Itt a többi is, amit előtte írtam
Sziasztok!
Baba: mint látod, ennyire tudtam elszabadulni. Igen, Virinek már 2 éve fix pasija van. Nagyon csípem a srácot, valószínűleg azt szeretem benne a legjobban, hogy (ahogy) szereti a lányomat. Nagyon jól megvannak egymással, látszik, hogy tök boldogok
Egyébként Boginak is van fiúja, remélem az nem lesz ilyen komoly (bár a lányom részéről az, asszem). Azt a srácot pl. nem igazán szeretem, pont azért, mert ő viszont (szerintem) sokszor megbántotta már Bogit. Amit a gyerekem megbocsát, én meg nem.
Edit: tök normális, hogy parázol, ilyen előzmények mellett. De most már minden rendben lesz, próbálj megnyugodni
Andrea: igen, én festem. Írtam is a múltkor, hogy Bercinél hallgattam a fodrászra, aki azt mondta, hogy nem szabad. Aztán a minta-Kismamában írták, hogy a festék a bőrön át annyira minimálisan jut be, hogy nem bizonyított bármiféle megzatkárosító hatás. És, hogy inkább a hajfesték gőze az, ami belélegezve nem tesz jót, szóval ilyen szempontból tök mindegy, hogy melír, v. festés. Szóval, ezen felbuzdulva, jól szellőző helyen, de festem a hajamat. Na, ezért írtam megen litániát???
Pedikűrös rám is rámférne, de nem merek idegenhez elmenni, a régim meg elköltözött a Bakonyba
Bori: legalább Te és a párod egyet akartok (már, ha jól értem a lakásmizériás mondatodat). Nálunk én vagyok a „kos” (pedig nem is, mert szűz vagyok, hihi), emberem meg mindig halogat. Pedig nekünk is nagyon időszerű lenne nekiállni a lakáscserének.
Orsi: ezt nem ér! Most mehetek padlizsánért a zőccségeshö’
Nenoke: a húgomék Marcija is így választott nevet, a mi legnagyobb bánatunkra. Irigykedem Rátok, hogy van időtök „reluxálni”
Emi: Berci-topikos ismerős is zabálta az édeset terhesen (alapból nem szereti) és fia van!
Brigi: jó taktika, remélem hamar végzel a kp.-ban