Nana,
Gratula Botinak, csak így tovább, ez nagyon jó hír!!!!
Dora, Balim,
Én is nagyon gondolkozom a vitamin dolgon (vagyis azon nem, mert a 12E Ft-ot azért túlzásnak tartom), az aloe vera-t nem tudom. Végül is szedünk vitamint (Vitacolan), és ha az 1 literes aloe verat nézem árban nincs különbség, szóval lehet, hogy kipróbálom. Ha valakinek ezzel kapcsolatban van véleménye írja le! Köszi!
lili,
Már Katic-al is beszültük (leveleztük), hogy összehozhatnánk egy randit, de neken a hét túl sűrű, így a jövő hétre beszervezhetjük.!!!! Visszaolvastam a forumot egy kicsit. Első oldalak. Tök fura volt olvasni, hogy Zsófi még pocaklakó volt, illetve a nagy dilemma, hogy eladjátok a házat és albérletbe költöztök. És a nagy kérdés, mikor fogtok újra házba költözni. Hát már ott lakktok.
Seriff, kacika, Kazi,
Azért félek egy kicsit, hogy "éhenmarad", mert 1-2 óránként kel, és csak cicin alszik vissza, vagy azon alszik, szóval már 2 körül nem tudok visszavánszorogni a helyemre, így mellette alszom. Mióta nem adok neki este bébiételt, vagy tejpépet azóta nincs az hogy síkítozva ébred és tekergeti magát, nem nyugszik meg semmire, így sokszor Ádámot is felébresztette. Tejcsi meg már azért nincs olyan sok. És nem akarok megint abba esni, hogy azért kel fel éjszakánként olyan sokszor, mert éhes. Sajna a vacsit nem tudom előrébb hozni. Már így is fél 7 helyett 65 kor vacsizuun. Apa csak 6-7 körül ér haza, és legalább ilyenkor együtt ülünk az asztalhoz, etetőszékhez.
Annyira másképp "működik" a két gyerekem. Azt hittem, hogy már valamennyire "tapasztalt" anyuka vagyok, erre jön a kiscsaj és bebizonyítja, hogy nem.
Kazi,
Üdv itt a fórumon.
Kacika, Kazi,
A Jókai utcába járunk baba-mama klubba, nem rég indult. Eddig hétfőként volt, de talán már csütörtökön is van 3-5-ig, van pár törzstag, illetve néhányan alkalmonszerűen. A korosztály 7 hónapostól, másfél évesig, illetve pár 3 év körüli.