A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ági: köszi, olyan megnyugtatóakat tudsz mindig írni, egyébként a vonalzóm csal vmiért, pedig jól állítottam be. Már 33 hetes és4 napos babó. persze ez inkább csak nekem lényeges!!!!!
Amúgy Te hogy vagy?
Ha addig nem jelentkeznél vagy én, akkor B.U.É.K.!!!

Kép
gyanixi

Romy:Nagyon aranyos vagy, de képzeld a háziorvossal sikerült kiíratnom, de ha esetleg megszorulok +int, akkor szólok! Kösziiii!!!

Kép
gyanixi

Hali lányok!
Eltelt a kari nálunk is, jó sűrű volt, de remek. :D A csajok bírták a kiképzést, örültek nagyon az ajcsiknak, Lindike a csomagolópapírt díjazta a legjobban. :lol: Lotti izgatottan várta a Jézuskát, annyira zabálnivaló volt, hogy hihetetlen. Nagy hír: önmagától odaadta a Jézuskának némi aprópénzzel és egy szakadt nyaklánccal együtt a cumisüvegét, így majdnem 4,5 évesen. Nagylány lett a drágám. :)

Nem nagyon tudtam visszaolvasni -amíg késik, nem múlik alapon-, de látom téma volt megint a szopi. Na, tegnap Bea mondta, hogy lesz, belenéztem Az amíg élek, szoptatok c. viasat3 műsorba. Na bakker, kiakadtam mint az a bizonyos kakukkos. 8 éves !!! kislány szopizott, és mondta az anyjának, hogy ne hogy el merje választani, mert ő szopni akar! Meg 4éves szopó gyerek a szupermarketben stb.
Na ezek már nekem túlzások.
Szopiösztönzés: tuti van akire hat szvsz,pl. az a bnőm aki szerint fárasztó a szopi... :(

Exi! Jobban vagytok?

Niki! Kitartás!

Gira!Szerintem minden gyereknél előjön ez a nem akarok aludni szindróma. -minek aludni, mikor annyi érdekes dolog van körülöttem?- Jelszó:kitartás!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Először is jobbulást a sok betegnek! :lol: :lol: Mi se úsztuk meg a karácsonyt, alaposan megfáztam, 23-án már totál beteg voltam, természetesen Dénes is elkapta, de nála elég enyhe lefolyású volt. Még szerencse, hogy tesóm anyósa (aki egy angyal) orvos, mikor meghallotta, hogy betegek vagyunk, átjött 24-én délután és megvizsgált minket. :)

Botinak nagyon boldog 1. szülinapot :),( kissé megkésve ugyan... :oops: )! Gyönyörű volt újszülöttnek is és nagyfiúnak is az!

Ági! Amint már írtam, én is vegyes érzelmekkel viszonyultam a táblához. Nyilván nem a szoptatni nem tudó anyukák orra alá akarják dörgölni mások sikerét, hanem az olyan anyákat noszogatni, akikről Melinda és Gira írt.
Én is ismerek anyukát, aki már pocakosan elhatározta, hogy csak rövid ideig szoptat.
Végül úgy voltam vele, ha ők ki akarnak minket tenni, akkor nem ellenkezem, már 2x szóltak, hogy vigyek végre képet. :) Ha nem ösztönöz senkit, akkor dísznek jók a képek, ha 1 anyukát is meggyőz, akkor már 1 baba jól járt.

Dénesnek nagyon bejött a karácsony, imádta a fát, nagyon tetszenek neki az ajándékai. :) Főleg a tanuló kutya meg a tanuló szék a favorit, na meg persze a sok csomagoló, és a nagymamák és nagypapák látogatása! Imádta, hogy annyian vagyunk! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!
Egy kis Önreklám! :lol:
Ha a Pláza felé, vagy a Plázában jártok, megtudjátok nézni a Márk fényképét. :shock:
A mozi környékén, ahol a szinpad szokott lenni, babafotózás van. :)
Babaszépségverseny. A gyerekek képei állitólag jan 5.-ig kilesznek rakva, utána a miénk lehet. Persze nem volt ingyen! :roll:
Márk állitólag holnaptól kint lesz, sárga-fekete csíkos pulcsiba van, és mosolyog rajta. :wink:

Gira!
Márk is ugyanezt csinálja, de azért max.fél óra. :shock: Én napközben is leengedem a redőnyt, ha aludni készül a gyerek.És este is sötét van a szobájában. Ha valami fény van, akkor nézgelődik, felül, matat valamivel. Meg én mindig odafekszem mellé, és ha nagyon nem megy a dolog, akkor énekelek neki, simogatom a fejét. :lol:
De nekem csak egy gyerek van, én ráérek erre. :) Neked kicsit körülményesebb! :(

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Exi!
Javulgat-e már Peti?

Niki!
Örülök, hogy megoldódott.

Ági!
Köszi a jótanácsot, és azt is, hogy úgy egyáltalán írtál. Olyan jó, mikor olvaslak, valahogy olyan megnyugtató. A szilveszterrel kapcsolatban én is így gondolom. Lehet, társasjátékkal is tölteni, tavaly és tavalyelőtt igy volt nálunk is. Idén nem, mert a barátnőim egy része szilveszterkor dolgozni fog, más részük pedig "minden pillanatos", de majd jövőre. :)

Gira!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!

A karácsony nálunk is klasszul telt, sajnos a hugomékkal nem tudtunk találkozni, mert féltem, hogy lefertőzzük a pici lányát, de azért jól sikerült. A srácok már a karácsonyfa láttán ugráltak, hát még mikor ajándékok kerültek alá. Szombaton Dávid névnap lesz, teljesen be vagyok zsongva, lesz vagy 20 ember nálunk, kicsi , nagy, én főzök. Nagyon várom.

Kép

Kép
romy1

Hopp, elnézést a temérdek helyesírási hibáért, de már kereszteb állnak a szemeim!

Melinda és mindenki!
Pénzügyjogom sikerült!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánunk!
Kép

És ha addig nem tudnék jelentkezni!
Kép

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Romy!
Hugodék a Puskás utcában laknak? És a férjét Zolinak hivják?

Zita

Kép
zitaa

Üdv!

Köszönjük javulgatunk...legalábbis remélem. Peti egyre jókedvűbb, tegnap előtt még le volt lombozódva, mostmár alakul. Igaz, még néha köhécsel és folyik az orra.
Én is gyógyulok, de most a köhögés van rajtam...
Ma voltam az Okmányirodában, jan. 27-én lesz Peti névadója.

Újév: szerintem nálunk Peti addigra alukálni fog, és ahogy ismerem, annyira mélyen, hogy fel se fog kelni. Ha mégis, akkor anyukámék figyelnek rá, mert mi megyünk Peti keresztszüleihez, mivel a keresztapja annyi tűzijátékot vásárolt, hogy a városi tűzijáték kismiska... :)
De buli nálunk se lesz, az öcsém megy Kiszomborra a haverjához, ők ott búcsúztatják az óévet, mi meg itthon. Tavaly is ez volt...mi már csak ilyen otthonülők vagyunk.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Romy! Hurrá!!!!!!!!!Nagy gratula! Leesett a nagy kő gondolom... :)
Írtam püt.

Zitaa! Múltkor épp néztem én is a táblát, egyetlen kép volt kint, de az is lehet, hogy csak a reklámozása volt.
Megszoktátok már a szatymazi életet?

Exi! Javulgassatok tovább!
Mi kell a névadóhoz?

Szilveszter: Mi elmegyünk bulizni egy baráti hpárral, egy étterembe. Fodri,smink, csini cucc, már rámfér. Jövőre már úgyse fér bele a büdzsébe, törlesztőre gyűjtünk már akkor.
Tavaly itthon voltunk, 37. hetes pocakosan.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Rég nem irtam, csak olvastalak Benneteket. 10 napja hozzánk költözött a férjem édesanyja és nehezebben tudok irni.

Ábelem jól van, nyügike, mindent megrág, de még nem bújt ki a fogacska. Nemrég az arcomat rágcsálta, persze úsztunk a nyálban. A karácsonyból a zörgős papír tetszett neki, na meg ahol éri a fát tömné a szájába... Az Ő ajándéka az volt, h mondja : apa, apaaaaaaaaaaa pont 24-én mondta ki előszőr, azóta ha hazajön apuci, kisfiú gyakorol :D Nagyon édes, a baba és a mama szavak mindennaposak, de az Ábebaba is megy. (Ábelbabának hívjuk)

JOBBULÁST-GYÓGYULÁST A BETEGEKNEK!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zita,utólag de nagyon-nagyon boldog szülinapot Botinak!! :D
Annyira,de annyira édes a képen!!! :lol: :lol:

Barnit nálunk nem nagyon érdekelte a karácsonyfa,a szaloncukrok ,és az ennivaló annál inkább................
8)
Mondtam is anyunak ,hogy a fiam előző életében valszeg éhezett,annyira imád enni!! :lol: :lol:

Romy,ügyi vagy GRATULA!!! :lol: :lol:

A Barni nálunk úgytűnik hogy lassan kezdi magát elválasztani,már csak 1 esti szopi van:.... :cry: :cry: :cry:
ÉN örülök hogy eddig is szopizott,nem tudom hogy ez miatt-e de
Hál Istennek nem volt beteges!!

Ha nemjönnék akkor:

BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bibi226

Ági,
de, duplot kaptak volna, ha kapható lett volna :(

mi pedig megjöttünk 2 nappal hamarább életünk legeslegborzalmasabb kirándulásából :(

Boldi kezdte azzal, hogy elkezdett ordítani az utcasarkon, amikor elindultunk és abba sem hagyta, míg haza nem értünk, akkor elkezdett vigyorogni, mint a vadalma

nem evett, nem szopizott, tiszta ragya lett, és egész kib...tt nap visított, éjjel és nappal, ráadásul nekem előjöt az asztmám (a hegyekben, ami fura, valószínű a rohadt szutykos szállás miatt....), és úgy tűnik Boldizsár is asztmás lesz, tegnap éjjel fuldoklott, sípolt, borzalmas volt, akkor döntöttük el, hogy jövünk haza, jövő héten újabb kört futunk vele az orvosnál

Jozsó egy tündér volt, igaz nappal ő sem aludt, de éjjel igen, nem evett csak nasikat, de irtó aranyosan viselkedett, a 8 órás utat mukk nélkül végigülte, azért volt ilyen hosszú, mert Bogyi miatt meg kellett csomószor állnunk
Vendég

Dancsi! Bakker ez nagyon rosszul is hangzik, hátmég átélni. :(

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Romy, az előző üzimből kimaradt, hogy GRATULA a sikeres vizsgához.

Dancsi, jesszusom, nagyon rossz lehetett.

Melinda, igazából semmi. Be kell menni az anyakönyvi részre időpontot kérni (oda, ahol az eskikre adják az időpontokat), és be kell diktálni az adatokat. Az anyagi részt a Családi Irodában kell rendezni (jelenleg 7200 az alap), de lehet kérni egy rakat extrát. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok mindenki!!!

Boldog Új Évet szeretnék kívánni nektek, azt hiszem nekünk ez lesz a legboldogabb évünk:)))

Még mindig nagyo kevés az időm, de titeket mindig elolvaslak, csak írni nem tudok:(

Ági!!!: Köszi a szopval kapcsolatos dolgot!

Ezesz az első Szilveszterünka férjemmel, amikor nem bulizunk, nagyon furcsa lesz..

Egy pár kép:

Utálom, ha majmot csinálnak egy gyerekből, de ezt nem bírtam kihagyni:

az én kis mikulásom:
Kép Kép Kép

Én tiszta takony voltam karácsonykor, de azért nagyon jól sikerült. Mióta megszületett nem voltunk ilyn fáradtak:)

Van köztetek oyan aki az Ortutay utcába jár tanácsadásra?

és olyan aki felvett engem iwiw-en?

Mert volt egy ismeretlen valaki, aki lehet, hogy közületek jött!

Pussszancs!!

Niki!!!!!!
Rakj fel képet! Régen láttalak!!!

KépKép
esztermoro

Sziasztok! A gratulákat köszi!!

Zitaa! Tesómék már nem ott laknak, de a férje az Zoli.

Melinda! Jó bulizást szilviéjre!

Dancsi!
Jujj, ez gáz, szegénykém, mindig van vmi. Jozsó tényleg egy tündér lehetett, de sztem Bogyi is az, csak most jól álcázta. :)

Nagyon jól sikerült a mai Dávid nap, isteni lett a kaja (ezt mondjuk nem néztem ki magamból), és a srácok majd kiugrottak a bőrükből a sok-sok vendég láttán. Annyira aranyosak voltak.

MINDENKINEK BUÉK!!!!
Pusz mindenkinek:Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok! A gratulákat köszi!!

Zitaa! Tesómék már nem ott laknak, de a férje az Zoli.

Melinda! Jó bulizást szilviéjre!

Dancsi!
Jujj, ez gáz, szegénykém, mindig van vmi. Jozsó tényleg egy tündér lehetett, de sztem Bogyi is az, csak most jól álcázta. :)

Nagyon jól sikerült a mai Dávid nap, isteni lett a kaja (ezt mondjuk nem néztem ki magamból), és a srácok majd kiugrottak a bőrükből a sok-sok vendég láttán. Annyira aranyosak voltak.

MINDENKINEK BUÉK!!!!
Pusz mindenkinek:Romy

Kép

Kép
romy1

Melinda! Nem kaptam meg a privit, légyszi küldd el ismét, köszke. R

Kép

Kép
romy1

Melinda!
Nem vágom kristálytisztán, hogy hogyan, de mostmeg előbukkant az üzeneted, amire válaszoltam is. Kész téboly ez a gép, persze egy ilyen kezelővel mint én, szegénynek nehéz dolga lehet... :)

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Bejelentkezem én is hogy MINDENKINEK BOLDOG, SIKERES, DE LEGFŐKÉPPEN EGÉSZSÉGES ÚJ ÉVET KÍVÁNJAK!

Talán 2007-ben tényleg lemond az összes betegség! Úúúúúgy szeretném!

Rég jelentkeztem, mert vagy Grétiztem, vagy tanultam vagy sütöttem-főztem. Leginkább azt se tudom hol a fejem.

Niki: Kitartás, már alig van hátra :)

Ági: Képet kérünk a fülbevalós Alexáról :)

Gira: Leves kanalalazás...majd' leestem a székről úgy nevettem :lol:
Nálunk is volt pár hét amikor nehéz volt az altatás, főleg a szopizás elhagyása után, merugye ő cicivel aludt el addig. De már kialakult egy ritmus. Ebédelünk, utána kéz és szájmosás, pekuscsere, hol alszik a Gréti? kérdezhetése ezerrel.....amire ő levágja magát az ágyába (ami 2 matrac egymás mellett a földön (majd ha lesz időnk és erőnk veszünk neki rendes ágyat :)), én is lefekszem, odakucorodik hozzám, kéri hogy énekeljek, elénekelem neki 2x azt hogy "Egyszer volt hol nem volt, egy ici-pici lencsilány....."
Aztán elhallgatok és pár perc múlva durmol. De kb. 2 hónap volt mire felvette a szokást :) Addig viháncolás volt, néha úgy kellett letepernem és fölé feküdnöm, hogy most már alvás van....
De most már megszokta.

Exi, Zsuzsi: Mi is oda járunk dokihoz és védőnőhöz, én is láttam a táblát, nekem meg az volt az első gondolatom, hogy de klassz és mi miért nem vagyunk fönt rajta? :lol: :lol: :lol:
Bezzeg nekem senki nem szólt, hogy vigyek képet... :shock:
Úgyhogy jól megsértődtem :lol: :lol: :lol:
Nemtom amúgy most hogy már nem szoptatok nem tud lázba hozni a szopi téma. Úgyis mindenki azt csinálja amit akar, ahogy neki jól esik. Hiába jártatom a számat én vagy bárki más.

Romy: Gratula a vizsgádhoz!
Dávidnak sok szeretettel gratulálok névnapja alkalmából!

Eszter: Szépek vagytok! :)

Dancsi: Csak nem lesz már asztmás Bogyi....sajnálom a pihenéseteket :(

Ja, karácsony nálunk is jól telt. Gréti kapott egy vagon ajándékot, úgyhogy most remélem szülinapig semmit nem kap senkitől :)
Kapott főzőkonyhát, függönyt a szobájába, fa csigát amit tud maga után húzni, vezetékes telefont, lehet vele telefonálni, porszívót, formaberakót (ebből már annyi van....), valami igazi gagyi kínai felhúzós, pörgős zenélős játékot (imádja...no comment), tőlünk kapott egy könyvet és állatos puzzlet, ahol sok állat van és mind 2 darabból áll.
Azt hiszem ennyi.

A karácsonyi menüt végigzabálta. Szó szerint. Csak lestem hogy mikor durran szét...mindenből evett, de rengeteget.

És egy kép róla:

Kép

Szóval BÚÉK!

Megyek tanulni. :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

na szóval:
pekuscsere=peluscsere
kérdezhetése=kérdezgetése
meg a többi amit nem vettem észre...

Amit elfelejtettem: minden beteg azonnal gyógyuljon meg!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kedves Mindenki!

Köszönet a sok-sok bátorító szóért, tanácsért!! :D

Múlik a nap, s múlik az év,
Ami rossz volt, elmúlt már rég.
Holnap egy új évre ébredsz,
S ehhez kívánunk Néktek nagyon sok szépet!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Nem tudom, mi lesz velünk...Peti már nem köhög annyira, de most meg nagyon taknyos. Kiszívom a nóziját és két perc múlva megint szurtyog. :(

Romy, Dávidnak utólag is boldog névnapot!

Bea, Grétin nem látszik, hogy végigette az étlapot. :D Képügyben meg kérdezz rá? És akkor ti is "híresek" lesztek.

Eszter, ti is makkosháziak vagytok?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exi: Kérdez a csuda :) Nem vagyok olyan. Meg mondom, egyébként se érdekel már.

Eszter: Van ismerősöm aki oda jár, nem igazán van elragadtatva az ottani védőnőtől.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Eszti:Nagyon édes abba a szerkóban Barni!! Ma vagyunk 34 hetesek és remélem még húzzuk egy darabig!! Majd keresek egy képet,ami mostanában készült és látszik is valami!!
Nagyon boldog új évet!!! Amúgy minden okés???
Mi is itthon szilveszterezünk! Puszi! :lol:

Ági: Írtam sms-t, bocsi, ha zavartalak vele, csak zavar egy picit a dolog és te biztos tudsz valamit rá mondani!! :o

B.U.É.K.!! :lol:

Kép
gyanixi

" Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög,rátörtek a vesegörcsök.Hogy ne járj úgy, mint a hörcsög,hörpölj inkább pezsgőt,fröccsöt, attól nem kapsz vesegörcsöt! :lol: :lol: :lol:
"
BUÉK!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Tudom, hogy nem tervezitek a menetelt sehová, de 23.00-tól a Széchenyi téren Magna cum Laude koncert. :D Szereted ugye?? :lol:

Romy!
Ezek szertint a tesódat, meg a férjét is ismerem, sőt anyukád az én anyukám melletti házban lakik. :P Majd priviben leirom, hogy honnan az ismeretség. :shock:

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt elmúlt már rég, holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kivánok neked nagyon sok szépet!
BUÉK
!

Zita

Kép
zitaa

Enikő!
megkaptad a p.ü-t? írtam valamikor, nekem azt mondták h. kell beutaló, kérdezz rá.

Boldog Új Évet Kívánunk!
Vendég

Lányok!

Szilveszter alkalmából nem kívánunk egyebet, csendes lépteiteket kísérje szeretet.
Szívetekben béke, lelkeitekben nyugalom,legyetek boldogok a következő 365 napon!B.U.É.K.!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok lányok!

Én is szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni!

Csak futólag olvastam a hsz-eket, mert sajnos mi is betegek vagyunk mindhárman, bár apa már jobban van :( A törpe állapota stagnál (nem gáz, csak javulni sem javul), én meg 2 napja estem bele :(

Exi :) Jobbulást Peti babának!!!

Dancsi! Sajnálom, hogy ilyen rosszul sült el a kirándulás :(

Eszter :) Édesek a képek!

KépKép

KépKép
timika

B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kisbabásoknak nyugodt és nem ijedős Szilveszter estét kívánok!!!!!!!

A kismamáknak jó bulizást!!!!!!!!!!

A nagybabásoknak vidám estét!!!!!!!!!

:))))))))))

KépKép
esztermoro

Íme, egy mai kép!!

Kép

BUÉK!!

Kép
gyanixi

Dávidnak boldog névnapot kívánok!

és a képek!

Kép

Kép

Kép

Boldizsár lépeget :)

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Nagyon szépek a képek!

Niki!
A férjed meglepődött a pocidon?? :D Nagyon szép kismama vagy!! Jó egészséget!

Dancsi!
Aranyosak a fiúk, igazi játékbirodalmuk van :-)

Beus!
Gréti is bájos, igazi kislány ebben a sok rózsaszínben! :-)

Ági! (exi)
Hogy vagytok???????????

Eszter!
Barni látszik, h jól tűrte az öltözetet :-) Gratula!

Timi!
Gyógyulást mielőbb!!

GYÓGYULÁST MINDENKINEK!!!!!!!!

Mi jól vagyunk, fog nincs, csak nyöszörgés, sírás, csak cicin alszik Ábel. Pár napja fáj a jobb fülem, feszít, de más bajom nincsen.

Íme egy mai kép, felavattuk a habtapinkat: Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

BUÉK ez lemaradt :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Niki: Tényleg szépen alakultok, furcsa, mert ahogy megszületett Barni, már a rákövetkező napokban nem tudtam felidézni a pocakomat, olyan furcsa volt! Élvezz ki minden pillanatot:))))

Hogy telt a karácsonyotok?

Exdeus: Igen Makkosháziak vagyunk. Egyszer össze kellene állítani egy tablót a Babanetesekről, hogy ha a városban járok felismerjelek titeket, én csak Nikit ismerem, mi kolléganők voltunk, amíg nem jött mindkettőnknél a baba.

:wink:

Zsuzsu: ...hát igen de ez csak a látszat, a kis sapi nem nagyon tetszett neki a 24 fokos szobában :roll:

Puszi mindenkinek!!!

és még egyszer B.U.É.K.!!!

KépKép
esztermoro

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!

Edit,Hanna
szilde
Szeged

Zsuzsu: köszi szépen!!

Eszti:
kíváncsi vagyok még mekkorára kerekedek?!?
A karácsony jó volt, de a tegnapi szilveszter...persze itthon a tv előtt...kb.1/2 12-kor úgy elkezdett fájni a hasam, mint, amikor meg akar jönni vagy ha fel van fázva az ember...minden idegesített, aztán szenvedtem egy darabig, meg szúrt két oldalt az alhasamnál, de végül elaludtam!! neked volt ilyen?? Remélem még benn marad pár hétig!
Érdekes Te már alig vártad, h jöjjön én meg (persze nagyon várjuk), de még azon izgulunk, h várjon még!! :o

Kép
gyanixi

Sziasztok!

B.Ú.É.K Mindenkinek!

Lányok: tud valaki tapasztalatot mondani a szopipárnával kapcsolatosan? Volt vagy van valakinek ilyen?
szerika

szerika,
nekem van szopipárnám, Jozsóval végig, 1 éves koráig használtam, Boldival kb. 6 hónapig, imádtam
nem is tudom miért nem használom már, sokkal kényelmesebb,a kórházba is bevittem és nagy segítségemre volt

nekem a brendonos van, nem tudom, hgoy a többi milyen, és terhesség alatt is jó volt, alváshoz használtam

sztem megéri az árát
Vendég

Üdv!

Erika, nekem sk. szopipárnám van, nagyon kényelmes. Igaz, nekem nem adatott meg, hogy "rendeltésszerűen" használjam, de összekötve Peti nagyon szerette, ha beletettük, most annak támasztom, ha eszik, és csaszi után is nagyon kényelmes volt nekitámaszkodni...
Szóval szerintem jó találmány. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

BUÉK Mindenkinek!!! :D :D :D

A névnaposoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Mi jól vagyunk,Kitti mióta megszületett,nem volt beteg :D (ezt gyorsan lekopogtam). Szilveszterkor a sok tüzijátékra szerencsére nem ébredt fel. Ez volt az első buli nélkül töltött szilveszterünk. Tök jó volt :wink:

Minden beteg babának mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!

Dancsi! Elég húzósnak hangzik ez a "pihenés", sajnálom, hogy nem sikerült!
A srácok nagyon helyesek! :)

Szerika! A szopipárna nekünk is nagyon bejött, pocakosan jó rajta aludni, mikor Dénes kicsi volt, azon feküdt szopinál, de sokat aludt rajta hason, mikor fájt a pocija (sehol máshol nem akart hasra feküdni), később, mikor még nem tudott ülni, onnan nézelődött. Mikor meg ülni tanult, ezt raktam mögé, hogy ne essen nagyot. Nagyon hasznos találmány!!!

Romy! Dávidnak nagyon boldog névnapot! :)

Eszti! Édes a Mikulásotok!

vvvvvvvvvxxxxxÍ yyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttttttttttt nmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ezt Dénes gépelte nektek! :) Gondolom újévi köszöntés!

Zsuzsi :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!

Dancsi! Elég húzósnak hangzik ez a "pihenés", sajnálom, hogy nem sikerült!
A srácok nagyon helyesek! :)

Szerika! A szopipárna nekünk is nagyon bejött, pocakosan jó rajta aludni, mikor Dénes kicsi volt, azon feküdt szopinál, de sokat aludt rajta hason, mikor fájt a pocija (sehol máshol nem akart hasra feküdni), később, mikor még nem tudott ülni, onnan nézelődött. Mikor meg ülni tanult, ezt raktam mögé, hogy ne essen nagyot. Nagyon hasznos találmány!!!

Romy! Dávidnak nagyon boldog névnapot! :)

Eszti! Édes a Mikulásotok!

vvvvvvvvvxxxxxÍ yyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttttttttttt nmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ezt Dénes gépelte nektek! :) Gondolom újévi köszöntés!

Zsuzsi :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Erika, én innen rendeltem a szopipárnát: www.szopiparna.hu
Többször rendeltünk már tőlük, megbízhatóak, ha összefogsz más kismamákkal és több párnát, vagy cserehuzatokat is rendeltek, vannak kedvezmények. A minőség is jó!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Köszi a szopipárnás infókat, sikerült megerősítenetek, hogy vegyek ilyet.

Néztem a brendonosat, az nagyon drága sajna.

Zsuzsi: én is a szopiparna.hu oldallal szimpatizáltam, ott is a tönkölypelyvás párnát néztem, nekem tetszik, úgyhogy innen fogok rendelni.
szerika

2 Bogyi kép

Kép

Kép[/u]
Vendég

Erika,
ez majdnem olyan, mint a brendonos, a barátnőmnek innen rendeltem, ha hamarább ismerem meg őket, ezt vettem volna én is

talán egy kicsit tömöttebb, mint a brendonos, de azon lehet segíeni azáltal, hogy veszel ki belőle töltetet

nekem ők utólag küldtek töltetet is, mert a mosástól,használattól a töltet összemegy, a párna lelapul, összeesik

http://www.szoptatosparna.hu/

megbízhatóak, ismerem a lányt, akik árulják, nyugodtan rendelj tőlük
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: