Jó reggelt lányok!!!
Jaj, Eszter, még hogy én megbántódnék! Hisz ismersz...
Na, ma ismét kicsit jobb hangulatban vagyok, bár baromi álmos vagyok. Viszont közeleg a pé-em, és ez felvillanyoz. Tegnap megcsináltam az első LH tesztet, de még alig látható a második vonal, szerintem akkor még odébb van. Remélem is, mert még eddig nem sikerült elkapnom a férjem. Szombaton meg utazunk apukámékhoz, ott sem igazán lesz rá alkalom, talán vasárnap este. Azért holnapra már tervezem...
Éva, drága a kisfiad! Már azon mosolyogtam, hogy így megy fürdizni.

Igen, ezért is hagytam abba a fogyókúrát, mert hallottam, hogy zavart okozhat. Most nem az a a lényeg, hanem a baba!
Értem most már a mondatod... köszönöm! Ez igazán szép dolog, én sem zárkóznék el tőle, ha nem adatna meg a saját gyermek, de még akkor sem, ha volna sajátunk. Mindig tisztelem az ilyen embereket, akik örökbe tudnak fogadni más szülők gyermekeit.
És tényleg, miért is mondod, hogy olyan rémes ez a görbe?! A mostani leesés miatt? Merthogy nekem még eddig egy ciklusban sem rajzolt a fertility ilyen határozott pé-es piros vonalat. Én mindig csak szaggatottat kapok.
Eszter, jaj, annyira izgulok!!! Mikor tervezed a következő tesztet?! Tényleg, ugye ma vitte/viszi a párod a "mintát"?! Mikor? De várj, ez indiszkrét kérdés... segítesz neki megtermelni? Jaj, feltehetek én egyáltalán ilyen kérdést?!
Ildikó, tényleg, a párodnak hogyan mondtad el? Elmondtad már egyáltalán? Vagy meglepi lesz?
Mo, hát, a görbéd valóban érdekes, reméljük, hogy semmiféleképpen nem a mensit mutatja a hőd leesése.
Meri, jó hogy itt vagy. Majd alkalomadtán mesélj, minden rendben a családban? Hogy viselitek a nagymamád elvesztését?! Jaj, tudom, ez is hülye kérdés lett.
Verzsike, én is vezettem babanaplót, legalábbis megpróbáltam, de sokkal inkább naplónak számít nekem ez a babanet. Mindig is terveztem, hogy majd egyszer kinyomtatom magamnak a hozzászólásaimat. Csak azt hittem, még sugalltam is a páromnak, hogy egyszer meglephetne ajándékba egy kötéses könyvvel, amiben a régi babás hozzászólásaim vannak fűzve. Ez olyan nagy érték lenne.
Hát, ez a görbe, ha már később volna néhány nappal, felérne egy pé-el! Remélem, még nem volna. Azért az kicsit korai lett volna. Meg az LH teszt sem jelezte. Bár a PG53 mutatott ezt-azt. Na, ezt a gondolatot gyorsan el is hesegetem magam elől!