A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Uxi! A pöttyös az igazi, ezt mondják a TV-ben is. Kép

Jobbulást!

Nekem elmúltak a pisilős éjszakák, és én is iszom kólát.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Lynia:
Édes ez a kép! :D

Brigi:
Ez a joghurt-kiöntős helyzet valahogy ismerősnek tűnik nekem.. :roll: Sikerült vennetek vérnyomásmérőt? A Petivel nekem is problémáztak,mert magas volt a vérnyomásom. De az az éerdekes,hogy csak a védőnőnél... (Vajon miért)..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Lynia és akik túl vagytok és közeledtek a 12. héthez! Sztem ezútan jön egy kis nyugalom. Nekem megszüüntek a parák és olyan boldogan várom a kis babót. :P
Lynia! Te kérdezted, hogy mikor lehet meglátni a nemét. Nekem a dokim a 16. hétre ígérte, vagyis jövööhétre. Persze, függ attól is, hogy megmutatja-e Picurka.
Nagy gratula a babához! Annyira édi! Ès örülök, hogy minden rendben volt a föönökkel.

Beteg gyerek kérdésben: egyszer voltam egy konferencián Pesten és ott egy kis ügyvéd csaj mesélte el a terhességét és a szülését. Nekik végig azt mondták, hogy vetesse el, mert Down-os a baba. Több orvosnál is voltak és ua az eredmény. Végül nem tették meg és egy tündéri kislányuk született. Nagyon meghatott a történet. Èn képtelen lennék az abortuszra és végig bíznék benne, hogy egészséges és persze szeretném bármi áron.

Uxi! Sajnálom, hogy betegek vagytok. A babók már ilyen piciként is nagyon szívósak, nem lesz semmi gond.

Mütyürke! Egy alkalommal én is nagyon megkívántam a Colát és én ittam. Nem iszom sokat, de ha megkívánom, akkor kell.

Jovi és Brigi! ùgy látom, ti álltok a legoptimálisabban a dolgokhoz (az én nézetem szerint). Biztos, a tapasztalat. :P ès megnyugtatt, ha vmire, amit ettem vagy csináltam, azt mondjátok, hogy azzal minden ok. :D
molkata

para nálam sincs, és talán (de nem akarom elszólni) mintha kevesebb lenne az émelygés is!

gondolom a doki akkor nekem is 16 hetet fog mondani, már alig várom!!!!
azt monják, hogy aki édeset kíván ott lányka, na hát én folyton csokit eszek, nem kívánom, de az lemegy legalább!

colát én is ittam, szerintem nem egyszer! na nem sokat, de megvolt!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Na, a doki majd lebeszél a csokiról. :lol:
molkata

Barbamami! Még nem vettünk, de ma megsűrgetem picit a páromat :lol:

Lynia! Nekem a 11+2 hetesen mutatta most meg magát a babó. Doki szerint nem 100% de én kukacot láttam :roll: Ő azt mondta, hogy lehet köldökzsinór is, és még soha eddig nem állapította meg egy 11hetes babának a nemét, de nekem annyira egyértelmű volt :lol:

Én is iszom colát, ha megkívánom, és nem csinálok ebből gondot :roll: Azt eszem és iszom ami jólesik. Olyan kevés dolgot tudok megenni, hogyha ezeket nem enném éhenhalnék :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Levizsgáztam!! 5 lett! Hihetetlen!! Zseni vagyok, vagy csak jófejek a tanárok... :lol:
Kóla: Nekünk a doktornénink kifejezetten ajánlotta hányás után,mert pótol egy csomó olyan dolgot,amitől egész gyorsan megszabadulunk rókakoma idején! Szóval szerintem nyugodtan ihatunk, csak a fogunkra kell vigyázni!
Beteg gyerek kérdéssel nem is foglalkozom,mert most minden olyan szép és jó! Az se zavart, hogy esett ma és nincs ernyőm!!
csoki: na azt én nem kívánom,kicsit se! Inkább a golyórágó!!!

