A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Linácska,sajnos ez van,képzeld,mikor meghallottam,szinte padlót fogtam,igen bizony...

pótykamanó,igen,nagyon kedvesnek látszik,igaz én mégcsak 1x láttam,de szerdán ujralátom,nekem nem volt túl szimpi,de hátha azzá válik... :)

Roz 23-végre ennyi rossz hir és ennyi kiadás után egy kis jóhir is.Ideje volt már :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

pille- hát igen.Kolozsvár már Erdélyhez tartozik habár a Parcium és Erdély határánál van,de benne van.Még lennebb kell jönni és akkor már gyönyörű helyeket látnál.Kolozsvár után még jösz 11o km-ert és ott lakom én Maros megyében.Nem jártál messze. :)
Remélem,egyszer eljutsz majd Erdély szivébe is. 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kicsi Hajnikám,láttam beugrottál te is a babára :) nagyon szép az idő,ugyhogy ujra nagy sétába fogunk kezdeni :) Már alig várom.Elég,ha rámcsörögsz,nem kell fölhivnod,mikor itt leszel a tömbház elött,ok?Csak csörögj rám.
Pussza

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike,
félreértettél. :) Bejártuk egész Erdélyt mindháromszor. Csak az első alkalommal stoppal, meg helyi közlekedéssel. Megmásztuk a Nagyhagymást is. Sátorban aludtunk magánház kertjében, patakparton. Vagy Csíksomlyón a paplak kertjében. Szejkefürdőn a masszírozó ágyakon.Életem legnagyobb élménye volt az az utazás.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hú, nem bírtam ki, csak sütöttem valamit. Annyira rámjött a sütiehetnék. Pedig egész jól elkezdtem fogyni. Nem erőltetem meg magam, csak 6 után nem eszem.

Pille,
jó lehetett így utazni, úgymond bele a nagy semmibe, az ilyenek szoktak a legjobban sikerülni.
MIlyen egyformán mosolyog a két lányod a szalagokon.... :D
Ha jól számolom, olyan 10 hónapos volt Benedek, mikor Bepa terhes lett, szóval szerintem olyan április körül fog szülni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
mit sütöttél ?
fogyozol ? Pedig te alig hiztál a terhességell ? vagy rosszul emlékeszem ??

pille
én sem tudok semmit bepárol modta hoyg megváltozott telszáma de azóta sem beszéltünk ...
csajok jobban vannak vagyis "csak " Flóra volt beteg ugye. Miylen ez cseresznye mag párna még nem hallottam róla .. Használt ?

Seriff
7 végeken is jársz a metamorfba ? vagy hogy csinálod a2 naponként edzést ? nem tudom ez menniyre terheli térdet ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
kinek a receptjét csináltad meg a fórumról? Komolyon nekilátok mindjárt, úgy megkívántam.

A párnát lehet hűteni, melegíteni. Mikróban 2 perc alatt forró lett. Őszintén szólva nem tudom mennyire használt, mert nem folyt Flóra orra sem az arcüreg gy. előtt sem utána. A lap tetején írtam Flóráról :)

A cseppeket már én is néztem a DM-ben, de volt vagy három féle, nem tudtam, melyik lenne jó. Ti melyiket használjátok?

pillle

Roz,
a terhességgel sokat fogytam, szülés után öt nappal 10 kilóval kevesebb voltam, mint amivel kezdtem a terhességet. Viszont azóta ez visszajött sajnos. Valami nem tejesen ok, valahogy fordítva vagyok bekötve. A fogamzásgátlótól mindig fogyok, ahogy terhes lettem, 6 kilót fogytam, pedig ez fordítva szokott lenni.
Amúgy muffint sütöttem. Az előbb annyira szerettem volna valamit kérdezni tőled, de nem jut eszembe:(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz - örülök hogy írtad a tapasztalatodat, mert már kezdtem aggódni, hogy normális-e ez a hasfájás?! De már 9 napja volt a beavatkozás, és bár nem fáj folyamatosan, de ha ülök, vagy többet vagyok fenn tenni-venni, akkor rögtön kezd hasogatni. Lehet ebben közrejátszik a mélyen tapadó lepényke is :?: :!: :?:

Hajny - :lol: :lol: Jó ez a mondóka, nem ismerem, de majd egyszer eltanulom Tőled, és majd én is elmesélem az én kis manómnak. Szerintem neki is tetszeni fog!!!

Pille - igen, biztos én is aggodalmaskodtam volna, bár amíg nem jött a magas tarkóredő, meg a gyengusz arányszám, kiegyensúlyozott voltam és biztos voltam a kisbabám egészségében. De milyen könnyen ki tudják az embert billenteni az egyensúlyából!!!

Kép
potykamanó

Potykamanó,
nekem a 30. hétig tapadt mélyen a lepény, akkor ment el jó helyre. Mondjuk nem nagyon fájt tőle a hasam, meg soha nem vérzett. Addig úgy nézett ki, ki sem fér mellette a baba, de aztán minden símán ment.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Újra van netünk. Mégsem kellett 1hónapot várni rá. :) Ennek örülök nagyon. Olyan szép a ház, meg gyönyörű. Már nagyjából kipakoltunk. Vannak még dobozban cuccok, de nem idegesít. :D Zsófi is élvezi a teret.

Bocsi, h. magunkkal kezdtem. :oops:

Üdvözlöm az új tagunkat! :) Gyere beszélgetni! Itt sok anyuka már személyesen is ismeri egymást. Te is csatlakozhatnál majd, hogy legyen kivel sétálni menjél. :)

Nem nagyon olvastam vissza, de majd megpróbálok.

Dóra, köszönöm, hogy felhívtál. Olyan jól esett! :) Ő mesélte, hogy páran "bezsongtatok" 2. kisbabócira. :D Engem is nagyon fűt apuci, de csak akkor vállalom be, ha ő többet tud itthon lenni, mert sajna mostanában átlag 7-kor ér haza. :(

Nana születésnapi képei nagyon szépek! :)

Kattic, köszönöm a rengeteg segítséget. :)
birolili

Sam, gyönyörű a 3-as kép! :) :) :) De nem irigyellek. :oops: :roll:

Zsófit nagyon megviselte a költözés. Az utolsó éjszakánk az is rossz volt, meg az első is. Lázas volt huzamosan 3 napig :( nem nagyon volt még lázas....elvittem a dnőhöz, mikor már majd elájultam, mert fáradt voltam, álmos voltam....a sok pakolás, meg Zsófi is,...... és kiderült, hogy a torka gennyes, és ráadásul a bal felső és alsó 6-os(nem korai ez????? ) foga kijött és még a jobb alsó is és felső is be van duzzadva. Szegénykém nagyon megszenvedett. Úgy sajnáltam, mikor láttam, hogy mekkora két fog jött ki. És a változás is....de aztán elmúlt a láz az itt töltött 3. nap után, és helyreállt. :)Az első éjszakát Zsófi szobájában töltöttük a padlón. Jó volt. :)

Nana, sajnálom! :( Remélem sikerül Anitának kimasszírozni.
birolili

Képzeljétek ma estére kimenőt kaptam úgy nevezett "csajos" buli lesz, a barátnőimmel kirúgunk a hámból!
borsika33

Pille: én sem értem h miért nem röntgeneznek újra. Egyik ismerősömnek 10 hós a babája és nem vették észre 3 hétig a tüdőgyuszit, és mikor már a sokadik gyogyszer sem segített akkor küldték röntgenre és ott virított h 2 oldali tüdőgyulladás.....

Lili: sajnálom h Zsófi beteg volt.... :( Azóta jol alszik éjjel?? kezdi megszokni??
Úgy örülök, h tulvagytok a költözésen, már csak be kell lakni!! :D :D :D

Timci: egyszer mi is voltunk Erdélyben amolyan körutazáson, 5 napos volt és Csíksomlyó, Csíkszereda, Korond, Parajd(ott voltunk vmi sóbányában is) , Szováta , Farkaslakán volt a szállásunk egy kedves családnál, mi is nagyon jol éreztük magunkat. :D :D

Lina: csak nem a következő babára készülsz a fogyókúrával?? :wink: vagy lehet h neked ezek szerint egy baba lenne a megoldás.... :D
Én is fogyózni fogok mert szeretnék belevágni a következő babaprojecbe, de most nem szeretnék tulsúllyal kezdeni....:( :oops:

KépKép
erszényes

Erszényes,
tulajdonképpen a két dolog független egymástól. Márciustól ha úgy akarja, jöhet a babi, majd valahogy az anyagi oldalát kell jól kitalálni, hogy ne legyen túl vészes. Vékony soha nem voltam, de az évek során gyakorlatilag folyamatosan hízom. Nem sokat, csak nagyon apránként, de az a végére ugye sok lesz. A terhesség remélem újra megoldás lesz. Utána meg legfeljebb szedem a gyógyszert, mert addig nem volt semmi gondom. Volt, hogy tartottam egy év szünetet is, akkor meghíztam, aztán újra szedtem, és vissza is ment. Nem tudom, miért van ez így. Te mikorra tervezed Minijanika tesót?

Lili,
mi ugye már több, mint egy éve költöztünk, és még mindig van 3 kipakolatlan dobozunk :D Nem tudom, egyszerűen azokra nem tudom rászánni magamat. Azért Zsófi jól kitalálta, hogy melyik fogát kell kinövesztenie, érdekes egy sorrend... :lol: ...kezdjük a nehezével.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili,
Örülök h újra itt is vagy! :)
Nagyon jó lehet nektek!!!!!!!!!!! :)))))

Seriff,
Megkérdeznéd légyszi Syget, hogy az tényleg nagy baj, h Boti 7,5 hósan ha ráállítják a lábára, akkor megáll (persze közben tartjuk is)
Köszönöm Mindkettőtöknek előre is. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Holnap megsem tudok irni, utazunk, ugyhogy most ugrok be kicsit.

Latom a 2007-es ev tobbunknek a fogyokura es a kov. babara valo felkeszulesben fog telleni! Ez nagyszeru! :lol:

Timcike, tenyleg nem konnyu a helyzeted, de remelem pozitivan fog minden alakulni! Jol tetted, hogy jottel a forumra, latom mar nem csak eteri, hanem szemelyes kapcsolatokra is szert tettel! :D Erdely nekem is szivem csucske, szep napokat toltottem Csikszeredan, Tusnadon es Gyergyoszentmikloson! Meghozza ugy, chaten megismert tarsasagot mentem latogatni egyedul... :lol:
Lehet, hogy csak elkerulte a figyelmemet, de kiderult mar, hogy milyen nemu a babatok?

Lili, jaj de jo, hogy mar itt vagy!!! :D

Borsika, jo szorakozast! :wink:

Nyhk, gondoltam am ratok sokat!!! Orulok, hogy azert nem volt olyan borzalmas elmeny Adamnak. Ha csak abba belegondolok, hogy az orrporszivozast is mennyire utaljak a gyerekek... Remelem sikerul meggyogyulnia teljesen!

Pille, remelem igaza van a dokitoknak es tenyleg meggyogyult Flora!

Nana, az elteres csak most latvanyos, de masfel evesen Boti is ha mar szaladgal, senki sem mondana meg, hogy lemaradasban volt! Kati hat honaposan semmit sem csinalt joforman! Meg forgast sem! Nyolc honaposan csak hatrafele "kuszott", akkor kezdtuk a Deveny tornat, elolrol "tanult" mindent.

Potyka, orulok, hogy minden rendben a kisfiaddal! :D Mit szoltatok, hogy fiu lesz? Remelem a fajdogalas is gyorsan elmulik!
Azt hiszem a kov. babanak nem szeretnem tudni a nemet, csak ha megszuletik. Kerdes, hogy kibirom-e. :wink:

Erszenyes neked tulsuly? Mirol beszelsz??? :shock:

Csak ezt az oldalt latom, ööö nem tudom kinek mit akartam meg irni...:roll:

Szep hetveget mindenkinek!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, hát remélem elolvassa Syg, és megnyugtat, de ha mégsem, megpróbálok holnap/holnapután beszélni Vele!

Roz, nem kétnaponta megyek én, hanem heti 2x(hétfő és szerda). A 8alkalmas bérlet 5600Ft. A hypoxi ám nem csodaszer.

Pille, pü-t mindjárt küldök.

Potyka Neked meg mailt, de asszem csak holnap.

Kép
seriff

Sziasztok!

Manó
ha összeröffenünk vmikor akkor megtanítom neked ezt a Manós versikét.Én a páromtól tudom. :lol:

Lili
jobbulást Zsófinak,remélem gyorsan túl lesz rajta.A fogak sem semmik,mi már harmadik hónapja növesztjük az egyik alsó hatost,épp csak ki van bújva.Majd kijön.

Látom sokan készülnek babázni,még a végén én is belevágok egybe.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra: van itt tulsúly, mindig is volt sajnos, de kedves vagy.... :roll: :oops: :D :D
Kezet foghatunk. Én sem akarom tudni a 2. babám nemét. Azt akarom h ott a születés pillanatában derüljön ki! Azt már tudom milyen előre tudni most ki akarom próbálni azt h milyen végigizgulni...már ha én is kibírom.....

Lina: ez érdekes, mármint h fogigátlóval fogysz, akkor tuti vmilyen hormon okozza a hízást nálad, vagyis összefügghet, de legalább tudod h mit kell tenned ha fogyni akarsz. :)
Az a baj h én várandósan tuti még evősebb leszek mint Janával, amiota szültem a napi 1 tábla csoki fix és sehogy nem tudom abbahagyni. Már heti 3x kondizok inkább de a csoki marad....oops: :D :D

holnap kezdjük apával a hálószobánk teljes átalakítását, kifestjük új színre, új, függöny, új szekrény (Feng Shui módra szeretném), talán már ezzel is a babánkra készülve.... :wink: :D :

KépKép
erszényes

sziasztok!

Egy picit le vagyok most maradva.Úgy volt,hogy csütörtökön utazunk anyukámhoz és ott leszünk vasárnapig,de nem jött össze.Lilla beteg lett.Illetve már volt szegény régóta.Már köhög több mint egy hónapja,voltunk orvosnál 4*,és mindíg az volt,hogy tüdeje tiszta,torka rendben,kapjon egy kis köhögés csillapítót.De semmi nem változott.Rengeteg féle gyógyszert összeszedtünk.Nappal semmi baja nem volt a gyereknek,de ahogy elmúlt éjfél,rájött egy erős köhögési roham,és nem bírta abbahagyni,reggelig csak fuldoklott.Hiába adtam neki a gyógyszereket,és a különféle homeopátiás készítményeket,már semmi sem segített.Már úgy éreztem beleőrülök a tehetetlenségbe,már alig bírtam nézni,hogy szenved.Aztán mondtam Zsoltinak,hogy ötödjére is vigyük vissza,de addig nem nyugszom míg valami nem történik.Elküldtek rtg-re minket,és kiderült,hogy van egy diónyi folt a tüdején,és a jobb arcüregében felrakódás.Azóta kapunk antibigyót,és már tegnap este nem köhögött.(Kopp-kopp:nehogy elkiabáljam)Ha most nem járok az orvosok nyakára akkor mi van?Fulladjon meg a gyerek?Őrület.

1,2,3..............Huhhhh........lenyugodtam.Még mindíg elborul az agyam ha erre gondolok.

Lili örülök,hogy jól érzitek magatokat és,hogy Zsóficica is meggyógyult.

Borsika de jóóóóóó..... neked!Sztem sokan irigylünk most. :D
Bár ez még bőven odébb van,de most eszembe jutott így megkérdezem:Kell-e mennem szülésfelkészítőre most,ha az előző apás-szülés volt?

Lina muffin nyamm-nyamm.Én is megkívántam.Lehet holnap sütök. :D

Ne haragudjatok de most csak ennyire volt időm.Majd holnap bepótolom.Ráadásul most már kezdődik az émelygés is.Remélem most nem leszek olyan rosszul mint Lillával.Vele az első 3 hónap nagyon rossz volt.

KépKép
KépKép
sbea

Bea: sajnálom h Lilla beteg :( , remélem most tényleg elcsíptétek a betegséget és meggyógyul!! Jobbulást neki!!

Az első 3 hónapban én is állíndóan émelyegtem Janikával, igaz inkább délelőtt, aztán meg hirtelen elvágták és többé nem volt. Remélem neked is hamar elmúlik! :)
erszényes

Pille,
Tényleg csak az a lényeg, hogy meggyógyuljon Ádám. Amúgy holnap megyünk, utánna hétfő, csütörtök és szombat. Elméletileg ennyi elég is lesz.
Éppen kérdezni akartam, hogy Flóra hogy van. De akkor őt is gyógyultá nyílvánították. Amúgy arra én is kiváncsi vagyok, hogyan fogják megállapítani, hoyg Ádámnak nincs már arcüreg, meg fülgyulladása. Főleg, hogy sajna észre sem vettük, hogy van. A tüdőgyulladásnál a doki meghallgatta Petrust és mindta, hogy mostmár tiszta a tüdeje. Mi nem is voltunk röntgenen.

Dóra,
Köszi szépen hogy gondoltál ránk. Ránk fért, de így utólag már tényleg azt mondom, hogy nem vészes a kezelés. Persze Ádám biztos mást mondana, ha beszélne. :) :(

Lili,
Üdv Katonatelepen! Ha kell valami szóljál nyugodtan, de tényleg.

Kép

Kép
nyhk

Olyan jó, hogy így fogadtok vissza. :D Köszi. :) Nyhk, neked is köszi, szólni fogok. A társaság, a babakocsizás nagyon hiányzik. A hunyadiban sok ismerős anyukám volt..... a héten szinte nem is voltunk kint. Csak bent a városban.....
birolili

Erszényke, ti is babaprojekteztek? Azt mondtad, hogy várni szeretnél még pár évet. Mégis belevágsz? Én még nem tudom...... :roll:
birolili

Lili,
Itt kint az a rossz, hogy elmész sétálni és nem találkozol senkivel. A távolságok elég "nagyok". Mi is a városba megyünk be "sétálni", persze vásárlással egybekötve, de itt sétálni unalmas, és persze a játszótér is hiányzik. De majd ha jobb idő lesz, ti is bicikliztek majd, gyorsan áttekertek ide, meg szólunk Katticéknak is, és lehet tracs partit rendezni, meg összeereszteni a gyerekeket. :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Pillle
szerencsére Flóra meggyógyult.Te is így érzed?Attól függetlenül hogy gyógyulttá lett nyílvánítva?

Erszényes
jó munkát a felújításhoz!Nekünk is kellene egy kis átalakítás! :wink: Nem adnál ötleteket erről a módszerről?

Bea
jobbulást királylánynak,jól tetted hogy a nyakára jártál.

Lili
ne sokat gondolkodj a második babán,vágjatok bele ti is.Sok kis csemete fog egymás után születni.Hajrá! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

nyhk: Nagyon jól körülírtad a helyzetet, itt hetényben dettó uez a helyzet, se játszótér, se anyukák, se betonút ahol a babakocsit jól lehetne tolni..... :?

Hajny: nagyon szivesen adok ötletet ha gondolod :D , bár nem vagyok szakértő, de van egy pár jó Feng Shui könyvem és sokat is olvastam a témában mert sztem igenis fontos h mit hova teszek a házban. :wink: :D Ha gondolod a könyveket is szívesen kölcsönadom! :wink: :D
Amúgy fél éve amikor Janika kikerült a szobánkból át is rendeztük de csak úgy találomra és azóta nem tudok egy jót aludni....úgyhogy tuti nem jó helyen van az ágyam... :roll:

Lilike: nem, nem mostanra tervezem a babát hiszen most tablettát is szedek már 1 hónapja. Csak ez az év a fogyókúra, kondizás, egészséges táplálkozásra szokás éve nekem. Mert jövőre szeretnék belevágni! :D
Sőt tudod, nekünk még a házat is át kell építettni ha még egy babát akarunk.... :roll: :)

Janika még alszik, megyek meg is csinálom a tápiját, ha felkelt elkezdjük a munkálatokat!! :wink:

Szép napot mindenkinek!!

Ági&Jana

KépKép
erszényes

Na észhez is tértem,-kor jöttem haza a lábam fáj, vagyii gömbölyű a talpam, anniyit táncoltunk. És ami még jobb annyi régi ismerőssel találkoztam.
Bea
Igen most is járni kell a felkészítőre.
borsika33

pille-akkor ezek szerint valóban félreértettelek :) Szuper hejeken jártál valóban,és biztos vagyok benne,h.maradandó élményekben volt részed.Csiksomjó az ott van Csikszeredán,ahol én jártam egyetemre :)Gyönyörű az a Kegytemplom,ugye? :)A Szűzmária szobornak,nagy regéje van ám. 8) Ha érdekel,majd elmesélem.

erszényes- biztos vagyok,hogy az én szülővárosomat is érintettétek,hisz én Szovátától 6o km-re lakom,és ahoz,h.hazamenj,át kell utazzál Vásárhelyen is.Örülök,h.tetszik az otthonom. :)

Dóra- igen,kisfiú lesz az aranyom, a szövegem után is irja :) Én is angyon örülök,h.tiszta véletlenül is,de rtok találtam :) Főleg azért,mert eddig 2 aranyos teremtményhez volt szerencsém,akiket személyesen is megismerhettem.Igaz erszényest csak szerdán fogom,de msn-en beszélgettünk jó sokat,és nagyon hejes,kedves lányka,Hajnit őt már személyesen is megismertem,és nagyon jó,nagyon kedves bájos teremtés.Örülök nektek,nagyon! :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Borsika: miért kell a 2. babánál is járni felkészítőre?? Amúgy be sem engedik az apukát?? Csak kíváncsiságból kérdezem mert ezt nem értem.... :roll: :oops:

Timci: nagyon szuper lett a vonalzód!! Már túl vagy a félidőn! :wink: :D
ha te mondod biztos jártam arra, nagyon sok falun-városn mentünk át busszal..... :roll:
Ja és ott értettem meg a mondás lényegét is: "Bámul mint borjú az új kapura" :D :D :D

Kifestettük a szobánkat hát nagyon elfáradtunk....de gyönyörű lett!

Janikára meg nem volt ma annyi időnk a munkálat miatt és most este is olyan nehezen aludt el, biztos érezte a drágám h anya ma nem játszott annyit vele. :oops: :cry:
sebaj, holnap bepótoljuk! :D :D :D

KépKép
erszényes

Bea

Az ahivatalos verzoó hogy kell, de volt már példa rá hogy akkor is beengedték ha nenm járt akkor is.Nem tudom igazábol, azért is jó ha eltudtok menni, mert ha az apás szülödére várnak akkor annak van elsőbsége aki járt felkészítőre.
borsika33

Borsika, Bea, Erszénye,

Bocs, hogy belekotyogok, de mikor mi vártuk a Petrust megkérdeztem a dokit, hogy újra kell-e járni szülésfelkészítőre, és azt mondta, hogy nem, de vágjam ki és ragasszam be az előző kiskönyvemből az igazolást, hogy jártunk. Én így tettem, és semmi gond nem volt. (egyébként én úgy tudom, hogy törvény adta jogod, hogy egy 18 évet betöltött személy ha akarod veled legyen)

Kép

Kép
nyhk

nyhk

Elképzelhető igazábol ez a szülészet hatásköre. Az szülészek biztos tudnak okosat mondani.
borsika33

Sziasztok!

Csak gyorsan annyit, h nekem is azt mondta a dokim "dehogyis kell járni", pedig Danus nem is itt született.
Tőlünk soha senki semmilyen igazolást nem kért és még csak senki megsem kérdezte. (pedig egyedül voltam a szülőszobán, szóval tényleg minden figyelem ránk írányult)
Szerintem teljesen felesleges 2. babánál járni és senki meg nem tilthatja neked h az apuka (vagy bárki helyette) bent legyen veled. TÖRVÉNYADTA JOGOD. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili szia újra itt!Vmi háziállatot is fogtok tartani?Épp ma beszéltük,hogy milyen jó lenne,ha lenne egy kutyusunk.Úgy el tudom képzelni,hogy hogy játszanának együtt,a kutya vigyázna rá,ott lenne a nyomában,ő meg dögönyözné folyton... :D.

Bea nem csodálom,hogy felhúztad magad,a lényeg,hogy most már jobban van Lilla!

Erszényes ügyesek vagytok,és milyen színű lett a fal?Már én is tervezgetek,hogy milyen legyen a háló-és gyerekszoba,mert nemsokára nekünk is át kell rendezkednünk.

Borsika és hol mulatattok?Már meg sem merted írni mikorra értél haza :lol: ?

Potyka szerintem szép és ritka név a Konrád,egyébként a férjem is így hívják :D ,de más Konrádot nem is ismerek.

Kép Kép

Kép
dettus

dettus

Hol voltunk? A malomba kezdtük a boolinba, aztán a blink-blink-be de az nagyon gáz volt, végül az Ámorba köttün ki. 4-ig bírtuk. Reggel nyolckor ki8 pattant a szemem. mOst meg éjszakás vagyok. Majd csak reggel lesz!
borsika33

Sziasztok
kicsit el vagyok veszve .... :roll:

pille
mi nem a drogériásakat esszük hanem rendenem az ökonet nevü cégtől a picaon ez az egyettlen termék ami alkohol mentes és nem is keserű bár az ára húzos 3600 ft egy üveggel kob.ék a drogáriásat eszik kamilla ügyes Ő mesissza narancs léval nálunk kiszurják a kesernyés ízt és nem kell nekik .. bár ez " csak " 1900 ft ... Ez sem olcsp de hatásfokilag ott van ahol az ökonetes csak keserű . Ne haragudj figyelmetlenül olvastam Flórát :)
A Fánkotmajd bemásolom olyan hab könnyű volt a tésztája és szallagos is hogy nyammmm .... pedig én nem szeretm a fánkot és életemben talán még csak 2 szer csináltam de isteni lett :)

Lina
ilyenek ezek kilók :cry: :roll: én 12 után nem eszem már most kicsit álnak akilóim de remélem ujra elindulok lassan fogyás utján messze még a 60 kiló... Én komolyan mondom nemis értem miért nem fogyok ... anyit jövök -megyek mozgok nagyon sokiág fent vagyok éjjelente is és akkor sem tétlenkedem akkor is mozgok ... és még is állnak a kilók olyan bosszantó . nem értem én ezt :evil:
nem jutott még eszedbe mit akartál kérdezni ???

borsika
bizti jó buli volt :)hol van az Ámor?
bár a blink-bliket sem tudom :oops: néztem a Nagylányod képét győnyörű csajszi :) azt hiszem a pasik dongnak majd / vagy már?! körülötte :D Én már ettől aggódom mi lesz mikor majd Niki meg aDri pasizik jaj ... :roll:

megyek mert a kajcsi leég ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Timci
holnap ha lerakom Annát beszaladok hozzád és mehetünk megérdeklődni a dolgot.Jó?Kb . kilencre ott vaok.Nincs korán?

Erszényes
Mikor cserélhetünk tapasztalatot?Tavasszal szeretnék újítani.Konyhában is lehet alkalmazni ilyen dolgokat?Vagy ez csak a hálókba való?Nem értek ám hozzá.

Cuki
jól vagytok ?Adri meggyógyult teljesen?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Borsika
Majd kipihened magad!Ilyennek is kell lennie néha.Tényleg,hol van az az Ámor?Jó hely?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
Szuper a haz. Nagyon orulok, hogy minden rendben ment. Az internet is gyorsan meglett, szoval tenyleg orulhetsz :lol: Egyszer tuti meglatogatunk, mert kivancsi vagyok milyen lehet belulrol. Majd mi is szertnenk kertesbe koltozni...

Bea,
Hat nem semmi. Komolyan...Kezdek aggodni, hogy nalunk is elneznek valamit :roll: Olyan sokat betegeskedunk mostanaban. Beninek megint folyik az orrra. Lillanak semmi mas tunete nem volt "csak" a kohoges? Laz ilyesmi?

Nyhk,
Koszi a tablazatokat. Ugy nezem nalunk minden stimmel. (Bar poharbol meg nem isznak , de igazabol csak azert mert en nem eroltetem :oops: Rakene szanni egy kis idot. A furdokadban szoktak inni poharbol vizet.

Erszenyes,
Ti aztan ugyesek vagytok! Es Janika negyon rendes hogy igy hagy Benneteket dolgozni :wink:

Ha ilyen ido marad a jovo heten valamelyik delelott akar egy arboretumos talit is osszehozhatnank... Ma annyira szuper volt deleott egesz delelott a szabadban voltunk :lol: Mikor hazaertunk ugy elaludtak mint a bunda.
mvirag

grrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :twisted: :twisted:
Nagyon pipa lettem.
Az előbb beszélgettem egy terhes ismerőssel, és elkezdte fikázni a kecskeméti szülészetet, és ajnározta az a kórházat, ahol ő fog szülni ( szt.istván). Hogy milyen lepusztult meg ócska az a hely, és h vmi anya magazinban hosszasan cikkeztek az ottani állapotokról, és hogy jól gondoljam meg. stb.
AZT NEM ÉRTEM? H ISMERETLENÜL MIT POFÁZIK???!!!!! Még életében nem járt ott, köze sincs a városhoz.
Én annyit mondtam neki, miután jól kireplikázta magát, h. én BIZTOS, h ott fogok szülni, és már csak az orvosom miatt is. A többit meg ki lehet bírni, elvégre nem szállodába megy az ember, és hamar hazajöhet. Nem beszélve az azóta elindult fejlesztésekről ( vip szobák stb).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Áki is bteg lett :( láza sés teljessen be van rekedve :( csak az ölemben jó neki :) kis drága :)

ennn
nyugii :) ne húzd fel magad ilyeneken aki engem nem érdekel egyik füllemen be másikon ki ... :)

virág
nehéz dolog ez betegség
lilla jár bölibe ott még valahol érhető ilyen sokat beteg de náltok a srácok ??!! nem értem tényleg, sokat kirándultok sokat vannk jó levegőn ... Tényleg nem ártna egy alllergia teszt magánban csinál a góg is vérvételest lehet hoyg nem meg bizható de hátha .. és esetleg mint nálunk adrinál nem tudtuk mitől van mindnig egyből tüdögyulladása a házidoki mindig azt modta hogy niki hordja ha az oviból és hogy lehet hogy rajta nem jön ki de adri elkaphatja ..... rengeteget volt adri beteg szinte 2 hetente aztán jönn az allergia teszt a beiigazolodott tejarregia utánn és azóta diéta és azóta nem volt gond kb még egy 1/2 év vagy kevesebb volt betegesebb de azóta kop-kop semmi nem tudom hoyg diéta miatt e vvagy csepp miatt kitudja de megszüntek a betegségek ...

erszényes
milyen színű lett a szobátok ??

Kép

Kép

Kép
roz23

enn

Na erről beszéltem én is. Van olyan aki nem úgy gondolkozik mint, ide jőn szülni, még is mert pl nem teheti meg hogy akár Pesten szüljön, lehet alapból nem lenne semm problémája, de jól fel van spanólva nyílván hogy fog hibát találni, mert akar is találni+
borsika33

virág
eszembe jutott még valami . Amikor adrinál nem tudták hogy miért ilyen sokat beteg csináltak nálla immuglobin (lehet hogy nem jól irtam magát a szót ) vérvételt akkor neki rendben volt Nikinek is csináltak neki alacsony volt az immuglobinja és akkor kapott immunerősitőt a bronxo wax... vagy mi is volt a neve nem olcso gyógyyszer olyan 4000 ft körül volt akkor 1 dobozzal mindne nap kellet 1szemet szedni ilyen tónus szerüen kellet szedni azt hiszem talán 3 hónapig és aztán szünte... kérdezz rá a dokitoknál hátha meg lehetne nézetni csak 1 vérvétek az egész . Nem tudom hoyg maga ez a gyógyszer megoldás e vagy egyátlaán kelle de ez is egy lehetőség lehet hoyg erröl seriff vagy syg többet tudna mondnani mint eü.-s hoyg szerveztre ez hoygan hat vagy utánna kellne olvasni valhol hogy pl . menniy mellékhatása van ... vagy érdeme s e szedni vagy egyáltalán ajánlott e .... Én ehez a részéheu nem értek csak mi szedtük és egy ötlet volt hátha... :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Ennn: ne idegesítsd magad, sokan szültünk itt és nem bántuk meg, amúgy meg nem minden a kinézet meg az anyagi háttér......:)
A másik meg hogy nekem mikor megszületett Janika annyira felszabadult voltam, annyira örültem, olyan hihetetlen boldog voltam hogy már egyáltalán nem is foglalkoztatott az h mennyire puccos a kórház kinézete. persze hogy láttam már "komfortosabbat" de nekem akkor ott az volt a legutolsó szempont h mennyire fullos a kórház. :)
Bunkók meg mindenhol vannak, minden szakmában, én is kifogtam egy két ott dolgozót, de 99 %-uk rendes volt és nagyon kedves! :wink: :D

Virág: már amennyire hagy minket....tegnap pont nyűgösebb napja volt de igy is ügyes fiú volt és be tudtuk fejezni a munkát! :D :D

Az Arborétumos tali nagyon jó ötlet!! Mi benne lennénk!! :wink: :D :D

Borsika: Az a Blink Blink is a malomban van? nekem se mondanak tul sokat ezeka helyek....nagyon régen buliztam..... :roll:

Hajny: A feng Shui-t lehet alkalmazni egy szobában, de lehet egy egész házra-lakásra nézve is. Meg van mindennek a tere, minden életterületnek pl szerelem, család, munka stb.... vannak szinek, tárgyak, elrendezések amelyek alkalmazásával az egyes területeket erősíteni tudod, attól függően h milyen esetleges gondjaid vannak. Írok pü-t a talihoz! :wink:

Roz a tejallergia lehet a sorozatos betegségek okozója?? Úgy értem ha sokat beteg egy picur akkor lehet arra gyanakodni??
Ja és mégegy a tejet majd 1 éves kortól hogyan lehet bevezetni??
A szoba amúgy zöldalma színű lett, olyan kis pasztellos, nem rivalkodó! Viszont a hálókba pont nem olyan színt kell alkalmazni hanem tüzesebbeket....:), de apa nem engedett belőle, viszont a függöny cserébe tüzesebb színű lesz! :wink: :D

KépKép
erszényes

Borsika köszi a választ.Örülök,hogy jól sikerült a bulitok. :)

Virág igen,"csak" köhögött,és csak éjjel.Nappal semmi baja nem volt,de éjjel rohamokban,és szinte fuldokolva.

Roz sajnálom Ákit. :( Gyógyuljon meg minnél hamarabb.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Roz, köszi az infókat csepp ügyben.
Fánkot sütöttem tegnap, azt amelyiket te is, csak tettem bele rumot. Ezt már anyu tavaly kipróbálta és finom lett. Azért kell bele, hogy ne szívja meg magát annyira olajjal a fánk. Életem első fánkja és olyan finom lett, hogy pár óra alatt elfogyott. Flóra nem szereti a sütiket különösebben, de csak dícsérte, dícsérte. Olyan aranyos volt. :lol:
Egyébként én sem vagyok oda érte. :)

Seriff,
köszi az infókat. :)

Bea,
remélem gyorsan meggyógyul Lilla! Amikor a skarlát után nagyon köhögött Flóra (úgy mint Lillátok) azt mondták hörgőgyulladás. Sztem már akkor is tüdőgyuszi volt :?

Borsika,
én is tudatlan vagyok. Azt sem tudom hol vannak ezek a helyek. :oops:

pillle

Sziasztok!

Bea
jobbulást Lillának!

Virág
egy taliban én is benne lennék,nem tom meddig lesz jó idő,boszi barátném azt mondta hogy hamarosan jön a fagy megint.Nem ússzuk meg. :cry: Pedig olyan jó ez az idő.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz,
de már tegnap eszembe jutott, csak tegnap Lilivel anyunál aludtunk (hagytuk apát dolgozni), és nem voltam gépközelben. Szóval a Liga margarint pl. sütéshez ugyanúgy, ugyanolyan arányban kell használni, ahogy a recept írja? Úgy sajnáltam Lilit, ette volna a muffint, tulajdonképpen a margarinon kívül mindent ehetett volna belőle, csak ezért nem tudtam neki adni. Tényleg nagyon komolyan szeretném betartani a tejmentes diétát, még ha szerintem nem is annyira komoly a helyzet, hogy a fél év tényleg elég legyen a kinövéshez.

Borsika,
én Pesten laktam, és úgy jöttem vissza Kecskemétre szülni, és tök jó volt minden, kivéve az első napi hal, amit elém raktak, de azt a szállodában is hiába tették volna :D A szülésfelkészítő meg szerintem tényleg hasznos, nem a vakvilágba megy az ember, már tudja, mi fog következni, mik a szokások.

Na kíváncsi vagyok a ma éjszakánkra, Lili negyed hétkor aludt el, majd tuti kilenckor fog felkelni... Újabban reggel fél9-9-ig alszik, csak az a baj, hogy úszni fél 11-re, angolra meg fél 10-re járunk, Lajosmizséről kicsit necces. Úgyhogy hétfőn Kecskeméten alszunk, ha ez így marad, mert onnan még odaérünk. Felkelteni nem szeretném.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: