Na, közben megtaláltam Gigi...
Ez az én problémát, amit Ildikó is feltett... én sajnos sosem tudom megkülönböztetni a váladékaimat.

Erre sem tudok alapozni.
Éva, próbálkozom már én mindennel. Nyalogatom a PG53-at, LH tesztezek, hőmérőzök... és képzeld, a PG53 is mutatott nekem a 8. nap környékén termékenységet, csak eddig nem hittem neki.
Szóval, azt hiszem, hagyom a csudába ezt a hónapot, mert szerintem már rég túl vagyok a pé-en. Talán a barnázgatás volt a jele.
Hát, lányok, jó sokat termeltetek tegnap! Mire végigolvastam!
Ági, nagyon szépséges már a pocid, olyan édes! És milyen helyes a nagylányod ezzel a szemüveggel! Annyira szépséges! Olyan jó, hogy ilyen jó a kapcsolatotok. Gondolom, ezek az összebújások és beszélgetések neki mekkora élmények, és később hogy fogja majd őket értékelni!
Eszter, csak ne vidd túlzásba a munkát! Csütörtökön pedig nagyon sokat fogok gondolni rád, de biztosan rendben van odabent minden!
Éva, annyira helyes lehet a kisfiad! Hogy mos?!

Gondolom, egyik szemed majd' felfalta attól, hogy lehet ilyen édes, a másik meg majd' sírva fakadt, hogy mi lesz a ruhákkal!
Látom, hatással rossz vagyunk rád ezzel ezzel a korán teszteléssel?! Ezek szerint neked sem szabad otthon tesztet tartani, különben elfogyasztod! Éva, gyönyörű a görbéd, úgyhogy tényleg nagy esélyed van ismételten a babára. Bízzunk benne, hogy odafent már ereszkedik a tündérlétrán a kislányod, vagy a kisfiad.
Meri, ez a tündérlétra egyszerűen olyan mesebeli, csodálatos, és mégis úgy hiszem, igaz.
Ahogy Mo is írta, én is hiszem, hogy odafent el van rendelve mindent, mi a fejünk tetejére állhatunk is, akkor sem úgy fog alakulni minden, ahogyan azt mi szeretnénk.
Tudjátok, én szinte 100%-osan biztos vagyok benne, hogy következő ciklusban leszek várandós. Most nem is hiszek benne.
Hisz ha most rendesen meg fog jönni, akkor napra pontosan úgy lennék kiírva a babával, mint 2006-ban voltam. Ha az a ciklus nem fog összejönni, akkor fogok összetörni. De most még nem! Még abban bízom!
Érdekes, hogy napról napra változik a hozzáállásom. Ma kicsit jobban vagyok, de tegnap, hogy kimaradt a vasárnapi akció, annyira letört voltam! Tudom, hogy szex nélkül nincs baba, és nagyon-nagyon akarom a kis drágát!
Szóval a tervem az, hogy amint elmúlik a mensi, rögtön LH teszt, PG53 minden nap a hőmérő mellé. Biztos nem lesz olcsó mulatság az LH teszt, de ezt még bevetem. Akkor biztosan egyértelmű lesz a pé, és akkor leszek határozottabb apával.
Nagyjából én letettem erről a hónapról, mivel a fertility össze-vissza pakolássa a pé-em. Ha beteszem a - LH tesztet, ki is veszi a pé-em jelző vonalat, pedig a hőm szerint most kellene lennie. De akkor nem értem azt a barnázást... talán nem is keresem a magyarázatot, úgysem találom meg.
Mo, tényleg aggaszt engem is ez hosszú ciklusod. Ne haragudj, ha átsiklottam felette, de nem akarsz elmenni ezzel dokival? Talán tényleg segítene Neked is a closty, mint Giginek!
Gigi, kitartás, hallom rajtad, hogy nagyon nehezen megy neked ez az időszak. Tudom, hogy nem egyszerű, de biztos vagyok benne, hogy meg lesz a jutalmunk!
Ildikó, hihetetlen az önuralmad és az erőd! Bár biztos vagyok benne, hogy sok segítséget ad az, hogy itt izgulunk egymásért! Annak idején a másik topik lányai nélkül nem lett volna erőm felállni.