Éva, végül akkor Te sem tudsz jönni?! Tényleg?!
Jaj, lányok, annyira sajnálom, hogy nem lesztek ott este!!! Ezek szerint akkor csak Eszter, Verzsike, Ági, Virág és én, na meg persze a másik topikból!
Lányok, nagyon izgis a helyzet!!!
Most aztán tessék sűrűbben jönni, naponta legalább kétszer, és helyzetjelentést adni, legalább csak annyit, hogy még mindig nem jött meg.
Ildikó, vajon hogy állsz ma?! Kár, hogy nem tudsz jönni!!!
Anna, mennek a drukkok!
Gigi, én csak azt kérdeztem, hová jársz dokihoz. Mármint melyik kórházba?! De semmi gond, ha nem írod le!
Elhiszem, mennyire izgulhatsz azon, hogy most sikerül-e. Azért ez az UH, akármennyire is idegtépő, nagyon jó, mert legalább látod, hogy van értelme a closty-nak. És tudod, mikor kell együttlennetek.
Én végül csak vettem LH tesztet, meglátjuk, meddig bírom azzal is a tesztelgetést. 5 db 2.300 Ft, agyrém! Én meg megvettem! Gondolom, eltesztelem simán egy ciklus alkalmával. De kíváncsi vagyok. Akkor fogom (terveim szerint) használni, amikor a hőm alapján úgy gondolom, itt lehet az idő. Azt csak megerősítésnek szeretném. Ma ugyanis a PG53 is termékenységet mutatott, pedig még csak a 7. napon járok. Ki hallott már ilyen hülyeséget?!
Éva, elolvastam a történeted idebent... mármint hogy hogy hívja magát a kisfiad... egyszerűen nem bírtam megállni, akkorát derültem rajta, hogy a többieknek is el kellett újságolnom. Nagyon édes lehetett!
Little, nem akarod részletezni, mi volt a gond?! Na nem mintha nyúználak vele, csak látod, én megkönnyebbültem!
Mo, sajnálom a barnázást... de én már annak sem hiszek... magamból kiindulva... a hő a fontos!!! Nagyon várjuk a görbédet!
Lányok, búcsúzúm mára, igyekszem haza, hogy odaérjek (nem sok késéssel) a talira!
Éva, valóban nem írok magamról, de nagyon nincs is mit, hisz mi még nem kezdtünk neki a babának ebben a hónapban... kíváncsi vagyok, hogyan is lesz, tegnap bepróbálkoztam a páromnak, aki megint simán lerázott, és kezd tele lenni a hócipőm ettől.

Mindig csak az a nyamvadt játék!
Mindenkinek mensi mentes további időszakot kívánok!!!