A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Köszi Gigi! Akkor ezek szerint ha erős a csík, akkor kellene együttlenni, igaz?

KépKép
titi_27

Gigi, én drukkolok neked! Hajrá!!!

Anna, nagyon tetszik a kép :D - annyira örvendek, hogy még nem jött meg neked sem. Érzem, hogy elindult a zebraeső :D

KépKépKép
ildiko74

És az fontos, hogy reggeli vizeletből csináld? Vagy teljesen mindegy, csak azonos időben?! Gondolom, hasonló lehet az elve, mint a terhességi tesztnek, ugye? Mármint hogy lehetőleg tömény vizeletből csináljam.

KépKép
titi_27

titi,
nem,pont hogy nem szabad reggeli elsőből csinálni mert hamisan mutat + eredményt a nagyobb koncentráció miatt.és minden nap uabban az időben kell csinálni.és sztem akkor kell kezdeni gyakran együttlenni ha látod hogy erősebb a csík az előző naphoz képest.de minél erősebb annál jobb!és én vettem most még egy dobozzal hogy tudjam hogy mikor vagyok túl rajta :wink: szóval hogy meddig kétnaponta :oops:
Vendég

Hello!

Megérkeztem, majd visszaolvasok mindjárt mindent, csak előb megosztom veletek a jó hírt. Minden ok. 11 mm-s a baba, 33 x 15 mm-s a petezsák és a szívműködés is látható, hallottam is. Mindjárt megpróbálom felvarázsolni nektek a képet.

Pusz
verzsike

Ildi! Gratulálok, akkor már hárman vagyunk… De hamarosan remélhetőleg a többiek is csatlakoznak. Anyukád biztosan nagyon fog örülni, megmondod ma neki?

Eszter! 0,1 az nem számít még így is bőven a csík fölött maradt a hőd. Ildi görbéje sokkal közelebb volt hozzá + tesztkor, úgyhogy nyugi, péntek reggel meg teszt.

Titi! Dehogy fogsz egyedül maradni, a jövő héten össze fog jönni neked is a baba, ennyi rákészülés után nem teheti meg, hogy nem jön. Ugye végül a férjed is otthon marad kedd, csütörtök!?

Gigi! Szorítok az LH teszthez, hogy jó legyen, de akkor este tessék is összebújni a baba érdekében.

Pusz
verzsike

Jaj, Verzsike, ez nagyon jó hír! Végre, megnyugodhatunk!!! Szuper!!!

KépKép
titi_27

A férjem sajnos nem tudom rávenni, hogy maradjon otthon velem, úgyhogy talán tényleg egyedül maradok baba nélkül. Szex nélkül ugyanis nehezen fog jönni a baba. Na mindegy, még nyugton maradok, majd meglátjuk, hogy fog alakulni az éles időszak. Csak néha olyan kellemetlen már nekem nyomulni folyamatosan. :(

KépKép
titi_27

A pici babám:

Kép
verzsike

Erzsike!

Jajj,de örülök,hogy minden rendben van.Nagyon jó a kép is.Annyira megnyugtató,hogy már a kis szívét is lehetett hallani.Mégegyszer gratulálok nektek.

Sajna most nem tudok írni mindenkinek,mert sok a melóm és még a másik topicba is szeretnék belesni,de olvaslak titeket ,nagyon jól esik a biztatásotok és nálam azóta is változatlan a helyzet.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Erzsike!

Jajj,de örülök,hogy minden rendben van.Nagyon jó a kép is.Annyira megnyugtató,hogy már a kis szívét is lehetett hallani.Mégegyszer gratulálok nektek.

Sajna most nem tudok írni mindenkinek,mert sok a melóm és még a másik topicba is szeretnék belesni,de olvaslak titeket ,nagyon jól esik a biztatásotok és nálam azóta is változatlan a helyzet.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
Gyönyörű a felvétel! Ugye milyen hihetetlen ilyenkor hallani a szivét?! Az ember el sem akarja hinni, hogy egy igazi baba van a hasában!

Eszter!
Mostanában nem vagy az az optimista, laza lány, mint az elején! Remélem 2 nap múlva pozitívat tesztelsz és visszakapjuk az igazi mosolygós Esztert!!! :lol:
Ha jól emlékszem a párod holnap megy a vizsgálatra. Holnap megtudjátok az eredményt is?

Titi!
Nem te fogsz baba nélkül maradni! Én leszek az aki, nem lesz babás. Ráadásul szerintem az sem fog kiderülni miért.
Én már képtelen lennék inszeminációba, lombikba belekezdeni 3 gyerek mellett. Anyagilag, idegileg felőrölne.
Most biztos hülyének gondoltok és nehezen hihető, hogy ennyire vágyok még egy gyerekre, de higyjétek el ennek is meg van az oka!
Nem akarlak sem megbántani, sem elszomorítani, de kell, hogy legyen valami oka annak, hogy a férjed most ilyen. Biztos vagy benne, hogy ő is igazán akarja a babát? Ne haragudj rám, hogy ilyet kérdezek, de az előzmények miatt én mindent el tudok képzelni!

Gigi!
A múlt hónapban én is kipróbáltam az LH tesztet és el is raktam a sorozatot, hogy legyen majd mihez hasonlítani. Kíváncsiságból elkezdtem a 8. napon és képzeld el először azt hittem rossz a teszt, mert teljesen pozitív volt. És a 10 napra lett tüszőrepedésem.

Meri!
Annyira hiányzol! :cry: :cry: :cry:

Anna!
Te egy hős vagy! Én már egy percig sem bírnám. A fertin van egy csomó olyan, aki pé-től kezdve minden nap tesztelt, hát én szívem szerint ilyen lennék!

Little!
Merre vagy?!

Éva

Kép
balimama

Erzsike, jajj de jó, hogy minden rendben van :) - és még a szivét is hallottad! Köszi, hogy feltetted a képet !

Titi, Éva!
Mit jelentsen ez a pesszimizmus? Kérlek, ne versengjetek azon, hogy ki fog baba nélkül maradni! Igenis, mindenki babás lesz az idén! - ellenvetéseket nem fogadok el!

KépKépKép
ildiko74

Éva, nem hiszem. Nálunk ez már sajnos régi probléma. Annak idején mondta is, hogy neki ilyen téren elég gyengék az igényei. Azt mondta, célirányosan leszünk együtt, mert ő is nagyon akarja a babát! Szóval ezzel tuti nincs gond. Mármint hogy ne akarná a babát.

Mindegy, nem adom fel! És remélem, Te sem! Miért ne sikerülne? Valahogy valóban így érzed?! Hisz még csak ez a 3. ciklusod! Ne izgulj, én szinte biztos vagyok benne, hogy mindketten babásak leszünk még az idén!

Anna, tényleg jól bírod, ügyi vagy!

Eszter, annyira szorítok érted!!!

Verzsike, de csodás lehetett!!! És minden simán ment az UH-n? A dokit is megtaláltad könnyen?

Holnap szerintem csinálok egy LH tesztet! Lehet, hogy korai még, de valamiért érzem a késztetést.

KépKép
titi_27

Hello!

Éva! Már megint előjött a "Nekem már nem lesz babám" , ne csináld ezt. Mindent megtesztek érte, hogy legyen, akkor miért ne? nem marad nálunk senki baba nélkül.

Titi! Tulajdonképpen semmi nem volt annyira rendben, csak nagyon rendes volt a dokinéni. Mikor odaértem, közölték, h BB a műtőbe ment kb két perce, úgyhogy 1-1,5 óra múlva kerül elő, de a szülészeten egy aranyos nő mondta, h menjek át nyugodtan az uh-ra és mondjam ezt meg, meg fogják csinálni.
Ott kb 2,5 órát vártam mire sorra kerültem, de az asszisztensnő nem volt hajlandó beírni a rendes nevemet, mert a tb kártyám még a lánykorira szól. Szerencsére már folyamatban van az új kártya elkészítése, különben biztosan nagy kavar lesz a végén belőle, még jó, hogy a taj számom nem fog megváltozni. Azért egy kicsit én is hibás vagyok, mert 3 év alatt nem intéztem el, de eddig mindenkinek jóvolt így, a múlt héten meg elindítottam, hogy hátha lesz vmai gáz a baba körül és akkor legalább apapírjaim rendben legyenek. Lehet hogy egy kicsit zagyva amit írtam, de a lényeg, hogy a babával minden ok.
verzsike

Csajok, én sem leszek már miss január, megjött sajnos... Kép

Verzsike, nagyszerű, hogy minden randben van! A kép is annyira jó lett.
Vendég

Jaj, Anna, rettenetesen sajnálom!!! :( Istenem!

Verzsike, jaj... hát igen, a munka elszólította, de lényeg, hogy bejutottál. A papírokat meg tényleg tedd rendbe gyorsan! Ez fontos lesz még a közeljövőben!

Eszter, helyzetjelentés?!

KépKép
titi_27

Anna!
Annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
A Miss Februárt megszavazom Neked! De kellenek ám udvarhölgyek is!
Ne szomorkodj! Hamarosan jön az a baba!!! :wink:

Erzsike!
Nekem rögtön megcsinálták a TAJ kártyámat, amikor bementem bejelenteni a névváltozást.
Sajnos most mindenki fél. Mindent ezerszer ellenőrznek, amig be nem idul a gépezet rendesen. (mármint adminisztratív szempontból) Az a lényeg, hogy minden rendben van!

Eszter!
Légyszi! Leglább egy mondatot írj! Egész nap Rád gondolok!

Titi!
Akkor most kipróbálod az LH tesztet? Talán a párod jobban rajta lesz a dolgon, ha jól láthatóan bizonyítani tudod, hogy most kell babát csinálni!

Éva

Kép
balimama

Anna!
Nagyon sajnálom, de ne csüggedj, jövő hónapban össze fog jönni.
verzsike

Erzsike!!!

Szuper a vonalzód! Így már látjuk mennyi idős a pocaklakó!
Viszont most jutott eszembe, hogy mivel úgy tűnik egyedül van, "kénytelen" leszel ezt a pocakosságot megismételni!
Nem gondoltál rá, hogy naplót vezess? En sem vezettem, de mivel talán utoljára leszek babás, most meg fogom tenni. Neked viszont segítség lehet majd a következőnél!

( Zárójelben megjegyzem, hogy a férjem azt mondta, egyszer talán még olyan babát is nevelhetünk, aki nem nőhet fel a szülei mellett.)

Éva

Kép
balimama

Verzsike, de jó látni az új vonalzód!!! Szuper!!!

Éva, igen, holnap ki is próbálom az LH tesztet. Biztos korai, de végülis van 5 db, és tuti nem bírom majd ki, hogy el ne fogyasszam ebben a ciklusban. De hát ennyi "szórakozás" nem árthat.

Éva, a legutolsó mondatod sajnos nem értem... segítenél?

Lányok, én búcsúzom mára, szaladok fodrászhoz. Remélem, az utolsó hajfestésem lesz egy darabig! :)

KépKép
titi_27

Titi!
Úgy értettem, hogy a férjem még esetleg később szívesen a saját gyerekeink mellé venne egy olyan gyereket is, akinek nem élnek a szülei, vagy nem nevelhetik őt. Szándékosan nem használom az állami gondozottat, mert szerintem szörnyű!
Egyébként Neked találtam a fogyókúrával kapcsolatban, hogy komolyan akadályozhatja a megtermékenyülést. Már 3 kg elvesztése 1 hónap alatt nagy valószínűséggel okozhat anovulációs ciklusokat.
Szóval elégedj meg a kilóiddal, mert egyébként meg nagyon csinos vagy!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Bocsi,hogy ilyen soká írok,de elvégeztem a házimelót és le kellett pihennem,olyan fáradt vagyok,meg tompa.Mint egy lassított felvétel.

Titi,Éva!

Olyan szomorúan olvastam a pesszimista gondolataitokat,amire semmi okotok sincs szerintem.Mert Éva,te már három gyerek anyuja vagy,és a jelenlegi párodtól is spontán lett babád.Lehet,hogy még esetleg egy kis rendezés kell a hormonjaidnak,de hogy lehet és lesz is babád,ez számomra természetes.Titi!Neked is hamar sikerült terhesnek lenni a férjedtől.Azóta,mióta elveszítetted a babát,rendeződött a ciklusod,van peteérésed,miért jut eszedbe ilyen butaság,hogy nem lesz babád,lesz még három is,meglátod. :wink:

Mókuska!

Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült ebben a hónapban,de aggodalomra semmi ok,hiszen ha egyszer már teszteltél egy plusszost,te is megnyugodhatsz,hiszen neked és a párodnak lehet és lesz is hamarosan kisbabája.

Ildi!

Nagyon boldog vagyok,hogy sikerült,hogy vagy? Megmondtad a párodnak az örömhírt?

Erzsike!

Olyan jó érzés lehet,hogy minden rendben veled és a babával.Nos,nekem is a leánykori nevem van a tb kártyámon. :roll:

Ági!

Hogy vagy? Tényleg,régen készülök megkérdezni,hogy híztál mióta babás vagy? Bár sokat bizti nem,hiszen nagyon vékony vagy,csak kiváncsiságból kérdem.Te mikor mész legközelebb dokihoz?

Mo!

Te mikor tesztelsz?

Magamról annyit,hogy még nem jött meg,viszont elég ramatyul érzem magam.Mint aki egy hete nem aludt és mondjuk másnapos is,vagy valami ilyesmi.A délutáni hőm 37 feletti.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ildikóóóóóó! Gratulálok nektek!!! :D :D Jaj, úgy örültem, amikor olvastam.

Anna! Sajnálom! Azt hiszem, nemsokára követlek. A görbém szörnyűséges. A hétvégén tuti megjön. A ferti még pé-t se jelöl már. Össze-vissza az egész. Reggel még barnáztam, de délelőtt elmúlt. Ha hétvégén esetleg mégse jönne meg, akkor vasárnap csinálok egy tesztet. Báááár, a görbémen simán látszik, hogy tök fölösleges az egész.

Verzsike! Szép a vonalzód! Gyönyörű a babád!! De jóóóó neeeked!

No, itt van ez a semmit se mondó görbe. Mit szóltok?! :?
Kép
Vendég

Sziasztok!

Olvaslak titeket rendszeresen, csak reagálni nincs erőm, de most muszáj!

Anna, drága!
Annnnnyyyyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: De majd következő hónapban, hogy utol tudjalak érni! Mit szólsz? :wink:

Ildi!
Nagyon-nagyon örülök!!!! Gratulálok!!!

Mo!
Ne keseredj el! Ildi múltkori görbéje sem volt semmi, és most nézd! :wink:

Verzsike!
Nagyon örülök, hogy megnyugodhattál végre!

Little, Titi, Éva, Ági, Gigi, Eszter!
Ne haragudjatok, hogy most nem írok, de annyira nehezemre esik! Ez persze nem jelenti azt, hogy nem követem az eseményeket, és nem drukkolok mindnyájatoknak!!!!

Lányok!
A honlapot azért folyamatosan rendben tartom ám! Verzsike, most már küldhetnél ezt-azt! :)
A babásokról addig nem teszek fel és nem írok semmit, amíg jóvá nem hagyják! Csak akkor, ha megírjátok, hogy igen, bármi mehet!

meri

Titi?Éva!

Ugye nem bántottalak meg titeket?! :oops: Én nagyon szeretlek mindkettőket és csak azért írtam ezt,mert nem szeretném,hogy negatívak és rosszkedvűek legyetek.Bocsi. :oops: :roll:

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Anyuéknál voltunk ma, és amikor hazaértünk Bence belázasodott. Adtam neki Panadolt, és szerencsére még mese közben elaludt. Remélem holnapra átmegy rajta, és nem kell dokihoz vinni.

Ildikó! Nagyon gratutálok, és annyira tudtam, hogy így lesz!!!! Látod, hogy korai volt az az első teszt, és azért lett negatív!

Anna! :cry: :cry: :cry: :cry: Vald be, hogy nem akartál Ildikó udvarhölgye lenni, inkább Miss Február leszel! :lol:

Erzsike! Szuper, hogy minden rendben van, és a helyén van! Nagyon aranyos a babád! Sajnos az a reggel 5-kori ébresztő nem jó ötlet a hőmérőzéshez, mert ha csörög az óra, nem csak én kelek fel, mivel Bence ágya kb fél méterre van a miénktől!

Eszter! Annyira szorítok, hogy ne jöjjön meg!!!! Tök jó a hőd is!

Mororo! A barnázás még nem jelent semmit! Amíg nem jön meg rendesen, addig még van remény!

Gigi! Na, neked legalább már mutatott valamit az LH teszt. Én ma már nem csináltam lesz ahogy lesz.

Meri! De jó, hogy jelentkeztél, az se baj ha nem írsz mindenkinek, csak tudjuk, hogy jól vagy!

Éva, Titi! Mi ez a hozzáállás???? :evil: Dehogy nem lesztek babások!

Ági! Már én is akartam kérdezni, hogy híztál e már a terhesség alatt? Neked vannak/voltak terhességi tűneteid, mondjuk hányás?
Vendég

Sziasztok!

Éva! Szerintem nem kellene külön babanaplót írnom, nem vagyok az a típus, akinek ez megy, de elgondolkodtatál. Végül is amit ide írok magamról, uazt írnám a babanaplóba is, mert nemigen történik valami olyasmi bennem, amit veletek nem osztok meg.

Eszter! A fáradtság a terhesség tipikus tünete... Reggel mindenképp iodőben mérd a hőd, nagyon várom az eredményt.

Mo! Tényleg elég érdekes a görbéd, de azért ne csüggedj, lehet h volt azért pé, hogy a ferti nem jelölte. Van akinél a beágyazódás barnázással jár.

Jó éjt mindenkinek.
verzsike

Sziasztok Lányok!

Juci!
Én részemről mindíg örülök Neked!

Eszter!
Miattad ültem ide ilyen korán. Még jó, hogy nem haragszom, hiszen igazad van!
Mi a mai fejlemények?! Nagyon izgulok miattad!

Titi!
Képzeld el mi történt tegnap!
A kisfiam szokásához híven körbe-köbe rohangált. Mindig negyed órát kergetjük fürdetés előtt, és ő kacagva rohan előlünk, meg elbújik a szekrénybe. Ez már a megszokott játékaink közé tartozik. Közben én nézegettem a másik topikon a taliról készült képeket. Az egyik képen Te vagy. A kisfiam tátott szájjal megállt a monitor előtt és halkan, suttogva megszólalt: Ó! Szép, gyönyörű néni! De szép a haja! Annyira aranyos volt!

Később jövök és írok mindenkinek!
Még a rémes görbémet felteszem:

Kép

Ma reggelre kihültem!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Először is annyira örülök,hogy így drukkoltok nekem,nagyon köszönöm.

Juci!

Olyan jó,hogy te is így velem izgulsz,nagyon szuper érzés.

Éva!

Bocsi,de elaludtam és most értem be a melóhelyre.Ma 37 voltam megint és még nem jött meg.Nagyon drága vagy,hogy miattam ilyen hamar géphez ültél.

Apa ma megy vizsgálatra.

Még jövök,csak most kis meló.

Nagyon szeretlek titeket.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

Anna, annyira sajnálom, hogy megjött neked. De nem baj, majd jövő hónap a tiéd lesz :)

Meri, örülök, hogy jelentkeztél! Kár, hogy nem irtál magadról is, de megértelek, hogy nincs kedved.

Juci, neked is nagyon köszönöm, hogy irtál! Mi senkire nem haragszunk, ha irni akar nekünk! Sőt!!!

Éva, nehogy már elkeseredj a görbéd miatt!!! Szerintem kutya baja nincs! Ha pedig elbizonytalanodsz, akkor nézd meg az enyémet :D
Nagyon élvezem a kisfiad sztoriait – én megszavazom, hogy minél többet irjál belőlük! – ezt ajánlom Littlenek is!!!

Eszter, én biztos vagyok, hogy babás vagy, és szerintem te is tudod, csak nem akarod elkiabálni :wink: Kiváncsi vagyok, mit fog szólni apa, ha megtudja, hogy a vizsgálatnak már nincs értelme :D Mikor akarsz tesztelni?

Mo, a görbéd nekem nem mond semmit, sajnos – viszont nagyon könnyen beüthetnek olyan külső hatások, amitől nem mérsz valós alaphőt – ilyen például a szobahőmérséklet is, ahol alszol, és ez csak 1 a sok közül. És ne felejtsük el, hogy a ciklusodba az ünnepek is beleestek. Igy, nagyon könnyen lehet, hogy attól, amiért nem rajzolta be a p.é.-t a ferti, attól még volt.

Titi, nem tennéd fel a görbéd? A teszteléssel hogy állsz?

Little, remélem helyrejött Bence, és nem kell orvoshoz vinni.

Gigi, veled mi a helyzet? Remélem tájékoztatsz a fejleményekről.

Ági, a válaszok helyett inkább tégy fel képet a pocakodról :wink:

Erzsike, téged már felvettek a „hivatalos kismamik” közé, vagy arra még várni kell?

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!!!

Jaj, Eszter, még hogy én megbántódnék! Hisz ismersz...

Na, ma ismét kicsit jobb hangulatban vagyok, bár baromi álmos vagyok. Viszont közeleg a pé-em, és ez felvillanyoz. Tegnap megcsináltam az első LH tesztet, de még alig látható a második vonal, szerintem akkor még odébb van. Remélem is, mert még eddig nem sikerült elkapnom a férjem. Szombaton meg utazunk apukámékhoz, ott sem igazán lesz rá alkalom, talán vasárnap este. Azért holnapra már tervezem... :)

Éva, drága a kisfiad! Már azon mosolyogtam, hogy így megy fürdizni. :) Igen, ezért is hagytam abba a fogyókúrát, mert hallottam, hogy zavart okozhat. Most nem az a a lényeg, hanem a baba!
Értem most már a mondatod... köszönöm! Ez igazán szép dolog, én sem zárkóznék el tőle, ha nem adatna meg a saját gyermek, de még akkor sem, ha volna sajátunk. Mindig tisztelem az ilyen embereket, akik örökbe tudnak fogadni más szülők gyermekeit.

És tényleg, miért is mondod, hogy olyan rémes ez a görbe?! A mostani leesés miatt? Merthogy nekem még eddig egy ciklusban sem rajzolt a fertility ilyen határozott pé-es piros vonalat. Én mindig csak szaggatottat kapok. :(

Eszter, jaj, annyira izgulok!!! Mikor tervezed a következő tesztet?! Tényleg, ugye ma vitte/viszi a párod a "mintát"?! Mikor? De várj, ez indiszkrét kérdés... segítesz neki megtermelni? Jaj, feltehetek én egyáltalán ilyen kérdést?!

Ildikó, tényleg, a párodnak hogyan mondtad el? Elmondtad már egyáltalán? Vagy meglepi lesz?

Mo, hát, a görbéd valóban érdekes, reméljük, hogy semmiféleképpen nem a mensit mutatja a hőd leesése.

Meri, jó hogy itt vagy. Majd alkalomadtán mesélj, minden rendben a családban? Hogy viselitek a nagymamád elvesztését?! Jaj, tudom, ez is hülye kérdés lett. :(

Verzsike, én is vezettem babanaplót, legalábbis megpróbáltam, de sokkal inkább naplónak számít nekem ez a babanet. Mindig is terveztem, hogy majd egyszer kinyomtatom magamnak a hozzászólásaimat. Csak azt hittem, még sugalltam is a páromnak, hogy egyszer meglephetne ajándékba egy kötéses könyvvel, amiben a régi babás hozzászólásaim vannak fűzve. Ez olyan nagy érték lenne.

Hát, ez a görbe, ha már később volna néhány nappal, felérne egy pé-el! Remélem, még nem volna. Azért az kicsit korai lett volna. Meg az LH teszt sem jelezte. Bár a PG53 mutatott ezt-azt. Na, ezt a gondolatot gyorsan el is hesegetem magam elől!

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert ezer dolgom van :roll:

Eszter, olyan sokat gondolok Rád 8) Szinte biztos vagyok benne, hogy babás vagy... ezek a tünetek is :roll: Hétvégén fogsz tesztelni? Már úúúúgy várom, hogy gyere a jó hírrel!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Eszter, most már folyamatos helyzetjelentést kérek!!! Én egyre inkább azt hiszem, hogy babás vagy! Nem akarom beléd beszélni, nehogy aztán csalódj, de egy reggeli teszt azért megnyugvás volna. Hanyadik dpo-n vagy most? Mindjárt visszanézem a görbéd...

KépKép
titi_27

Sziasztok!!!

Titi,
ne beszéld rá a tesztre még!!! Olyan ügyes, várja meg a hétvégét... Mondjuk a szombatot legalább!!!!

Eszter,
annyira örülök neked, elmondani nem tudom!!! :D

Verzsike,
de jó, hogy minden rendben van!!! És a kép édi! :)
Ja és nézted a vonalzód virágait? :) Olyan mint az enyémek?? ...és Éváé :)

Nemsoká irok részletesen is, csak még most értem haza a háziorvostól, és egy csomó dolgom van itthon!

Puszi
csné

Igen, Ági, igazad van! Sőt, most néztem, hogy tényleg még csak a 13. dpo-n van! Holnap kellene így megjönnie. De olyan magas a hője, hogy szerintem így sem fog megjönni. Jaj, bár úgy volna! Annyira drukkolok neki!

KépKép
titi_27

Szerintem se fog megjönni neki, de azért a szombatot mostmár várja meg!!!! :) Te is tudod, ahogy telnek a napok annál nagyobb a hcg a szervezetben, és annál erősebb lesz a csík!!! :D
csné

Elkezdtem pecsételni - nagyon félek!!!!

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!

Ez még nem jelent semmit, ha nem lesz nagyobb vérzés, de szerintem azonnal hívd fel az orvosod!!
Nagyon-nagyon szorítok Neked!
Légyszi jelentkezz, ha sikerült orvossal beszélned!

Sok puszi!

Éva

Kép
balimama

Ildikó!

nagyon szorítok,hívd a dokid.

Baj van,lányok,apa most hívott és csak fele annyi kiskatonája van,mint kéne.Nagyon maga alatt van.kapott bogyit és 1 hónap múlva kontroll.Gondolom akkor én sem vagyok terhes. :cry:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Te csak ne gondolj most semmit! A fele annyi nem jelenti azt, hogy a múlt hónapban is feleannyi volt!
Várjuk csak ki a végét!
Pátyolgasd a lelkét, mert most nagyon nehéz lehet neki!
Én is ettől rettegek. Nem tudom a párom hogyan tudná elviselni, ha kiderülne, hogy baj van!

Ildikó!
Nagyon féltelek! Remélem minden redben lesz!

Éva

Kép
balimama

Basszus, Eszter! Ezt nem mondod komolyan?! Mégis?! Óóó!!! De legalább kiderült! Gondolom, ezzel lehet kezdeni valamit. Arra kapta a gyógyszert, és rendbe is kerül minden?! Jaj, de sajnálom, Eszter, ha tudnád, mennyire! És gondolom, mennyire letaglózza ez! Jaj, csak nehogy kiüsse nagyon! Azért mosolyognék, ha mégis terhes lennél! :) A drukkjaim nem hagytak alább!

Ildikó, lehet, hogy ez semmit nem jelent, csak átütő vérzésed van, de ha erősődik, tényleg hívd fel a dokid, és menj el UH-ra. Én is vérezgettem és barnáztam az első 3 mensi helyett. Csak nyugi!!! Persze, könnyű ezt mondani!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok,

Már megint bepofátlankodom.
Úgy sajnálom, hogy nem tudtam menni a talira. Olyan jók lettek a képek.

Eszter,
Azért mert kevés a katona még összejöhetett. Hiszen elég, ha egy célba ér. Szóval legyél türelmes szombatig és ha addig sincs semmi teszteljél légyszi.:):):)

Ildiko,
pozitív teszt után ha pecsételsz tessék hívni a dokit. De szerintem nincsen gáz. Hugicám a 17.hétig mensizett. nem volt rosszul, mindig időben megjött neki ahogy szokott. Akkor is az tűnt fel neki, hogy a hasa folyamatosan puffadt...

Erzsike,
De szép a pocaklakód. Most nosztalgiázom egy picit:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy!!!!!!! :) Örülök, hogy hallok rólad!!! Légyszi-légyszi, priviben írj nekem egy telefonszámot!!! Most is olyan jó lett volna szólni Neked a taliról, nem voltam biztos benne, hogy olvasod a fórumot. És kérünk szépen újabb képeket a gyerekekről!!!

KépKép
titi_27

Ildi,
tényleg bármi lehet még ez a barnázás! Sokat kellene pihenned az egyszer biztos! Vigyázz nagyon magadra!!!

Eszter,
nem jelent semmit! Mármint attól te még simán terhes lehetsz! :D
Apát, meg győzd meg, hogy ez csak jó, hogy kiderült és most majd még pasisabb lesz! :roll:
Elárulom nekünk se annyi volt a szám, mint amennyit az interneten találtam adatokat!
Ha akarod megkeresem neked a papírt szívesen!
Karcsival beszétem amugy erről, mert neki nem okozott problémát elmenni, illetve vinni anyagot :oops: Azt mondta, hogy ő úgy tekintett rá, mint egy szűrővizsgálatra. Igy legalább tudja, hogy azon a téren nagy bajok nincsennek, és ha lenne, akkor meg lehetne rá megoldást találni!!!
csné

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a vigasztaló szvakat mindenkinek.Olvaslak titeket,csak most kicsit csendesebb vagyok,mert eléggé elszomorít a hír,és apát is borzastóan sajnálom. :cry:

De mégegyszer köszi nektek mindent. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Lányok, köszönöm a biztatást! Annyira jó, hogy vagytok!

A doki holnap délután rendel, akkor megnéz. Nem fáj a hasam, de nagyon ideges vagyok....

Eszter, nem a kiskatonák száma határozza meg, hogy te most terhes vagy-e vagy nem! Csak EGY kell időben célbaérjen!

KépKépKép
ildiko74

Jaj, Eszter, ne légy új elkenődve nagyon szépen kérlek!!! Csak tudom, hogy így elhúzódik minden, de együtt fogunk kismamáskodni! Hallod?! Ha netán megjönne, akkor az csakis azért fog, hogy megvárj szépen! Ugye?! Ne már, Eszter! Tudod, hogy igazuk van a lányoknak, és az is lehet, hogy már réges rég a pocidban van az áhított kisember! Pár nap múlva nyugodtabbak leszünk már, ha meg lesz a teszted eredménye!

KépKép
titi_27

Ildikó, gondolom, mennyire ideges vagy. Biztos 10 percenként rohangálsz wc-re, hogy megnézd, mi a helyzet odalent. Azóta amúgy nem volt pecsételés? Egyszeri alkalom volt?

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Hogy vagy??

Eszter!
Ezt neked találtam:
Az alacsony spermiumszámnak rengeteg oka lehet. Okozhatja ugyanúgy a dohányzás, mint egy influenza. A probléma a betegség elmúltával, vagy a káros szokás elhagyásával megszüntethető. Férfiak esetében a különböző gyógyszerek, illetve maga a környezet is hatással lehet a spermium termelődésére. Az állandó magas hőmérséklet, a stressz egyaránt csökkenthetik a termékenységet.
Annyira szeretnélek mindkettőtöket valahogy megnyugtatni!!! :cry:

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: