeretném kihasználni állam bácsit egy kismamabérlet erejéig évekig :lol:

És éljenek az összes pocakbabák, akik szépen fejlődnek, forgolódnak és rugdosnak és integetnek és és és :)

indianyo

Vizsga úgy tűnik görbült, de az nagyccerű iskola oly módon eltitkosította az eredményeket, hogy igazából csak akkor leszek biztos (??) benne, ha beírták az indexembe. Idióták, áááá... :shock: :shock: :shock:

LEESÉSGÁTLÓ!!!!!!
Aki venni akar, hármoszor gondolja meg, mert mint dec.ben említettem, mi kipóbáltuk (meg tesómék is a fiúkkal), nos mi jobban jártunk, mert Eszter "csak" kék-zöld lett, de unokabátyja majdnem otthagyta a fogát... Azaz ezek tán mégsincsenek annyira kitalálva. Egy alvó, fekvő, mozdulatlan gyerek faszányosan meg van védve a leeséstől, de egy az ágyban is ugráló, eleven kis ördög úgy be tudja cseszerinteni a bármiét, hogy nézni is fáj!!! Mi éjjeliszekrényt toltunk végül Eszter ágya mellé, lehet, h nem annyira esztétikus, de nem veri szét magát rajta, és a leeséstől is megkíméljük.
SZal ha midnenképp venni akartok, pl ikeában, tessék a gyereket cipőteleníteni a bótban, és hagyni, h ráugráljon, vagy csináljon akármit az ágyban, és meglátjátok, nektek beválik-e, vagy a gyerkőc már a bótban lilára veri a szája szélét.
neet
neet

ööö, nem akartam aláhúzni, hanem a leesésgátló szöveget akartam pirossal... jól sikerült. :wink:
neet
neet

Fibi,
tudok Btétényben egy házat, ai egyáltalán nem vizes, de nem eladó. :lol:

Monisa,
Peti jöhet, de anyós volt a nagy rászoktató, nyáron, 2 nap alatt, valahogy így kezdődött a biliszezon. :)

Akata,
szavaid aranyba! (300 ft-os benya és still sok cars kint...) De a Jahn Fer mitől kiemelt??? Voltuk ott párszor a rokonysággal, és tejóisten, asszem csótánnyal nem találkoztunk, de ez az össz jó, amit elmondhatok. (A szülészetet nem láttam, csak a bel-, ideg- és nemtommilyen osztályokat)
És a harmatgilisztát tesómmal sokszor felszeleteltük, amikor bótosat játszottunk, és eladtuk párizsinak... :lol:

Curse,
én nem hagynám a földön aludni a babát.

Zsanci holnap haza??

Reálnak azért kell jójegy humánból, és vice versus, mert van ez az általános műveltség dolog... na, nem mintha baromi művelt lenne, aki pl tud logaritmust számolni, de ...

Rec,
ez a napkollektor stb tökjó ötlet, de attól tartok, ez is azoknak lett kitalálva, akiknek nem fáj, ha éjjel-nappal ég a villany.... vagy meg lehet pályázni, és írtó olcsón felszereltetni???

neet
neet

Neet,
csak nem a Tiétek? :lol: akkor mégis van remény ott találni nem vizeset? :? mert az lenne az álmom..... (vannak fenntartásaim Érddel és Szilasligettel kapcsolatban is :( )
fibi

Szrek,
köszi :)

Barbi,
hajrá utso vizsga!!++

Indi,
bár nem engem kérdeztél mesélés ügyben, de B is kisebb korában csak ficergett meg ugrándozott a mesére, éneklést meg egyenesen kiröhögte. Aztán ugy látszik, erre is megérett, mert tök nyugodtan (már amikor :lol: ) hallgatja a mesét (mi fejböl nyomjuk a Kipp-Koppot, mert ötvenezerszer már elolvastam neki, az a favorit :) ), és amikor a végére érünk (csakis akkor!), hasra veti magát, és elalszik. Persze ha tul fáradt vagy beteg, akkor ez nem müxik, olyankor cici kell neki, of course :D
fibi

Votiv :) Igen, ez a lényeg: hogy egészséges és minden rendben!!! :D :D De örülök, hogy a doki is megnézte a bébid és megnyugtatott! (a nyugalom nem lényeg, de fontos :wink: ) Apafej most nagyon kitett magáért!! De meg is érdemled :wink: lélegzetelállító ruha lesz, az biztos!

Fibi :) És meddig lehet gondolkodni a csereajánlaton? Nem semmi, hogy Bálintod így szereti a meséket! enyim gyereket még nem nagyon érdekli :?

Szrek :) Képeket várjuk ám! Ígéret szép szó... :wink:

Indi :) Lehet, hogy Dominó már saját maga akar mesét olvasni :lol:

Neet :) Milyen leesésgátlótok van Nektek? olyan magas típusú? és ha kötnél rá (legalább felülre a szélére) egy szivacscsikot?

Barbi :) Hű, Angi már zongorázik? Mikor adja az első koncertet? Vizsgához drukk!

Ancsi :) Méghogy nem írok magunkról? egyfolytában csak pofázkodom itt, pedig már rég ágyban lenne a helyem... :oops: :lol:
denizsa

Deni,
Tök jó h minden rendben, nálam is volt számolási hiba pont a ciklusom miatt :D

Votiv,
Örülök h nálatok is minden rendben és doki megnyugtatott :D Leírás alapján nem semmi rucid lesz, de jó apafej :D Képet tényleg kérünk majd :D

Fibi,
Csere lehetőség? :D Ez jó hír, bár nem ismerem Szilasligetet, őszintén szólva nem is tudom hol van :oops:
Bulást uradnak!!!

Barbi,
Nagy drukk az utolsó vizsgához!!!

Macs,
De jó h nálatok is minden rendben :D

Rylie,
Sajnálom h nem tudunk összefutni, bár Indivel megbeszéltük h febr. 2. után talizunk a KUSZÁ-ba, csak nem tudom neked mikor jó délután. Nekünk addig, amíg világos van :D

És köszönjük még egyszer az avatar bókokat :oops: , de akkor már el is dicsekszem azzal, hogy híresek lettünk Adéllal. Egy megabazi nagy molinon lesz rajta az avataros képünk, ugyanis Adél lányunkról bowling kupát neveztek el, ami most lesz hétvégén :D Ime a molino:
Kép [/img]

Kép Kép
curse

Curse :D :D :D ez nagyon kúúl :D és mi/ki lesz a főnyeremény?

Neet, nem merem elkiabálni, de nagyon örülök, ha sikerült a vizsgád!!!!

Indike, fejből mesélek, és össze-vissza költök hozzá, meg dalokat is bele :D az én fijam szangvinikus, neki a bohóckodás a lényeg, a tartalomhoz kevésbé ragaszkodik :wink: Mesét még nem igazán érti, viszont már így is élvezi, pedig sokáig le se tojta, szóval ahogy Fibi is írta, idővel ez is nagyon sokat változik!
Altatódalnak meg az "Icipici házikó" a menő, és akkor már jöhet az "Iciripiciri" is, aztán meg mindjárt a Mehemed, és a hosszú mondókák után a hosszabb mesék :D

Zsanci elvileg akár haza is mehetne holnap, de a görcsölés még mindig nem megoldott sajna, ráadásul B ovijában kitört a skarlát is :shock: talán jobb lenne neki még pár napig bent...

hát apafej csak igyekezzen, marha sok dolgot kell jóvátennie ám :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv,
Gondolom sokan vinnék haza Adél cicát, nagyon oda vannak tőle :D De ez most csak pontszerző verseny.
Mindenesetre egy versenyen sem indult ennyi résztvevő, mint ezen a kupán, szóval mi apával azt akarjuk hinni, h ez mind a pici lányunk miatt van :D :wink:

Kép Kép
curse

Adél cicát én is hazavinném :wink:

Votiv :) egyszer besurannék a kéményen és megnézném ezt az estimesézést nálatok bohóckodással :)
Nekem pont az a bajom, hogy csak ilyeneket lehet, mint Iciripiciri meg Mehemed, amiken röhög az istenadta, bezzeg a Sün Balázst csak nagyritkán tudom elmesélni, ha épp egyedül issza a tejcsit és az leköti a kezeit :lol: A jó kis elveimet meg a sarkon látom szaladni ilyenkor :mrgreen:

Deni :) mindenolvasó a gyerekem: kedveli az orosz romantikus festészetet, Dürert és a magyar moderneket egyaránt, de könyvtári könyveket leginkább :wink: És tényleg alig írsz magatokról!

Fibi :) köszi a tapasztalatot!

Neet :) akkor holnap koccintunk a görbületre :)

indianyo

BArbi :) hát az úgy van, hgoy belecsapom a kölket a kendőbe, felkötöm előre vagy a hátamra és mindenféléket csinálunk: mostogatunk, táncolunk, sétálunk és egyszer csak elalszik. Érzi a jó kis mamameleget és akkro hosszan szuszmákol.

indianyo

Halihó!

Elért a paraidőszak. :shock: Már mindenen parázok. Először is, hogy nem eszik eleget a baba és hogy ki fog száradni, meg ilyenek. Az a baj, hogy sokszor csak kb. 10-15 percet szopizik, aztán bealszik, hiába ébresztgetem. Viszont nem szopik olyan gyakran, inkább alszik, vagy hasfájik. Szóval most inkább felkeltem szopizni, hogy megnyugodjak afelől, hogy eleget eszik a gyerek és az anyja nem halasztja éhen. :? Pedig simán tudna még enni, mert van tejem...
A másik egy kérdés: mit kell csinálni, ha kiszárad a baba bőre? Elkezdett hámlani a bokájánál és a hasija is száraz lett. Mivel kenjem? Kenjem egyáltalán? Vagy ha majd többet fog szopizni, akkor nem fog száradni?
Ugye, nem lehet éhen halasztani egy babát pár nap alatt??? :roll:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Tinu,
NO PARA!!!!!!!! :)
mivel én nem szoptattam, sok tanácsot nem tudok adni, de pl mondták a kórházban, hogy megnyugtatás végett lehet felíratni dokival egy doboz tápot, amit otthon tartasz - nem azért, hogy szopi helyett ezzel traktáld a csemetét, hanem így nem fogsz azon aggódni, hogy éhenhal, mert ott lapul a megoldás a szekrényben
én nem próbálkoztam túl jól/sokat, de nálunk nem is voltak túl jók a körülmények, de mindenesetre sztem cici ahányszor csak kell; ha most futnék neki mégegyszer, biztos, hogy egész napra magamra kötném :wink: :lol:

a száraz bőrre nekünk dokinéni írt fel vmi teljesen sima testápoló (gyógyszertári) krémet, nem szteroidos, és tök jó, de nem nagyon tudom, mi van benne... :roll: majd ti dokitok segít :D

Vot,
milyen szülés utáni homeobogyó van? nincs nagyon seb, akkor egyáltalán ajánlott vmi vmire?

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Tegnap át kellett mennem a tesómékhoz a két pulyára vigyázni (7 éve csaj, 4éves fiú)... 20:50-kor komolyan elgondolkodtam, hogy nem lehetne-e ezt az egészet vissza fordítani... :?

Miután az összes hülye mesét végig nézették velem a cartoon networkön (Tini titánok, Ben 10, azt se tudtam miről szólnak... :roll: ), beetettek, hogy együtt szoktak elaludni, és utána viszik át a Bencét a saját szobájába. Akkor még meséljek, de azt meg végig röhögcsélték, úgyhogy meguntam, felálltam és kiültem a konyhába. Fél perc múlva: szomjasak. Ittak, visszafeküdtek. Fél perc: pisilni kell... Na, ekkor már vártam a bátyám, mint a messiást! (már csak azért is, mert kezdődött lassana született feleségek...). Aztán megjött a bátyám, jól leszídta őket, amiért megvezettek, és mire kiértem a kapun, már mindkettő aludt... Büdös kölkök :lol: :lol: :lol:
nukada

Votiv:
Komolyan irigyellek!!! Minden álmom, hogy egyszer eljussak a OB-ra, az meg már csak egy plussz, hogy a párod MM-val terveztet a gyönyörű gömbölyű formádra egy ruhát...

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem annyira tetszik ez a gömbölyű forma!!! Van egy fotós barátnőm, megbeszéltük, hogy csinál rólam pár Anne Geddes stílusú képet... Jó, nem én vagyok a terhes Demi moore, de saját magamnak akkor is tetszem most. (hű, ez ilyen nagyképűen hangzott, nem? :oops: ) DE EZ VAN!!!
nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: