A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

eszter,
igen,osztom a véleményedet csak akkor most meddig legyünk együtt minden második nap?míg + nem lesz a teszt :lol: :lol: ?
én nem hőmérőzök azokból az okoból kifolyólag amiket little is írt,én sem tudnám ugyanakkor mérni b-től meg akkor nap mint nap izgulnék is sztem.szóval nekem az csak még jobban borzolná a kedélyeimet :roll:

little,
az jó,mert ugye mi egy napon vagyunk és nekem sem mutat semmit :lol: 8) mondjuk nekem mivel konkrétan nics ciklusom simán belefér hogy pénteken repedjen csak.........

éva,
köszi a megerősítést :wink: amúgy én most az olvastam hogy a petesjt bár él 24 órát megtermékenyítésre csak 12 órán belül alkalmas :twisted:
Vendég

Gigi!
Már lassan kezdem azt hinni, hogy tényleg a gólya hozza a kisbabát! Ha nagyon belemélyed az ember a tudományba az derül ki, hogy szinte lehetetlen teherbe esni! :cry:
De akkor másoknak miért sikerül? :evil:

Éva

Kép
balimama

Képzeljétek, azt olvastam, hogy minden hónapban 25% esély van arra, hogy teherbe essünk! Hát nem valami sok!
Vendég

Little, ezt én is olvastam Ceizel Endre-születésünk titkai című könyvében. Nagyon durva, és elszomorító...

Éva, nagyon éééédes a kisfiad :D Örülök, hogy jobban vagy! Ja, és köszönöm, előre is, ha majd írsz, nagyon aranyos vagy 8)

Gigi, én nem használtam soha ilyen tesztet, de tényleg az a legbiztosabb, ha 2 naponta együtt vagytok :)

Eszter, nekem legkésöbb a 29. napon mindig megszokott jönni...

Képzeljétek, az elöbb majdnem leestem a galériáról :D :oops: Úgy megszédültem... :roll:
Vendég

Ceizel= Czeizel :roll: de béna vagyok
Vendég

éva,
valóban így van,ezért áll a hajam az égnek a "véletlen" terhes lettem szövegtől :shock: :evil: :evil:
és ha ha az a 24 óra csak 12 akkor kérdés még hogy mennyi idő alatt jutnak el a katonák a petesejtig mert lehet hogy lekéstük :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gigi!
Ebbe bele lehet őrülni! Szerintem nem is szabad bele gondolni! Hová tűnt az optimizmusod?!

Más:
Bocs Lányok, hogy itt kérdezem, de tanácstalan vagyok!
Sikerült már valakinek emberi fogyasztásra alkalmas túrógombócot csinálnia? Az enyém most leginkább egy marék kefírgombára hasonlít. Disznóim meg nincsenek.
Hogy kell normális túrógombócot csinálni??!!

Éva

Kép
balimama

éva,
kirándul :? :lol: de visszajön ám :wink:
lehet hogy kevés grízt tettél a gombócba,nem? uncsitesómnak van egy szuper receptje rá,elkérem tőle ha érdekel :D
Vendég

Ohh, Éva szegénykém :D Azért biztos finom :wink:
Én ezt a receptet szoktam használni:
50 dkg tehéntúró
12 dkg búzadara
3 tojás
2 dl tejföl
zsemlemorzsa
olaj
porcukor

Az elmorzsolt túrót alaposan dolgozd össze a búzadarával, a tojások sárgájával és egy kis sóval. A masszát pihentesd, amíg a dara a nedvességtől meg nem duzzad. Ekkor lazán keverd hozzá a tojások nagyon keményre felvert habját, majd vizes kézzel formázz belőle gombócokat, s azokat lobogó sós vízben főzd ki. A zsemlemorzsát pirítsd meg kevés olajon, s a kész gombócokat ebbe forgasd. Simára kevert langyos tejföllel meglocsolva és esetleg cukorral meghintve tálald.
Vendég

És persze a túróba is szoktam rakni cukrot :roll:
Vendég

Anna!
Millió puszi!! Köszönöm!
Csak a fele búzadarát, és két tojást hagytam ki belőle!

Gigi!
Kérem szépen az uncsitesó receptjét is! :lol:
Több éves elmaradást kell pótolnom túrógombócból! :oops:

Tényleg ne haragudjatok, de néha kell egy kicsit mást is csinálnom, mint azon gondolkodni miért pont nekem nem sikerül semmi! :cry: :cry:
Na jó a túrógombóc sem volt jó ötlet! :mrgreen:

Éva

Kép
balimama

Ja! és egy korábbi hozzászólásom javítása: Én Titeket is nagyon szeretnélek megismerni!!!
Ágit és Virágot azért emeltem ott ki, mert Virág csak évente egyszer jön Mo-ra, Ági pedig egy kicsit a másik topikos "régiekhez is tartozik.
Sok puszi minden segítőkész sorstársamnak!

Éva

Kép
balimama

Túrógombóc ( elronthatatlan )

A gombóchoz:
25 dkg túró
1 dl búzadara
2 evőkanál tejföl
2 evőkanál olaj
2 tojás
2 evőkanál cukor
A tálaláshoz:
zsemlemorzsa
olaj
porcukor
tejföl

Elkészítés: A túrót villával szétnyomkodjuk, a tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét habbá verjük a 2 evőkanál kristálycukorral. A túróhoz hozzáadjuk az olajat, a tojások sárgáját , a tejfölt, és alaposan kikeverjük. Ezután belekeverjük a búzadarát, és a végén a habbá vert tojásfehérjét is óvatosan beleforgatjuk. Csipet sót is keverhetünk bele.
Egy egész éjszakára betesszük a hűtőbe.
Vendég

Éva, végül akkor Te sem tudsz jönni?! Tényleg?!

Jaj, lányok, annyira sajnálom, hogy nem lesztek ott este!!! Ezek szerint akkor csak Eszter, Verzsike, Ági, Virág és én, na meg persze a másik topikból!

Lányok, nagyon izgis a helyzet!!!

Most aztán tessék sűrűbben jönni, naponta legalább kétszer, és helyzetjelentést adni, legalább csak annyit, hogy még mindig nem jött meg.

Ildikó, vajon hogy állsz ma?! Kár, hogy nem tudsz jönni!!! :(

Anna, mennek a drukkok!

Gigi, én csak azt kérdeztem, hová jársz dokihoz. Mármint melyik kórházba?! De semmi gond, ha nem írod le!
Elhiszem, mennyire izgulhatsz azon, hogy most sikerül-e. Azért ez az UH, akármennyire is idegtépő, nagyon jó, mert legalább látod, hogy van értelme a closty-nak. És tudod, mikor kell együttlennetek.

Én végül csak vettem LH tesztet, meglátjuk, meddig bírom azzal is a tesztelgetést. 5 db 2.300 Ft, agyrém! Én meg megvettem! Gondolom, eltesztelem simán egy ciklus alkalmával. De kíváncsi vagyok. Akkor fogom (terveim szerint) használni, amikor a hőm alapján úgy gondolom, itt lehet az idő. Azt csak megerősítésnek szeretném. Ma ugyanis a PG53 is termékenységet mutatott, pedig még csak a 7. napon járok. Ki hallott már ilyen hülyeséget?!

Éva, elolvastam a történeted idebent... mármint hogy hogy hívja magát a kisfiad... egyszerűen nem bírtam megállni, akkorát derültem rajta, hogy a többieknek is el kellett újságolnom. Nagyon édes lehetett!

Little, nem akarod részletezni, mi volt a gond?! Na nem mintha nyúználak vele, csak látod, én megkönnyebbültem!

Mo, sajnálom a barnázást... de én már annak sem hiszek... magamból kiindulva... a hő a fontos!!! Nagyon várjuk a görbédet!

Lányok, búcsúzúm mára, igyekszem haza, hogy odaérjek (nem sok késéssel) a talira!

Éva, valóban nem írok magamról, de nagyon nincs is mit, hisz mi még nem kezdtünk neki a babának ebben a hónapban... kíváncsi vagyok, hogyan is lesz, tegnap bepróbálkoztam a páromnak, aki megint simán lerázott, és kezd tele lenni a hócipőm ettől. :( Mindig csak az a nyamvadt játék!

Mindenkinek mensi mentes további időszakot kívánok!!!

KépKép
titi_27

Titi! Végülis leírhatom mi történt tegnap, de nem olyan érdekes. Szóval két sógornőm van, mert a páromék 3-an testvérek, 3 fiú. Az egyik még a szomszédom is! Ez a kedves szomszéd elég durva dolgokat írt rólam és a család többi tagjáról a húgának. Amikor anyósoméknál volt és belépett az emailjeibe, megjegyeztette a jelszavát. A másik sógornőm belépett véletlenül, mert nem figyelte, és mivel látta, hogy rólunk van szó elolvasta. Megmutatta az anyósomnak is ezeket a maileket, meg nekem és a férjemnek is. Úgy döntöttünk, hogy nem foglalkozunk vele, mert nem akartunk családi vitát. Pedig voltunk mi ott buzik meg minden. Aztán rátapintott a leggyengébb pontomra a kisfiamra! Olyat írt róla, hogy úgy éreztem, hogy egy kést döftek a szívembe! Na innentől kezdve /kb dec eleje/ nem nagyon beszéltem vele, csak éppen köszöntem neki, és ezen karácsonykor se változtattam. Aztán most szombaton panaszkodott az anyósomnak, hogy én milyen vagyok, aki már nem bírta magában tartani, és elmondta, hogy láttuk, hogy mit írt a húgának. Aztán tegnap reggelre kaptam egy olyan levet, hogy majdnem leforultam a székről. Mégcsak elkezdtem olvasni, amikor is elkezdett remegni kezem-lábam, éls a sírás kerülgettet. Elmondott mindennek, amiért beléptem az emaileihez /amit nem is én tettem/. De voltam gerinctelen, rohadt szemét, és minden amit eltudtok képzelni! Sírva hívtam a férjemet és elmondtam neki, hogy mi a helyzet, aki persze úgy döntött, hogy előbb hazajön, és átmegyünk amikor a tesója is otthon van, hogy ő is hallja, hogy mi a helyzet. Azt mondanom se kell, hogy a férjéről is elég durva dolgokat írt ezekbe a levelekbe. Közben egyszer csak kopogtak és megjelent a sógornőm. Ne tudjátok meg majdnem neki mentem, és mondtam, hogy takarodjon innen stb. Nagyon durva volt! Aztán próbáltunk beszélgetni, próbálta magát kimagyarázni. Aztán "sajnos" mennie kellett, de megegyeztünk, hogy majd még beszélünk, de arra kért, hogy a testvéreket ne keverjük bele a dologba! Ekkor már bekapcsolódott a másik testvér is a dologba, és úgy határoztak a férjemmel, hogy akkor tálaljunk ki mindent. Így a férjem lement értük /másik tesó+barátnő+anyós/, és hozta őket is. Olyan veszekedés és kiabálás volt, hogy azt még álmomba se gondoltam. Aztán ugye a másik sógornőm elmondta, hogy nem én, hanem ő volt az aki elolvasta az emaileket. De a szomszéd sógornőm folyamatosan azzal védekezett, hogy mi meg milyen szemetek voltunk, hogy elolvastuk amit ők írkáltak, majd azzal védekezett, hogy ő ilyen, stb. Na a vége az lett, hogy bocsánatot kért, és megigért mindent! Megváltozik, és nem fog másokkal foglalkozni meg ilyenek. Ma már kaptam tőle egy újabb, bocsánatkérő levelet + még a húga is írt egyett. Arra is megkért, hogy amit írt nekem levelet, azt felejtsem el, mert semmi nem igaz amit írt, csak indulatból tette.
Én azt hiszem, hogy szakemberhez kellene fordulnia, mert ha így folytatja teljesen be fog kattani. Állandóan azzal foglalkozik, hogy mi mit csinálunk, hová megyünk, hogyan neveljük a gyereket, és saját magát hergeli fel és tiszta ideg lesz. Pedig tudna mivel foglalkozni, ugyanis az apja , aki egy nagyon jó ember rákos, és már nagyon a végső stádiumban van!
Vendég

Sziasztok, lányok!

Nincs időm elolvasni, de holnap igérem irok nektek!
Csak azért kukkantam be, hogy megkérjelek, holnap szoritsatok: reggel tesztelek.

KépKépKép
ildiko74

Szia Ildikó!

Hát persze, hogy szorítunk, nagyon-nagyon!!!!! Te meg gyorsan jelentkezz, hogy megtudjuk az eredményt! Ne hagyj minket sokáig kétségek közt! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Nagyon szorítok Neked holnap reggel!!!!

Little!
Szegénykém! Azért nézd a dolgok pozitív oldalát! Az egész család melletted áll! Elég gáz, hogy még szomszédok is vagytok és könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozz vele, de azért mégis csak fantasztikus családod van és szeretnek is! Ez a fontos, hogy ki milyen hülyeségeket talál ki rólad az meg le van sz@rva!!

Éva

Kép
balimama

Kösz Éva! Én is teljesen úgy gondolom, ahogy Te. Annyira jól esett, hogy mindenki mellettem volt, annak ellenére, hogy a sógornőm azért már próbáld egy párszor besározni az anyósom előtt, hogy védje saját magát, de már ő is látja, hogy milyen. Engem eddig se érdekelt, hogy mit csinál, ezútán meg pláne nem fog. Az anyósom kedvéért viszont adok neki még egy esélyt, de ez nem jelenti azt, hogy elfelejtem ami történt! Remélem, hogy tényleg sikerül neki megváltoznia, és nem csak színjáték volt amit aztán tegnap előadott!
Vendég

Little! Nagyon sajnálom, ami történt... kegyetlen dolog, amikor a családban vannak ilyenek. Sokáig foglalkoztatott engem is, hogy mások mit gondolnak rólam, vajon mi lehet a véleményük...stb. Aztán egy kedves barátnőm elmagyarázta a dolgokat: " Sose foglalkozz másokkal! Mindenkinek nem lehetsz jó. "
Szerintem, az legyen a lényeg, hogy imádjon a férjed, szeressen a gyereked. Ők a legfontosabbak!
Kit érdekel, egy ilyen sógórnő?! Jól beégett szegény :lol: A család pedig mellétek állt. Sérteget, mert nem tud mást...... bizonyára irigy rátok. Akik megkeseredettek, azok csinálnak ilyen dolgokat. Hidd el, ciki lesz neki minden egyes családi összejövetel....
Miss Január cím ugrott. Fájdogál már a hasam is... és a barnázás sem szűnt meg. :cry: A fertinek igaza lehetett, amikor a 29. napra tette a pé-t.
Vendég

Hát igen Mo, már én is régen rájöttem, hogy nem kell foglalkozni mások véleményével! Nem is érdekel, hogy rólam ki mint mond, de a gyerekemet hagyják békén. Még csak két éves és nem ártott senkinek. Viszont abban is igazad van, hogy irigy ránk. Legfőképpen azért, mert én szülés után nem lettem kövér, ő pedig nagyon meghízott.
Arra meg tényleg nem számított, hogy az egész család megjelenik, és egyszerre, mindenki előtt kell majd magyarázkodnia.

Amíg nem jön meg rendesen, addig ne keseredj el! Én már többször írtam, hogy én is barnáztam a terhességem előtt, ugyanúgy mint a mensik előtt. Szóval majd ha rendesen megjön, akkor ugrik a Miss Január cím! :lol:
Vendég

Jaj, Ildi! Nagyon szorítok Neked!+++++++++++++

Éva! Nagyon hasonló gondolatok kavarogtak ma a fejemben. Teljesen hihetetlen, hogy másoknak pillanatokon belül összejön a baba, én meg itt vergődök... és lesem a gólyákat.

Anna! Neked is megy a sok-sok drukkkk! +++++++++ Mikor tesztelsz? Bocs, ha írtad már! Lemaradtam róla.
Vendég

Jaj, nagyon kedves vagy Little! Köszönöm! Pedig már nagyon nekiszontyolodtam a dolgoknak. Most kéne megjönnie... vagyis nem kéne, de a ha ez a barnaság így marad, akkor a hétvégére tuti bukik az áhított korona. :cry:

Eszter! Gondolok Rád! +++++++

Lányok! Meséljetek, ha hazajöttetek a találkáról!
Vendég

Sziasztok!

A tali nagyon jól sikerült,de most nincs erőm mesélni,olyan fáradt vagyok.Délután vettem egy tesztet,ami negatív lett. :cry:

Dobok egy görbét és holnap jövök bővebben. Kép

Kép

Kép
anubias

Eszter! Negatíííív?? Pedig tök jó ez a görbe. Nem teszteltél korán? Sajnálom!!!
Vendég

A tali tényleg nagyon jó volt!!! De én szintén hulla, megyek Vivim mellé alukálni :)

Eszter,
szerintem jó ez a görbe! Csak igy tovább! Légyszives időben mérni hőt, mocorgás nélkül, hogy az igazat tudjuk!!! :twisted: Én nagyon drukkolok! Hétvégéig nem tesztelhetsz!!!! :shock: Bírd ki kérlek!!! Ha addig nem jön meg, biztos lehetsz a pozitívban, ez adjon hozzá erőt!!!!
Nem is mondtam: A Bálint név is felmerült a fiúk között! :) Döntés még nincs, de a Kristóf , Bálint, Levente, Lóránt, és Norbert merült fel...

Éva,
én is nagyon sajnálom, hogy nem voltál ott! :( Annyira szerettelek volna megismerni! Azért remélem majd sikerül egyszer...
És nem szabad nekikeseredni! Sikerülni fog a babuka, mert nagyon akarod, és már van 3 szép gyermeked!
A fiadat megzabálnám! Olyan édes amiket mond!!! Mesélj nekem sűrűn róla, hogy hagy szokjam a fiu gondolatát, okés??? :D

Titi,
legközelebb egymás mellé ülünk! Mindig messze vagyunk egymástól :( Tudod, mindig eszembe jut, hogy akkora mázlim van, hogy már itt lehet a babuca a pocimban. Én valószínűleg már behülyültem volna...
Annyira ügyes vagy minden téren! Olyan erős csajszi! Annyira tisztellek érte! :) :roll:

Verzsike,
tessék sokat hallgatni a zenét és pihenni, pihenni, pihenni!!! Uh után meg várunk!

Bocsi többiek, tényleg muszáj mennem!
Mennek a drukkok a csíkkokért és a nem megjövö mensikért! :D

pusszancs,
Ági
csné

Virág,
nagyon köszönöm amit kaptunk! :) Olyan ari vagy, hogy gondoltál ránk!!!!

Remélem nyugisan hazaértek, és irsz majd sokat-sokat!!! ...illetve inkább apával legyél SOKAT :lol: :oops:

puszi
csné

Sziasztok!

Most értem haza a taliról, már megint nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy végre Ágit és Virágot is megismerhettem és még babáztunk is, volt velünk két édi baba és az anyukáik a másik topicból.

Little! Nagyon egyszerűen megoldhaók lennének a hőmérőzések, minden reggel 5-re húzd fel az órát csak annyira ébredj meg, míg megméred a hőd és alhatsz is tovább, ezután már mindegy, h Bence mikor kel fel. Tényleg elég durva a történeted…

Éva! Örülök, hogy jobban vagy, most kellett volna innod tejet vagy csak akartál? Nem igazán értem, lehet olyan, h kívánod, de nem tudod meginni? Nagyon aranyos a kisfiad. A túrógombócot én a Horvát Ilona szakácskönyvből szoktam és az teljesen jó szokott lenni, ha nincs neked, szívesen kimásolom, bár most látom, h Anna is írt neked egyet.

Anna! Vigyázz magadra, lehet hogy már baba van a pocidban.

Gigi! Szerintem nem kellene ennyire belevetned magad a teherbe esés relytelmeibe, mert minden hitedet elveszíted, h lesz még babád. Mivel már van egy, miért is ne lenne több, próbálj meg mindent ugyan úgy, mint az első babánál.

Titi! Mi lenne, ha „véletlen” elromlana a számítógépetek? Ha már más megoldás nincs.

Ildikó! Nagyon szorítok neked reggel, mindenképp írd meg az eredményt minél előbb.

Eszter! Ez a görbe igazán ígéretes, a 6.-ai hőt ha is nem vesszük figyelembe. A 36,8-rl inkább már lefelé kellene esnie, hogyha meg akarna jönni. Ígérd meg légyszi h a következő pár napban nem csószol el az idővel!

Most megyek lefeküdni, kaptam Ágitól babazenét, hallgatjuk egy kicsit, reggel munka előtt még benézek, hátha addig nem jön meg senkinek. Ja nem is megyek dolgozni…

Pusz
verzsike

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a találka! A következőre én is szívesen elmennék! :oops: Sokkal könnyebb lenne úgy írni, ha el is tudnálak képzelni benneteket...

Jó pihenést kívánok!

Éva!! Különben meg, tényleg a gólya hozza.... :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Eszter! Hogy áll a hőd ma reggel?

Nemsokára indulok UH-ra, utána jövök.

Pusz
verzsike

Sziasztok!

Gyors jelentés: Még nem jött meg,viszont 1 tizeddel alacsonyabb hővel,36,9-el keltem.

Virág!

Annyira jó volt téged személyesen is megismerni,nagyon meghatódtam a kis ajándékodon. :wink:

Erzsike!

Téged már úgy láttalak viszont,mint régi ismerőst.Nagyon gondolok rád a deélelőtt és várom az UH képet a babádról. :D

Ági!

Olyan aranyos kis pocakod van és Vivi is nagyon szép,kedves kislány.Jó volt veled újra találkozni.

Titi!

Tegnp ugyan nem tudtunk olyan sokat dumcsizni,de te már mint régi barátnő,olyan vagy nekem.Nagyon drukkolok,hogy mielőbb legyen babád.

Éva!

Nagyon sajnálom,hogy tegnap nem tudtál eljönni,hiányoltunk,emlegettünk téged.Remélem már jól vagy. :wink:

Ildi!

Nagyon várom a teszted eredményét és őrülten drukkolok. :D

Mo!

Te mikor tesztelsz?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat!!!!!
A tesztem halványan, de POZITIV !

Eszter, mikor teszteltél??? Én 5 órakor megébredtem, igy akkor teszteltem, de semmi nem látszott. Amikor 7-kor keltem, ott volt a csik :)
Szerintem, te is babás vagy :wink: - nekem is voltak ilyen hőesések... pl. ma reggelre 36,4-re zuhant, de még mindig a vonal felett vagyok, és ez a lényeg!

Most nincs időm többet irni, de később még jövök, és megpróbálok képet is feltenni, remélem látszani fog a második csik...

Anna, Mo, nektek is nagyon drukkolok! Remélem jó hirekkel jösztök

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Ildi!

Engedd meg,hogy elsőnek gartuláljak.Miss Januárom! :D :D :D

Tedd fel légyszi a görbéd és hogy mikor teszteltél negatívat,illetve a mai pozitívat,had okuljak belőle.

Köszi és mégegyszer nagyon örülök és gratulálok,kismami. :wink:

Kép

Kép
anubias

Eszter,
az 1 tized az semmi!!!!! Úgy örülök, hogy nem jött meg!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ildi,
gratula neked!!!! :)
csné

Ildikó, de jóóóóóóóóóóóóó ilyen hírre kezdeni a munkát!!! Gratulálok!!! Na látod!!! Tényleg korai volt az a múltkori teszt!!!

Eszter, Neked kell a következő pozitív tesztesnek lenni! Punktum!!!

Ági, drága vagy! Legközelebb tényleg közelebb ülünk!!! És majd többet is talizunk remélhetőleg, ha már én is táppénzen leszek a baba miatt.

Éva, olyan kár, hogy nem tudtál jönni! :(

KépKép
titi_27

ildi,
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááájaj de szuper,hatalmas gratula és én gratulálhatok először :lol: :lol: :lol: :lol:

titi,
bocsi csak nekem úgy rémlett hogy már mondtam neked a vetélés után mikor priviztünk hogy én is szent imre......ezért gondoltam hogy a dokimat kérdezed.de mondom nem titok az sem,tehát meg is nevezem neked csak priviben :wink:

little,
figyi az én népszerűségi indexem is rohamosan csökken ám a lakóhelyemen :lol: :lol: :lol: általában minden vagyok csak nagyságos asszony nem és már olyan jókat tudok derülni az embereken.ezt csak neked :wink: :

"szeretem a nagy ócsárlókat mert ők a nagy bámulók" 8)

verzsike,
na mi volt UH-n?????????????????????????????
Vendég

mire megírtam meg elküldtem mindenki beelőzött :lol: :twisted:
Vendég

Lányok, köszönöm!!!! annyira örülök – remélem minden rendben lesz!
Nagyon rendesek vagytok – mindjárt elbőgöm magam

Eszter, Mo, Anna – remélem még mindig esélyesek vagytok! – meg akarom osztani a januári koronát!!!!!

Mo, a hasfájdogálás nem jelent semmit! Ha továbbra is barnázgatsz, de nem jön meg, feltétlenül keress fel egy orvost!!!

Anna, remélem a szédülésednek jó oka van :wink:

Eszter, már irtam, hogy szerintem te is babás vagy! Érzel valamit?

Erzsike! Nagyon várom az UH képet!

Titi, nagyon köszönöm hogy olyan nagyon drukkoltál. Annyira szeretném, hogy már te is babás legyél - nagyon rövid idő múlva én is gratulálni akarok neked - légyszi ne fossz meg ettől az örömtől!!!! Még iszod a Berry gélt?

Little,
Hááát, elég bonyolult családi vitátok volt, viszont az a lényeg, hogy végül mindenki melletted állt. Ne se törődj a rosszindulatu e-mailekkel. Az biztos, hogy fel van adva a lecke, amit nagyon nehezen fog elfelejteni a sógornőd....

Gigi, én annyira bunkó vagyok ezzel a tűszős problémával – hogy elhúzott a domináns meg ilyenek. Azt az irásodból tudom kivenni, hogy most mi a jó, és mi nem. Ezért megkérlek, ezután is tájékoztass, amikor drukkolni vagy örülni kell! Én mindenképp nagyon szoritok, hogy a következő UH-n ne a tűszőt nézzék, hanem a babát :D

Meri, remélem ma már te is tudsz jelentkezni!

Ági, pontosan olyan érzésem van az oldalt-fekvésről, mint ahogy leirtad. Amikor irtam, annyira zavart, hogy inkább megpróbáltam a hátamon elaludni, de végül én is inkább a takarót gyömöszöltem magam alá :D

Éva, neked is köszönöm a drukkot, és azt, hogy hiányoltál. Annyira jó, hogy vagytok nekem!!!! Azt hiszem, ezután én is bombázni foglak a kérdésekkel – ugy-e nem baj?

Puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

A tesztről hiába tennék fel képet, mert úgy sem látszik a képen a második csik.

Eszter, beszúrom a görbém, hogy megnyugodj!!! - nagyon bizok a görbédben!

Kép

KépKépKép
ildiko74

Képzeljétek, anyukám néhány napra meglátogatott.
Esténként úgy szoktam TV-t nézni amikor itt van, hogy a fejem az ölébe hajtom, ő meg simogat... A tegnapelött este filmnézés közben egyszercsak azt kérdezte, hogy nem-e akarok valami jó hirt mondani neki, mert úgy nézi, hogy egy kicsit megnőtt a pocakom :roll: :D
A tesztelés elött nem akartam megmodani, hogy ne reménykedjen hiába....

KépKépKép
ildiko74

Jaj, Gigi, de hülye vagyok! Tényleg! Már emlékszem!!! Köszike az észheztérítéshez!!!

Ildikó, aranyos vagy, úgy legyen, hogy kövesselek hamarosan!

Hát, az anyukák már csak ilyenek. Ők aztán megérzik ezt, mint mindent. De ez olyan meghitt lehet, ahogy leírod. Hogy az ölébe hajtod a fejed… szinte látom magam előtt. Húúú, ez olyan jó lehet!!! És végül nem mondtál neki semmit?!

Eszter, látod Ildikó görbéjét?! Ez aztán tényleg még inkább bizakodásra ad okot!

KépKép
titi_27

Mororo, Anna, mikor teszteltek legközelebb???!!! Jaj, de kíváncsi vagyok hány babásunk lesz még! Jaj, a végén még itt maradok egyedül... de nem baj!!! Gyerünk lányok!!!

KépKép
titi_27

Titi, még nem mondtam meg anyumnak.... a reggel még aludt, amikor eljöttem munkába.

Eszter - a görbédet nézve, arra a következtetésre juttam, hogy nálad vasárnap lehetett a beágyazódás, hiszen az után a hőd mindig fennebb volt, mint addig. :) - ez azt jelenti, hogy a görbéd háromfázisú

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült!!!! Gratulálok!
Lányok Ildikó görbéje legyen a jó példa! Örökösen aggódunk a hőnk miatt, neked volt a legkérdésesebb görbéd, már kezdtem aggódni nehogy kiderüljön, hogy nincs is pé-d és tessék, már a baba is itt van!!!
Olyan megható a törénet anyukádról, az enyém még gyerekkoromban sem dédelgetett így. Én magam is meglepődöm, hogy a 15 éves lányom az ölembe ül, vagy kéri, hogy aludjak a szobájában néha.
Remélem lassan mindenkinek megérkezik a várva várt baba!

Eszter!
Neked nagyon-nagyon drukkkolok! A 30. napon, miután Te lemondtál róla, én megszavazok Neked egy kétcsíkos tesztet!

Titi!
Igazad volt, lassan beérik a december eredménye!

Gigi!
Tetszett a nagy ócsárlókról a megjegyzés, nagyon f@sza csaj vagy!!!
(Remélem nem bántottalak meg!)

Annyira sajnálom, hogy tegnap nem tudtam elmenni! A másik topikban megnéztem a képeket!!
Erzsike halmozta a babákat! Egy a pociban, egy a kézben.
Remélem lesz még ilyen tali, mert szeretnék mindenkit megismerni!

Erzsike!
Tessék azonnal jelentkezni az UH után!

Hahó! Többiek!
Hoztok még ma lyen jó hírt?!

Éva

Kép
balimama

titi,
szivesen :lol: :lol: :lol:

ildi,
az a baj hogy mivel ilyen problémáin vannak én már többet tudok mint kéne....és azt hiszem más is :oops: :roll: és ezért nem fűzök hozzá különösebb magyarázatot pedig kéne :roll: szóval ne hari,de tudni fogod a szmájlikból is hogy jó vagy sem :wink:

éva,
köszi :lol: :lol: :lol: :lol:

és akkor most gyónok :oops: :tegnap nem bírtam magammal és csináltam még egy plusz LH tesztet és erősödött a vonal!!!!!!!szóval úgy néz ki hogy még nem volt repi,pedig ma már a17.napon vagyok.jó,mondjuk ma majd csak du csinálok ismét,de drukkoljatok hogy tovább erősödjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most el dolgozni,mielött még elemgyek benézek,de aztán csak este lesztek :(
Vendég

Gigi, ha megerősödik az LH teszt második csíkja, akkor az azt jelenti, hogy közeledik a pé? Ha már meg volt, akkor pedig már nincs 2 csík???

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Ildi :D :D :D Atyaúristen tiszta libabőr lettem. Nagyon-nagyon gratulálok!!! És persze Apukának is :D

Kép
Vendég

Anna, újabb teszt?

KépKép
titi_27

Még nekem se jött meg, de legközelebb csak pénteken tesztelek, addig nem szeretnék.... :roll:
Vendég

titi,
az úgy van hogy pé elött nincs csík vagy csak alig látható,aztán ahogy közeledik a pé-úgy erősödik és erős kétcsíkos pé elött 24-36 órával lesz.aztán megint halványodik és nekem a nyáron pl 2 nappal a repi után hulla negatív volt már,szóval semmi második csík,még csak halványan sem
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: