A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Gigi! Nyugiiiii! A barátnőmék fél évet próbálkoztak pedig az ő mensijéhez állítják a TV híradósok az órákat. :lol: :lol: :lol:
Szerintem sem a ciklus hossza határozza meg a baba érkezését!
Gyönyörű időszak ez is. Nézd a pozitív oldalát!! Kedvedre szeretheted a párod. :oops:
Ne számolgass annyit és ne görcsölj!!
Engedd, hogy a csoda magától megtörténhessen!!
Hívő vagyok!! Én Istenre bíztam a dolgokat.
Szerintem Isten egy oooolyaaan gyönyörűűű babát akar nekem, hogy nem tudja eldönteni, hogy melyik legyen az. Biztos válogat odafönn. :lol: :lol: :lol: Rábízom a döntést!!!!! Várok.
Ja, és együtt várjuk itt a Lányokkal. Ez is erőt ad nekem .

Kívánom, hogy fiatalodj és mosolyogj!!! Vedd lazábbra a dolgokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mo,
nagyon aranyos vagy de a velem történtek után én egy realista de főként materialista ember lettem :oops: én inkább bízok magamban és abban amit én képes vagyok véghez vinni :wink: de ez már nagyon nem ide tartozik :roll:

mék elteszem magam holnapra
jó éjt
Vendég

Igen, tudom. Értem, hogy mit mondasz.
Nagyon szép álmokat kívánok mindenkinek!!!
Ma nagyon jó volt Veletek lenni!
Sziasztok!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mororo!
Én 27 éves vagyok és most azon dolgozunk szeptember óta, hogy legyen Manónak egy kistesója. Decemberben már azt hittem összejött, mert sikerült produkálnom egy csomó fura dolgot, még tesztet is csináltam ami sajna neg. lett, és persze a tesztet követő nap megjött, az volt a 42. nap. :twisted:
Nekem soha nem volt rendszeres a mensim, kivéve mikor a fogibogyót szedtem és a gyógyszer után és a szülés után sem állt be. 30, 33, 42, 40, 48, 35 napokra jön meg. Így el is döntöttem, hogy ha valamikor is akarok csinálni tesztet akkor azt az 50. napon teszem, mert Gergőt is akkor teszteltem és ott volt a pocakban, aminek nagyon örültünk. :lol: :lol: :lol:

Te mikor tesztelsz?
Én nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre! :lol:

Remélem mindenki aki a közekjövőben NEM várja a mensit pocakosodni fog!!!

Én ma reggel elkezdtem hőmérőzni! Még csak most kezd el elmúlni a mensim!!! Utálom ezt a várakozást, már a tettek mezejére lépnék!
Egyébként a férjem olyan aranyos volt , amikor megjött, mert kérdeztem tőle, hogy szokott-e arra gondolni, hogy most megjön-e vagy esetleg már nem. És azt mondta szokott ezen ő is agyalni és nagyon sajnált, :cry: hogy megjött, mert tudja, hogy nagyon szeretnék egy kismanót még! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Kriszta, üdvözöllek én is! Remélem jól fogod érezni magad köztünk, és hamarosan te is gyarapitod az oldalunkat UH-s képpel :D
Irtad, hogy nem igazán érted a grafikont. Te csak mérjed a hődet, közbe tedd fel nekünk, és mi elemezzük :) Nagyon hamar megérted te is, miről van szó.
Ha véletlenül nem tudsz beiratkozni a fertire, szólj, hogy segitsünk.
Ha szeretnél felkerülni az oldalunkra, Merinek kell elküldeni a bemutatkozó anyagot, meg amit gondolsz.

Mo, annyira örülök, hogy jelentkeztél, és jól vagy! Ideges voltam miattad. Amig nincs miki (remélem nem lesz egy jó évig :D ), addig mindenképp naponta jelentést kérek!

Titi, remélem be tudsz lépni.... kiváncsi vagyok a hődre!!

Lányok, akiknek most 7végére vagy jövő hétre esedékes a tesztelés, mindenképp irjatok!! Nagyon drukkolok mindenkinek!!!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Azon tűnődök, hogy Virág miért nem ir nekünk, ide? :(
Az oldalunkra láttam, hogy irt a vendégkönyvbe.... a vonalzója szerint már a 40. napon van....úgy, hogy neki is nagyon drukkolok!!!

Virág, ha tudsz, mindenképp jelentkezz!!! Várunk!!!

KépKépKép
ildiko74

Elromlott a görbém. :( Vagy egyszerűen csak nekem minden kétszer tovább tart??? :roll:

Kép

meri

Meri, nem jelentheted ki, hogy elromlott a görbéd, mert akár beágyazódás is lehet - főleg, hogy pecsételtél is a tegnap. reméljük holnaptól az egekbe szökik a hőd, és ott is marad jó sokáig....én ezerrel drukkolok, hogy igy legyen!

KépKépKép
ildiko74

De mééééé tart nekem minden két napig??? A pé.-s esésem is mindig legalább 2 nap...

meri

Ez jó kérdés :? - de úgyis a végeredmény a lényeg!!

KépKépKép
ildiko74

Most nézem, hogy a "babás" görbédnél is 2 nap volt a pé-esés. Egyszerűen mindenkinek másképp működik a szervezete....

KépKépKép
ildiko74

Krisztinka .

meri

Meri mi az a piros pötty a nevem mellett?

Küldtem privit megkaptad?
Vendég

Egyébként fel a fejjel! Ne keresedj el, én is azt hittem rögtön összejön a baba, hát naív voltam! :(
Vendég

Krisztinka, Meritől pirospontot kaptál, mert elküldted neki a bemutatkozó anyagot.... már meg is néztem :)

KépKépKép
ildiko74

Így van! Piros pontot kaptál! Krisztinka te még nem ismersz engem: nem vagyok elkeseredve cseppet sem!!! Sőőőőt! :lol: :lol: :lol: Csak pl. szeretem elemezgetni a görbéket, és ezen most elgondolkoztam... A többi csak vicc. :roll:

meri

Jelentem, megjavítgattam a honlap linkjeit, most egy darabig megint használhatók. :) Ildi, segíts, jól számoltam-e!!! 13-an vagyunk???

meri

én is itt

meri,
görbédből változatlanul nem sokat értek csak azt tudom hogy nem örülönk hogy leesett :cry: és bagoly mondja verébnek hogy még bármi lehet :roll: ma én is nem vagyok terhes :twisted: :? :cry: :lol:

körkérdés:nektek pé után mennyivel szokott a váladékotok ragacsossá válni :oops: :roll: ?mármint lézetik hogy a repi utáni napon azonnal?????????????????????????????mert nyáron mikor terhes lettem pl hétfőn repedt a tüsző és kedden már ragacsos volt.....most meg bár nem éreztem hogy mikore repedt de csütörtökön ragacsos volt.így arra asszociáltam hogy akkor talán szerdán repedt :roll:
Vendég

meri,
pirospont miért jár?????????????????mondjuk egy bemutatkozó szövegért :lol: :lol: :lol: ?ezer éve nem kaptam pirospontot :roll:
Vendég

Igen, Meri, 13-an vagyunk :) + 3 (amiről egyelőre tudunk :D ). Ne félj, mert szólunk, ha valami nincs rendben az oldalon :D

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Na, a férjem ma nagy megállapítást tett! Szerinte terhes vagyok. azt mondja vagy 2 napja tiszta zizi vagyok, mintha nem is itt lennék, mint aki ébren alszik. Meg egyszer utálok mindent, semmi se jó, a másik percben meg imádok mindent. Remélem nem fog nagyot koppanni! Kitalálta, hogy hétvégén tesztelhetnék, mert ő azt olvasta /!!!!!!!/, hogy 5-6 nap a beágyazódás és 3 nap múlva már a teszt kimutatja. Nem is tudtam, hogy ő ilyeneket olvas. :lol:

Majd még jövök, ha Bence elment aludni, mert most nem hagy békén!
Vendég

Ja! Ildikó kedvéért a görbém!

Kép
Vendég

little,
hogy az ördögbe vagy te a 22.napon mikor eddig uazon a cn-on voltunk és én a 23on vagyok :lol: :lol: :lol: ?én barinőm szerint én is terhes vagyok mert kiakasztom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Little, a beágyazódás a pé-től számitva 6-10 nap, egyéntől függ. A fertit nézve, van, akinek a beágyazódás utáni napon már kimutatja a teszt, de van akinek csak később. Ezért irtam, hogy szerintem várd meg legalább 25-ét. Tulajdonképpen a ferti minimum 14 napot ajánl kivárni a pé. után..... , aki pedig tovább birja, annak 18-at :)

A görbéd nagyon biztató. Mennek a ++++++++++ energiák :D
Nem emlékszem, hogy irtad volna: most kezdted vezetni a görbét, vagy már a múlt hónapban is mérted a hőt?

KépKépKép
ildiko74

A topikunk alapítója: Titi. Október 13-át, egy pénteki napot nézett ki erre a célra. :lol:

1. Titi (10.13.)
2. Virág (10.13.)
3. Eszter (10.13.)
4. Ági (10.13.)
5. Verzsike (10.16.)
6. Éva (11.02.)
7. Meri (11.12.)
8. Ildi (11.24.)
9. Anna (12.04.)
10. Little (12.14.)
11. Mo (12.26.)
12. Gigi (12.27.)
13. Krisz (01.15.)

Pozitív teszt:
11.07. Ági
12.21. Verzsike
01.11. Eszter

Meg ne kérdezzétek, miért gyűjtöttem ezt ki!!! Lehet, hogy már stresszelek, hogy vkit mindig kihagyok???? :lol:

meri

Gigi!
Épp azon agyalok, mivel ösztönözhetném még a társaságot!!! De úgy tűnik, egyelőre a pp. is bejön. :lol:

meri

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam ilyen sokáig... Kicsit el voltam kenődve az utóbbi napokban, de már jobban érzem magam. :roll:

Meri, épp azt néztem, hogy én vagyok a 9. :D A szerencseszámom... De furi. Amúgy igazán jól alakul a görbéd, de kíváncsi vagyok már :roll:

Little, a Tiéd is nagyon szupi, és a kisfiad is nagyon ügyike 8)

Ildi, tényleg együtt izgulhatunk megint hó végén 8)

Gigi, olyan szita az agyam, bizti írtad már, de hányadik napon is vagy? És hogy érzed magad? Jelek, megérzések vannak már?

Éva, nagyon drukkolok Neked! Mikor is tesztelsz? A görbéd pedig tényleg teljesen rendben van, tök szép, szabályos 8)

Mo, nagyon drága vagy, hogy ennyit aggódtál értem :) Jól vagyok, köszönöm, csak kicsit kiborultam, hogy megjött, de túl vagyok rajta, és várom azt a ... p.é-t. Bizakodom... Az az igazság, úúúúgy szeretném, ha most sikerülne, mert akkor mérleg babókám születne, és mi is azok vagyunk Apjukkal :roll: De persze mindegy, csak egészséges legyen...
Amúgy lehet, hogy ezt nem kéne leírnom, de én 1 éve nem mensiztem, mikor terhes lettem. Szóval ne izgulj! Bármi lehet 8)

Vivinek így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok én is!

Krisztinka, örülök, hogy csatlakoztál hozzánk!

Bocsi akinek nem írtam, de mennem kell sajna...

Puszi
Vendég

Anna, sokat gondoltam rád, és most nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Az a lényeg, hogy mindig előre kell nézni, mert újabb hónap, újabb lehetőségekkel! - és akkor minden rendben lesz.

Meri, mire kell ösztönözd a társaságot? :?:

KépKépKép
ildiko74

anna,
23.nap.és hát nem tom vannak e tüneteim ténylegesen vagy csak beképzelem magamnak :lol: de ugye az ember sosem lehet biztos benne hogy terhességi tünetek vagy a közelgő mensit jelzik :?
örülök neki hogy jobban vagy :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Anna!
Tegnap már írni akartam Neked az iwiw-en, mert nagyon aggódtam miattad. Csak sajnos néha olyan lassú az iwiw, hogy örülök, ha megtudom nyitni, nemhogy még írjak, vagy nézelődjek rajta.

Tegnap a kisfiam (fogalmam sincs mit akart mondani) az mondta: Anyucikám csinálj nekem babát! Olyan jót nevettünk rajta.

Rólam annyit, hogy újabb teszt negatív. :cry: A héten már nem megyek gyógyszertár közelébe! :twisted: :twisted:

Eszter!
Olyan ritkán jössz, hogy én már nem tudom mit gondoljak! :cry:

Meri!
Ez teljesen úgy néz ki, mint egy beágyazódás. Valahol azt olvastam, hogy a tüszőrepedés 12 órán keresztül mérhető hőmérsékletileg. Azt már nem tudom, hogy előtte is 12 és utána is 12 óra, vagy csak egyszer 12 óra, de lehet, hogy Neked pont 2 mérés között félúton van.

Little!
Ne haragudj! Ma valamikor biztosan küldök képet! :oops: :oops: :)
A görbéd tökéletes!

Gigi!
Nem lehet, hogy egyikőtök vonalzója néhány órával később vált napot?
Azt érzem Rajtad, hogy egyre kevésbé bízol, ahogy mennek előre a napok. Ilyenkor mindenki keresi magán a jeleket, de az, hogy nem érzel semmit még nem jelenti azt, hogy nem lehet baba. A harmadik terhességemnél már rutinos voltam, mégsem éreztem semmit. Most meg hónapok óta"terhes vagyok".

Meri!
Én mindig benned találom meg az erőt, ami ahhoz kell, hogy tovább tudjam csinálni! Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy pihentetnem kellene a dolgot néhány hónapig. Egyszerűen nem tudok már éjjel aludni. Reggel a sírógörcs kerülget, amikor el kell kezdeni hőmérőzni. Állandóan számolgatok, göbéket nézegetek és elemezgetem minden testi-lelki megnyilvánulásomat. Egyre többet agyalok azon, hogy annyira szeretnék valami úgy csinálni, hogy közben nem arra gondolok terhes vagyok-e. Egy jó pohár bort meginni, megtervezni a nyaralást, elmenni egyet úszni, csak egyszerűen élvezni az élet kis örömeit. Egyszerűen úgy érzem lehetetlen, hogy valaha egy pozitív tesztet produkáljak
Egyébként már annyi gorbét nézegetek én is a fertin, hogy lassan szakértő leszek. Megjegyzem egyetlen igazi trifázisos görbén sem láttam még! Sok olyan babás görbe van, ahol a piros vonal alá megy a a görbe még a pozitív teszt előtt.

Ildikó!
Megfigyeltem Nálad ugyanazt, amit Merinél. Nagy szomorúságot okoztak az elmúlt napok, de mintha megerősödtél volna tőle! Nagyon büszkék vagyunk Rátok!!!
Kérdés a fertivel kapcsolatban: amikor kékkel húzza meg a vonalat nem pirossal, az mit jelent?

Ági!
Olyan szépek a szülinapi képek és olyan szép a pocid! Mire az én babám megszületik a tied már beszélni fog! Az integrált teszt eredménye mikor lesz meg? Bár annyi UH-ot csináltak már, hogy nincs min aggódni.
Én azt gondoltam, ha lesz babám megszúratom a pocim. (már öreg vagyok :lol: )

Titi!
Annyira hiányoltalak reggel!!! Aztán rájöttem, hogy otthon vagy és pihizel! Azért gyere majd!!!

Krisztinka!
Úgy látom egyre többen vagyunk akik kis korkülönbséggel szeretnének gyerekeket. Bár én már erről lecsúsztam. 15-16 hónapot terveztem. Azért jó lesz majd tapasztalatot cserélni, ha megszületnek a babák!

Mindenkinek szép napot kívánok! Még jövök és írok azoknak is akiknek most nem sikerült.

Éva

Kép
balimama

Meri!
Köszi a pirospontot!

Kép

Tök jó én vagyok a 13. :lol: Remélem szerencsét hoz!

Kép

Ki tart velem kb. 1 napon a ciklusában?
Ildikó, ha jól látom akkor Te. És még valaki.

Tök jó ez az együtt izgulás!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Látom, sokmindenről lemaradtam. Sajnos nem tudtam ma eddig jönni, mert sikerült jó sokáig aludnom, aztán a karácsonyfát szedtük le a húgommal, aki most itt van nálunk holnapig.

Hát, nálam a helyzet eléggé gyatra. Az LH teszt tök negatívat mutat még mindig. Nem értem! Már négyet csináltam meg, és eddig ami a második csíkot egyáltalán megjelenítette, az a 8. napon született. Létezik ez szerintetek? Mivel én nem érzem, így eddig csak a hőmre tudtam alapozni, ami szerint viszont kicsit később szerintem a napokban volt pé-em.
Éva, szerintem is korai volt ez a 10. nap... ha beteszem a - LH tesztet, akkor a fertility ki is veszi a pé-t jelző vonalat. De akkor viszont nem értem. Nem lett volna még?! Akkor az LH teszt a 8. napon miért mutatta a halvány második csíkot? Most már sokkal halványabb, mint akkor volt, szinte láthatatlan. Na, még holnap megcsinálom az utolsót, és ha az is negatív lesz, akkor letojom az egészet, mert végképp nem értem a szervezetem, vagyis az összefüggéseket.

Kép

Na, jövök mindjárt folytatni...

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Azért nem írok,mert 20-án ÁFA bevallás,ezer a dolgom,otthon nincs net szombat óta,én megpróbálok még tökéletesebben és még többet dolgozni,hogy ha majd bejelentem a babát ne fogadják rosszul.Félek a csütörtöki dokilátogatástól is,és közben ramaty a közérzetem is.De nagyon boldog vagyok és mindenkiért drukkolok,csak kérek egy kis türelmet.

Mindenkinek millió puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Titi!
Az LH teszt nem mindenkinél működik megbízhatóan!
Mi lenne, ha megpróbálnád a PG/53-at, vagy valamelyik másik minimikroszkópot? van aki azt mondja semmit sem ér, van akinél meg nagyon jól bejön. Hátha a hőmérőzés a minimikroszkóp együtt már segít belőni mikor van pé.
Persze tudom, hogy olyan hülyeség túl korán tesztelgetni, Áginak és Eszternek is negatív lett a teszt először, pedig jóval később csinálták, mint én.
Apa azt mondta, hogy szeretné, ha kiderülne, hogy neki van baja, mert az talán egyszerűbben orvosolható. Holnap kiderül. Azért remélem nem így lesz. Legalább az ember tudná, hogy mi az oka és miért kell ennyit várnia. Legalább tudnám, hogy mi az amit meg kell gyógyítani!

Éva

Kép
balimama

Eszter!
De jó, hogy itt vagy!!!! Tényleg nagyon, nagyon, nagyon, nagyon hiányzol!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne félj a csütörtöktől, hanem örülj neki! Semmi okod, hogy attól félj valami nincs rendben. Eddig minden olyan tökéletes. Gondolj minden percben arra, hogy egy szép egészséges baba van a pocidban!
Tessék sokat pihenni és lesz@rni a gonosz főnököt!! :lol:

Éva

Kép
balimama

Mo!
Ezt a fantasztiikus görbét Neked találtam, de őszintén remélem, hogy a fele is elég lesz!
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/62467.html

Éva

Kép
balimama

éva,
na jó akkor most nagyon őszinte leszek,ez egyfajta védekező mechanizmus nálam :oops: az a baj hogy nagyon is bízom :roll: de ha így bízom és megjön akkor az nagy gáz lelekileg nekem.ezért aztán nap mint nap azt mondogatom magamnak hogy nem jött össze,tuti nem jött össze és ha így megjön akkor azt mondhatom magamnak hogy számítottam rá,holott persze nem,mert mégis,csak......ááááááááááááááá,na jó,lényeg a lényeg,könnyebb ha hazudok még saját magamnak is :cry:

titi,
nagyon tudom min mész most keresztül,ennél a bizonytalanságnál még az is jobb ha megjön :? én is kivagyok hogy nem tom hogy mikor is volt pé-m,mert ha legalább éreztem volna és tudnám akkor könnyebb lenne bízni,de ez most kb olyan hogy vak vezet világtalant :evil: ja és LH teszt persze engem is megszivatott,story így hangzik:szombaton kezdtem,az volt a 13.nap

szombat:hullanegatív
vasárnap:hullanegatív
hétfő: hullanegatív
kedd:még negatív de már látszódik második vonal halványan
szerda: atomPOZITÍV
csüt:látszódik második vonal de halványabb,tehát -
péntek:nem pozitív de második vonal erősebb mint előző nap :shock:
szombat:nagyon negatív
vasárnap:nem + de azért elég erős második vonal újra:shock:

na itt elfogyott az lh tesztem és amúgy is viszkettem már az egésztől és feladtam :? ez volt a 21.cn ig.na és akkor ebből bogozzam ki hogy mikor lehetett pé-m :shock: és a váladékom csüt-re tök ragacsossá vált :roll:

apropo,körkérdésemre senki nem válaszolt :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gigi, mi volt a körkérdés? Én most olvasom vissza az elmúlt 3 nap történéseit...

KépKép
titi_27

Mi volt a körkérdés? Bocsi, hogy nem figyeltem!!!! :oops:
Vendég

Gigi!
Nekem a pé utáni napon már ragcsossá válik. Sőt azt gondolom, hogy a tüszőrepedés napján sincs már tojásfehérje csak előtte. A tüszőrepedéskor pedig szinte semmi nincs, az is inkább vízszerű, átlátszó.

Éva

Kép
balimama

Húúúúúúú lányok Ti már tök okosak és tudorok vagytok a ciklus elemzésben én csak lesek nagyokat!!!! :oops: :lol:

Tök jó, hogy idekeveredtem!!! :lol:
Vendég

éva,
jaj de örülök neki hogy te is ezt tapasztalod,ezek szerint lehet benne vmi :lol: :lol: akkor szerda vagy csüt lehetett pé-m :roll:

titi,
ezen az oldalon van,megvárom míg eljutsz odáig :wink:

krisztinka,
:wink: az ember aki túl sokat tudott :lol: :lol: :lol: ez sem jó ám :roll:
Vendég

Na, közben megtaláltam Gigi...

Ez az én problémát, amit Ildikó is feltett... én sajnos sosem tudom megkülönböztetni a váladékaimat. :( Erre sem tudok alapozni.

Éva, próbálkozom már én mindennel. Nyalogatom a PG53-at, LH tesztezek, hőmérőzök... és képzeld, a PG53 is mutatott nekem a 8. nap környékén termékenységet, csak eddig nem hittem neki.
Szóval, azt hiszem, hagyom a csudába ezt a hónapot, mert szerintem már rég túl vagyok a pé-en. Talán a barnázgatás volt a jele.

Hát, lányok, jó sokat termeltetek tegnap! Mire végigolvastam!

Ági, nagyon szépséges már a pocid, olyan édes! És milyen helyes a nagylányod ezzel a szemüveggel! Annyira szépséges! Olyan jó, hogy ilyen jó a kapcsolatotok. Gondolom, ezek az összebújások és beszélgetések neki mekkora élmények, és később hogy fogja majd őket értékelni!

Eszter, csak ne vidd túlzásba a munkát! Csütörtökön pedig nagyon sokat fogok gondolni rád, de biztosan rendben van odabent minden!

Éva, annyira helyes lehet a kisfiad! Hogy mos?! :) Gondolom, egyik szemed majd' felfalta attól, hogy lehet ilyen édes, a másik meg majd' sírva fakadt, hogy mi lesz a ruhákkal!
Látom, hatással rossz vagyunk rád ezzel ezzel a korán teszteléssel?! Ezek szerint neked sem szabad otthon tesztet tartani, különben elfogyasztod! Éva, gyönyörű a görbéd, úgyhogy tényleg nagy esélyed van ismételten a babára. Bízzunk benne, hogy odafent már ereszkedik a tündérlétrán a kislányod, vagy a kisfiad.

Meri, ez a tündérlétra egyszerűen olyan mesebeli, csodálatos, és mégis úgy hiszem, igaz.

Ahogy Mo is írta, én is hiszem, hogy odafent el van rendelve mindent, mi a fejünk tetejére állhatunk is, akkor sem úgy fog alakulni minden, ahogyan azt mi szeretnénk.

Tudjátok, én szinte 100%-osan biztos vagyok benne, hogy következő ciklusban leszek várandós. Most nem is hiszek benne.
Hisz ha most rendesen meg fog jönni, akkor napra pontosan úgy lennék kiírva a babával, mint 2006-ban voltam. Ha az a ciklus nem fog összejönni, akkor fogok összetörni. De most még nem! Még abban bízom!

Érdekes, hogy napról napra változik a hozzáállásom. Ma kicsit jobban vagyok, de tegnap, hogy kimaradt a vasárnapi akció, annyira letört voltam! Tudom, hogy szex nélkül nincs baba, és nagyon-nagyon akarom a kis drágát!

Szóval a tervem az, hogy amint elmúlik a mensi, rögtön LH teszt, PG53 minden nap a hőmérő mellé. Biztos nem lesz olcsó mulatság az LH teszt, de ezt még bevetem. Akkor biztosan egyértelmű lesz a pé, és akkor leszek határozottabb apával.

Nagyjából én letettem erről a hónapról, mivel a fertility össze-vissza pakolássa a pé-em. Ha beteszem a - LH tesztet, ki is veszi a pé-em jelző vonalat, pedig a hőm szerint most kellene lennie. De akkor nem értem azt a barnázást... talán nem is keresem a magyarázatot, úgysem találom meg.

Mo, tényleg aggaszt engem is ez hosszú ciklusod. Ne haragudj, ha átsiklottam felette, de nem akarsz elmenni ezzel dokival? Talán tényleg segítene Neked is a closty, mint Giginek!

Gigi, kitartás, hallom rajtad, hogy nagyon nehezen megy neked ez az időszak. Tudom, hogy nem egyszerű, de biztos vagyok benne, hogy meg lesz a jutalmunk!

Ildikó, hihetetlen az önuralmad és az erőd! Bár biztos vagyok benne, hogy sok segítséget ad az, hogy itt izgulunk egymásért! Annak idején a másik topik lányai nélkül nem lett volna erőm felállni.

KépKép
titi_27

Megtaláltam én is körkérdést.
Én meg látom a különbséget a váladékaim között, de azt nem tudom, hogy mikor van pé-m. Én eddig ezt soha nem figyeltem, csak szexeltünk 2 naponta (minimum) a mensi után, aztán eredmény semmi.
De amikor jön az a nyúlós, viszonylag sok váladék kívánósabb is vagyok.

Mikor Gergő fogant, akkor úgy volt, hogy szept. végén hagytam abba a gyógyszert és csak a megszakításos módszerrel védekeztünk úgy , hogy a mensi után vagy 6 npig nem védekeztünk egyáltalán, aztán így márciusban megfogant Manó.
És ennyire tudatosan nem terveztük, mint most. Most úgy terveztem szeptemberben összejön és májusban már babázunk. Nem is értem, hogy voltam ennyire naiv. Bezzeg aki egyáltalán nem akar annak rögtön összejön.
Vendég

Ildi!
Arra kell ösztönöznöm a lányokat, hogy küldözgessék a dolgaikat, hogy naprakész legyen a lapunk! :)

ANna!
Nekem is nagyon hiányoztál!!! Kezdtem aggódni, hogy eltűnsz!
Én a 7. vagyok!!! Nem az én, de anyukám szerencseszáma. :)

Éva!
Köszi a biztatást! :) Végülis a pé.t is csak 12 órán keresztül lehet mérni, de nekem az is kétnapos. :) Majd meglátjuk!
Az agyalással kapcsolatban nekem is mindig eszembe jut, hogy hány egészséges baba születik úgy, hogy a mama csak hetekkel, sőt, akár hónapokkal később tudja meg, hogy babó van a pocijában.... Mi meg itt aggódunk ezerrel!

Bár, ez rám most nem igaz. Továbbra sem tudom, mi történt velem, de ma pont azon gndolkoztam, hogy hova is kéne aggódnom. Én most úgy érzem, ha most jön a baba, az jó. HA nem, az is, mert akkor még végig tudom csinálni ezt az évet. Ha nyáron jön, az is jó. Ha akkor sem, az is, mert akkor meg ki tudom próbálni magam 5.-ben (soha nem tanítottam még), és tovább maradhatok az én kis édi társaságommal! Persze néha elkezd gyötörni a lelkiismeret, hogy akkor én most nem is akarom igazán...
Tudom, hogy hihetetlen, de nagyon nyugis vagyok. Persze, engem is érdekel, hogy most igen vagy nem, de csak azért, mert a bizonytalanságot elég rosszul viselem.

Titi!
Sokan panaszkodnak ám a tesztekre! Vannak olyan babások, akiknek az életben nem lett pozitív!!!

Eszter!
Mi is gondolunk ám rád sokat!!! Nekem meg folyton azon jár az eszem, hogy ugye nem értetted félre, amikor a múltkor azt írtam, hogy nem sajnállak a rosszullétek miatt. Ugye tudod, hogy arra gondoltam, hogy szeretnénk már mi is ettől rosszullenni. :)

Éva!
Ne haragudj, nem emlékszem, hogy mióta próbálkoztok, meg azt sem tudom kideríteni a vonalzódból, hogy hanyadik dpo... Megírnád?

Húúú, Gigi!
Én nagyon értem ám a logikádat!!! Mintha a "nemolyanrégi" magamat hallanám... :)

Olyan érdekes, visszaolvasgattam ma a fórumot. Megtaláltam a saját pozitívtesztes részemet is. majdnem bőgtem... De főleg azon, ahogy támogattatok és drukkoltatok!!! Olyan jóóóóó! :)

Gigi!
Nekem előző és/vagy aznap... De ebben a hónapban nem vettem észre....

Titi és a többiek!
Ez a hónapról való lemondás Eszternek is bejöt... :roll:

Ja, én még mindig a márciusra pályázom!!!! :)

meri

Kép

Kép

Kép

Látjátok, mennyi baba várakozik a polcokon? Elég lesz? :)

meri

Sziasztok!

Cska gyorsan leírom Merinek, amit kérdezett, utána rohanok takarítani. Apa elviszi Kisbalázst autókat nézegetni. ( már a legtöbbnek tudja a nevét és felismeri a jelét)

Sajnos nekem már ez lesz a 17. hónapom. Persze közben jött az a csomó a mellemben, meg a kicsit magas prolactin.
Most pedig a 11 DPO-n tartok. Szóval még 4-6 nap a mensiig. Vagy remélem még sokkal több! :lol:

Éva

Kép
balimama

Éva!
Akkor ne tesztelgessél!!! Tessék kicsit türelemmel lenni! :) Türelem... zabrát terem... :lol:

meri

Természetesen nem zabrát, hanem ZEBRÁT! 8)

meri

meri,
igen,itt már egyszer tartottunk hogy sok közös vonás van bennünk :wink: :lol:
és neked már elötte való nap ragacsossá válik??????????????????????????????????????????na ez nem tesz jót a teóriámnak :lol: :lol: :lol:

éva,
követem a példádat és holnap én is bepróbálkozom egy teszttel :lol: :lol: :lol: csak hogy meglegyen a 3- a + elött mint most :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: