Sziasztok!
Bejelentkezem én is hogy MINDENKINEK BOLDOG, SIKERES, DE LEGFŐKÉPPEN EGÉSZSÉGES ÚJ ÉVET KÍVÁNJAK!
Talán 2007-ben tényleg lemond az összes betegség! Úúúúúgy szeretném!
Rég jelentkeztem, mert vagy Grétiztem, vagy tanultam vagy sütöttem-főztem. Leginkább azt se tudom hol a fejem.
Niki: Kitartás, már alig van hátra
Ági: Képet kérünk a fülbevalós Alexáról
Gira: Leves kanalalazás...majd' leestem a székről úgy nevettem
Nálunk is volt pár hét amikor nehéz volt az altatás, főleg a szopizás elhagyása után, merugye ő cicivel aludt el addig. De már kialakult egy ritmus. Ebédelünk, utána kéz és szájmosás, pekuscsere, hol alszik a Gréti? kérdezhetése ezerrel.....amire ő levágja magát az ágyába (ami 2 matrac egymás mellett a földön (majd ha lesz időnk és erőnk veszünk neki rendes ágyat

), én is lefekszem, odakucorodik hozzám, kéri hogy énekeljek, elénekelem neki 2x azt hogy "Egyszer volt hol nem volt, egy ici-pici lencsilány....."
Aztán elhallgatok és pár perc múlva durmol. De kb. 2 hónap volt mire felvette a szokást

Addig viháncolás volt, néha úgy kellett letepernem és fölé feküdnöm, hogy most már alvás van....
De most már megszokta.
Exi, Zsuzsi: Mi is oda járunk dokihoz és védőnőhöz, én is láttam a táblát, nekem meg az volt az első gondolatom, hogy de klassz és mi miért nem vagyunk fönt rajta?
Bezzeg nekem senki nem szólt, hogy vigyek képet...
Úgyhogy jól megsértődtem
Nemtom amúgy most hogy már nem szoptatok nem tud lázba hozni a szopi téma. Úgyis mindenki azt csinálja amit akar, ahogy neki jól esik. Hiába jártatom a számat én vagy bárki más.
Romy: Gratula a vizsgádhoz!
Dávidnak sok szeretettel gratulálok névnapja alkalmából!
Eszter: Szépek vagytok!
Dancsi: Csak nem lesz már asztmás Bogyi....sajnálom a pihenéseteket
Ja, karácsony nálunk is jól telt. Gréti kapott egy vagon ajándékot, úgyhogy most remélem szülinapig semmit nem kap senkitől
Kapott főzőkonyhát, függönyt a szobájába, fa csigát amit tud maga után húzni, vezetékes telefont, lehet vele telefonálni, porszívót, formaberakót (ebből már annyi van....), valami igazi gagyi kínai felhúzós, pörgős zenélős játékot (imádja...no comment), tőlünk kapott egy könyvet és állatos puzzlet, ahol sok állat van és mind 2 darabból áll.
Azt hiszem ennyi.
A karácsonyi menüt végigzabálta. Szó szerint. Csak lestem hogy mikor durran szét...mindenből evett, de rengeteget.
És egy kép róla:
Szóval BÚÉK!
Megyek tanulni.