Sziasztok!
Holnap megsem tudok irni, utazunk, ugyhogy most ugrok be kicsit.
Latom a 2007-es ev tobbunknek a fogyokura es a kov. babara valo felkeszulesben fog telleni! Ez nagyszeru!
Timcike, tenyleg nem konnyu a helyzeted, de remelem pozitivan fog minden alakulni! Jol tetted, hogy jottel a forumra, latom mar nem csak eteri, hanem szemelyes kapcsolatokra is szert tettel!

Erdely nekem is szivem csucske, szep napokat toltottem Csikszeredan, Tusnadon es Gyergyoszentmikloson! Meghozza ugy, chaten megismert tarsasagot mentem latogatni egyedul...
Lehet, hogy csak elkerulte a figyelmemet, de kiderult mar, hogy milyen nemu a babatok?
Lili, jaj de jo, hogy mar itt vagy!!!
Borsika, jo szorakozast!
Nyhk, gondoltam am ratok sokat!!! Orulok, hogy azert nem volt olyan borzalmas elmeny Adamnak. Ha csak abba belegondolok, hogy az orrporszivozast is mennyire utaljak a gyerekek... Remelem sikerul meggyogyulnia teljesen!
Pille, remelem igaza van a dokitoknak es tenyleg meggyogyult Flora!
Nana, az elteres csak most latvanyos, de masfel evesen Boti is ha mar szaladgal, senki sem mondana meg, hogy lemaradasban volt! Kati hat honaposan semmit sem csinalt joforman! Meg forgast sem! Nyolc honaposan csak hatrafele "kuszott", akkor kezdtuk a Deveny tornat, elolrol "tanult" mindent.
Potyka, orulok, hogy minden rendben a kisfiaddal!

Mit szoltatok, hogy fiu lesz? Remelem a fajdogalas is gyorsan elmulik!
Azt hiszem a kov. babanak nem szeretnem tudni a nemet, csak ha megszuletik. Kerdes, hogy kibirom-e.
Erszenyes neked tulsuly? Mirol beszelsz???
Csak ezt az oldalt latom, ööö nem tudom kinek mit akartam meg irni...
Szep hetveget mindenkinek!!!