A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Roz,
Kosz, hogy gondolsz rank.
Voltunk hetfon a Kovacs dr-nal a maganrendelesen. Feltett egy allergiatesztet ami 48 oran at fent ,arad szerda de szedi le, aztan csutortok du ertekeli ki. Azt mondja, hogí ezek a tesztek igazabol csak iranyadokent szolgalnak, mert nem tul megbizhatok, de arra jo, hogy lassuk erdemes -e kiprobalni a dietat, szerinte az az egyetlen buizonyitek, hogy dieta hatasar megszunnek a tuntet.
Igazabol van am honnan osszeszednunk a virusokat , bacikat, mert a ferjem csladjaban mindenki eü-ben dolgozik.....
A sogornom szerint aki gyerekorvos egyebkent ez boven belefer hogy ennyit betegek, de en nem igy erzem....

Lina,
Ez a kep a kutyaval csucs :lol: :lol:

Lili,
Hogy allsz a pakolassal?

Ser,
29-re kaptunk idopontot Sajosi dr-hoz, ugy dontottunk addig nem lepunk semmit...megvarjuk mit mod o.
mvirag

Katica,
Ne aggodj neha mar en is szeretnem ha biliznenek, de nem eroltetem, nyarra tervezem, hogy egyszeruen leveszem roluk a pelust ha ddig nem alakul a dolog, hadd tapasztaljak meg milyen mikor csurog a pisi :lol: :lol: Tavaly nyaron mikor eloszor pisilt Panka az udvaron a betonon csobogott a pisi es a zajra hatrafordult hogy mi az :lol: Nem tudta osszekapcsolni a hangot a pisislessel, nem is fogta fel, hogy pisil (mafel evesen). Most mar mondjak, hogy pisi kaki, de ha kerdezem, hogy raulsz -e a bilire WC-re tiltakoznak :roll:

Roz,
Nalunk is volt ilyen. Beni harom hetig wc-be kakilt, aztan egyszer csak nem volt hajlando raulni tobbett :roll: Nem tudom mi erhette, en nem eroltetem.
mvirag

Hajny,
Roznak irtam, hogy Kovacs dr.,-hoz mentunk. Azert kosz a szegedi tippet lehet hopgy utana erdeklododk.
mvirag

Sziasztok!

Timci
mindjárt küldöm a fényképet

Borsika
csinálsz nagy szülinapi bulit a lányoknak?Gondolom szeretnének barátnőket hívni haza,én szerettem.

Virág
Na,jó hír hogy vizsgálják a betegség sorozat okát.Ebben az enyhe időben sajna nem pusztulnak el a bacik,rengeteg lehet belőlük.

Ser,Syg
hol vagytok?Mi van veletek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszi, jól vagyunk, Sygék is, csak d.e levegőzünk, du meg én vagy spinningelek vagy vendégeink vannak.

Lina, aranyosak a képek!

Bea, jól vagytok???

Kép
seriff

Hajni

Nem az idén csak a család lesz tavaly volt 27 gyerek volt. Még mindig nem hevertem ki.Most le tudtam beszélni őket.
borsika33

Roz, Mino, meg aki még oda jár...,
nem tudjátok, hogy hol rendel N.Z.? Már nincs a Temes téren... :(. Lehet, hogy másik fogorvos után kell néznünk?
balim

Balim, püben elküldtem :lol: :lol: :lol: !

Kép
seriff

Sbea,
Lili csak a mi kutyánktól nem fél, vagyis megy mindegyikhez, amíg nem ugatnak. Az ugatóstól nagyon megrémül. Egyszer gyertek el erre, Gininek a szőrét is lehet tépni, arra sem reagál, hátha tetszene Lillának.

Melissza,
az előző kisbabád nem itt szülted? Vagy csak nem voltál megelégedve vele? Nem emlékszem igazán, bár biztosan írtad anno.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Ser köszi mostmár jobban.Nálam erősödnek az émelygések,Lilla pedig már nem köhög,de még a doktornénink nem nyilvánította gyógyultnak.

Borsika 27 gyerek??????Teeeeeeeeeeeeejóóóóóóóóóóóóóééééég! :D

Lina kutyaterápia. :D Ez tetszik. :D

Holnaptól megint Peestre járok,úgyhogy bizti ki leszek purcanva.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Ser
remélem jól megy az a torna amit csinálsz,nincs már izomlázad?

Bea
remélem gyorsan túl leszel az émelygéseken,naon utáltam azt az időszakot.

Borsika
az a 27 gyerek nem semmi.Nem tom bevállalnám e.Gratula.
Hány felnőtt volt segítségnek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ser, hol szoktál Spinningelni? Az tök jó! Én is kipróbálnám egyszer. :)

Bea, én is sokat gondolok Rád, hogy is lehetsz. :) Azt számoltam, h. én is vhogy így akarok/szeretnék kismama lenni újból, mint te. :) Ez a pár hónap alatt is anniy mindent megtanulnak.

Képzeljétek, tegnap kimondta a nevét a csajom. Azt mondja "Vófi :D" És a tükörben is ha meglátja magát, akkor mondja, hogy Vófi. És ha kérdezem, hogy hívnak, akkor is mondja. :) ma pedig apa nevét tanulta meg. "Gábó". :) Isteni csajszi. :)
És hogy tud hízelegni........annyira cuki.

Dóra, ti hogy vagytok? Dettus, Kattic, Nyhk????? Nana, Syg?
Mindenki olyan ritkán jön....... :(

Dettus, nem igazán terveztünk háziállatot a kertbe. Az is rám maradna......Inkább szép kertet szeretnék.
birolili

Sziasztok!

Seriff,
írtam neked pü-t. Megkaptad?

Bea,
pocilakónak miért nincs még vonalzója? :)

KépKép
KépKép
nana09

Bea,
az előbb akartam még írni, hogy mi is együtt járunk Lilivel wc-re, végig fogja a lábamat, ott áll, aztán ő is dob egy darab papírt bele, és együtt lehúzzuk. Gondosan végig kell várni, még lefolyik a víz, és utána le kell csukni a tetejét. Ha véletlen apa úgyhagyja a tetejét, akkor is megy, és lecsukja. :D

Lili,
Vófi, ez aranyos, nálunk Jiji van. Hú, nálunk apa neve biztos nem lesz az elsők között....de szenyó vagyok :lol: Bár ha a katicabogárra gondolok, amit gond nélkül leutánzott....
Na milyen az új házban lakni? Hányszor jössz be Kecskemétre? Én szinte naponta ott vagyok, ha egy nap valamiért nem megyünk, már olyan nehéz lefoglalni Lilit.

Virág,
milyen ez az allergiateszt? Valamin én is gondolkodom, mert ok, hogy kapott Lili a bőrére kencét, és az elmulasztja a száraz felületeket, de folyamatosan jönnek újabbak, szóval valami csak kiváltja. Vérvétel előtt azért még próbálkoznék kevésbé "brutális" módszerekkel.

Képzeljétek, ma mekkorát sétáltunk...babakocsimentesen a Katona József téri sárga irodaháztól vissza a Zrínyi felé, aztán mégis át a parkon a Polgármesteri hivatalhoz aztán a főtérre csúszdázni, és be az Alföldbe. Na ezután már a kocsiig sem bírta ki Lili és elaludt. Olyan édes, ha elengedjük a kezét, hogy menjen, akkor is előbb-utóbb odajön és megfogja. Ma mondjuk vagy négy iskoláscsoport után akart menni, akik mentek a színházba :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili milyen ügyes Zsófi!Aranyos lehet :) ,játszóházba nem készültök jönni vmikor?És köszi,hogy hiányoltál,igyekszem gyakrabban jönni,csak ma is olyan kis nyűgös volt Lencus,szerintem legalább két foga jön egyszerre és úgy tűnik az egyik szemfoga már ki is repedt,a kis vámpír :lol: .

Lina nekem is nagyon tetszettek a képek,és Lili is nagyon ügyes,hogy ilyen nagyot bírt sétálni!

Dóra sikerült babakocsit venni?

Borsika akkor ti is gondolom kertesházban laktok,merre?

Nana,hogy megy a torna Botinak?Te jobban vagy már?

Bea hát igen az émelygés nem egy kellemes,miért is jársz Pestre?Lilla mit szól a tesóhoz?Vagy írtad már?Akkor bocsi.

Hú,olyan rágcsálhatnékom van,pedig nagyon nem szabad :? ,ez is jó a terhességben,akkor lehet mire fogni :lol: .

Na ,nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Lina,
Sajna azt mondjak inkabb csak ket eves kor korul erdemes tesztet csinaltani, en is tobbszor kerdeztem aztan mindig azt mondtak hopgy varjak Ez a mostani a hatukra ragasztotott kis korongok,amit 48 ora mulva szednek le. Majd ha meg lett az eredmeny jelzem.
mvirag

Lili,
Aranyos lehet Zsofi hogy mar kezd dumcsizni :lol: Kepzeld nalunk meg mar annyira szepen beszelnek a gyerekek, meglepodnel ha hallanad :wink: Meg imadjak a mondokakat. Beni at is kolti meg tegnap meselt nekem, es lefektetett aludni :wink: :lol:
mvirag

Hajni-köszike a képeket,nagyon szuperek. :) Látod,már ilyen korán fentvagyok.Képzeld az éjjel olyanokat rugdosott a kicsi drágám,hogy megijedtem,hisz nem vagyok még hozzászokva.Annyira fura,de nagyon tetszik,most is rugdolózik:)
Már alig várom,h.meglegyen.
Vigyázz amgadra,és ha csütörtökön lesz időd gyere át jó?
Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nálunk 2 CSODA is történt az elmúlt napokban!!!!! (remélem most nem kiabálom el... :roll: )

Majd jövök, csak pelenkacsere...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

balim
kaptál e már vaálszt valkitől N.Z ügyben mert minotól rákérdeztem az este Én sem tudtam hoyg már nincs a temes téren és küldött egy sms ha küldesz egy telszámot elküldöm neked amit Ő irt nekem :)

seriff
Mivolt szemészeten vagy nem voltataok még ?

virág
nagyon kíváncsi vagyok a tesztetekre :) Remélem kiderül valami :) legalább halványan :)

dettus
ne is modnd a rágcsálást .... :oops: olyan vagyok mint az egér ... :lol: :roll: :roll: valmamit mindig rágcsikálnék de még megállom bírom -bírom de kitudja meddig ... :D :wink:
de azért nem leszek még egyszer kismami hogy rágcsálhassak :)

bea
esküvöszervezés hoyg áll ?sok erőt a mai naphoz ?

lili
jól vagytok ? édes lehet zsófi :) Tegnap a dédi vigyázott Ákosra meg Adrira mig én a szülin voltam , mikor mentünk be Ákos kiabált a kutyára Tutó ne-ne (pluto ne ugrálj :D) kis béka majd meg zabáltam olyan kis okosak már Ő is :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
köszi, közben Ser már felvilágosított :). Áki is, hogy dumál már :). És volt valami szülőin, mondtak valamit Nikire? Nálunk Milánt kell logopédushoz vinni, mert nem mondja még az r hangot...

Kecsóné.
nagyon helyesek a csajok. Dominak választottatok már sulit? Várja?

Cukker,
mi van veletek? Olyan régen voltál már...

Nana,
mik azok a csodák?

Eszter tegnap óta lázas :(, először azt gondoltam, hogy az oltás miatt, de szerintem a torka... Délután doki. Remélem nem éln fertőztem meg :(.

Lili.
Eszter meg azt mondja, hogy "ette", olyan jópofi.
balim

Balim

igen beszéltem nevelési tanácsadóval kicsit megnézte nikit nem modtam neki előre semmit . ( sem agyvérzésről sem arról hoyg mit modtak az ovonénik )
És azt modta hoyg koráshoz képest nagyon törékeny és hoyg vannak dolgok amiben el van maradva Ő is aljánlott egy fejlszető pedagógust és modta hoyg valószínű nem mehet majd iskolába 6 évessen mert nagyon kicsi arra az esély hogy addig meghízzon és meg erősődjön ... kicsit elszomoritott hogy valóban vannak dolgok amiket fejleszteni kell de nem baj még időben vagyunk bőőőven . 22 megyünk fejlesztőhö és utána meg az ibi tanodába , vagy oda nevelési tanácsdaóba azért vacilálok hoyg hova menjünk mert a nevelésiben is csoportok vannak 20 -25 fős csoportok és pont ez zavarja Őt az oviban is a túl sok gyerek és főleg a zaj.

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim,

Szegény kis Eszter. :cry: Ő is sokat betegeskedik mostanában.
Mi is. :( (de csak enyhén és nem mindig, csak visszatérően)
Tegnap voltunk Nkőrösön egy homeopátiás dokinál, aki egyébként Tüdőgyógyász főorvos. 2 hét múlva megyünk egy egész délutánra, megkeresi mind 3 fiú (én erős vagyok :D ) alkatiszerét...hátha...

És nem a fiúktól kapja el szegényke? vagy ők nem betegeskednek?
rakhatnál fel róluk képet, ezer éve nem láttuk őket. :)

Járnak még úszni? Dani is szeretne járni. Ugye kb. 4 évesen kezdtétek ti is? És hol, kinél? :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Sok a lemaradásom, igyekszem majd pótolni. Amin hirtelen most megakadt a szemem.
Dettus babót vársz? :) Gratulálok. Most az ismerettségi körömben a babaneten kívül 3 -an szülnek nyáron. :) Olyan jó.
Még Beának van pocaklakója. Ezenkívül, van még valaki?

Lili

Írok privit.

Adri nem tud kilábalni ebből a höröghurutból. Mindig visszatér a hörgése. Ha péntekig nem javul, viszem homeopatához.

Andi
Kép
cukkker

Cukker
Szerintem Dettus nem vár babát :) de lehet h én maradtam le valamiről :roll: :D

KépKép
KépKép
nana09

Cukker
Nálunk is ugyanez volt/van..az állandó HÖRGÉS, más szinte nincs is.
Mi is ezért vittük tegnap homeopátiás orvoshoz.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Cukker aranyos vagy,de egyenlőre még nem várok babát :) .Jobbulást Adrinak!

Balim Esztinek is jobbulást!

Nana mi a két csoda?Most már áruld el,kíváncsi vagyok!

Kecsóné nagyon édesek a lányaid,kis vigyorik!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Az utóbi időben csak olvasásra van időm, (de azt rendszeresen). Anyu lejött pár napra segíteni, így egy kicsit "szabadabb" vagyok.
Nana, mi az a két csoda? Én is kiváncsi vagyok ám!!!!

Járunk Ceglédre még Ádámmal, és azt mondom, hogy nagyon jó! Már látható a változás rajta. (főleg az étvácsán, illetve a hangulatán). Még két kezelés, és remélhetőleg egyenlőre nem kell menni. Nagyon sokan járnak. Hétfőn volt egy család Pécsről is. És ahogy beszélgetünk ott az anyukákkal, örülök, hogy megelőztük a fülfelszúrást, és remélem az orrmandula kivétet is meg tudjuk úszni, de hát ez még kérdéses.

Körkérdés:
10 hónapos babát nevelő anyukák, vagy akik emlékeznek még erre az időszakra. Mit adtok vacsira (6 óra körül)? Én azt vettem észre, hogy Petrus azóta nem alszik jól és kell fel fél óránként mióta vacsira tejpépet, bébiételt, vagy mást kap. Hétvégén vacsi kimarad (Pesten voltunk és annyira pörgött a csöppem, hogy nem akart enni, így csak cicit kapott), és jobban aludt. Nem síkítozva ébredt. Igaz felkelt többször is, de csak felállt az ágyban és várt. Azóta cicit adok estére neki, és jobban alszik. Viszont ha bébiételt adnék akár két üveggel is képes volna megenni. Félek, hogy éhen marad. Tejcsi van még, de nem olyan sok. És csak este kéri, meg éjszaka.
Ti mit adtok vacsira? Tényleg lehet, hogy túletetem este??????

Hétfőn ki jön a klubba? Remélem nem leszünk addig betegek, és mehetünk. Már hiányzik! :)

Kép

Kép
nyhk

Nana,
szerencsére a fiúk még bírják, taknyosak voltak, de nem kellett gyógyszer. Átmentünk Ceglédre párszor, átmosták őket és rendbe jöttek. Marci eddig négy napot hiányzott a suliból, ősszel kapta el valami hányós-hasmenéses vírus. Ők inkább tavasszal betegesebbek, addigra kiürülnek a vitaminraktárak. Úszni járnak, hetente 3-4-szer. Most egy kicsit nehéz mondani bármit is, mert mi eddig a nagy usziba jártunk, de januártól a refibe. A nagy usziban volt valamiféle pályáztatás, valami pest megyei cég nyerte meg, lényeg, hogy az eddigi edzők többsége kiszorult :(. Most úgy néz ki, hogy a refi tömve, a nagy usziban pedig pangás van... Hogy ez kinek az érdeke és kinek, miért jó, lövésem sincs, nem ismerem a hátteret. Szerintem döntsétek el, hogy melyik usziba járna, menjetek le délután, nézzétek meg az edzőket és aki szimpatikus azt kérdezzétek meg. És igen, négy évesen nyugodtan elkezdheti, mi is akkortájt kezdtük.

Cukker,
sajnálom Adrit, Eszter is nehezen gyógyult meg és már megint beteg. Az a rohadt AB teljesen lerombolta a még alig kialakult kis immunrendszerét :(. Jobbulást!

Dettus,
köszi. De azért terveztek majd valamikorra tesót, igaz?

Borsika,
27 gyerek :shock: , hát nekem a tíz is sok, akiket Milán meg akar hívni...

Roz,
ne aggódj azon, hogy nem megy hat évesen suliba. Sokat fog erősödni, okosodni abban a plusz egy évben. Manapság már nem évveszteseknek hívják őket, hanem évnyerteseknek :lol: . A fejlesztést persze mindenképpen csináljátok...

Ser,
mennem kell mellkasröntgenre, nem tudod véletlen, hogy kell-e időpontot kérni?
balim

Nyhk,
örülök, hogy használ a ceglédi kezelés. Mi három éve járunk oda, ha nagyon betaknyosodnak és nekünk is segíteni szokott, ezért is ajánlottam már régebben is itt a fórumon...
balim

Balim,

Teljesen igazad van, nagyon jó. De ha ti ilyen régi kuncsaftok vagytok akkor véleményt kérnék a gyógysapkáról, az aloa vera plus-ról, illetve arról a vitaminról amit a dokinő ajál, (csak azért mert eléggé húzós az ára, főleg a vitamin). Ismered ezeket?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
szerintem a vitaminoknak nem szabad bedőlni, mi nem vettünk. Gyógysapit még azelőtt vettünk mielőtt oda kezdtünk járni, de az nem is olyan drága, főleg, hogy azóta a harmadik gyerek használja :lol: .
balim

nyhk, jó, hogy segít a kezelés. :) Vmikor toljuk össze a gyerkőcöket. :) Katticcal is beszéltünk már erről. :)

Roz, köszi, jól vagyunk. Most már megiont van mivel elfolalnom magam....ma megjöttek a fenyőbútorok. 27-én meg a spájzpolcok lesznek kész, akkor megint tudok mit pakolni. A konyhai gépeim még dobozban..... :roll: Holnap reggel a redönyösök jönnek, és akkor utána nagytakarítást csinálok. A függönyöket, ablakokat kell lemosnom. Az autó itthon van nap mint nap, így csavaroghatunk. Lina, minden nap bemegyek én is egy kicsit, de a Hunyafdiba inkább, hátha összefutok régi anyukás ismerőseimmel. És össze is szoktam. :D Tök jó. Ma is beszélgettem egy csomót. Így feldobódtam. :) Hiányoznak a hunyadiban megszokott dolgok, de majd ide is belerázódom.....
Apa tavasszal egy kis motrot vesz magának és azzal jár be, nekünk itt hagyja az autót. Aztán 1év múlva lehet, hogy a motor helyett veszünk egy családi autót. A kicsi meg itt marad nekem. Jó lenne. :) De majd meglátjuk.

Virág, biztosan már szépen beszélnek az ikrek, de Te is meglepődnél, ha Zsófit hallanád. :wink: Tudja minden babája nevét, apa nevét, teljesen ki tudja fejezni magát. Rengeteget beszél. Nagyon okos. Mindent mond utánunk.

Még akartam vmit......

á, megvan! NANA, ÁRULD EL A KÉT CSODÁT! LÉGYSZI!!!!!!!! :wink:
birolili

Sziasztok!

Nyhk, orulok, hogy hatasos a kura! Remelem Adam teljesen rendbe jon!
Aloa vera :evil: a doktorno a ferjem kezebe nyomta, o meg elhozta...na en ezert nagyon mereges voltam! :evil:

Kesobb meg irok, lanyzo nem akar aludni, a lakas uszik, valahogy nem vagyok ma toppon. :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok újra!
Tudnátok ajánlani jó Kecskeméti baba-mama klubot?

Nyhk! Szerintem attól függ hogy mit és mennyit eszik napközben. Ha pl jól ebédel, akkor uzsonnára elég némi gyümölcs, és este tej.
Az enyém ennyi idősen már nem szopott sajna, de este már csak tápszert kapott. Vagy a másik lehetőség hogy korábban adj neki vacsit-ha át lehet alakítani a napirendet-, és akkor viszont bébiételt. Utána már biztos elég a tejcsi :-)
Vendég

Sziasztok

Új vagyok itt köztetek.Szeretnék babát és a segítségeteket kérném.Hallott-e már valaki Dr.Altorjay Balázsról ill. a szolnoki szülészetről.Most az Altorjayhoz kezdtem el járni és nem tudom,jól döntöttem-e.
gyagyapok

Sziasztok!

Holnap van baba-mama klub? Gondolkodom rajta, hogy meg kellene nézni. Holnap-holnapután bent leszünk Kecskeméten, bent is alszunk. Bár ez a három óra pont a legrosszabb, most is épp alszik Lili.

Dóra,
én ma megoldottam a rendrakás kérdést. Reggel beszéltem a védőnővel, és mondta, hogy egy óra múlva erre jön. Hát volt sürgés ezerrel :D

Kérdés: hogy tudnám Lilit pohárra szoktatni? Mindent elutasít, löki el a varázsitatót, a csőrös poharat, síma poharat, még az sem volt jó, hogy a varázsitató üvegére csak átcsavartam a cumifejet. Át kellett önteni a lötyit a cumisüvegbe.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, szívószál? "Szopós"kupakos palack?

Lili, a Metamorfban, az SZTK alatt. Sztem jó, bár ma is elmaradt,mert egyedül lettem volna, 2-nek már megtartják :lol: .

Nana, nem kaptam püt.

Hajny, azért van még izomláz, de kezdek belejönni, nem bénázok annyit,mint az első alkalommal.

Balim, a műtéthez kell? Asszem akkor sztk-s lesz, időpontot nem tudom hol kell kérni, de gáz, nem tudom az sztk számát, csak a kórházét:516-700, és ha vársz a kezelőre, bizti tud segíteni. Ne haragudj! Eszter hogy van?

Nyhk, ha a cictől jobban alszik, miért gondolod, h éhen marad, hesen nem alszanak jól a babák!Szerintem. Nálunk akkoriban volt a sinlac pép, de volt utána cici is, és igazából tök mindegy volt, h van sinlac vagy niincs uúgy aludt.

Roz, írok majd püt, de most vár a porszívó meg a felmosó, meg a...á minden.

Kép
seriff

Rakok fel egy képet, igaz, nyári, de ezt találtam. Még a nyaralás alatt készült.

Kép

Valami vírust kapott el Eszter, plussz az oltás, hát ezért lázas. Nem kap antibigyót szerencsére.

Ser,
igen a műtét miatt kérdeztem, köszi a segítséget.
balim

Sziasztok!

Timci
hogy sikerült a napod?Nem tom hogy mennyi időm lesz csüt-kön,ezer a dolgom mostanában.

Balim
jobbulást Eszternek!

Na meg a többi betegnek is!

Manó hogy vagy?

Gyagyapok
üdv itt köztünk.

Ser
szépen lassan majdcsak nem lesz izomláz.Én amíg tornáztam,5 hónapig,majdnem végig volt izomlázam,Ha két napot nem csináltam,akkor már volt fájás.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cuki
Bencének utólag NAON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

még pár kép:

Kép

Kép

Kép
balim

Balim
Naon édesek a gyerekek!Eszter csini abban a szép ruhában.Nagyot nőtt mióta nem láttam.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Most értünk haza és még ebéd után elmentünk itthonról....bocsánat ezért nem írtam a Csodákról...

A LEGNAGYOBB CSODA: BOTOND KÚSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

most rohanok. :)

Balim,
Gyönyörűek a gyerekeid!!!!! :) :) :) de komolyan :)

KépKép
KépKép
nana09

Balim, de szépek a fiúk is, Eszter meg gyönyörű hölgy lett!

Nana, hát ez szuper! Nagyon örülök!

Kép
seriff

SZIASZTOK!!!!!

Új vagyok. Jöhetek közétek?
Végig olvastam a topikot,úgyhogy látom van a gyermekeimmel egyidős gyerkőc,meg a közelünkben élő is!:)
Mi a Mária hegyben lakunk,kb.2éve,de laktunk már a hunyadiban is,meg a széchenyi krt. is.
seriff: A szomszédasszonyom is oda jár bicajozni ahová te!:)
Nyhk: Én 6-7 körül sinlac pépet adok,meg lefekvés előtt cici.Szerencsés vagy,hogy ilyen jól eszik ,az én lánykám 1/3üveg kaját eszik csak.
Dettus:Majdnem egyidősek a lányaink és még a közelben is laktok:),remélem egyszer össze futunk. :wink:
te szoptatsz még?éjjel alszik a babód?Enyém jelez 2-3 óránként(jó esetben),hogy itt az ideje a cicizésnek. :shock:

Milyen klubba jártok?????

Baba-mama csoportot tudok jót!!!A széchenyi krt. 9.Huncutkák játszóház!
Na most megyek .
Jó éjt! :)
kazi

Nana,
Gratula Botinak, csak így tovább, ez nagyon jó hír!!!!

Dora, Balim,
Én is nagyon gondolkozom a vitamin dolgon (vagyis azon nem, mert a 12E Ft-ot azért túlzásnak tartom), az aloe vera-t nem tudom. Végül is szedünk vitamint (Vitacolan), és ha az 1 literes aloe verat nézem árban nincs különbség, szóval lehet, hogy kipróbálom. Ha valakinek ezzel kapcsolatban van véleménye írja le! Köszi!

lili,
Már Katic-al is beszültük (leveleztük), hogy összehozhatnánk egy randit, de neken a hét túl sűrű, így a jövő hétre beszervezhetjük.!!!! Visszaolvastam a forumot egy kicsit. Első oldalak. Tök fura volt olvasni, hogy Zsófi még pocaklakó volt, illetve a nagy dilemma, hogy eladjátok a házat és albérletbe költöztök. És a nagy kérdés, mikor fogtok újra házba költözni. Hát már ott lakktok. :)

Seriff, kacika, Kazi,
Azért félek egy kicsit, hogy "éhenmarad", mert 1-2 óránként kel, és csak cicin alszik vissza, vagy azon alszik, szóval már 2 körül nem tudok visszavánszorogni a helyemre, így mellette alszom. Mióta nem adok neki este bébiételt, vagy tejpépet azóta nincs az hogy síkítozva ébred és tekergeti magát, nem nyugszik meg semmire, így sokszor Ádámot is felébresztette. Tejcsi meg már azért nincs olyan sok. És nem akarok megint abba esni, hogy azért kel fel éjszakánként olyan sokszor, mert éhes. Sajna a vacsit nem tudom előrébb hozni. Már így is fél 7 helyett 65 kor vacsizuun. Apa csak 6-7 körül ér haza, és legalább ilyenkor együtt ülünk az asztalhoz, etetőszékhez.
Annyira másképp "működik" a két gyerekem. Azt hittem, hogy már valamennyire "tapasztalt" anyuka vagyok, erre jön a kiscsaj és bebizonyítja, hogy nem. :)

Kazi,
Üdv itt a fórumon.

Kacika, Kazi,
A Jókai utcába járunk baba-mama klubba, nem rég indult. Eddig hétfőként volt, de talán már csütörtökön is van 3-5-ig, van pár törzstag, illetve néhányan alkalmonszerűen. A korosztály 7 hónapostól, másfél évesig, illetve pár 3 év körüli.

Kép

Kép
nyhk

Hajnika-Köszi,hogy érdeklődsz :) Már másodszor irom neked a levelet... :evil: Kidobott az állatja...nah mind1.
A tegnapi napom gyönyörű volt,nagyon elvoltam olvadva a kis Jancsikától,aki csupe szem,meglátod :) Aranyos kisfiu,játszodtam is vele,nagyon jolesett.Egyszóval cool volt minden.Ági egy áldott anyuci.Nagyon kedves,rendes kiscsaj.
Ugy veszem észre,hogy rengeteget veszitettem volna,ha nem lépek be közétek,hisz itt nagyon kedves emberekre találtam,akik rengeteget segitenek nekem :) Ezért hálás is vagyok.
Nem nagy baj,ha nem tudunk ma randizni,de ha gondolod,én egész nap itthon vagyok...Amugy,hogy nehogy meglepetés érjen bennünket megsugom,hogy Kory (autó) 7 és 8 között eszik,sajnos,nagyétkű a kicsi drága,habár nem is olyan kicsi :)
Voltam az este a dokinál,minden rendben van Atticy-vel,nagyokat intgetett :D és nagyon jol érezte magát,néha olyanokat rug belém,hogy felriadok ,mert még nem vagyok hozzászokva,még fura az egész számomra :) Képzeld Attila is látta,olyan jó érzés volt,hogy ott volt velünk és csodálhatta a kicsi drágát.Mindig eljön velem seregélyhez,mert akkor ráér,hisz ő délután 5 től rendel,igy Attila is el tud jönni,multkor is volt,csak akkor nem látta a picit.Ha ma nem tudunk randizni,szolj már rám,hogy holnap mikor is indulunk ok?
Várom,hogy lássalak.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nana
ez naon supi!Látod,elindul Boti fejlődése,hamarosan el is szalad már előled,majd győzhetsz futni utána. :lol:

Kazi
üdv itt köztünk,tudsz képet felrakni?Kíváncsi lennék rátok! :P
Mert én egy naon kíváncsi teremtés vaok! :wink:

Timci
örülök hogy jól telt a tegnapi napod,én még nem tom mennyi időm lesz ma,nem ígérek semmit.Ha nem taliznánk,akkor fél 9-9 körül mehetünk holnap.Eljössz értünk vagy menjek Annával oda?

Nyhk
milyen az az aloe verás vitamin?Hogy kell adni?Abszolute de nem ismerem.Jól hangzik különben! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok

Az este sajnos az ügyeleten kötötünk ki :( már délelőtt pirosabb volt adri szeme meg kicsit váladékozott felhívtam házio. azt modta hoyg rengetgen vannak ne vigyem be csak mossam kamilla teával meg syg ajánlott homeost azt kezdük el . ...
De a délutáni alvás után ami déltőt 5ig !!! tartott gondoltam hogy ebből doki lesz mert be is lázasodott és szemét sem tudta kinyitni kimentünk kaptunk szemcsepet meg zyrtek cseppet kell szedni mert egy nagyon picurkát piros a torka... Szegénykém ost is alszik csak egy kis teát ivott meg bevettük a lázcsillapítot meg köptetöt cseppentetünk és vissza is aludt ...

kazi
üdv itt köztünk :)

balim
naggggyon aranyossak gyerköcök
Eszti ebben szoknyában,... naggggyon csini :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: