Sziasztok,
Megint jó sokáig nem voltam.
Sikerült néhány oldalt – már január 1-jénél tartok

– visszaolvasni, ezekre reagálnék is, bocsánat előre is, ha már lerágott csontot veszek elő

.
Sajnos, holnaptól néhány napra megint eltűnök, megyünk kis családdal Alsópáhokra

, utána igyekszem tényleg többet jelentkezni.
Fibi,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BÁLINTNAK
Macs,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FÜLINEK

és óvatos gratula még egyszer a kis pocaklakóhoz.
És minden névnapot, illetve születésnapot ünneplőnek, akikről lemaradtam, sok boldogságot kívánok.
Reagálnék néhány tavalyi, ezer éves hsz-re is, ha nem bánjátok:
Fibi,
Ina May könyvét köszönöm szépen, kedves Tőled, ha Pocak végzett vele, szívesen olvasom majd.
Szüléssztorit tényleg meg fogom írni most már, eredeti szándékom azt volt, hogy Máté négy hós szülinapján csépelem be a gépbe, de aztán immár harmadik hete nincs megállás, és nem volt időm netezni. Holnap megyünk Alsópáhokra azon az akción belül, amiről azt hiszem még Te tettél említést, akkor már le volt foglalva nekünk. Ott ünnepeljük a szülinapomat is, ennél szebb ajándék nem is kell

:):) Utána tényleg összeszedem magam.
És bár néhány szóban leírtad Veletek mi történt szüléskor, majd én is szívesen olvasnám bővebben email-ben a Tiédet továbbra is

:)
És hogy csináltál rénszarvast?
Indi,
Máté haja mindig sok volt, de mostanában néztem vissza a születéskori képeit és látom, hogy akkor sokkal, de sokkal több volt. Hiába hullik az ő haja is, akárcsak az enyém…. az enyém csomókban
És várjuk nagyon a méreteket, mert a széket már láttuk a képen, már értjük, miért nem akarsz furkálni, viszont méret nélkül nem megy…

És ötlet már meg van a kivitelezésre

:)
És köszönöm a névnapi köszöntést –mindenkinek

-, teljesen igazad van, hogy hálátlan dolog a karácsony idejére időzített névnapozás

:), nemde?
Ancsi,
Igen, én is sajnálom, hogy addigra, mire ideköltöztök, már valszeg nem leszünk bfoki lakosok, de ott lent óriási csönd van, néha tényleg még a légy zümmögését is hallani lehet és már jobban otthon érzem magam, mint itthon. Na, ezt jól megaszondtam.
Viszont tudom hol fogtok lakni, majd meglátogatunk Titeket
Votiv,
Jók voltak a tickerek, jót nevettem a Hilton-os hasonlaton

Innen látszik, hogy a poénos tetszett jobban
És nem vagy uncsi, nem felejtettem el, hogy tartozom
Neet, Juc
Otp-s gyógymód engem is érdekelne és nagyon megköszönném, mert nálunk is bolha betűk vannak.
Curse,
Az elmúlt három hét rohanásában a költözéssel kapcsolatos teendők is benne voltak. Már sokkal otthonosabb lent minden, mint volt. Sőt, már jobban érzem magam ott, mint itt. Februártól valszeg véglegesen lent leszünk, bár a házunk itt bfokon még nem került hirdetésre sem. Az utolsó karácsonyt – merthogy valószínű az ideit már nem is tölthetjük itt – még megünnepeltük itt bfokon.
Az összes pocakos fotó nagyon tetszett, és az összes dedes fénykép szintén. Nagyon édes mind
No, eddig bírtam, mindenkinek minden jót,
Legkésőbb jövő héten jelentkezem,
Jó éjt,
Vica