Reggel megint hányngerem volt,de biztos csak a vizsga miatt,alig aludtam éjjel. XX. század magyar töri vizsga volt és azt álmodtam,hogy elraboltak az oroszok és mi lesz, ha nem tudok elég vitaminrót bevinni a babának!! Van ám itt iq!! :oops: :roll: :lol:
Vendég

Lynia, nekem is a 12 héten még csak csökkent a rosszullét, majd mostanra szinta elmúlt. Max heti 1 öki roham, meg a hűtőszag undorít. De ez már kezelhető.
Egyébként ebben annyi a rossz, hogy nincs visszajelzés a babáról. Csak ez a fránya hasfájás, ami ijesztő is egy kicsit, sokszor kell tudatosítani, hogy csak növünk, és most ez a visszajelzés.

Baba neme: nekem a 13. heti UH-on modta a doki, hogy fiú. A megérzésem is az. De azért fenntartom az esélyt, hogy tévedünk mi is, meg a doki is.
Egyébként meg az a lényeg, hogy megmutatja-e magát.

Fúj kóla, nem-terhesen is utálom... Inkább csoki!!!!
Vendég

csajok, ti nem dolgoztok? :lol:
najó.. most végre én is be tudtam jelentkezni a mhelyemről... nyugi van.
úúú brigi... négy fiú. hát nem semmi. gondolom reménykedtetek, hogy lány. bár még úgysem dölt el 100%-ra ahogy írtad...
nálunk bezzeg lány dömping van :) jó lenne 3.nak fiú, de mi nem szeretnénk tudni. egyik gyereknél sem kérdeztük, meglepetés volt és mütyüri is az lesz :) (azért a 3lány is húzós..)
a cola miatt csak azért aggódom, mert alapjába véve kegyetlen méreg... :cry:

na most nagyon éhes lettem.... hát ez is ritka... lehet, hogy ma korán támadom az éttermet... :oops: :lol:

KépKépKép
mütyürke

akkor a dokinak meg sem említem inkább!
amúgy én is azt eszek, ami jól esik, nem nagyon érdekelnek a hiedelmek! alig eszek így is,, örülök, ha valami jól esik!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Ftükör! Gratula a vizsgádhoz. Uxi! Neked is gratula! :D

Bori! Már én is alíg várom, hogy érezzem mozogni picurkát, akkor még jobban megnyugszom.

Èn már egy ideje nem dolgozom, de nagyon-nagyon hiányzik a munkám. Jövööhéttööl több, mint 2 hetet otthon leszek és már jeleztem a kórháznak, hogy vállalnék néhány iskolát. Ki szoktam menni iskolákba önismeretet tartani. Ezt a kórház szervezi. Ùgy szeretném, ha összejönne...kell egy kicsit dolgozzak....
molkata

Sziasztok!

Már megint jó régen voltam.

Mindenkinek nagy gratula az uh-jához, és természetesen az egészséges babákhoz!!!

Én is mindent megeszek, ami jól esik, még a kolbászt is. Az édességekkel viszont nagy mákom van, mert nem szeretem.

Én is annyira kiváncsi vagyok, hogy ki is lakozik a pocakoman. Nálunk mindenkinek fiús megérzése van, egy kivétellel és az én volnék. Nekem olyan lányos érzetem van.

Voltam ezen a héten vérvételen, Ekg-n és a védőnőnél a kiskönyvért.

Gurgula, te melyik védőnőhöz mentél? A Péterfyshez?

Tükör, hova jársz? MI leszel? Mert én történészként államvizsgáztam júniusban! :lol:

kispiskóta

Molkata, te nemsokára érezni fogod! :wink:

kispiskóta

Kispiskóta! Csak most látom, milyen szép neveket választottatok.

Nagyon megkívántam a szöllööt. Mennem kell venni. :D
molkata

köszönjük szépen!

Hát szőlőt én is tudnék most nasizni, de nincs az a megkívánás, amiért én felöltözzek és elmenjek venni ebbe a randa időbe! :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

Lynia, olyan a babád, mintha a hátán feküdne és nyalókát enne. :lol:

Jovika, nálunk is nyervogós éjszaka volt. :shock: Emi már a fekvéssel sem értett egyet, 8- tól negyed 10-ig üvöltött, pedig nem szokott ilyet csinálni.

Brigi, eszembe jutott egy gimis osztálytársam. Lány, volt két húga, mikor elváltaka szülei. Mindkét szülő újraházasodott, és az anyukájának is meg az apukájának is lett még 2-2 lánya. A csajnak összesen 6 húga van. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok,

Ma lavinaszerűen kiderült, hogy mindenki tudja már hogy babát várunk. Pedig csak egy-két barátomank mondtam el, SZUPERTITKOS infoként.

Kicsit mérges vagyok :?

Végül csak jövő hétre kaptam időpontot a genetikára, már nagyon várom hogy újra lássam

Lynia, nagyon cuki a babád! :)

Kép
gabi
blur

Na, visszajöttem. Nagyon szép szöllööt kaptam. :D
Itt elég jó az idöö, nem esik, csak egy kicsit felhöös.
molkata

Csajok, mi is csinálhatnánk valami táblázat szerűséget, hogy tudjuk, ki mennyi idős, mikor lesz uhja, mikor kell a másikért izgulni. És nem tolsó sorban ki, mikor fog szülni.

Nos?

kispiskóta

Uxi! Akkor nem fogok elválni emiatt :wink: Mind a 4gyerek ugyanattól az apucitól van, akkor nem váltok hátha mástól lány lenne :lol:

Jujj szöllő. Én is szivesen ennék, de mire összekészíteném a 2manót már el is ment tőle a kedvem csak a gondolattól :oops:

Jó ötlet a táblázat!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

A táblázat sztem is jó ötlet.
molkata

Jöhet a táblázat, benne vagyok!

Kép
gabi
blur

Sziasztok!
Na, én is kicsit lemaradtam, most olvashattam 3 oldalt is. :-)
Gratulálok mindenkinek a 3 oldal jó híreihez, az uh-któl az ötös vizsgákon át az elmúlt émelygésig!
Szóval tegnap megvolt a Down-szűrésem, minden eredmény jó lett. És valami olyan cuki a baba, hogy nem is tudom elmondani! Nekem is jó nagyokat ugrott, mint Lyniáé (ha jól emlékszem), de kis szégyellős, úgyhogy egyelőre rejtély, hogy a kapott habos-fodros ruhácskákat, vagy a dögös kockás ingeket kell majd kimosni. :lol: Anyósomék szerint tiszta apja, ugyanolyan széles a válla. Nem tudom, mert akkor ennyi erővel rám is hasonlít, mert pisze az orra. Ott egyébként adtak dvd-t és fényképet is, majd beszkennelem a képet, és megmutatom a kis pisze nóziját. Ja, és itt volt 4d ultrahang is, hihetetlen, mennyire jól látszódott a kis Töpörtyű. :lol:
És most nekem is teljesen elmúlt a para (lgalábbis egy időre), és csak vigyorgok bele a világba, mert már nem kis Gumimacim van, mint az előző UH-n, hanem egy igazi kis emberkém, fejecskével, kezecskével, arcocskával, orrocskával, aggyal, szívvel, és két nagy tappanccsal. :-) Ez utóbbin a doki is nagyot nevetett, el is nevezte Bakancsosnak, olyan édes volt, ahogy mutatta a nagy tappancsát.

Én is elmondtam a főnökömnek, mondjuk én ettől nem féltem, mert nagyon jófej a főnököm, és nagyon szorított, hogy összejöjjön a baba.

Jaj, Lányok, van jobb dolog annál, hogy az ember kismama??!! :lol:

Kép
nenoke

Nenoke! Gratula a szép babóhoz! Várom nagyon a képet! :D
Ès nincs jobb dolog a világon, mint kisbabát várni!!!!
molkata

Remélem, sikerül beszúrnom a képet Kép Baba

Kép
nenoke

Na, elég pisze? :lol: És szép nagy buksi feje van. :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

Hali!

Jártatok már úgy a terhesség alatt, h nagyon kell pisilni (bocs), de csak néhány csepp jön, és az is fáj??? Azt hiszem, megint van vmi hólyaggyulladásom (sajnos eddig is volt elég gyakran), pedig már a náthából kezdek kilábalni. Épp' kamillateát kortyolgatok, de nem akarok megint beteg lenni!!! :cry: Antibigyót pláne nem akarok. Van vmi gyógymódotok?

Amúgy olvasgatlak rendszeresen benneteket :) Én a fentiektől eltekintva tulajdonképpen remekül vagyok, eddig még nem hánytam, émelygés is tűrhető. A hasam alja mostanság húzódik, de lehet, h a köhögéstől. Vagy nyújtózkodott a Kispicur :D
Étvágyam remek, mindent eszek, amit megkívánok (délután éppen pizzát rendeltem). Egyedül a csokit nem bírom megenni, pedig előtte imádtam.

Most járok a 12. hét végén, nyakiredős ultrahangra jövő hét szombaton megyek. Utána látogatom meg a körzeti nődokit.

Páá!

Nenoke: Gratu a Babóhoz! Tényleg tökre látszik már, nem olyan polipos,mint az enyém volt 3 hete :lol: És köszi a gratut!! Olyan boldog vagyok! Nem intha megérdemeltem volna....

Kispiskóta: Tanítóképzőre járok, elméletileg júniusban államvizsgázom és tanítónéni leszek 1-4ig mindent 6-ig meg nmég németet is taníthatok majd! Izgi lesz! És tök jó ötlet a táblázat!
Mondjuk még nincs sok adatom hozzá,mert hétfőn megyek védőnőhöz/azt mondta,h 1óra :shock: :shock: :shock: /
kedden meg a dokihoz,most először... Még nem vizsgált meg sose, és olyan fiatal.... De aranyos meg jófej... Tudom egy kismama ne legyen szégyenlős, vagy függessze fel erre az időre.... Majd beszámolok!
Vendég

Ná, szerintem orvost kérdezz, nehogy valami fertőzés legyen. egyébként állítólag forró kamilláteás lavórba jó beülni felfázásnál normálisan, nem hiszem, hogy ez ellen lenne ellenjavallat terhesség alatt, de aézrt mégis a doki a biztosabb.

Kép
nenoke

kedvenc védőnyanyám szerint nem lehet forró fürdőt venni, nemtom mér. én mindennap tűzforró vízben fürdök, mert azt szeretem. nekem mondjuk -10 a vérnyomásom, és mindig is a forróvizet szerettem.
Vendég

Azért a forró ülőfürdővel óvatosan, mert alhasi bővérűséget okozhat és az nem jó!

Ancsa
Kép
ancsa00

Nenoke! Nagyon szép a babó! Gratula!

Ná! Szerintem kérdezd meg orvosod. Èn egy orvos válaszol forumon olvastam, hogy ilyenkor a kamilla nem megoldás. El kell menni egy vizsgálatra.

Bori! A forróvíz vetélést okozhat. Nagyanyáink ezzel próbálkoztak a nemkívánt terhességeknél. Csak óvatosan vele. Èn pl csak tussolok és azt sem merem nagyon meleg vízben, pedig azt szeretem.
molkata

tom tom tom, de MEGFAGYOK ha nem forró vízben fürdök, minden porcikámnak jólesik. a vérnyomásom 105/55 körül van, ami rettenetesen kevés. szal úgy döntöttem, hogy jót tesz, ha legalább ilyenkor bővérű leszek. és persze nem órákat, hanem csak 5-10 percet töltök benne, és nem beleülök, hanem magamra eresztem zuhannyal, és mire telemegy a kád, már szállok is ki.
Vendég

Bori, én is forró vízben zuhanyozok: hasonló okokból, mint te, anélkül egyszerűen megfagyok (amúgy nekem eddig 70/50 volt a rekordvérnyomásom :lol: ). Fürödni viszont csak langyos vízben, amit persze forró fürdővel zárok.
A kamillás lavórba 3-4 centi tea kell, tehát épp csak éri lent, nincs szó ülőfürdőről, de tuti én is inkább orvost kérdeznék.

Kép
nenoke

mármint forró zuhannyal zárom. :D
nenoke

csatlakozom a béka feneke alatti vérnyomásúakhoz, nekem 90-80/50 vagy alsó érték nem mérhető... :o

a forró fürdő amúgy csalóka, mivel én is azt imádom, viszont hőmérőzöm a vizet. nem is gondolnánk, hogy csak pár plusz fokkal több mint a testünké és jó melegnek érezzük. a terheseknek max. 40fokos víz ajánlott. (és az bőven jó meleg :D )

nenoke, nagyon cuki a baba, tök fura, már el is felejtettem, hogy 12hetesen ilyen nagyok...

nekem továbbra is eléggé fáj a derekam, meg az oldalam, meg a lágyékom mind2oldalon.... és olyan tipikus tompa fájás, mint menstruálásnál...
jah.. ma reggel a munkába menet, majdnem behánytam az autóba, olyan erővel tört rám, hogy félre kellett állnom.. :mrgreen:

KépKépKép
mütyürke

Nenoke!
Tündéri aranyos! Nagyon tutti kép.

Na és akkor nálunk a 12 nap különbséggel a 2 sztárfotó: gumimaciból hogyan lesz baba-forma:

na, mégse megy.... hogyan töltsem fel internetre? azt hittem, a gépemen lévő képeket be tudom csatolni....[/url]

Kép
Kép
emma1976

Szarvasbori!

A forrófürdővel testvéredre találtál bennem! Én is imádom és kifejezetten szenvedek nélküle! Mondjuk nem forróba, hanem elég melegbe szoktam fürcsizni és alig 5-10 percet. Az én vérnyomásom legutóbb 108/60 volt, de a terhességem során 2szer majdnem összeestem. :?

Nenoke gratula a Babácskádhoz. Nagyon édes!!!!

Nekem az oldalam fáj napok óta, mozgásra és köhögésre, szerintem becsípődött, de eléggé szar!

Ja és a tábla! Sajna én nem tudom megcsinálni nem értek hozzá, az ötletet felvetettem hátha valaki ért hozzá.

kispiskóta

Sziasztok Lányok!

Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ha jövőhéten megyek 9 hetesen az első igazi uh-ra (az elsőn még csak petezsák látszott), akkor ilyen idősen hogy fognak megvizsgálni? Bevittétek oda már Apát is? :D

Kép
nap12

Szia nap12!
A 9 hetes UH még hüvelyi. Én bevittem a páromat már a legelső UH-ra. Már 3 hüvelyin vagyunk túl. Nekem nagyon jó, hogy ott volt és ő is velem örült. Sőt én mindenhová magammal viszem. Pl. terhesgondozásra is, hiszen ő is sokat tud belőle tanulni és már most kiveszi a részét a dolgokból.
Sajnos én 2 barátnőmnél is látom, akik az utóbbi 2 évben szültek, hogy az apák nincsenek kellően befogva és időnként az anyák besokallnak. Mi úgy tervezzük, hogy mindennap lesz kezdetben is min. 1 óra amikor csak az apja foglalkozik a gyerekkel és én megpróbálok teljesen kikapcsolódni.
Szóval én az apa bevonását már az első vizsgálatnál megtettem.

Ancsa
Kép
ancsa00

Sziasztok Lányok!
A vérnyomásom nekem is alacsony, de csak a terhesség alatt lett ilyen. A védöönöönél 90 volt.... Azóta orvosi utasításra kell minden nap legalább egy kávét innom.

Nap! Hüvelyi uh lesz és már szépen fog látszani a babóka és a szivét is hallhatjátok. Mi mindig együtt mentünk :D
molkata

Nekem magas a vérnyomásom, de a meklg fürdőröl nem tudok lemondani :oops: Nem csinálom túl forróra, de muszáj :lol:

Nenoke! Nagyon édi a babó! Úgy szeretem nézegetni ezeket a képeket :lol:

Nap! Még hüvelyi uh lesz! Szerintem beszéld meg a férjeddel, hogy szeretne e bemenni veled, de készítsd fel :wink: Az én férjem soha nem jött be velem, csak a 4d uh-ra, de ez nem jelenti azt, hogy nem segít a gyereknevelésben, vagy ne szeretné őket!

brigi73

Sziasztok!

Gyors bekukk.
Mindenkinek kellemes hétvégét!

Tsók :P

G.
torolve_20131003125716

Köszönöm mindenkinek!

Jönni akar a férjem, csak nem tudtam hogy készüljünk! De akkor a hüvelyi uh-ra készítem fel! :D
Igazából csak abból lehet a probléma, hogy ahogy olvastalak Titeket, nagyon sokat kell várni. :cry: Munkából szaladna el és hát elég bizonytalan a sorrakerülés... Na mindegy majd lehet, hogy rátelcsizek, mikor már látom a sorvégét! :lol:

Köszönöm mégegyszer!

Kép
nap12

Blur
Totál megértem, hogy ez milyen rossz. Egyrészt jogod van eldönteni, hogy ki-mikor tudja meg, másrészt te vagy az akitől meg kell tudniuk. Én szilveszterkor bosszankodtam nagyon, mert az egyik barátnőm úgy gondolta, hogy ez már nem titok (9 hetesen!!!) és olyanok megtudták, akikhez semmi közöm, míg mi még a nagycsaládban/mhelyen a 12. hétig titkoljuk. Nagyon rossz érzés volt, hogy akaratomon kívül terjed el az az infó, ami a világon a legfontosabb nekem, és a legeslegszemélyesebb magánügyem.

Képzeljétek, a főnöknőm balesete miatt kb 6 hétig nem jön. Szóval neki telefonon kell elmondanom, de tegnap a pü ig-nek elmeséltem bizalmasan, mert sejtettem, hogy ők is küzdenek. Olyan jó volt elmondani! Persze teljes titoktartást kértem.

Csajok, vki leírná, hogy tudom a képeket feltenni? Olyan nagyon szívesen megmutatnám nektek! Lefényképezem, letöltöttem a gépre, hogyan tovább?

Látom, sokan már kezdtek a hasnövős időszakba kerülni :) SZerintem jó érzés lesz, ha már kicsit látszik a pocak :)

Kép
Kép
emma1976

Istenia hasnövés. Feszít mint állat, csak lógatva jó. :( És a nagy feszüléstől nem érzem, hogy mocorog.
Mert persze akárki akármit mond, én bizony régóta érzem, hogy ottan vki mocorog. Szépen lágyan, de érzem.

A hasfájás viszont 4 napja folyamatos. Egész hosszan: lentről majdnem a bordámig. Asszem az a függőleges hasizom lehet. De bírható, nem ijesztő. Csak fáraszt. :roll:
Kata! Neked már elmúlt?
Vendég

Bori! Nekem ma éppen nem fáj, de még késööbb fájhat. Èn is érzem a mocorgást. :D
A fejem viszont fáj a vérnyomásom miatt. :(

Emma! Rákattintasz arra, hogy melléklet feltöltése és ott megkeresed, hogy a gépeden hol van. Lehet, hogy le kell kicsinyíteni, mert nem lehet akár-mekkorát feltenni.
Várom a képeket!!

Nap! Jó babanézést! :P
molkata

Sziasztok!
Köszi a gratulációkat. Igazatok van, hogy Aput is el kell vinni, mert az enyém is most volt először (eléggé szégyellősök vagyunk, és ez volt az első hasi uh), és ő is teljesen máshogy áll a dolgokhoz, annak ellenére, hogy eddig is nagyon várta, de most még jobban.
Képzeljétek elromlott tegnap a mosógépünk, úgyhogy kellett venni egy újat (17 éves volt előző), és a férjem erre is azt modnta, hogy na, most már jöhet a baba, lesz mivel mosni a k---is pelenkákat. Igaz, hogy manapság már eldobják a pelenkákat... :lol: Szóval tényleg nagyon sokat számít az, hogy ha lehet, akkor ott legyen az UH-n a papa. Persze, aki megteheti. Kata, Neked fogja látni az apukája? Gondolom, Stuttgarból nem egyszerű ezt megoldani.

Kép
nenoke

én apát mindenbe bevonom :D mindhárom uh-n fogta a kezem, jön védőnőhöz és 19.én a 12. heti genetikaira is :D :D :D
Írtó sokat jeletn! Utána órákig tudunk beszélgetni arról, milen csodát láttunk :D Szerdán aug. elsejét mondott a doki, szóval tényleg lehet, hogy július lesz :D Most össze-vissza írogatok abbe, meg au aug-ba, mindkettő esélyes :D

Képeket már csak le kell kicsinyítenem :)

Kép
Kép
emma1976

Csak az utolsó uh-ra nem tudott eljönni a párom, akkor hoztam róla videót. Sajnos a jövööhetivel is így oldjuk meg, de a 18. hetin ott lesz.

Most búcsuzom, mert holnap korán reggel megy a vonatom. Egész nap utazni fogok. :( Gondoljatok néha rám....
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: