A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek,
attól én még igen messze vagyok. Van ez az ún. alapvizsga, majd szakdolgozni kéne (50 oldalas értekezés modern angol irodalom témában) végül a szakzáró államvizsga vagy ki hogy hívja. Ja, és egy nyelvvizsga még muszáj, és egy jogsi, de az már csak magánprodzsekt. És szept.től dolgozom, bele kéne húzni...
neet
neet

Szrek,
én is vághatom, de válni nem akarok (még), így inkább szakemberre bíznám.. :mrgreen:
neet
neet

Mondjuk a kétéves pont az az egyed, akit tényleg nehéz 10 percnél tovább lekötni egy kiállításon, és itthon szegény gyerekeknek baromi illedelmesen kéne viselkedniük egy múzeumban, nem szaladgálni, nem hangoskodni (vajon a képeknek árt a zaj?- érdekes, a Vatikánban akkora szaladgálásba csapnak a kis talján porontyok, hogy ihaj és a kutyát nem zavarja, sőt, még a japán állandóan fényképezgető tömegeket se zavarják el, pedig ők aztán bírnak zavarók lenni...). Szerencsére egy 9 hónapost még minden érdekel akármeddig, legfeljebb elalszik, ha már nem :) Narancslé tényleg nem szerencsés képnézés közben.

indianyo

Indim,

na legalább részben érti valaki, miről is beszélek. :D
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én telefonálni is csak akkor tudok, ha alszik vagy ha bölcsiben van. Egész egyszerűen nem viseli el, ha fél percig mással foglalkozom, vagy max fél percig. Most akkor elkapattam??? :? Kirántja a kezemből a kagylót, átveszi a beszélgetés menetét, vagy csak hajfelállító dolgokat művel, amiért én gyakran elhajintom a kagylót és utána vetem magam... s baráti köröm maradék csekélyke része csak este 8 után hív vagy halálosan megsértődik, ha lerázom, hát barát az ilyen? 8)
neet
neet

Szrekuc, a türelem végtelen :D de Istinél nem az a probléma, hogy kétévesen nem indult még be a beszéde, hanem hogy kommunikációs, szenzomotoros meg koncentrációs meg egyensúly- meg reflex meg stb. zavarai vannak, ezért olyan óriási dolog, ha úgy látni, picit is fejlődik :) de rajtunk kívül senki se aggódjon, ha kétévesen még nem beszél folyékonyan a gyermeke! :D
ez a napi egy új szó azért is olyan nagy szám, mert Isti egész nap összvissz 4-5x szólal meg (sajnos nem is mutogat, pedig annak legalább már mennie kéne), az is a bibi 4x és a papa 1x, mikor hazajön az apja és kopog az ajtón. a nap többi részében egyáltalán meg se mukkan, ill. ha úgy adódik nevet/sír, szóval "kissé" alulmotivált a kommunikációja.

Indi, én még sose ültem lovon, túl félős vagyok hozzá :oops: :lol: épp ezért is nagyon büszke vagyok a fiacskámra, hogy alig kétévesen már ilyen bátran és ügyesen ült a lovon, mint aki erre született :D

D-vitamin: a mi dokibácsink mindig megtapogatja Isti fejét, és egy hónapja is rám szólt, hogy adjam még neki a Vigantolt mindenképp. baja nem lehet belőle, úgyhogy megkapja.

votiv 8)
votiv

Votiv,
elhiszem, h nagyon örülsz minden kis rezdülésnek Istitől. És amit mondjuk a beszédben még nem erőltet, a fizikális dolgokban igenis tudja, pl sztem sokkal előbb ült, mint sokunk mások. És az apró dolgok igenis nagyon értékelendők, te meg ekkora hassal már ne is lovagolj, majd mentek négyesben. :D
Egyébként jártok most fejlesztésre? Gondolom, karácsonykor pihi volt. Neked mennyire fárasztó pocakkal a sokminden?
neet
neet

Nagyon köszönjük mindenkinek a tegnapi köszöntéseket! :lol: :lol: :lol: Nagyon figyelmes társaság vagytok :lol:

Rylie! Nagyon szégyellem hogy nem vettem észre a köszöntésed! :( :( :(
Néha nagyon gyorsolvasó vagyok! No ezzel csak magyarázom a bizonyítványom. :roll:
Remélem nem bántottalak meg! Bocsánat!!!
És még azt is akartam írni, hogy jövőre a helyedben mindenkinek a gömbös fa alatt ülő Kamillát küldeném jókívánságokkal. :D

Den! Attól függetlenül hogy nem te voltál az első továbbra is tartom a véleményem. :lol:
Az altatások úgy néznek ki, hogy fürcsi után cici, s a rögtön és háromnegyed óra között vmikor bealszik. Én ott maradok vele legalább 20percet (volt hogy be is aludtam), s utána még 2x felsír, visszahív, s megint cici, s megint a 20perc kivárása (ha nem teszem még többször ébred). Szóval így jön ki a 2-2,5 óra naponta.

Fibi! Köszönöm, hogy szóltál Rylie-ról.
Karobos meggyes biotortából kérhetek fénypostán? :mrgreen:
Az hogy agyalsz az első szüléseden szerintem teljesen normális, de ne keress „bűnbakot” és hibákat. Persze ezt könnyű írni... :roll:
Szerintem neked is most szép lesz! :lol: :lol: :lol:
Nézöledés :lol:
Fejfájásra ++++

Votív! Gratula a szavakhoz! Szerintem ez mindenkinek nagyon nagy szám

Ildi! Én is mindig elérzékenyülök a himnuszon.
+++++++++

Bkrityó! De jó hogy apjukod otthon!!! :D

Johi! A dolgozat csak egy része lesz a jegynek. Ha megmondják akkor megírom. :D :wink:
Mióta beteg Angi csak cicizik, semmi hozzátápi.
Fanni védekezik kistesó ellen? Ti projectben vagytok?
Én is imádom a reggeli szuszogó csomagot! :lol:

Curse! Engem azért hagytak ennyi ideig „szenvedni” mert én nem akartam semmilyen beavatkozást. Sajna a végén így is lett, egy nospa injekció, egy burokrepi, meg oxi injekció és infulzió is.
Utólag sem bántam meg egy percre sem hogy így döntöttem, s a kövinél is ugyanilyen leszek (ebből a szempontból)
Angi nagyon csuklós volt (már pocakban is), mi cicizünk olyankor, de néha nem érdekli, s akkor elmúlik magától. Ijesztgettek, hogy felkavarja a gyomrát, de ez nem történt meg soha. Legalábbis nálunk.

Szrekuc! Azért lettünk mi is renitens nemfőnévnaptartók mert túl közel volt a szülinaphoz! S no nehogy mán az udvarlók egy kalap letudják! :mrgreen:

Tinu! Mi használunk légzésfigyelőt. De én néha belógok a paraanyu kategóriába 8)

Greenolive! GRATULA a karácsonyi babádhoz! Micsoda ajándék!!! :lol: :lol: :lol:

Makkának +

Lindiék nem harmadikán voltak kontrollon?

Zuz! Votív biztos tudja: normaflore-t szedhetnél?

Lencsi fésűs képe :P

Neet! A köszöntésért, s a dalért :lol: :lol: :lol:
Hogy halad Pottergyermeked? Drukk a vizsgához.
Alapból egyet értek veled, a ded és múzeum témában, de képzeld pont nemrég olvastam, hogy ezzel is fejleszthető a szépérzéke. De hogy mikortól...?

Boldog Szülinapot Fülike!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kivillant a negyedik fogunk. S rájöttem hogy a múltkori véreskaki is a fogtól van/volt!!!
Bevetettük az ezüst-kolloid-ot, s javulunk!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Köszönom a D-vitaminos válaszokat mindenkinek! Hétfőn megyek védőnőhöz, elvileg a dokink is ott lesz, majd megkérdezem.

Fibi!
Olvastam az alvásos hsz-t, csak akkor nem tudtam reagálni. Nálunk is az lenne elvileg a projekt, hogy a férjemmel aludjon el Emma, csak még nem indult be a dolog. Ma este is nagyon nehezen ment az elalvás, az előbb jöttem ki tőle (mondjuk én is bealudtam egy idő után :D ), ha nem vagyok ott, sztem még húzósabb. De pár napon belül muszáj lesz elkezdeni.

Indi!
Szilveszter jól sikerült, a lányok játszottak egy jót, mi dumáltunk, vacsoráztunk, kb. f9-ig, aztán haza. Emma le volt nyűgőzve a Lilla új pénztárgépétől :lol: Jól vannak már, Lilla újrakezdte a bölcsit is.

Neet!
Kiállítás: egyetértek, hogy ennivalót, vizet ne lehessen bevinni, mert egyszerűen nem oda való, mint a színházba sem (utálom, ha zörögnek a cukorkáspapírokkal). De a babakocsival mi a bajuk? Az, hogy kerülgetni kell? Tegnap pl. volt a Van Gogh-on egy csapat fogyatékos fiatal (szerintem Down-kórosok lehettek), voltak közülük többen tolószékben is, és senkit nem zavart, pedig azt is kerülgetni kellett...
Mellesleg én sem szívesen vittem Emmát, jobb lett volna egyedül nézelődni, de ajándék jegyet kaptam, és anyósomnak valszeg nem jutott eszébe, amikor vette a jegyet, hogy ha együtt megyünk, akkor E-t nincs kire hagynom. :?

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Megint jó sokáig nem voltam. :roll:
Sikerült néhány oldalt – már január 1-jénél tartok :) – visszaolvasni, ezekre reagálnék is, bocsánat előre is, ha már lerágott csontot veszek elő :oops: .
Sajnos, holnaptól néhány napra megint eltűnök, megyünk kis családdal Alsópáhokra :), utána igyekszem tényleg többet jelentkezni. :)

Fibi,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BÁLINTNAK :)

Macs,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FÜLINEK :) és óvatos gratula még egyszer a kis pocaklakóhoz.

És minden névnapot, illetve születésnapot ünneplőnek, akikről lemaradtam, sok boldogságot kívánok.

Reagálnék néhány tavalyi, ezer éves hsz-re is, ha nem bánjátok: :roll:

Fibi,
Ina May könyvét köszönöm szépen, kedves Tőled, ha Pocak végzett vele, szívesen olvasom majd.
Szüléssztorit tényleg meg fogom írni most már, eredeti szándékom azt volt, hogy Máté négy hós szülinapján csépelem be a gépbe, de aztán immár harmadik hete nincs megállás, és nem volt időm netezni. Holnap megyünk Alsópáhokra azon az akción belül, amiről azt hiszem még Te tettél említést, akkor már le volt foglalva nekünk. Ott ünnepeljük a szülinapomat is, ennél szebb ajándék nem is kell :):):) Utána tényleg összeszedem magam.
És bár néhány szóban leírtad Veletek mi történt szüléskor, majd én is szívesen olvasnám bővebben email-ben a Tiédet továbbra is :):)
És hogy csináltál rénszarvast?

Indi,
Máté haja mindig sok volt, de mostanában néztem vissza a születéskori képeit és látom, hogy akkor sokkal, de sokkal több volt. Hiába hullik az ő haja is, akárcsak az enyém…. az enyém csomókban :(
És várjuk nagyon a méreteket, mert a széket már láttuk a képen, már értjük, miért nem akarsz furkálni, viszont méret nélkül nem megy… :) És ötlet már meg van a kivitelezésre :):)
És köszönöm a névnapi köszöntést –mindenkinek :) -, teljesen igazad van, hogy hálátlan dolog a karácsony idejére időzített névnapozás :):), nemde?

Ancsi,
Igen, én is sajnálom, hogy addigra, mire ideköltöztök, már valszeg nem leszünk bfoki lakosok, de ott lent óriási csönd van, néha tényleg még a légy zümmögését is hallani lehet és már jobban otthon érzem magam, mint itthon. Na, ezt jól megaszondtam.
Viszont tudom hol fogtok lakni, majd meglátogatunk Titeket :)

Votiv,
Jók voltak a tickerek, jót nevettem a Hilton-os hasonlaton :) Innen látszik, hogy a poénos tetszett jobban :)
És nem vagy uncsi, nem felejtettem el, hogy tartozom :)

Neet, Juc
Otp-s gyógymód engem is érdekelne és nagyon megköszönném, mert nálunk is bolha betűk vannak.

Curse,
Az elmúlt három hét rohanásában a költözéssel kapcsolatos teendők is benne voltak. Már sokkal otthonosabb lent minden, mint volt. Sőt, már jobban érzem magam ott, mint itt. Februártól valszeg véglegesen lent leszünk, bár a házunk itt bfokon még nem került hirdetésre sem. Az utolsó karácsonyt – merthogy valószínű az ideit már nem is tölthetjük itt – még megünnepeltük itt bfokon.

Az összes pocakos fotó nagyon tetszett, és az összes dedes fénykép szintén. Nagyon édes mind :)

No, eddig bírtam, mindenkinek minden jót,
Legkésőbb jövő héten jelentkezem,
Jó éjt,
Vica

Kép
Kép
vica94

Neet, mint utólag kiderült, épp az a baj, hogy sokmindent előbb csinált :lol: ezt hívják eufémisztikusan "megváltozott fejlődésmenetnek"
az idegrendszeri fejlődésben minden egymásra épül, és ha egy lépcsőfok kiesik vagy más sorrendben veszi, akkor ez előbb-utóbb kisebb-nagyobb problémákat eredményez. Istinél sem az a legfontosabb, amit most csinál/nem csinál. azon dolgozunk, hogy később ne legyen semmi gondja ezekből :)

A fejlesztőben most szünet volt, de a jövő héten megint lesznek. Addig is csináltunk szorgosan a házi feladatokat - mondókázástól a fejlesztő tornagyakorlatokig :)

Pocakkal még számomra is meglepően jól bírom, de ez csakis a kiscsaj érdeme, hogy olyan rendes :D

Csak a végétől félek picit, amikor fizikailag már nagyon megterhelő lesz szaladgálni Isti után, és nehezen tudok regenerálódni (most is hiába alhatnék egész éjjel, már sokszor felébredek, kényelmetlen a fekvés stb.)

Na meg a szülés utáni első idők lesznek nehezek, amikor vszínű hetekre beszorulunk majd itthonra, mert az újszülöttet nem merném a játszóházba vinni, rajtam kívül más meg sajnos nem viszi el Istókot. Azt se tudom még, hogy viszem majd le egyszerre a két kölköt sétálni? :roll:
De persze ezek a dolgok is megoldódnak majd, biztosan :)

votiv 8)
votiv

Neet,
nem, ő ilyen fontolva haladó :mrgreen: most a megáll magától fáziban vagyunk illetve hogy kis távolságokra merészkedik nagyon lassan, mindig kinézve a következő kapaszkodási pontot, mint egy profi sziklamászó :lol: (de szekrény, asztal mellett gyorsan megy kapaszkodva csak amikor nincs folyamatosan vmi,amibe kapaszkodhat, akkor megy át így)
én azt hallottam, hogy a csajok mindenben jobbak :wink: :lol: mi meg járunk is Dévényes tornára, úgyhogy emiatt a kettő miatt elég nyugodt vagyok Ábel felől :wink: persze nem mondom, hogy Fülicsek vagy Kamilla néha nem feszélyez.... :lol:

hát, nekem megvan az alapvizsga (a 299-es vagy mi a bánat,nem?), csak azt a nyamvadt szakdogát kéne írni :? mert tényleg már csak az van hátra meg minden zárással kapcsolatos rémdráma - tanári képesítő és társai (bár azt se tudom,azóta mi a rendszer, de mire odajutok, még ötször variálnak rajta úgyis) és hát engem is a munka nyom, hogy úgy mondjam... :? de majdcsak leszen valahogy :wink: :lol:

mi az, hogy még??? mármint válás ügyben... ne tessék itten szórakozni ;)

kagylóelhajításhoz és értetlenkedő barátokkal kapcsolatos megjegyzéshez csatlakozom :mrgreen:

Vot,
értem :) remélem, akkor beindul Isti :D én nem nagyon ismerek mondókákat, viszont anyu rengeteget, úgyhogy a kétéves unokahúg a másik nagyszülők döbbenetére szokta fennhangon közölni, hogy "Katonabácsi haptákba', bekakilt a nadrágba..." :lol: remélem, anyu majd Ábelt is kezelésbe veszi

de valamilyen módon kommunikáltok Istivel, nem? márminthogy valahogy biztos jelzi, hogy mit akar, mégha nem is szóban

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vot,
a gyerekágy alatt otthon lesz veled a párod, nem?
szrekuc

Szrekuc, kötetlenül melózik, szóval hol igen, hol nem. de most se az a típus, aki leviszi a gyereket levegőzni (nem tudom az idejét, hogy mikor volt Istivel utoljára kettesben), és nem is kepeszt, hogy megetesse v megfürdesse, szóval rá így se nagyon számíthatok.

az előző kérdésedre: nem igaz az a mondás, hogy néma gyereknek az anyja se érti a szavát :wink:

votiv 8)
votiv

Vica :) De baromira sajnállak az alsópáhoki kényszernyaralás miatt :lol: :lol: :lol: bocs a méretek maitt, annyi bajom volt itthon, hogy kiment a fejemből.

Votiv :) a mostohákat tessék bevonni játszóházba cipelni Istit :)

jójcakát

indianyo

OFF:
Rekuc,
te hány éve halasztod az államvizsgát?
Páromnak is minden megvan már csak a szakdoga és az államvizsga hiányzik...
esetleg, ha van időd, irhatnál kettőt! :wink:

nekem egy szakdoga, egy államvizsga, tanári szirszar (hű, de félek ettől) meg egy nyelvvizsga hiányzik. Valszeg meg sem lesz SOHA...
mármint, ha igy haladok szaporodás ügyben... :? (ja, és én NEM elte)

múzeum:
egy kicsit úgy érzem, ez megint egy ilyen kirekesztősdi...akinek pici, ne adj isten 2 éves gyereke van ,az miért nem nézheti meg a kiállitást? vagy. ha már megnézheti, miért görditenek mindenféle barom akadályokat az útjába (lsd. babakocsi megtiltása)
egyébként egyszer voltunk múzeumban, mikor B még egy éves volt, és adtunk neki banánt a babakocsiban, de ránkszóltak, Akkor sem értettem, miért nem ehet banánt a babakocsiban??? mert eldobja a héjat, és elesik egy műkedvelő? vagy miért? mert ugye a kiállitási tárgyak nagyrésze el van keritve, tehát ha akarnám sem tudnám rávenni a fiamat, h banánozza össze a műkincseket. És nem tudom elképzelni,h vki annyira ne figyeljen a gyerekére, h az kárt tegyen a festményekben...Mert azt ugye fel is kell érnie neki előbb...

és sztem ez nem olyan, mint a szinház. Ott hallani is kell,tehát érthető, h nem zabálok csipszet előadás alatt...mondjuk semmi bajom,ha vki szünetben azt eszik.
naon úúúúúútálom, mikor kikent-kifent karótnyelt sznobok ülnek a szinházban, és ha vki nem úgy viselkedik, ahogy "kell" azt majd megölik a tekintetükkel...
na, többek között ezért sem járok szinházba...meg persze a tehetségeket is nagyitóval kell keresni...és egy szinház jegy áráért inkább elmegyek a mekibe...
igaz, nekem szerencsém volt az igazi kaposvári társulatot látnom, azóta magasra teszem a mércét...

:lol: :lol: :lol: 8) 8) :wink: :wink:
ebben meg én vagyok sznob....
PROBABLY NEVER ON.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
köszi,h szóltál, ha ilyen remek idő lesz, lehet,h kinézünk!!!!! :wink:
bár Levi beigért egy jövő házát,de az ráér majd fagyos időkben...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, sajna ez csak napközbeni program (du 3-ig vannak foglalkozások), ők meg akkor nem tartózkodnak errefelé.

Vica, érezzétek magatokat nagyon jól!!! :D :D

Zsanci, gyertek! :D

votiv 8)
votiv

Barbi: én nem paráztam magam túl ezidáig, de aztán szép lassan kiderült a barátnőkkel, ismerősökkel stb. való beszélgetések során, hogy mindenki mást tart fontosnak, és nem parának, hanem teljesen racionális döntésnek, úgyhogy végülis már minden számomra eddig paradolognak (mérleg, légzésfigyelő, mellszívó, fogadott szülésznő és társai) voltak fan-jai. Fogalmam sincs már, hogy miről mit gondoljak (főleg, hogy a párom nálam sokkal parásabb, úgyhogy ő inkább a "szerezzünk be mindent" kategóriába esik), úgyhogy megadtam magam és ami van, azt használom, kipróbálom és majd meglátom. :) Végülis az igaz, hogy érdemes rugalmasnak maradni és semmit sem elutasítani tapasztalat nélkül. A légzésfigyelőt ki lehet kapcsolni, a mérleget el lehet rakni, majd visszaadni, nem muszáj fogadni a köv. gyereknél szülésznőt, sőt akár még dönthetek úgy is, hogy egyszer megpróbálom az otthon szülést. :D
Igazából egy csomó dologgal szkeptikus vagyok, és mégis csinálom, mint a gátmasszázst, meg a málnalevéltea vedelését. Ártani nem árthat. :wink: A homeobogyókat még sose használtam, de ha valaki a számba tömdösi őket, azt is lenyelem. Hiába, ilyen befolyásolható vagyok! 8)

Kép
Kép
tinu

Szrek,
semmi célzás, csak viccűltem. :lol: De sztem ha stikában levágnám ded haját, az minimum ehhez vezetne. :oops: Mi egyébként is a mindent megbeszélünk kategóriába esünk, szóval stika dolgok kizárva. :)
299hez gratula, én azt hittem, ez a világ legegyszerűbb vizsgája. Immáron harmadjára futok neki, eléggé elhüjülhettem... ezek szerint akár csoporttársak is lehettünk valamikor? Mikor csináltad, milyen tanároknál, kiegészítős, vagy eleve az 5éves? Jöhet privi is, ne offoljuk szét a topikot.

Zsan és a többiek,
jóvanna, nem vitatkozom, de a véleményem tartom. Pár hósan aludva biztos értékelné a ded a meleget, csöndet, áhítatot, de most már ezeket egyáltalán nem értékeli, csak a fejveszett rohangászást, felmászást, leesést ... fogadjunk, hogy Istivel kart karba öltve le tudnák amortizálni a legmagasabban elhelyezett műkincset is a mi vadócaink, ugye, anyóspajtás? :wink: (Ja, és szélvész lányom időnként már leül a fenekére végighallgatni kedvenc meséit, azokból a kemény-hajtógatós könyvekből, de aztán várat épít belőlük, éljen az irodalom! :) )
neet
neet

ZSanci :) Én nagyon egyetértek veled, tényleg kirekesztősdi és értelmetlen is, már írtam is eről tegnap, hgoy itthon csöndben kell lenni a múzeumban és szép sorban menni, nehogymár megzavarjuk a teremőr nyugdíjas szundikálását vagy mifene... ha babakocsi tilos, akkor a kerekesszék is az?
mondjuk épp az a másfél-2 éves korosztály az, akinek nehéz lenne egy ilyen tömegnyomorban hosszan időzni, de közlekedési- hadtörténet és egyéb érdekes helyekre simán vinném - viszem is majd - őket.
Az evés-ivást én sem támogatom, az a banánhéj landolhat éppen egy vitrinben vagy egy képen is.
Egyébként az iparművészetiben a méregdrága óra- és szemüvegkiállításra simán beengedtek engem babakocsival tavaly - pedig ott a vitrinek is lábmagasságban kezdődnek.
Én is lázadó vabgyok, gyerekkorom óta volt operabérletem, egy idő után szánmdékosan szakadt farmerban jártam, mert dühített a szocreál urizálás, a kopott úriosztály földig érő flitteres ruhákban és kalapokban villogtatta a brilljeit.. aztán a Próba (Presser-féle balett, baromi jó, Keveházi volt Júdás) alatt hörögve távoztak, mert ott megerőszakolja a rendező a főszereplő lányt...szépen, finoman, de a tény, hgoy az ő kényes úri szemüknek iylennel kell találkozni... Hát vicces, nem mondom.

indianyo

Indi: én gyerekkoromban imádtam, mikor olyan szép kis ruháim voltak mert mentünk az Erkel színházba operázni. :oops: Miért baj az, ha az emberek kiöltöznek egy-egy alkalommal? Az persze hülyeség, hogy kinézzük a másikat, mert ő nem olyan. Pl. a férjem kihízta az összes öltönynadrágját (még az esküvőit is, pedig az nem is volt olyan rég :o ), úgyhogy ő csak farmerban tud(na) eljönni velem bárhova is. :D Egyébként én végképp nem voltam az úriosztály tagja, kiváló munkáscsaládból származom. :lol: Hajrá Vörös Csepel! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Vörös Csepel, II.es kapu és Május egy a Gyárban rulez forever!!! :D
neet
neet

Tinu :) nem a szépen felöltözéssel van bajom - az tényleg ez jó dolog, én is azt tanultam, hgoy megtisztelem a színházat azzal, hogy ünneplőben megyek - utána pedig mindig mentünk nagymamámmal sütizni. Hanem a kivagyisággal, amivel akkriban ott találkoztam, ezek a károgó varjúnénik a brilljeikben és a csilivili rucijukban nem az opera miatt voltak ott, hanem, hogy megjegyzést tegyenek a prolikra - aki én is vagyok némi parasztősökkel megfűszerezve - még az előadás alatt is. Az ilyen bérletes előadáson mindig ugyanazokkal találkozol, úgyhogy egy szezon alatt meg lehet ismerni a népeket.

indianyo

Sziasztok lányok!

Először is BUÉK mindenkinek.
Mi Szolnokon töltöttük az ünnepeket, egy darabig 3-asban, aztán apjuk otthagyott még minket pihizni és végül jött értünk, így szerdán jöttünk haza.

Csütörtökön én voltam dokinál, Barni babával minden oké, jó messze még a szülés. 10-re volt időpontom, 2-kor kerültem be
:shock: , viszont egy spontán mini babatali keretében a Mom-ban összefutottam először Votivval és Istipókkal, majd 2 perccel később a Zsanci családdal, így kapuccsínóztunk egy jót. Én főleg élveztem, mert gyerek nélkül voltam.
Istiről nem hiszem ám el, amiket Votiv írt, mert Isti 2 órán keresztül csöndben és nugodtan üldögélt a babakocsiban.
Igi boy elemében volt, de Zsanci szerencséjére apja pesztrálta végig.

Tegnap meg voltunk Grétivel az MCU vizsgálaton. Hát, sajna nem lett jó az eredmény. Itt egy katéterrel kontrasztanyagot juttattak a hugyhólyagjába, közben röntgenfelvételeket csináltak és azt nézték, hogy a hólyagból kerül -e vissza pisi a vesékbe (mert a hólyagnál van egy zárószelep, aminek le kell zárnia és nem szabad visszaengednie a pisit). Sajnos Grétinek van egy kis refluxa, bár azt mondták, hogy csak első fokú, mert ahogy felment a pisi rögtön vissza is jött.
Csak az a gáz, hogy most nem tudni, mi volt előbb,a tyúk vagy a tojás, szóval, hogy így született és emiatt volt a vesemedencegyulladás vagy a gyulladás miatt nem működik ez neki rendesen.
Mindenesetre a doki azt mondta, hogy a tapasztalatok alapján inkább ez az utóbbi, így még 3 hónapig (!) kell neki antibiotikumot szednie, közben 3 hetente pisi kontroll.
Elvileg lehetne azt csinálni, hogy 1 hónapig antibigyó és utána megint ez a kontrasztanyagos vizsgálat, de nem akarják többet röntgenezni, érthető okokból.
Ezzel együtt a lánynak semmi baja nincsen, és már a kórházban kapott nagy dózisú antibigyót is kiheverte, és a mostani 3 hónapos kúra valami gyengébb és az eddig itthon kapottnak is csak a fele, úgyhogy remélem nem teszi nagyon tönkre a kis szervezetét.

KépKép
KépKép
lindicita

Teszek fel egy pár képet:

anyukáméknál:
Kép

ajándékokkal:
Kép

Kép
lindicita

Neet :lol:
Indi: ja, azokat ismerem. Emlékszem, olyan kamaszkorom tájékán, aszittem, hogy milyen csinin vagyok felöltözve, erre az egyik ilyen banya megjegyzést tett a "mackófölsőmre". :D Csak azért, mert cipzár volt rajta. Pedig akkor az volt a divat! 8)
Lindi: olyan gyönyörű a kislányod, mindig úgy csodálom! És annyira helyes, hogy ennyi kórházi élmény után még ilyen vidáman játszik a sztetoszkóppal. :shock:

Kép
Kép
tinu

Indi!
a brokkoli szerintem nem olyan puffasztó, mint a karfiol, már kb. az 5-6. hónapban lehet adni. én sosem öntöttem le a levét (csak a szárazbabnak, de azt magunknak is). összefőztem krumplival, összeturmix, vagy összetör és kész . Lencse imádta. később pipicicit is főztem bele. (+hagymát)

Neet!
én egyszerűen nem tudom hova tenni dedet, ezért vittem a kiállításra. engem simán beengedtek babakocsival, természetesen se cumi nem volt nálunk , se kaja , vagy pia. ennyi eszem még nekem is van :). a múzeumban való zabanntás nem helyén való, még egy gyereknek se. ezzel tényleg lehet kárt okozni, fröcskölni, stb. de ha nincs kaja, nincs vész, mert a képek elég távol voltak, főleg tőlünk, nem beszélve róla, hogy sajnos nagyon sok előtt üveg volt. a banyák meg a nyomunkban voltak, tehát nem sok esélyünk volt rombolni :)
annyira voltam zavaró, mint egy tolószékes, akikből szép számmal volt benn a teremben. (leszámítva a végén az üvöltést) ha tehetném, visszamennék még egyszer, gyerek nélkül, legalább 2 órára, szóval értem én, hogy mit akarsz, de nincs bölcsi, vagy bébicsősz a közelben, és nem vagyok hajlandó lemondani az ilyen dolgokról, csak mert van egy gyerekem. én inkább a szabadon mászkáló 4 év alattiakat tiltanám ki :), mert azok tudnak borogatni rendesen. :))))))))))))))))

Eszcinek tényleg nagy haja van, ugyanis Lencse éppen most mondta rá, hogy néni :), ettől függetlenül inkább ne vágassátok le, sokkal szebb így :)

Zuzi!
nem is mondtam múltkor, bocs, hogy szerintem simán beengednek kocsival, mint minket, de ha kérdezik, akkor a gyerek még nem biztos a járásban és kész :). vagy most van valami új kitiltási akció?

Votiv!
gratulálok az első szavakhoz, most már sokkal gyorsabban fog menni!

Lindi!
klassz az új kis házidokitok a képen :). sajnálom, hogy így alakult és 3 hónapig antibigyót kell szedni, ez már a gombák elszaporodása szempontjából tényleg hosszú idő. :( erre mondtak valamit? esetleg a géli, vagy ezek segítenek?
ja, és nincs bedugva a konnektor, ahol sztetoszkóppal áll Gréti!!!
ancsipancsi

Lindi,
Ancsi mindjárt rád küldi a gyivit. :lol:

Ancsi,
néni. :D
neet
neet

[quote="neet"]L írta:neetindi,
Ancsi mindjárt rád küldi a gyivit. :lol:

mármint a konnektor miatt? :) mióta hallottam a rémhírt, minden lukat bedugok :] . az új lakásban pedig lesz majd fí-relé mindenképp.
ancsipancsi

Azonnal lecserélem a gyerekorvosunkat Grétire :) Olyan szépséges, mindig meghatódom tőle! És a metallofont is profizmussal kezeli :)

Ancsi :) szerintem sem kell lemondanod semmiről - bár most Lencse pont abban a korban van, amikor bizony az iylesmit érdemes hármasban apafejjel és felváltva lekötni ded figyelmét... Én úgy vagyok vele, hogy mindenhová viszem, ahová pedig nem tudom, oda én se akarok menni. Bumm.

Fibi :) Egy Millenáris még esedékes nyárról, emlékszel? Pont akkor volt ott a tehéncsorda, mikor elutaztatok, de mi télen is szívesen megyünk, sőt! Jövő Háza és/vagy Csodák Palotája biztos bejön Domincseknek is,. Bálintban meg nem is kételkedem :wink: - persze ez bőven ráér, csak emlékeztetni akartalak.

Ikeja ügyben még mindig nem tudok nyilatkozni, várom a választ a megrendelőtől - de most ő az első.

Yahoo kódolás ügyben kérek segítséget: képtelen vagyok úgy beállítani, hgoy ffelismerje a hosszú ö és ü betűket, valamint indőnként érthetetlen szöüveg jön-megy és nem tudok a beállításon váűltoztatni,. Mi lehet a baj? Most épp egy baromi fontos levelet írtam (drukkoljatok, ez egy egyelőre még nem nyilvános de ígéretes dolog!) és szabadkozással kellett kezdenem, hát elég kínos.

indianyo

Ancsi :) milyen rémhírt hallottál?

indianyo

Neet :) Ha olyan stílusban írod az esszéidet, mint a hsz-eidet, akkor nem csodálom, hogy tetszik a tanároknak :wink: kész felüdülés lehet nekik a száraz bölcsészduma után!

Indi :) A citromos tanácsot ha jól emlékszem anyámtól (vagy a nagyimtól) kaptam és nem rosszindulatból, ezért inkább kihagynám a liter citromlé beledöntését :lol: de nem próbáltam ki, mert én is úgy olvastam, hogy 1 éves korig nem ajánlott a citrom. És nem is úgy írtam, hogy bki is megtegye, sőt!

Szrekuc :) Ábel, mint kiállítási tárgy :lol: :lol: és ne aggódj, rohanhatsz utána még eleget :wink:

Barbi :) Nagy gratula a 4. foghoz! nagyon belehúzott a csajod a fogkinövesztésbe :D Hogy jöttél rá, hogy a múltkori véres kaksi a fogtól volt? most is van?

Fibi :) Fejfájásod hogy van? Jobb ma már?

Manóka :) De legalább anyósodnak eszébe jutottál és vett Neked jegyet! Ezt aztán értékelni kell :wink: És még Emma is elmondhatja, hogy már ilyen korán fejlesztettétek a szépérzékét :lol:

Lindi :) Nagyon szépek vagytok a képeken! A pocid is gömbölyödik rendesen, Barnabás erős legényke lesz :D Gréti nagyon édes, nekem nagyon tetszik ez a 2 copf :D antibigyót sajnálom, de ha muszáj :?

Zanza :) Réka hogy van?
denizsa

Indi :) Drukk az ígéretes dologhoz! és grat. a megrendelőhöz is! Ezekszerint beindult a biznisz? :D (kódoláshoz sajnos nem értek :( )
denizsa

Deni :) nem is a te hsz-re írtam, de ez olyan általános tévnézet, az embör lánya csak csodálkozik! Nekem már legalább tíz jóakaró tanácsolta ellentmondást nem tőrű hangon a citrom azonnali használatát. Na erre mondtam én a kancsó citomlevet. Én már hallottam olyan kisbabáról, aki görcsöt kapott, annyira megijedt a citromlétől, hogy fuldoklott utána sokáig!

Biznisz még nem igazán indult be, új ismeretlen megrendelőm még nem volt, de hát a weboldalam se készül egyelőre - viszont lehet, hogy lesz igazi saját a tesómnál. Ez egy másik dolog, jövő hét elején kiderül :)

Barbi :) négyfogú lyányodnak csókolat és gyógyulást!!!!!!!!!!

indianyo

Lindi!

Grétinek csináltak csecsemőkorában hasi uh-t? Csak azért kérdezem, mert nekünk pl. nem volt, ugyanis ez állítólag nem kötelező, és ha meg akarod csináltatni, fizetni kell. Egy ismerős, aki novemberben szült, megcsináltatta a kislányának. Ott derült ki, hogy a kislány egyik veséje csak 30%-osan működik :( És ő abban a "szerencsés" helyzetben volt, hogy ezt megengedhette magának, és volt elég információja. Így időben el tudták kezdeni a kezeléseket, és lehet, hogy így megúsznak egy műtétet... különben meg lehet, hogy kezdődtek volna a mindenféle betegségek, aztán egyszercsak hetek után kiderítik, hogy mi a baj. Ez nekem nagyon elképesztő, hogy ha így lehetne szűrni, miért nem csinálják. Pláne amióta Emmának is volt az a húgyuti fertőzése még tavasszal, amivel hetekig kinlódtunk.

Gréti starmm kis csaj (olyan helyes a képeken), és biztos gyorsan helyrejön!

Kép
Kép
manoka11

Csuklásra én is reagálnék: gyerekdokink, mikor Réka 5 napos volt, akkor mondta, hogy csuklásra ne adjunk citromlevet, mert ettől a gyerek be is görcsölhet (hogy mi és hogyan, erre már nem emlékszem :roll: ), de akár rosszabb is történhet.
Annyiban logikusnak tünik a dolog, hogy citrom citrusféle, ami allergizálhat, így okozhat görcsöt, vagy egyéb dolgot :roll:

Réka tegnap 7 előtt bealudt apja vállán, aztán sikerült elég gyorsan lefektetünk, úgy, hogy közben még lázcsillapító kúpot is kapott, aztán aludt reggelig.
Csúnyán köhög, és folyik az orra rendesen, de más baja nincs, max. az, hogy a kúp és a lázmérés miatt nagyon üvölt, ha pelenkacsere van. :roll:

Kiállítás nézés gyerekkocsival, mi Rembrandtra mentünk Rékával, de nekünk senki se szólt be, mondjuk Réka pont előtte aludt el. Végig is aludta a nézelődésünket. Alvó gyerek meg nem rontó-bontó közveszélyes miniterrorista.
zanza

Sziasztok!

Felteszem ide is,hátha:
Van 2 db 260ml Avent cumisüvegem(cumi nincs hozzá) egy zöld színű sportitató,csőr nincs hozzá mert azt elhasználtuk,egy termosz táska és pár darab anyatejgyűjtőzacskó meg fülek az üvegekhez...szóval ha valaki kéri és eljön érte akkor szívesn oda adom ! Kép
ilyen a termosz

másik topikra is feltettem,remélem lesz rá érdeklődő.

Jucus
20170114224602

Tinu! Szerintem ez a legjobb amit írtál! :lol: : ami van, azt használom, kipróbálom és majd meglátom

Lindi! Gréti szervezetének azért úgy érzem nem árt ha küldök egy kis +++++++++
Szépek vagytok így karácsonytájt is :wink: :lol:

Indi! yahoo-val a profilváltás óta sajna nálam is jelentkeznek ezek a problémák. :cry:
és köszi a pusszokat :lol:
Hangulatod már látom jobb :D

Den! Igen, most is volt egy ici-pici csepp vér – mialatt a harmadik erősödgetett – s most ugye a dátha miatt csak cicizik és homeózik, ergo: fog. (vhol olvastam is...)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hu, jokat irtatok tegnap este, kár hogy nem birtam (ujfent) ébren maradni :?

Muzeum témát felvetettem apjuknak is, és eléggé nem értettünk egyet :shock: Ö kb aszondja mint Neet, én meg olyasmit gondolok, mint Zsanci. Aztán abban megegyeztünk, hogy 2-3 éves rohangászo dedet tényleg nem vinnénk be kiállitásra, ülve meg nem bir maradni orákig csendben. Max ha alszik a babakocsiban, ugy tolnám be. De azt én is rühellem, hogy ebböl egyfajta diszkrimináciot lehet érezni, mert sokkal egyszerübb kiirni, hogy no babakocsi, mint megoldáson gondolkozni. És valoban ha külföldön meg tudják oldani....
Olvastátok a decemberi Kismamában a BVSC-s esetet?? ott a hordozot is kitiltották, de baromi undoritoan viselkedtek az anyukával, azon nagyon felhuztam magam..... és Németo-ban ezt is meg tudják oldani, még babakocsit is lehet kölcsönözni az uszodában, a higiénia fenntartása miatt...

Barbi,
mi azaz ezüst kolloid?? ha "csak" a fog miatt, az akkor jo is.
Nem keresek én bünbakot ám, csak szokásos modon agyalok a multon és a jövön :wink:

Deni,
fejfájás kicsit jobb, de nátha annál brutálisabb, egyfolytában tüsszögök és orrot fujok. ami hagyján, de az inkontinencia...rém ciki, ma a Corában is majdnem olyan lett a nacim :(

Indi,
okés, én is probálom észben tartani, nagyon szivesen mennék ezekre a helyekre :) dejo lenne, dejo lesz :D
és ha sikerül a hétfös ikeja, vinnék neked cédét is.

Szrek,
bevállalsz minket dáthásan is? :?
mi is kenguruban vittük Bálintot 5 hosan a Várba kiállitásra, és édesen aludt, és mindenki megcsodálta :D

Votiv,
én is tartok kicsit a gyermekágyas idöszaktol, mert férjemnek bármikor lehet sos meloja... De tavasszal-nyáron sztem meg lehet oldani a sétát, én kendöben tervezem majd, B meg motoron nyomja :D

Vica,
akkor szülésröl mélben, ha hazajöttök :D irigykedek Alsopáhok miatt :P rénszarvas: csak piros kartonbol kivágtam,többre nem futja a kreativitásombol :lol:

Lindi,
szépek vagytok mint mindig :)

Nemtom, mit felejtettem ki :roll:

KépKép
fibi

Lindi, nagyon szépek vagytok! :wink:

Fibi, csak nem terhességi amnéziád van? :wink:
zanza

Ancsi! Nálunk egyik konnektor sincs bedugva, de Grétit nem érdekli (a kemény nevelés hatása), úgyhogy gyivit nemá'!
Az a kis házikó anyukámélnál van felállítva és az még a miénk volt tesómmal, úgyhogy legalább 25 éves.

Manóka! Nem volt hasi uh-ja Grétinek, de ezt spec. azzal nem tudják megállapítani. Míg benn voltunk a kórházban voltunk uh-án, ott nem találtak rendellenességet (akkor azt nézték, üreges -e a veséje, ahol esetleg pangó vizelet lehet, de szerencsére nem az neki, sokszor ez áll a vesemedence gyulladás hátterében, és ez születési rendellenesség). Ezt a visszaszivárgást sajna csak röntgennel tudják megnézni.

Barbi! Köszi a +-kat. Írd meg légyszi priviben a címedet, mert neked ígértem egy Pampers kódot és a kölcsön gatyókat is visszaküldeném, köszi szépen.

Köszönöm a dícséreteket. Én is csodálkoztam, hogy Gréti ilyen jót játszik az orvosi táskával, én nem mertem neki venni, unokatesótól kapta. De szegénykém még pénteken reggel is "hallózta" a babája hasát meg hátát, de fura mód csak egy kicsit sírt a vizsgálat közben, azt is csak azért mert lefogták, a katéterezést meg se érezte, sőt apja szerint még röhögcsélt is a dokikkal közben (én sajna nem lehettem bennt a pocakom miatt)

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok,

én is meghajlok a másik oldal előtt múzeum ügyben, persze nektek is igazatok van!!!!
viszont nekem is bevillant az agyamba, h ha gyerek persona non grata a kiállitási területen, akkor miért nem csinálnak fasza kis játszóházakat, ahol otthagyhatom a törő-zúzó-összemocskoló kis púpjaimat???? :roll:
mert sajna én sem vagyok abban a luxushelyzetben,h gyerek nélkül tudjak nyugodtan művelődni...
és vagyok olyan ostoba is, h én úgy gondolom, h ha csak néhány mp-re is, de ha sikerül vmi érdekesre felhivnom a terrorista figyelmét, akkor már megérte elvinni. És nem hiszem,h akármelyik fiam is csak és kizárólag rosszalkodásra használná azt az időt, amig ott vagyunk. És egy századmp-re sem kötné le vmi neadjisten...
mondjuk én pont ezek miatt, továbbra is múzeum kerülő leszek, amig gyermekeim nem tudnak kulturáltan végigélvezni egy kiállitást. Úgy, ahogy azt a teremőr néni megkivánja...

de mindezt félre téve, abszolút látom a másik oldal igazát is, csak én nem abből indulok ki, h egy gyerek alapból majd jól végig rosszalkodja a múzeum látogatást.
Én hinni szeretném, h egy kétévest is le tud kötni pl. egy van gogh kiállitás, még ha csak pár percre is. Pont annyira, mint engem... :wink:

Zanza.
Rékának jobbulást!

Indi,
ma voltunk jövő háza, és január végéig nincs nyitva. :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi!
valamikor tavaly nyáron (kb.) szóltak a hírek egy kicsit nagyobb kisfiúról, aki belenyúlt a konnektorba és meghalt. azután utána néztem a dolognak, a fí-relé megoldja a gondot, beszéltem is apuval erről (ő villanyszerelő), és ő is nagyon ajánlotta, pedig nem egy parapapa. azt mondta, hogy ő is tud nem egy ilyen esetről, amikor a pici ujjukat bedugják a lukba és kész a baleset.

Lindi!
Manóka bejegyzése alapján jutott eszembe, hogy mintha te csináltattál volna anno BZS rendelőjében baba UH-t, nem? mondjuk mint írtad, ezt a betegséget csak röntgen mutatja ki. (mondjuk szerintem biztos, hogy az izotópos vizsgálat is, amit történetesen anyósom csinál a Dél-Pestiben) a barátnőm mindkét gyereke vesetágulatos és már a magzati UH-n észrevették, de ez örökletes és szépen javulgatnak.
sajnos én is próbáltam a kemény nevelést dugaszoló aljzat ügyben, de hiába, a karácsonyfát is simán kihúzogatja belőle :(

Zsanci!
bennem is felvetődött, hogy akár a 3400 Ft-os belépő áráért vigyázhatnának a gyermekmegőrzőben a gyerkőcökre!!! :)

Zanza!
szerintem az ijedtségtől is begörcsölhet, szóval inkább a csuklás, mint bármi más.

Jucus!
éppen minap gondoltam rád, hogy mi lehet veled. :)
ancsipancsi

Sziasztok!

nekünk orvosi rendelvényre volt koponya meg hasi uh ingyen, dokinéni adta a beutalót, ez nem mindenhol így van? olyan, mint a csípőszűrés, nem?

Lindi,
remélem, aztán jól lesz Gréti; tényleg olyan szép és édes kis csaj! :D és hihetetlen ereje van
szépek a karácsonyi fotók, pocakkal is meg vagyok elégedve ;) :D

Fíbi,
hétfőig, gondolom, javultok vmit, aztán meg ha ide-oda megyek amúgy is vele, biztos, hogy találkozik több náthással is, aki nincs feliratozva, hogy náthás, úgyhogy én továbbra is benne vagyok, ahogy nektek jó, de át is rakhatjuk Indihez igazodva

Indike,
kódoláshoz nem értek, használj mást :wink: :lol:

Barbi,
gratula a 4. foghoz! :wink: :lol:
véres kaki :shock: de két napon belül tőled hallom ezt másodszorra, hogy van ilyen fogzáskor :(

Neet,
2000-es évjárat, 5éves bölcsész, de majd írok privit is; amennyi ember ott megfordul és amennyire nincsenek csoportok, bármikor összefuthattunk :wink:

Zsan,
hát, már egy ideje halasztgatom, de még egyre sincs enerdzsi, meg úgy vagyok vele, hogy annyira jól szeretném megírni, hogy inkább hozzá se kezdek :mrgreen: de ezt a poént már nem fogja sokáig bevenni a Sápadtarcú Nagyfőnök :? hacsak nem veszem fel én is veletek ezt a szaporodási tempót - ki időt nyer, életet nyer :wink: :lol:

múzeumhoz még, hogy én mindenhol bepróbálkozom, mert ded velem is mindenhova jön, és szégyellje össze magát, aki egy kismamát elküld - azonnal juszt is fókusz :wink: :lol:

kiskorú Druszának jobbulást!

Kép

Kép

szrekuc

Háát,én meg nem adnám gyermekmegörzőbe a gyerekemet sem kiállításon sem bevásárlóközpontban.IKeaban sem.Vagy velem jön a büdös kölke vagy ha nem bírja akkor elhalasztom a programot.

Juc
20170114224602

Ancsi,
ne is mondd, az a nyamvadt konnektor; Ábel is állandóan ott sündörög, a dugókat piszkálja, és minden villásdugót, amit talál, be akar dugni (nem hülye, ez látszik, de azért mégse, ha lehet...) :?

a másik, amit most talált ki, az a fejenállás - a feje búbja meg a talpa van a földön, régebben legalább kézzel megtámasztotta magát, most az a poén, hogy azt is elengedi; megőrülök tőle :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Jucus!
miután leírtam, én is elgondolkodtam. valójában tök idegenre bízni félnék!

Szrekuc!
ha nagyon zavar és félsz, olvass utána, kb. 15 eFt-os beruházás a fi-relé, és utána nem kell félned!

Grapefruitmag hívők!
ezt a cikket olvastam: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... query_hl=1
most akkor kinek lehet hinni? ez alapján a gr. kivonatnak nincs is semmilyen antibakteriális hatása, csak amelyikben benne volt ezek közül: benzalkonium chloride, triclosan, methyl parabene. ezek valamiféle tartósító szerek? mert akkor naná, hogy antibakteriális hatásúak, de ennyi erővel ugye... vagy ez egy ellenkampány lehetett? találtam ugyanis egy Biosept márkájú grapefruitmag kivonatot, amit még az ANTSZ is tesztelt, ők már csak nem hazudhatnak (igaz biztos nem nézték, hogy mitől antibakteriális hatású az adott szer). mi azért lelkesen isszuk férjemmel, de ezt a cikket inkább meg sem mutatom neki, lévén vegyész :)

Vidám dolgok:
Lencsém a mamájánál volt, hazatérvén nagy ováció közepette megkérdeztem, hogy: "jó volt a mamánál, mit játszottatok?" erre ő: "jó baba!" "eszi" . vagyis jó gyerek volt és evett. klasszul mesél már, mi? :)
ancsipancsi

Indi :) Akkor drukk a jövőhétre! és beindul majd a biznisz is, nem győzöd gyártani a gatyókat, meglásd! :wink:

Zanza :) Rékának továbbra is bulást!!

Barbi :) De legalább kiderült, mitől volt és van! Bulást Anginak is! Orrszívást hogy viseli?

Fibi :) Náthádnak bulást!! Nos nekem is elkéne egy kis gátizomerősítés.. mindig meg is fogadom, hogy muszáj elkezdeni a tornát, csak sajnos ált. eddig jutok, tovább nem :oops: Legalább ennyi előnye van, hogy nyugis helyen laktok: hogy Bálintod nyugodtan nyomulhat melletted majd a motorral :wink: itt nálunk olyan forgalom van, hogy el sem merném engedni az utcán a kezét, nemhogy motorral... vagy már megint én parázok nagyon? :roll:

Ancsi :) Sztem igazad van, sosem árt az óvatosság, nálunk is minden elérhető konnektor be van dugva, pedig alapvetően Bálintot sem érdekli, bezzeg a drótok!

Lindi :) Gréti egy hős! :D És miért nem mehettél be a pocak miatt?

Szrekuc :) Mi is voltunk ilyen koponya és hasi uh-on, a gyerekdoki adta a beutalót (mondjuk nekem külön kellett kérnem tőle, mert szerinte ez nem szükséges :roll: ). És fejenállás ilyetén előadása nálunk is dívik, én is mindig frászt kapok, de apa nyugtat, hogy ne parázzak...
denizsa

Ancsi :) Nem semmi, hogy Lencséd így dumál már!! Nagy gratula neki! Pedig fiatalabb Bálintnál, és B. még alig mond pár "értelmes" szót. vagy csak férfi és ráérős :lol:
denizsa

Deni :) Lyányok ügyesek és cserfesek, fiúk pedig szépen megfontoltan haladnak :lol:

Milyen dugót ajánlotok a konnektorokba? én most ugyan eldugtam a hosszabbítósat nagy nehezen, de jó felkészülni.

Ancsi :) ez a fi-relé egy központi dolog, ugye? Hát akkor az nálunk nem játszik, ez ugye nem az én lakásom.

Juc:) én se adnám csemegét senki kezébe!

Zanza :) Réka jobban?

Recca nagyon hiányzik....

Fibs+Szrek :) kedden van a randim, úgyhogy ikejázni csak csütörtökön vagy pénteken tudnék. Viszont én nem szeretnék összeszedni semmilyen bacit, ha nem bánjátok...

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: