A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hogy Ti milyen termékenyek vagytok! Alig bírom követni!

Edit! Üdv köztünk, gratula a pocaklakóhoz! Berakjalak a táblázatba?

Használjátok egyáltalán még a táblázatot? Vagy ne legyek már annyira nagyra vele? Kép

Bori! Akkor kivegyem az Anna nevet, maradjon csak az Ádám?

Lányok! Mit szólnátok, hogy ha aki tudja már a baba nemét, annak olyan színűre állítanám a sorát (kék vagy rózsaszín), aki meg még nem, annak valamilyen semleges színűre? Vélemény?

Fehérvérsejt: Nekem a 12. heti labor eredményen a 4 rossz érték közül az egyik a fehérvérsejt volt. Azt írták a papírra, hogy 4-10 normális, nekem 10,3 volt. Itt találtam infót a fehérvérsejtről:
http://www.hazipatika.com/services/lab/body/17

kétfiús anyuka
babdorka

Jó reggelt!

Na látom, kifulladtatok tegnap, ma már sehol senki. :(
Babdorka, én szoktam nézegetni a táblázatot, úgyhogy nyugodtan legyél vele nagyra. :lol:
Remélem, 31-én az én gyerkőcömnél is be lehet kékíteni vagy rózsaszínesíteni. Bár lehet, hogy mégis copfos-fodrosbugyis lesz, mert ma reggel nutellás kenyeret kért, és ugye állítólag a lányok kívánnak édességet. :wink:
Na, hát azért remélem, valaki csak felbukkan a nap folyamán.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Tegnap sajnos nem nagyon jutottam ide. Sorry

NEnöke: Holnap megyek a masszírozós csajhoz beszélek vele és utána elküldöm priviben a számát! És a nutellás kenyér tényleg nagyon jó dolog! D én ma padlizsánkrémes piritóst ettem! Az is nagyon jó volt 8) 8)
Babdorka: Én is nézegetem a táblázatot,mert ott mindig látszik a vonalzóm is! Tök jó! Én örülök neki!!
Edit! Üdv itt!
Aztán jövök még csak nagy családi gyűlés lesz nálunk, holnap meg vizsgázom... Remélem végre átmegyek....

Na puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap megjött apa. Nagy az öröm :-)
Este beszélgettünk a nevekről, szűkítettük a kört és közben nagyokat rugkapált Picurka. Próbált beleszólni :D

Babdorka! Kösz az infót! A táblázat tök jó és a szín-ötleted is tetszik. Minket befesthetsz kékre :-)

Orsi! Megy a drukk a vizsgádhoz!

Nenoke! 31.-e már nincs messze. Kiváncsi vagyok, milyen színűek lesztek. :P
molkata

Babdorka!

Én is mindig nézem a táblázatot. Nekem még később lehet színezni, de jó lesz nézni ahogy szinesedik a táblázat! :D

Kép
nap12

Szia Mindenki,

Babdorka én is megnéztem, és alig várom, hogy már nekem is legyen színem. Nenokéval együtt leszünk (ha megmutatja magát a kis édes) színesben 13-én, ui. én is akkor megyek.

Molkata mi lett a szűkítés eredménye?

Nenoke, együtt megyünk UH-ra jan. 31-én, kíváncsi vagyok milyen eredményeink lesznek, egyébként nálam teljes a káosz, mert én az édeset és a savanyút is kívánom. :roll:

ÚGy látom sehol senki, majd még benézek....

Andrea
Kép
kindernay

Babdorka elírtam: jan. 31-én megyünk UH-ra... bocsesz

Andrea
Kép
kindernay

Igen, Babdorka, azt hiszem leveheted az Annát. Ha valamiért ő ennyire fiúnak tűnik, akkor vagy fiú, vagy nagyon annak akar látszani. Vagy mégsem? Jaj, nemtom. Azért bennem van a bizalmatlanság... Legyen inkább csak Ádám (Anna?), és akkor jut is, marad is :)
A kék csík jöhet! A vonalzóm készítésekor is enyhe hátszelet alkalmaztam... ;)
Vendég

Andrea, Nenoke, nektek mit néznek 31-én? És engem miért csak febr. 19-re várnak? Jaj addig meg fogok kattanni. :cry: De akkor már sok minden fog látszani!! :lol:
Ma az uram, megjegyezte,hogy mekkora hasam van. mondjuk kezdtem én is észrevenni,hogy vmi más,mert a köldököm alakja változik. Eddig olyan hosszúkás volt most meg kerekedik. És ha már ennyit foglalkoztam a pocimmal, le is fényképeztük.
Vendég

Orsi, Andrea kérte a masszőröd telefonját.

Andrea, igen, együtt megyünk 31.én. Hurrá, hurrá, hogy együtt megyünk, de jaj, jaj, hogy még annyit kell arra várni. Bár szerdán megyek szívultrahangra, és titkon abban reménykedek, hátha kíváncsi lesz a doki a kis Tökmagomra, és lejjebb kanyarodik a géppel. Bár gőzöm nincs, milyen szerkezet az a szívultrahang. Különösen, hogy december elején jelentkzetem be, és csak január végére kaptam időpontot. Akkor nem lehet olyan kis egyszerű rutin cucc, mint a nőgyógyászati.

Kata, még nem írtad meg, mire szűkítettétek a kört.

Bori, szoktál relaxálni? Unokatestvérem felesége megkérte a gyereket, hogy ő nyilatkozzon, milyen nevet szeretne, mondott neki párat, és következő éjszaka megálmodta, hogy Ádám. Hátha Főni is nyilatkozik, hogy akkor végül is Ádám vagy Anna.

Valaki mondta, hogy olvasta a Lelki köldökzsinórt. Abban rengetegt ilyen sztori van. Én is megpróbálok néha beszélni Tökmaggal, de sajnos még nem vagyok olyan szinten, hogy halljam, amit mond. Folyamatosan csak a saját hangomat, kérdéseimet, gondolataimat hallom. :oops: De ami késik, nem múlik.

Kép
nenoke

Na egyszer majd ha nagy leszek és ügyes fel is rakom. 8)
Vendég

Orsi, ha jól számolom, az a 18. heti, genetikai UH. Akkor néznek egy csomó mindent, méregetnek combcsontocskokákat, fejátmérőt stb. Tényleg furi, hogy Neked olyan későn kell menni. Mikor is voltál?

Kép
nenoke

Jó érzés, hogy csinálhatok valamit, ami tetszik Nektek. Kép

Frissítettem a táblázatot, egyelőre Bori és Kata "úsznak" kék színben. Kép
Kindernay, rendben, amint megtudod, írj nyugodtan, Kisbenedekfit is kiszínezem. Kép

A nutellás kenyér nekem is bejön. hmmm, bár valahogy vissza kéne fognom magam, mert már 3 kilónál tartok. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Ja, végre én is megmértem magam. Csak az a baj, hogy előtte vagy fél évig nem mértem magam, úgyhogy nem tudom, mi a kiindulás alap. De 1-2 kilónál tartok.

Kép
nenoke

sziasztok!

nagyon el vagyunk úszva, szóval dolgozok "ezerrel"

annyit írtatok, alig tudtam visszaolvasni!

rászántam magam, holnap elmegyek a terheléses cukorra :( remélem nem dobom ki a taccsot
én is folyton édeset eszem/ennék, nagyszülők örülnének is a kislánynak, de én remélem nálam ez nem jön be és fiúcska lesz, én majd csak febr. elején tudom meg mi lesz :cry: alig várom, irigylem akik tudják!

na megyek, mert sokan várnak :shock:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

jajj

üdv edit, gratula!
molkata, jók aképek, olyan szép fejecskéje van!

párom észrevette, hogy nőtt a hasam, szóval haladunk! :lol:

lynia-

Jóreggelt! :P

Hát ti aztán tudtok írni :lol: Csak így tovább!

Dorka: legyél csak nagyra a táblázatoddal, nagyon jó, és én is mindig megnézem. Ez a szinezés jó ötlett :wink:

Annyi mindent akartam írni, de nem jut eszembe mit, és most nincs erőm mégegyszer visszaolvasni :oops: Mostmár tényleg jegyzetelni fogok :lol:

Én ma álltam a mérlegre, és hát már én is +1kg-nál tartok 8) Csak azt tudnám mitől, mikor még mindig szinte minden nap hányok, és alig bírok enni valamit :shock:
Ma munkaügyi központba megyek, remélem hamar végzek, nincs kedvem egész nap ott ülni :roll: Mondjuk férjecském elvisz, max ha nagyon sokan vannak beviszem a srácokat, és akkor vagy előreengednek, vagy szétszedik a helyiséget :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jaj, LÁnyok, ne haragudjatok, hoyg leírom, de rosszat álmodtam,é s ettől megint előjött minden, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hoyg nekem egészséges gyerekem születhetne,é s az előbb jót bőgtem a WC-ben, de most is tiszta könyy a szemem, és nem tudom abbahagyni, és még másfél hét az ultrahang, és a férjem azt modnta, hogy több gyerekünk tuti nem lesz, mert annyira félt, és úgy érzi, hogy idegileg teljesen kikészülök.

Kép
nenoke

Nenoke, nyugodj meg! Bármit álmodtál, az csak álom volt! Egy rossz álom, amiből már felébredtél, kész, vége. Most itt vagyunk Neked, és ami mégfontosabb, ott a párod, és hidd el, a pocidban minden a legnagyobb rendben!

kétfiús anyuka
babdorka

Kedves Nenoke,

ne félj, gondolj arra hogy a gyerekek döntő többsége (99%) egészségesen születik meg. :)
A baba biztos mosolyog rajtad hogy aggódsz
Én is parázós vagyok, de ha a babára gondolok mindig olyan boldogság-érzés vesz erőt rajtam.
Nincs min izgulni, mi csak a burkot adjuk a dologhoz :)

Kép
gabi
blur

Nenoke: Nemár! Ez csak egy buta álom! Már vége! Sajnos az álmaink a félelmeinket tükrözik, de nem igaziak!!! Ne izgulj, minden rendben van a pocidban, és 6hónap múlva egy gyönyörű és egészséges babát fogsz a kezedben tartani! Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nenoke: kérlek jelenkezz! Remélem a lányok elég meggyőzőek voltak és már mosolyogsz az egészen. Ráadásul hajnalban mindig negatív gondolatok hatalmasodnak el az emberen, szóval, légy szíves felejtsd el az egészet!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Itt a többi is, amit előtte írtam :D

Sziasztok!

Baba: mint látod, ennyire tudtam elszabadulni. Igen, Virinek már 2 éve fix pasija van. Nagyon csípem a srácot, valószínűleg azt szeretem benne a legjobban, hogy (ahogy) szereti a lányomat. Nagyon jól megvannak egymással, látszik, hogy tök boldogok
Egyébként Boginak is van fiúja, remélem az nem lesz ilyen komoly (bár a lányom részéről az, asszem). Azt a srácot pl. nem igazán szeretem, pont azért, mert ő viszont (szerintem) sokszor megbántotta már Bogit. Amit a gyerekem megbocsát, én meg nem.

Edit: tök normális, hogy parázol, ilyen előzmények mellett. De most már minden rendben lesz, próbálj megnyugodni :wink:

Andrea: igen, én festem. Írtam is a múltkor, hogy Bercinél hallgattam a fodrászra, aki azt mondta, hogy nem szabad. Aztán a minta-Kismamában írták, hogy a festék a bőrön át annyira minimálisan jut be, hogy nem bizonyított bármiféle megzatkárosító hatás. És, hogy inkább a hajfesték gőze az, ami belélegezve nem tesz jót, szóval ilyen szempontból tök mindegy, hogy melír, v. festés. Szóval, ezen felbuzdulva, jól szellőző helyen, de festem a hajamat. Na, ezért írtam megen litániát??? :roll:
Pedikűrös rám is rámférne, de nem merek idegenhez elmenni, a régim meg elköltözött a Bakonyba :oops:

Bori: legalább Te és a párod egyet akartok (már, ha jól értem a lakásmizériás mondatodat). Nálunk én vagyok a „kos” (pedig nem is, mert szűz vagyok, hihi), emberem meg mindig halogat. Pedig nekünk is nagyon időszerű lenne nekiállni a lakáscserének.

Orsi: ezt nem ér! Most mehetek padlizsánért a zőccségeshö’ :shock: :lol:

Nenoke: a húgomék Marcija is így választott nevet, a mi legnagyobb bánatunkra. Irigykedem Rátok, hogy van időtök „reluxálni” :)

Emi: Berci-topikos ismerős is zabálta az édeset terhesen (alapból nem szereti) és fia van! :wink:

Brigi: jó taktika, remélem hamar végzel a kp.-ban
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Lányok!

Nenoke! Az álmok csak a félelmeid és az teljesen normális, hogy félsz. Más is félne a helyedben, de próbáld ezt tudatosítani. Minden rendben lesz és ahogy áthaladsz a 20. héten biztosan meg is könnyebbülsz. A következő babákat már teljes nyugalomban fogod várni.

A szűkítés eredménye: Antal, Gellért, András, Félix, Egon, Fábián

Brigi! Mit csinálsz a münkaügyi központban?

Lynia! Szorítok neked holnap!

Babdorka! Köszi a színt! :D

Andrea! Lehet, hogy ketten vannak :P
molkata

köszi kata!
figyu, te az afp eredménnyel visszamentél a dokihoz rögtön, kéri? mert elvileg jövő 7en megyek afp-re, és köv. héten kellene a dokihoz, aztán köv. héten genetikai uh a kórházban. afp eredmény mikor lesz? mert akkor ha muszály inkább megvárom és azzal mennék a dokihoz!? :roll:

jovi ez bíztató! még reménykedem!

nenoke, hogy vagy? nem lesz semmi gond!

ti mikor kezdtétek el érezni a mozgását??? már figyelek egy ideje, de sosem vagyok benne biztos, hogy mit érzek, lehet az, de ...nemtom :?

lynia-

Hahó Csajok!
Hétvégén teljes kikapcsot próbáltam, hogy ne kattogjon az agyam ezen a nyakiredő témán. Jól is sikerült, kirándultam, társaságban voltunk, nagyokat nevettünk. Most kicsikét visszatért a cidrizés :?

Molkata
Az András és Gellért tetszenek nekem legjobban ezekből :lol:

Jovika
Te írtad, hogy téged is ijesztgettek? Megírnád, nálatok mekkora redőt mértek?

Kép
Kép
emma1976

Hello Lányok!

Nenoke!

Lécccci léccci próbálj meg pozitívan gondolkodni, mert ez a bébinek sem jó!!! Gyere ide közénk, beszélgessünk mindenféle hülyeségről, ok?

KépKép

KépKép
szivvi

az andráson, gergőn (ezt is írtátok, ha jól emlékszem) én is gongolkoztam, de andrás+gergő legkedvesemm uncsitesóim, és a család neveit kihagynám, pedig naddon tetszenek

lynia-

Uxi, Brigi, Molkata :D
Most olvastam csak el a bíztató szavakat, köszi!

Uxi,
lennél olyan kedves megmondani, hol tudok ennek utánaolvasni? Hú, tényleg nem túl jó erről tanulni most...

Kép
Kép
emma1976

Emma
De jó, hogy sikerült nektek is kikapcsolni! Mikor lesz meg az eredmény pontosan?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, reggel óta csak olvasok itt :)

Nenoke: Remélem, már minden rendben van, mert a pocakodban biztos!!!

Lányok, nem is tudok mindenre reagálni!

Edit! Üdv közöttünk! Nagyon jó ám itt lenni, én már totál függő vagyok :D

Kép
zsuzsi**

Drága Nenoke!

Ne izgulj! Nem szabad! Biztos, hogy minden rendben!!!
Sok sok erőt küldünk neked mindannyian. Ahogyan azt már a többiek is írták, az álmaink a félelmeink... Tehát SEMMI jelentősége nincsen!
Merj boldog lenni és ne hagyd magad legyőzni holmi rossz álmokkal!!!! :wink:
baba24

én véfre a "régi" vagyok, ti ezzel hogy álltok? már fennt tudok lenni 8ig (eddig 6 volt! :oops: ), és már annyira fáradékony sem vagyok, szóval az otthoni munkák is mennek újra (na jó a vasalást még mindig hanyagolom!)

7vége: mi vásárolgatni voltunk, vagyis anyós akart
rá kellett jönnöm, hogy vele nem lehet gyerekholmik felé menni, mert mindent megtapogat és ..., én meg még hanyagolom ezt a témát, még nem merek nagyon nekiállni/belevágni
párom meg is szólt, hogy az anyját jobban érdekli ez a téma, mint engem, pedig ez hüleség, csak én még nem merek mindent...

lynia-

Emi
Mi szombaton voltunk a Brendonban, a zuram mindegyik babakocsit megtapizta, tologatta, tesztelte! Holott csak melltartót akartam venni!! De végül azt nem kaptam :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Dorka!

A táblázatr :lol: a tessék büszkének lenni!!!!! :lol: Majd az a rész milyen jó lesz, amikor belekerül sorba, hogy megszületett... Majd lehetne folytatni, bár nem tudom babával mennyire lesz rá idő... :roll:
baba24

Jaj, Jovi!

De furi. El sem tudom még képzelni, hogy majd egyszer ilyen nagy babája lesz az embernek. Hát unatkozni nem unatkozol szerintem. De nem lehetsz az a rosszabb fajta anyós típus :lol: Sőt.
baba24

Sziasztok!

Olvasgatlak Benneteket, csak közben szakdogát írok.

Emi nekem ma határozottan olyan érzésem volt, mintha babócát érezném, de én sem vagyok Benne biztos.

Dorka, nekem is nagyon tetszik a tábla, jó hogy csinálod!!!

Nenoke, nyugi. Biztos azért álmodtad ezt, mert tudat alatt a gondolataidban van a félelem. Ne félj, most minden rendben lesz.

Nálunk babakocsi közül kettő befutó van: A Graco Quattro Tour Travel System, vagy a Peg Perego Venezia. De dönteni nem tudunk, mert van ami az egyik mellett szól, van ami a másik. Nekem a Bergon is bejön, de mindenki riogat, hogy túl nagy, túl nehéz...

kispiskóta

Emi!

Én is energikusnak érzem magam. Nem vagyok annyira fáradékony nem vagyok kedvetlen, nem hisztizem annyit (szerintem :wink: )
Csak az a furcsa ebben, hogy így nem érzem minden pillanatban a babót, hogy itt van. Mert ugye a kellemetlen tünetekkel, a rossz közérzettel, azért biztos jeleket kaptam. Így meg mintha mi sem történne...
Én annyit tudok, hogy a genetikai UH-ra meg kell lenni az AFP eredménynek. de szerintem megnyugtatóbb lesz, ha az eredménnyel mész a dokidhoz. én is azt várom és úgy megyek doktorbácsihoz, hogy viszem.
baba24

Sziasztok!

Köszi, édesek vagytok, közben egy megbeszélésen ültem, ahol nem volt időm foglalkozni a dologgal, úgyhogy kicsit lenyugodtam.

Az az igazság, hogy múlt héten volt egy kis fertőzésem, voltam vele a dokinál is, és ez is rátett egy lapáttal a félelmeimre. És álmomban megindult a szülés a 16. héten, ami ugyebár nem is szülés, és amikor felébredtem, fájt a hasam, de gondolom, csak a nagy ijedtségtől, mert utána ahogy felkeltem, már el is múlt. És a legrosszabb, hoyg félek, nem fog elmúléni egészen addig, amíg meg nem születik. Amikor történt velem a dolog, akkor mindenki elkezdett jönni a sztorijaival, hoyg vele is, szomszédájval, unokatestvérével stb. is ez történt, és lám-lám, most meg egy-kettő-három gyönyörű gyereke van. És én azt hittem, hoyg a 12. hét után nagyjából megnyugodhat az ember, dehát az én példám, és ez a sok példa is mutatja, hogy nem. Jaj, ezt nem kéne leírnom, mert még megijesztem az ijedősöket, de annyira nagyon félek. Ne haragudjatok. Általában vissza szoktam magam fogni, de most nem megy.

Kép
nenoke

Hali mindenkinek!
Babdorka azt nagyon megköszönném, ha felraknál minket is a táblázatba, annyira szupi! :D

Nenoke ne izgulj! Mondom ezt én, aki mindenen parázik, de nyugodtnak kell maradnunk a baba érdekében! :)

Kép
edit.erdei

a genetikaira elvileg meglenne az afp, de dokibá úgy mondta, hogy afp aztán ő és majd a kórházi uh (az is ő), én meg úgy gondoltam, önhatalmúlag átteszem afp eredméyn utánra a sima dokibát, mert nem akarok olyan gyakran hozzá rohangálni! (sem anyagilag, sem futkozás szempontjából sem)

kispiskóta, az avatarod rólad készült? jó kép! :wink:

lynia-

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, hétvégén nem tudtam jönni..

Nemsokára válaszolok a babák nemével kapcsolatban, azoknak akik kérték és még nem írtam meg!!

Jól vagyok, vagyunk.
Punnyadós, baráti vacsorázgatós hétvégénk volt..
Főzés ezerrel..nyami..

Nenoke!
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj, ez a kis tudatalatticskádból jön. csak álom..nem valós..úgyhogy NO PARA, bár teljesen megértelek..hessegesd el a félelmeidet..
megy az ölelés, simizés Kép
torolve_20131003125716

Jajj, üdvözlöm az újakat!!!!!!!!!!! Editet és még nemtom kit...
torolve_20131003125716

Nenoke!

NE fogd vissza magad, ha nem megy. Azért vagyunk itt egymásnak, hogy megosszuk egymással örömünket, aggodalmainkat, bánatunkat. Ha Te aggódsz, majd mi megnyugtatunk :lol: Ha én aggódom majd, szólok :wink:

Nekem is volt aggódós korszakom, el is mondtam nektek, és meg is nyudodtam azóta. És sokat segített, hogy elmondhattam.

Lehet hogy most nem mondanak neked semmit ezek a közhelyek, de hidd el, a közhelyek nem hiába váltak közhelyekké... Van azért alapja...
baba24

Nenoke!
Gondolj arra, hogy az aggódás java, sztem csak akkor kezdődik igazán, amikor a kezedben lesz a pici! Én 30 éves vagyok, de anyukám mindennap, idézem: " fel vagy jól öltözve, ettél rendesen, nem fáj semmi, jól aludtál, minden rendben?"
Csak a szépre gondolj, én pl azt vizuálom néha, hogy miket fogunk csinálni majd együtt, hová megyünk nyaralni, tetszeni fog-e neki idekint, stb.

KépKép

KépKép
szivvi

A vásárlással kapcsolatban, az én férjem is betervezte a héten a gyerekcucc vásárlását, de én még úgy érzem túl korai, úgyhogy szépen lebeszéltem róla.

Kép
edit.erdei

gurgula, én is megcsináltam tegnap a fánkot, amit írtál, naggggyon fincsi lett, szóval köszi a receptet!!!! :wink:

lynia-

Én is kinéztem egy babakocsit, chicco trio s3, 170 e khuf :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Jaj köszi az üdvözléseket! :)

Kép
edit.erdei

Ebédeltem. Most jól vagyok. Tegnap olyan fejfájás gyötört, hogy alig bírtam elaludni. Lehet, hogy a frontok miatt. Most meg dolgoznom kellene, de semmi kedvem az egészhez. :(

Asziszem megcsinálom ezt a jó kis babanetes fánkot, mert mindig azt írjátok, hogy milyen fini, és én meg csak itt ülök és fánkok köröznek a fejem körül :D

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: