A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Én is-én is!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Annyira édes! Gyönyörű kisbaba! És az a manócis sityka........

Kép
ildi35

Eni, nemsokára a Te babócád képeiben gyönyörködünk. Egyébként nem érzel semmit?

Kép
ildi35

Ildi, folyamatos alhasi-lágyéki-deréktáji fájdalmat, ami nem erősödik, nem múlik, tehát mérhetetlen... Lelkileg fosok (bocsánat). Nagyon be vagyok tojva, kétségbeesés, és tartok az ismeretlentől. BArátnőmtől épp azt kérdezem, nem lehetne-e valahogy megúszni az egészet... :wink: Egyben bízom, általában az ilyen krízishelyzetek előtt nagyon beparrantok, de amikor ott vagyok, akkor odateszem magam teljesen. :roll: Bár a szülés nem egy vizsga. :(
vbea

Andi!
Bejelöltelek! Juhász Stefánia vagyok.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Marcsi!
Aláírtam én is a peticiót!

Eni!
De édi vagy! Ne aggódj ott leszel! Tök jó lesz hidd el!!! Olyan jó buli az egész!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni!

Már nagyon-nagyon jó úton jársz szerintem! :wink:
Ne parázz(könnyű mondani,mi?)mert amikor ott leszel,minden esemény felgyorsul majd!Megszülni Neked kell,és bár nem könnyű feladat de amikor ott lesz a kezedben Benedekminden fájdalom egycsapásra elmúlik :!:
Majd meglátod hogy így van!:-)
Vendég

Egy kis nosztalgia: 1 évvel ezelőtt csináltam a terhességi tesztet reggel 5-kor, ilyenkor már tudtam!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffioksa! :wink:
Vendég

Tök jók a képek,Steffi!:-)
Vendég

Eni, ezek az érzések, parák szerintem mindannyiunkat megrohantak szülés előtt (engem legalábbis igen). De aztán amikor ott vagy a szülőágyon már nem fogsz félni, nem fogsz idegeskedni, egyszerűen tenni fogod a dolgod. Mert igenis tudni fogod, hogy mit kell tenni!! Ha mégsem akkor lesznek melletted akik segítenek. És fájni fog az biztos. Hol kicsit, hol nagyon, de mindez azonnal elmúlik (ezt szószerint értsd!!) amikor majd Benedeket a melledre teszik. És ez a pillanat minden kínt megér!!! És igen, ahogy Steffi fogalmazott: életed egyik legnagyobb bulija lesz!

Kép
ildi35

Rendik vagytok nagyon! A bőgés kerülget, de nincs bennem semmi negatív érzés. Szóval jólesik, na. És nagyon-nagyon jó tudni, hogy a végén tartok. Én is azt érzem, hogy nagyon közel. Megfoghatatlan, hisz eddig nem volt részem benne, mégis tudom, hogy KÖZEL...
vbea

Ildi!
Egyetértek maximálisan!!!

Andi!
Kösz :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na,látod Eni nem beszéltünk össze Ildivel,és Ő is ezt mondja!!Én is paráztam,még a másodikkal is,de az az érzés minden kínt megér,amikor látod,hallod és megérintedŐT!!

Jajj,má bőgök mindjárt! :cry:
Nosztalgia,hajajj... :)
Vendég

Valentina, Te hogy vagy? Már neked sem sok van hátra!

Jube, Györgyi, Zsófi, Lilluska, Tünde és az összes igazolatlanul hiányzó!! Merre vagytok????

Kép
ildi35

Eni!
Apás szülés lesz?:-)
Vendég

Sziasztok,

Gabbó,
Nagyon aranyos Sári baba!!! Tündéri!

Én is az 509-es szobában voltam csak a 3-as ágyon!!!!!!!!! :D :D Nekünk is van ilyen sapink, imádtam!! Nyáron mikor hűvösebb volt azt használtuk.

Én is fent vagyok az wiw-en: Hortobágyiné Takács Éva

Görög Zita: érdekes, én múlt pénteken néztem a "csak csajokat" és a Nóri akkor mondta be, hogy a Görög Zita már a szülőszobán van!! :shock: :shock: Hát elég érdekes!! Ennyi ideig csak nem volt ott!! :? Fia vagy lánya lett????

Eni,
Ne izgulj, ki fog bújni Benedek előbb vagy utóbb. :D :D

Valentina ma még nem jelentkezett???!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

naszóval, ilyen Sárikám van nekem. :) :D :lol: :wink:

most is alszik, eddig jó a helyzet, bár az éccaka nem volt ennyire csendes...

:wink: azúgyvóóót, hogy múlt pénteken mit sem sejtve (de azért már pakkal) üldögéltem a ctg-n halálos nyugalomban, volt egy alig észlelhető összehúzódásocsám, de semmi extra. Eztán Vidánk megnézte, hogy fejvégű-e még, mert panaszkodtam, hogy valami iszonyat rumlit csapott odabenn előző este, és féltem, hogy esetleg megfordult. Szerencsére szó sem volt róla, úgyhogy azzal váltunkl el, hogy majd egy hét múlva ugyanott randizunk...és könnyes búcsú után hazaindultunk Kecskemétre. Itthon bevágtam a fincsi ebédemet, és bedőltem az ágyba, mert rajtam volt az álomkór. Félálomban voltam már, amikor ugggyanazt éreztem, mint majd' 6 évvel ezelőtt. Volt egy összetéveszthetetlen pukkkk a hasamban, amire hirtelen felnyitottam a szemem, és közöltem Atival(férj), hogy hozzon gyorsan 2 törölközőt, ami felszívja a magzatizet, ha felkelek, és mellesleg kezdhet visszaöltözni. Erre csinált egy ilyet: :shock: , meg egy ilyet :? :?: , és már rohant is a törcsiért. Bizony felálltam, és vízesés...azonnal elkezdtem remegni, úgy megijedtem. Ez kb. 2 órakor történt. Hirtelen eszembe jutott, hogy Vida említette, hogy nemsokára megy haza, így rögtön hívtam, de persze ki volt kapcsolva. :cry: Gyorsan hívtam a kórházat, szerencsére Rita vette fel a telefont, és közölte, hogy dokink épp műt, még bent van. Küldtem hát egy sms-t, nehogy elmerészeljen szökni, szülni akarok!
Sajnos volt egy kis bökkenő az egész visszamenetelben, hogy tudniillik Atinak nem olyan ea melója, hogy egyszerűen elkéredzkedik a főnöktől, és megyünk, hanem szinte csak elhalálozás esetén hiányozhat, és sajnos tudtuk, hogy 6-ra vissza kell érnie dolgozni, így álltunk egymással szemben, és nem tudtuk, mitévők legyünk. Mázli, hogy hugicám épp Bpestre indult (bár kicsit később tervezte), és vele vissza tudtam menni. Szóval a lényeg, hogy a vizsgálaton azt mondta doktorunk, hogy ebből csak éjjel lesz bébi, így megnyugodtam ,hogy Ati azért nem fog lemaradni "semmiről", mert tudtam, hogy csak 10-ig dolgozik. Amint később kiderült, végül sajnos lemaradt az egész szülésről, mert Sári annyira tolta ki magát, hogy 20:30-kor már rajtam volt. Hát ez van. Sajnos egyedül kellett lennem, de valamennyire kárpótolt, hogy épp Nováky Rita volt az ügyi szülésznő, akinek ezúton is nagyon köszönöm a vajúdás alattia kedves szavait, segítségét, és kezét !(jól összeszorongattam) :lol:
Közben műszakváltás volt, és megérkezett Ferenczi Erzsike, aki nagyon türelmesen, kedvesen végigszenvedte velem a vajúdás végét, és a kitolást, neki is köszönöm ezúton is, amit értem tett, hogy támogatott, masszírozott, bíztatott, és azt különösen, hogy GÁTvédelemmel sikerült végigcsinálnom, ami az ő ötlete volt, nekem nem lett volna olyan fontos, és igazából lassabb, nehezebb volt a kitolás, de megérte, mert szülés után már rögtön tudtam ülni fájdalommentesen!!! Köszönömköszönöm!!!!
Vida dokiról pedig ne is tudom, mit kellene írnom, szóval egy annnnnyira hihetetlenül édes, toleráns ember, aki mellesleg, mint tudjuk szakmailag is csúcs, és nem tudom elégszer meghálálni ott fenn annak a Valakinek, hogy megismerhettem, és hogy ő az, akivel már kétszer átélhettem a szülés minden gyönyörét és fájdalmát jól kivetkőzve önmagamból.

Futva elolvastam, hogy vannak, akikben nem hagyott pozitív nyomot, de bocsássatok meg, én nem tudok nagyon mit kezdeni a róla terjengő negatív hírekkel, mert soha a szikráját sem tapasztaltam annak, hogy undok lenne bárkivel is.

Jesszus, én regényt írtam? Bocs, befejezem, megnézem a nőcimet, majd jövök még, és most már nem csak magammal leszek elfoglalva!

Eni, olyan sokat gondolok rád.... :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Eni, én úgyanúgy paráztam a másodiknál, mint az elsőnél!!
És most a Hanna születésénél volt egy pillanat amit soha életemben nem fogok elfelejteni annyira belém rögzült az a pillanat. Konkrétan: amikor megszületett és a mellemre tették, Hanna felemelte a kis fejét és a tekintetünk összefonódott, én azt mondom, hogy megismerkedtünk. Most is látom magam előtt a szemeit, a tekintetét...... szóval Eni erről beszéltem, ezért éri meg kínlódni! (bőgök)

Kép
ildi35

Vica!Szia!
Írtam Neked kicsit feljebb az adatokat,majd írj be lécci...:-)
Fia lett a Görög Zitának...Állitólag..
Vendég

Jaj Gabbóóóóóóó! Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű!
Olvass vissza arra a napra amikor Sára született, mert direkt Nektek raktam fel egy aranyosat!!!!!! Pirossal ki van emelve a nevetek ( hogy könnyebb legyen megtalálni) Aztán mindenkit megbőgettem hehehehe :P :P
Ne tegyétek ezt velem, a hideg futkározik rajtam Sára láttán, és ahogy Enit bíztatjátok! Annyira klassz ez az egész, hogy én is akarom még, még!!!!!!
Imádtam az egészet úgy ahogy volt!
És Eni ez tényleg így van, akkor , ha eljött az időd ezerrel a "dolgodra" fogsz koncentrálni.

Oké, akkor Keszegh Évit ajánlom a barátnőmnek. ( nekem is nagyon szimpi volt különben, de akkor tényleg ilyen hosszútávon is)

Heni

Kép

Kép
cancan

Ildi!
Bőgök! :oops: Az én lánykám is csak nézett...

Kép
Kép
kriszta36

Gabboka

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gyönyörűűűű vóóóólt!Én lehet hogy mindjárt hívom Apát? :wink: :lol: :lol:
Vendég

Gabbó, Eni!! Akkora kedvet csináltok itt a szüléshez, hogy évvégére lehet egy újabb bébibummra számítani! Ha mást nem is, csak Heni lelkesedését veszem figyelembe........ :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Köszönöm-köszönöm-köszönöm!!! :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Andi, persze, papás lesz, Férjem már tök izgatott, főleg, mióta Sáribabát látta. Nagyon odavan. :)
vbea

Gabbó
MÉg egyszer nagy gratula és külön gratulálok a gátvédelmes szüléshez. Az hogy ezt mind egyedül csináltad végig, hát le a kalappal!!!!

Vida dokira visszatérve: velem csak egyszer volt undok, de azt már rég elfelejtettem. Amíg a kórházban bent voltam és Ő volt az ügyi mindig jött minket megnézni és mindig mosolygot, simogatta a lábam. Ugyhogy én is csak azt tudom mondani hogy nagyon kedves és egy szupiman!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabi!
Sári csudaszép!!!

Eni!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Fáj-fáj, aztán ott van és néz, és nézegeted. Derékfájások, és alhasi? Hm...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ha valaki találkozik Keszeg Évával,millio puszit küldünk,Berki Andi és Bogibaba!:-)
Ő és Vida együtt csúcs,ugyanezt hallottam a Vida-Rákoczi párosról is...:-)

Lányok,tegnap kérdezte vki (tán Ildi..?)hogy szeretnénk-e még babát?
Hát,ma ez már nem kérdés a részemről!! :lol: :lol:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Eni az tök jó!
Majd nézd meg Apa fejét,mikor meglátja az Ő BABÁJÁT!!!!(vagy amikor elvágja a ködökzsinórt) :lol: :lol:

Az egy életre szóló emlékkép marad!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Eni az tök jó!
Majd nézd meg Apa fejét,mikor meglátja az Ő BABÁJÁT!!!!(vagy amikor elvágja a ködökzsinórt) :lol: :lol:

Az egy életre szóló emlékkép marad!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

A Babanet egyszerűen nem akart beengedni. :evil: :evil:
Addig feszegetjük itt a szüléstémát, addig gyönyörködünk a babákban, hogy a végén még engem is megszáll ihlet. :shock: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Engem sem akart,de látom mást sem... :twisted:

Hát,lehet megbolondítottuk a rendszert...:-D
Vendég

Gabi!
Sára nagyon édes! Gratulálok! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabó, hát le a kalappal! Egyedül végigcsinálni! Ez igen!!!!

Csajok hihetetlen dolog azért ez az anyaság és ezt csak tényleg az tudja, aki anya! Na ezt most jólmegaszondtam :lol:

Eni meglásd, hipp-hopp már mindjárt Te is a következőt akarod!!!!! Jó, jó tudom, először az elsőn lennél már túl :wink: Ha Te úgy érzed, hogy nincs sok "hátra" akkor tuti így lesz! Jajj, olyan izgi!

Mi a férjemmel egyáltalán nem izgultunk előtte. Engem akkor kapott el az izgalom, amikor elfolyt a magzatvizem...a férjem ezt is nyugodtan konstatálta :lol: Aztán mire beértünk a kórházba már megint megnyugodtam és utána már tudtam, hogy jó kezekben vagyok, baj nem történhet és nemsokára a kezemben tarthatom a fiamat és nincs ettől jobb érzés, bármennyire is tud fájni a szülés!
Olyan közhelyek ezek tudom, de tényleg így van!!!!

Én nem vagyok Vida fan, de már írtam többször is, hogy segített a szülésnél és csak jókat tudok róla mondani. És igen azért Ő is emberből van, lássuk be!

Valentina, mizujs????

Köszi lányok, hogy aláírtátok a petíciót! Sajnos mi érintve vagyunk a dologban tesómék részéről :(
marcsim

Gabó!

Tündéri a csajszi!!!! Most már tényleg nem úszod meg a látogatást :lol: Nekünk is van manósapkánk, imádom benne. Örülök, hogy Ritával voltál, szuper csajszi és hihetetlen sokat segít a nyugalma, szeretete. Szóval, sok boldogságot otthon!!!! :)

Ancsa,
nagy gratula Lara babához, sok boldogságot és tejcsit.

Képzeljétek, tegnap voltunk szurin Bencussal, és egy kis nyikkanás volt csak, semmi több. Szerencsére be sem lázasodott. Ja, és 7440 gr és 66 cm. :oops: :oops:

Rohanok, mert itt curmog a kezemben, lassan kaja van...
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Gabi!
Tényleg nem semmi, hogy egyedül végig csináltad! Vagány csaj vagy!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:02-kor.
Vendég

Most estem ki a kádból... most, a végefelé már valóban feszengés nélkül beülök a jó meleg vízbe, szerintem nem árthat. Sőt! :wink:

Steffi, most jut eszembe, én pedig épp négy hónappal utánad, ugyanígy 24-én vettem kezembe a pozitív tesztet. Előtte pár nappal még csalódást okozott mindaz, amit láttam. Férjem azóta is röhög, mert jól fellendítettem a terhességi teszt bizniszt szerte a városban.

Marcsi, köszi neked is a biztatást!

Gabbó, jól haladtok otthon? Aludt a kiscsajszi?
vbea

Sziasztok!

Gabbo! Gyönyörű Sáribaba, meg az is amit leírtál! Én is megkönnyeztem! Pont aközben ébredt fel Léna, hogy téged olvastalak, bementem hozzá, és felvettem, és csak ringattam és olyan boldog voltam! Köszönöm neked!
És persze nagyon sok boldogságot! És fantasztikus, hogy egyedül csináltad végig! Én nem tudtam volna!

Eni! Teljesen igaza van mindenkinek, el fogod felejteni az egészet, amint a hasadra teszik! Nekem is mindenki ezt mondta, nem akartam elhinni, de tényleg! Nekem sokkal jobban fájt, hogy utána összepakoltak, pedig valószínűleg azért a szülés fájdalmasabb volt!

Ancsa! Neked asszem még nem is gratuláltam! Nagyon szép nevet választottatok! És örülök, hogy nem kellett az intenzívre mennetek!

Ildi! Hanna is nagyon aranyos! És az a szerelés! :)

Marcsi
! Nagyon ügyes Kolos, hogy így alszik! Akkor nektek tényleg bevált a könyv!

Na, megyek babázni, majd még jövök! Ja, délután engem sem engedett be!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Györgyi! Hol vagytok ma? Minden rendben Jázmin babával?
vbea

Gabbó: Sári gyönyörű!!!!
remélem ezúttal nekem is lányom lesz!!!

Ami a Margit kórházat illeti, mint mamák kedvenc kórházát, hááát???
nekem van ottani tapasztalatom, és hát mint azt a példám is igazolja, nem maradtam ott minden áron, mert annyira csúcs lenne.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka: Ti nem kérdeztétek meg a baba nemét????? :shock: vagy lemaradtam valamiről?

Hát, Gabbónak nem volt más választása, muszáj volt egyedül végigcsinálnia. Illetve nem volt egyedül. Én pl. a tolófájásoknál kiküldtem a férjemet. Utálja ha szenvedek, engem meg zavart, hogy szenvedni lát és tudtam, hogy akkor rá figyelek és ez így senkinek nem jó. Különben sem az a fajta, aki bírja a kórházakat, úgyhogy nekem Ági és Vidadoki tökéletesen elegek voltak.

Heni

Kép

Kép
cancan

Jézusom de sokat írtatok, alig tudtam visszaolvasni, pedig csak délelőtt nem voltam, ugyanis tornán voltunk Jázminnal. Szegényke megszenvedett. Biztosan ismeritek a Dévény féle tornát. NA most olyan laza a lányom, hogy majd szétesik, és azóta alszik!!!

Steffi

Az nagyon sok!!! Mármint a tea. Nincs székrekedése Martinnak? Merthogy meg is fog ez a tea azt mondják. Még nekem is volt nemcsak Jázminnak!

Gabó

Olyan jó volt nézni a képeket! Nemrégen még Jázminon volt ez a sityak!!! Ja és ugyanolyan ágyneműnk van. (IKEA) :lol:

Eni

Most látom, hogy aggódtál. De aranyos vagy! Itt vagyok!!! :wink: Csak amint azt feljebb írtam tornán voltunk. Amit egyébként mindenkinek ajánlok, mégha semmi baja sincs a babának. Elvileg szinte minden gyerek sérül szülés közben, vagy még a várandósság alatt. Ki milyen mértékben. Hát mi ezért mentünk el. Nincs semmi baj, kicsit a lábát kell tornáztatni, mert nagyon hosszú volt szegénykém. Ja és Eni! Ne parázzá!!!! Én a 32 órás vajúdás és 1 óráís kitolás után mindent elfelejtettem. Bár még két hétig nem gondoltam arra, hogy szeretnék másik babát, de mostmár egyértelmű!!!! :lol: Tényleg fantasztikus az egész és át kell élni a fájdalommal együtt. NA megyek nem okoskodok többet. :wink:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!

Köszi, hogy hiányoltatok! :) Jól esik nagyon! "szünetmentes szolgáltatóváltást" kértünk... ez lett belőle, 5 napig no net. T-com...

Lemaradtam a babazáporról... :(
De nagyon örülök az "új" babóknak! Sári, Lara Anna, Isten hozott Titeket!!!

Eni, ne hagyd magad!:D Panni egy héttel később jött, a csajok mindig szekáltak, hogy szüljek már.... de jó is volt!

Hát csajok, bár csak átfutni volt időm asoksok oldalt, így is hüppögtem... a cserháti számon, Gabó beszámolóján... rémes vagyok.

mi jól vagyunk, sajnos a tejcsi rohamosan apad, Panni valahogy "megelégelte" a szopit, alig akar inni, és a cumisüvegre hajt folyton... :(

Panni fordulni már tudna, 2szer megcsinálta hátról hasra is, de azóta nem akar... a gyógytornász viszont már csak kéthetente fogad minket, mert hogy Panni sokat javult. szerintem mozoghatan többet is.... már 8700.....

Veronikusz
,

mi a Róna doktornénihez járunk, ő azt mondta, a Jánosba költöznek, és hogy az jó is, mert ott van rögtön a gyerekrészleg. majd kiderül, mi lesz.

Durci,

örülök nagyon, hogy "újra a pályán" vagy, és Boró is pont olyan "tökös" :D mint a Mamája!!!

na megyek a dolgomra, jó sok idő volt elolvasni titeket! hiányoztatok ám... :)

jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Nekem 2 barátnőm is szült a margitba, és meg vannak vele elégedve, holott a Kútvölgyi sokkal kulturáltabb... De hát ők nem a Kútvölgyihez hasonlítják :)

Szülés: Eni, én császárra készültem, és ráadásul tudtuk, mikor lesz, mert 2 héttel hamarabb kellett megcsinálni. Azt hittem, nem leszek magamnál, hiszen még a spinált is beteszik, műtét, stb. Bár asszem a szüléstől jobban féltem volna sokkal, örültem kicsit, hogy nem kell félnem a sikertelenségtől (mondjuk nem tudom kitolni, és egyéb hülyeségek :)
Na, szóval képzeld, reggel fé 6-kor halál nyugalombam keltem fel, mentem a szülőszobára az előkészítésre, és vártam a férjem. Aztán őt is én nyugtatgattam, mert ő jobban be volt tojva, mint én. Meghitten vártuk1 órát a szülőszobán kettesben, amíg lefolyt az infúzió, és stb. Szóval akármi van, akkor teljes nyugalom vesz majd erőt rajtad. Ez még velem is így vbolt, pedig nem voltak fájásaim, és várt az ismeretlen műtő, de ez nem olyan, mintha vakbéllel műtenének :)

Gabbó, nagyon édi amit írtál.
Ferenczi Erzsit én is imádom, és Keszegh Évi amikor szültem osztályos szülésznő volt, és minden nap jött, segített szoptatni, kérdezte, mire van szükségünk, stb.

mtunde

Györgyi,

dehát a dévény nagyon fáj.... tudod, mi járunk, de én biztos nem vinném, ha nem lenne hipoton Pannim.... így is a szivem szakad meg, amikor sír, és néz rám a nagy csészealj szemével, hogy Mamiiiiiii.....

hogyhogy elviszed? hosszú volt a lába? nem értem... attól lett valami probléma az izmainak?

Kép

Kép
jube

Eni!
Jól számolok, hogy máj 24-én csináltad a tesztet?? Tudod mi lenne még furcsa? Ha Beni febr. 1-jén születne és akkor a szülinapjuk közt is pont 4 hónap lenne, meg hát ugye a teszt... Tök jó és ki tudja?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi!
Most nem mondod, hogy megfogja??? Hát elmondanám, hogy egy hete csak a pukicső segítségével tud kakilni, pedig előtte azért legalább napi 1x-2x kakilt!!! És most, hogy így mondod én se járok mindennap, pedig úgy szokott lenni... Ráadásul Martin tegnap többször is napközben ma csak 1x olyan hangokat adott ki, mint aki több napos rekedéssel küzd... Hát akkor ezért :? :?

Jube!
Múltkor megnéztem a képeiteket a wiw-en, olyan szépek vagytok! Egy kérdés: (ha nem akarsz ne válaszolj) hány centi vagy?! :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jube

Most még nincs, de okozhat felnőttkorban akár gerincferdülést is. Nem a lába hosszú, hanem az egész gyerek volt hosszú és nagyon megnyomódott a pocimban. Én az Edithez mentem, aki tovább is fejlesztette a Dévény tornát, mert akupunktúrás pontokat is stimulál. A fájdalom pedig... Hát én is bőgtem. De már most látom, hogy milyen jó neki. Annyira laza lett, nem olyan kis görcsös a lábfeje, meg a keze. Azt mondja Edit, hogy csak azért sírnak nála, mert egy idegen piszkálja őket, szokatlan helyzetekben. Olyan mint nekünk egy thai masszázs, fáj, de utána nagyon jó. Ráadásul az egész kis életére nagyon jó hatással lesz. Kiegyensúlyozott, nyugodt, stb. A legjobb barátnőm gyerekein nagyon sokat segített. Nekik még a hasfájás is elmúlt tőle. És hát minél előbb ki van kezelve a gyerkőc annál jobb. Olyan apró rendellenességeket, görcsöket javítanak ki, amit egy normál gyerekorvos sohasem venne észre. Szóval én mindenképpen el akartam vinni Jázmint és jól is tettem. Később sokkal jobb lesz neki.

Kép
gyorgyi33

Steffi

Pont egyszerre írtunk. Hát ugyanaz a helyzet nálatok is. Jázmin naonta legalább kétszer kakilt. Mostmeg háromnaponta. Rólam nem is beszélve, mert engem is megfogott. Teljesen ugyanazt csinálta veled is mint velem. Ne aggódj pár nap és túllesztek rajta!!! Nekünk már egész jó a helyzet. Csak egyszer egyszer nyög egy kicsit, de már alig pukizik és kakilt is.

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: