Sziasztok!
Ildi!
Nagyon sajnálom!!! Olyan furcsa, amikor írtad a múltkor, hogy lett egy halovány teszted, olyan rossz érzés fogott el, és próbáltam elhessegetni, de nem ment. Azóta drukkolok ezerrel... de hiába. Komolyan mondom, kezdek félni a megérzéseimtől. Bár most simán érzem a babát a hasamban.

Így a 3. dpo-n.

SZóval, Ildi, nagyon helyes ez a hozzáállás, tovább kell lépni, és majd a következő hónapban minden rendben lesz. A hőm nekem sem esett le rögtön, a tesztem viszont negatív lett. Nézd meg a honlapon az akkori görbémet. Meg fogod ismerni, jelölve vannak rajta a tesztek. Véletlenül sem azért írom, mert biztos így van nálad is, csak én is szeretem hallani a tapasztalatokat őszintén.

Szóval szerintem, hajrá következő hónap!
Ne haragudjatok, hogy ilyen hülyeségek jutnak eszembe: hónapok óta azon gondolkozom, hogy hogyhogy régen automatikusan jelölte a vonalzóm a pé.-t... És ma rájöttem!!! Tudtátok, hogy a ferti automatikusan jelöl mindent a saját vonalzóján???
Ha már szóba kerültek a megéérzéseim: Éva, nekem annyira babás a görbéd!
Mo!
Igen, tudom, beszélni kéne róla, de annyira nehezen megy! Hülye p*csát azóta látni sem bírom, de mintha ma nem is köszönt volna.

Felhúzták az agyamat az órarenddel is: ez ezt kérte, az azt kérte, ennek így jó, annak úgy jó. AZ meg, hogy az osztályomnak kétszer van 5 órája, és abból az egyik péntek, és ezen a pénteken egy lájtos tantárgy sincs, az nem számít! Hülye önző barmok! Húúúú, de elegem van!!!
Ne haragudjatok, még mindig nics türelmem túl sokfélét írni, de nagyon sokat gondolok rátok, és NAGYON JÓL esik, ha szóltok hozzám!!! Olyan jó itt köztetek!!!