A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Gabóca!
Anyukám mindenkit egy a családját ábrázoló pólóval lepett meg.Szerintem csodás és egyben mókás ajándék.Igen,Attila és én is egy ilyen pólót kaptunk.Szonja pedig a szabadidőruhájára kapott egy anya-lánya képet.Rettenetesen örültünk neki.Azóta azt hordjuk.Nem ám,néha levesszük.
Te valóban jó megfigelő vagy!

KépKép
eszti76

Viol!
Veroval megbeszéltük,hogy gyönyörű a kis Dorka!Csodaszép kislány!
Basszus az mind az ő ajándéka?Nem semmi!

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Jesszus Ivi mekkora már!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Tényleg tiszta apukája!

Viol,
Szépek vagytok a képeken, én Dorka gombszemeit imádom ahogy figyel!!! Sok szép ajándékot kapott, biztos nagyon örült!!! Egyébként tényleg ösztönösen hülyülünk, én is próbáltam már büfiztetni Gyulát mikor átölelt, simogattam és picit veregettem a hátát. :oops: :oops: Na meg ha nem figyelek oda, ő is csak olyan kis finom puszikat kap a homlokára mint Zoé.

Mirama,
Ha két gyerek után úgy fogok kinézni mint te, akkor hawai!!! Olyan szép képeket szoktatok csinálni!!! Olyan hangulatosak!! A szoba színe is nagyon tetszik!! Az a kép ahol Noel buzgón tépi a csomagolópapírt, az CSÚÚÚÚCS!!! De a legjobb az amit előszőr küldtél, amikor Mira magához öleli az öcsikét. :wink:

Gabó,
a fiadnak még a kötés is jól áll a fején!!! :lol: :lol: Az ebéd nagyon finom lett, még csomagoltam is a Mamámnak annyira jólesett neki.

Hát ma Zoé megint szépen helyben hagyott. Mindig megtalálja a megfelelő időpontot amikor apja éppen nincs itthon, hogy produkáljon. Olyan kakis lett, hogy teljesen levetkőztettem, és abban a másodpercben, hogy lekerült a pelus, olyat pisilt, hogy még a mosógép oldaláról is folyt le, ráadásul a pelenkázó is szépen megtelt, mire észbe kaptam már a haja is pisis volt. Fél kézzel előkaptam a kiskádat és alapos fürdetésnek álltam, mire ez a kis kukac hangosan kiröhögött. Na de amikor apa hazaért már ketten röhögtek rajtam, ott álltam nyakig szarosan, pisisen, a tej ömlött belőlem, mert a kádnak a szekrényt nem tudtam egy kézzel lepakolni, így a járólapon fürdettem lehajolva. Mindeközben a konyhában féltem, hogy leég a puding ami a sütihez készült, mert vendégek jöttek ma is. Így arra volt időm, hogy lekapjam a gedvás ruhámat és gyors lemossam magamról a cuccost. Pucéran odaszaladtam a konyhába a hülye puding miatt, és persze, hogy az ablak nyitva volt a szomszéd meg kinnt az ablakban, Még jó, hogy azért messze van a szemben lévő ház, de hát így is lehet mindent látni, csak picibe. :oops: :oops: Aztán futás vissza mert Zoé őnagysága megéhezett és rendesen nekiállt a bömbinek, nehogy legyen időm levegőt venni. Úgy megkéstem, hogy mire jöttek a vendégek a pudingnak a sütin alig volt ideje megkötni, majdnem kanalas evés lett a sütisvillás helyett. Na de azért túl vagyunk ezen a napon is. :D

Szép estét!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Eszti!Ez tényleg nagyon szép ajándék volt anyukádtól!Mik nem jutnak eszükbe a szülőknek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor már teljesen kész a ház ugye?Gondolom nagyon szuper kégli lett belőle és lesz hova járni nyáron grillezni!!! :D :D :D
Jaj csak már ott tartanánk,hogy 25-30fok!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Nitta!Egy ilyen pisi+kaki keresztelő mindenkinek megjár a gyermekétől bár én kimaradtam ebből Levi nem áldott meg!!
Ahogy olvastam megpróbáltam el is képzelni mi zajlott le nálatok eme percekben és jót mulattam!!Bocsi!!!! :D :D :D :D
Nagyon ügyi vagy,hogy ma is sürögtél-forogtál!! :) :) :)

Mi holnap reggel tütüzünk haza már várom,de alig lesz idő megint mindenre rohanás lesz ide-oda!!Ezt utálom,de ez van ez járta meg nekem!Ha lesz tali érezzétek jól magatokat! :lol: :(
Vendég

Sziasztok!!!
Nagyon helyeseka gyerkőcök ahogy tépik az ajándékokrol a csomagolot izgatottan!!!És mindenki fája gyönyörű!!!!!!!!
Cajok!!!És Ti mit kaptatok??????

Tegnap este jöttünk meg anyoséktol.Jol éreztük magunkat.Petra ugy elvolt,hogy néha odajött hozzánk,de amugy papázott,mamázott,cicázott(perzsa cica,akkora minta Petra),és mászkált .Én már ettől boldog voltam.Na és egyretöbbet beszél,olyan jol kifejezi magát,öröm hallgatni.
Kaptam muffinsütöt(többek közt).Szeretném kérdezni tőletek,hogy van-e valakinek fincsi receptje hozzá????
Jol emlékszem Kriszti,hogy Te szoktál csinálni????

Kellemes napot nektek!!!!
(ma anyumhoz megyünk,meg vásárolni,még kenyerem sincs)
Vendég

Sziasztok!
Mi is itthon vagyunk, tegnap este megjöttünk. Romokat takarítok el és próbálom a gyerekeket visszarázni a régi kerékvágásba :lol: :evil: ... kisebb sikerrel :oops:

Nálunk is jól sikerült a karácsony, bár idén én nem voltam annyira besózva :lol:
Nálunk a konyha volt a házaban az ajándék. Mi terveztük, szép lett, bár még néhány szerelnivaló átcsúszik az újévre.

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Andi!
Beköltöztetek már?Lehet írtál már erről de figyelmetlen voltam.Megesik ez nálam elég sűrűn. :oops: :oops:
Szonja alszik mi pedig még vendégeket várunk.A férjem unokatesójáék jönnek.Most állok neki az ebéd utáni romeltakarításnak pedig hejjjj de aludnék egyet... :D :D :D

Ilyen nagy fiú Iván bébi:
Kép

Nitta!
Látod már most le vagy to..va. :D :D Ezt én is megkaptam a csípőszűrésen a kislányomtól csak ő telibe az ölembe amíg vártunk a bebocsátásra Nábrády dokihoz.Egyszer pedig a mellkasomat díszítette fel kakibrossal. :D :D Pont hajoltam le pelusért,még jó,hogy nem a fejemre. :D :D
Pihenni is legyen ám időd!

KépKép
eszti76

Sziasztok!Mindenki nagyon helyes a képeken. :P
Nálunk is jól sikerült a karácsony,Virág csak nézte a fát és nem szólt!Teljessen el volt ájulva tőle :P
Hajni!Istinek boldog névnapot kívánok!
Gabó!Levi így kötéssel a fején is nagyon édes!

KépKép
kola2

Teszek fel egy apcis képet is:
Kép

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

sziasztok!

eszti,
hűű, jók a pólók!! :)
szonja mit távirányít?? bátyám "fia" kapott anyuéktól távirányítós autót, gáborral persze kipróbáltuk, megnéztük kell-e bele elem vagy más, de volt hozzá. na, azt a fejet, ahogy gábor játszott a kocsival!!! :lol: mondtam, dorka jövőre ilyet kap, had legyen az apjának is öröme. :) ő szegény 20 éve még a vezetékes autót kergette, ez meg már a jövő. :)

gabó,
óóó, még mindig rajtam figyel gonoszan az a plusz 2 kg... :oops: :D ez a terhesség előttihez képest plusz 2, amúgy kevesebb szeretnék lenni, mint mindenki! :wink: talán a fekete ruha slankított, de azért iszonyatosan jól esett!!! :lol: :lol:
a két kislány, gábor nővérének kislányai, amúgy nem csendesek ám!! :lol:
tesómnak meg a nőnek nincs közös gyerekük, egy kisfiút nevelnek együtt. amúgy jót röhögtem a ribin... :lol: látom megjegyezted, hogy nem a szívem csücske...

nekünk a kamera volt az aji, minimeglepi gábornak a hűtőmágnes volt - nagyon tetszett neki!! - én pedig egy szemfestéket kaptam. :) tök meglepődtem, mert megbeszéltük, hogy nem veszünk egyebet, mert nem volt ötletem ahhoz sem, hogy neki mit vennék, és ahhoz sem, hogy én mit szeretnék. de totál nem. aztán mégis lett, mindketten meglepődtünk! :wink:

vero,
ha itt vagy!!!!! gyönyörű nagyfiú lett iván!!! :) én, aki nehezen tudtam eldönteni, hogy rád, vagy inkább apukájára hasonlít, most tényleg úgy látom, hogy tiszta apja!! :)
és látom vadul nyomja ő is a kis babytaxin!!! dorka is kapott, élvezi is! :) még tartani kell, de jókat rikogat rajt... :wink:

óóó, és eszti, igen az mind dorka ajija... na de nem is játszik ám még mindegyikkel!! mondtam a nagyszülőknek, hogy jövőre picit fogják vissza magukat, ne több mindent vegyenek, hanem inkább egy valamit. mert rengeteg ez a mostani is. kap úgyis tőlünk, két nagyszülőtől, két dédszülőtől, keresztanyáméktól, két unokatesómtól, gábor nővérééktől, bérmakeresztlányomtól, szomszédtól. ha mindenki egy vmit hoz, ez akkor is 11 játék és/vagy miegymás. ez is sok!! sztem.

KépKép
viol81

ja, nekem pedig sajna nem múlt a fülfájásom a gyógyi ellenére sem, így ma elmentem fülészetre. belenéztek minden, a fejemen lévő lyukba, és azt mondta a dokinő, hogy valszeg bőrgyulladás lehet - kicsit csodálkoztam - bekent egy gézdarabot vmi krémmel, betuszkolta a fülembe, aztán még vattát, most ez figyel itt a fülemben. holnap reggelig kell benne lenni, nem érheti se víz, se huzat. aztán kaptam fülcseppet, azt kell használnom, ha egy hét után sem múlik, akkor vissza kell mennem... remélem használ, mert nincs kedvem megint ott ücsörögni... :? na meg az sem kellemes, hogy fáj... mert van, hogy érintés nélkül is fáj, lüktet magától. na, mondjuk ez nem gyakori, de akkor is. ne fájjon és kész... és ez bőrgyulladás lenne? :shock: :? :evil:

KépKép
viol81

KépKép
viol81

Hello!

Egy gyors helyzetjelentés erre van csak időm!
Hazaértünk egész uton nem volt semmi erre itthon karamboloztunk.
Mindenki jól van nem adták meg a stoppot a jobb eleje tört holnap megyünk rohangálni miatta.
Most épp sörözök,hogy nyugodjak majd holnap talán lesz időm írni!!

Jó éjt!!
Vendég

Gabóca!
Akciódús a Karácsonyotok! :cry: Még jó,hogy nem lett semmi bajotok.Tele van az út barmokkal!Így legyél te óvatos ha a másik tojik a kreszre. :evil: :evil:
Lazíts csak!
Megy a kocsitok ugye?

Viol!
Szonja is távirányítós autót kapott :D Attila imádja de én is. :D
Később majd jó lesz ám az a sok játék.Szonjának 2 éves korára már annyi volt,hogy a felét eldugtam és pár hónap után visszakapta mint"új"játékokat és nagyon örült nekik. :wink:
Nekem esélyem sincsen a fogyásra az elmúlt és soron következő napok alatt.Szerintem híztam is.De ha egyszer olyan jó enni!!!!
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Tök jó az apás kép és az Ivis is!

Viol!Bizony a ribit nem feledem!És csináltatok már Dorkáról felvételt?

Rik!Nagyon ügyi ez a kis csajszi,hogy már ennyire mondogalódik(ez egy zalai tájszólás amit kezdek átvenni) kár,hogy a cicás akciórol nincs kép!

Szal anyunál jó volt csak hamar elment futkoztunk mindenhova!Levi sok mindent kapott úgy jöttünk haza mint a málhások!A jövő héten jön anyum utánna meg a bátyám szóval ez marha jó!!! :lol: :lol: :lol:
Ezt az utolsó pár napunkat most már tuti elátkozta valaki.Szenteste Levi másnap mosógép most meg az autó!egész úton hazafele erről beszélgettünk,hogy időben befizetni a Cascót,mert ha véletlen karambolozunk legyen minden rendben.Megúsztuk azt a két és fél órát lassan jöttünk,mert több árokba landolást láttunk örültünk,hogy haza értünk!Lementünk apósom házát megnézni és már ott éreztem,hogy még haza fele valami történni fog és pont abban a kereszteződésben ahol félek és többször is említettem már a Balázsnak mikor arra megyünk,hogy be vagyok szarva,hogy valaki nekünk jön ezerrel erre tessék!Még az a szerencse,hogy nem kapta telibe az oldalát nem nyílt légzsák,mert akkor asszem totálkárra veszik!Még jó,hogy mindíg be vagyunk kötve!Kicsit arrébb rakta az autót,de hál isten nem lett nagy gond bár majd holnap megmondják az okosok!A csávó is aki belénk jött(Nagyon normi volt jött megnézni a gyereket)most vette az autót egy hónapja(már használt 3-éves körüli)neki nagyobb a kára úgy kellett elvontatni kiszált a lámpája is!
Röviden ennyi, ki kellett írnom magamból anyámat hívtam sírt mint a rossebb megíjedt!!
Köszi,hogy meghallgattatok!!!!!
Puszi nektek!!
Vendég

Ja és megjött szal megint nem sikerült a baba! :( :(

Eszti!Egyél csak én híztam 3-kilót :( :( :( meg még fogok is annyi sütit hoztunk otthonról! :lol: :lol: Majd év közben leadjuk ne aggódj!!
Amúgy meg te így vagy tökéletes!! :) :) :)
Vendég

Gabó!
Te jó ég, szóhoz sem jutok :(
Szerencse, hogy nem esett bajotok!
Aludjátok ki a karácsonyt!
Most gondoltam megköszönöm a pontokat erre olvasom, hogy mennyi kellemetlen dolog történt veletek, de vigyáztak azért rátok, mert Levi is és ti is épségben maradtatok!
A kódok meg sajna nem jók ám, ez már a nagyobb méret, csak a maxi pelus jó. Köszönöm a kedvességed! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Ó hát nagyon sajnálom,hogy nem jók!! :( :( :( :(
Most időben lefekszünk és kipihenjük ezt a sok rosszat!
Valaki tényleg vigyáz ránk,mert Levi esete is végződhetett volna rosszabbul meg most ez is!
Van egy őrangyalunk!! :lol: :lol:

Dobok fel pár képet!!

Kép
Kép Ez a nagyimnál van az otthonba!
Kép Ezt a babát kapta amit természetesen Lilnek neveztünk el!
Kép Ez már anyuéknál van ezt a kutyát kapta az öcsém karira!
Kép
Kép
Kép
Levinek nagyon tetszett a kutya(hogy kicsi)meg is ijedt a kutyus tőle,mert meglátta és letámadta.
Vendég

Sziasztok!!!

Gabo!!!!!!!!!Ismerem az anyukádat!!!!!!!!!!!!A játszirol a lakotelepen!!!!!
Szal most meglepődtem.Ő tök jo fej!!!!!

Sajna ami veletek történt!!!!Bizti van Őrangyalotok,mert ami mostanában történt.....Nagyon sajnálom,hogy ráadásul meg is jött.... :cry:

Tegnap a keresztapukájuknál voltunk Ujkéren.Gsajok tök jol értzték magukat.El is fáradtak,mert a Petra a saját ágyában kiterülve aludt EGYEDÜL!!!A Réka meg még mindig alszik!!!

Cajok!!!Vannak fényképeim!!!Mindjárt probálok feltenni!!!!!!!
Vendég

Kép Karifa lányokkal,és az Uj hajam!!!!! Kép anyummal Kép kariünnepség a suliban
Vendég

Kép ez is kari ünnepség

Viol
segitenél a Petra képét kicserélni a vonalzoban???Küldök képet a mailodba(remélem elfogydod és segitesz)
Vendég

Cajok!!!
Hol vagytok???
Most keresgélek mauffin receptek után,kiváncsi leszek milyen lesz,ha megsütöm.Asszem almásat probálok!
Vendég

Rik,
fincsit süssél! :wink:
Csak benéztem, de mennem kell.
Szépek vagytok! Nagyon szép haja van a lányoknak, na meg az új frizura is :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

rik,
persze, csak megint kell a szül dátum. újra csinálom és igaz megvan, hogy petra most mennyi idős, de nem akarom visszaszámolni... :oops:

KépKép
viol81

erika,
hűű, nem jó. megnyitottam a mailt, lementettem a képet a gépünkre, de az a baj, hogy a kép típusa fájl, nem pedig jpeg formátum. nekem meg abban kéne. mert így nem tudom lekicsinyíteni... a szalaghoz max 100 kbyte-os és 600 pixeles kép kell. kicsinyítsd le ekkorára vagy ennél picit kissebbre, tedd fel ide, úgy ahogy a többit is, és én megpróbálom innen lementeni, és utána feltenni a szalagodhoz. így talán sikerül...

KépKép
viol81

kipróbáltam, lementettem egy képedet - a sulis ünnepséget - innen a gépüknre. ez ment. szóval petra képét is tedd fel ide kicsinyítve, tovább már valszeg menni fog.

KépKép
viol81

rik,
az első képen úgy néztek ki, mint 3 tesó! :)) ez most bók volt... :)

amúgy tényleg jók akélpek, szépek a cajok! :)

gabó,
basszus, nem semmi karácsony... :( :evil: én is mindig azt mondom, hogy hiába vagy te meg akráki óvatos az utakon, ha vannak b@lf@sz emberek is...
és levi nagyon megijedt???
nagyidnak tök jó a szobája az otthonban!! és ebben akkor most egyedül lakik?
a kutyus is aranyos!! kan, szuka? mi a neve? fajtája? nagy lesz?

KépKép
viol81

Kép köszi viol!!!!
Petra 2005.01.25.én született!!
Vendég

És a bókot KÖSZI!!!!!!!!
Vendég

Bár lehet nem is ilyen vonalzo kéne,mert ez mindjárt lejár!!!Ne olyat csinálj ami 2 évesig jo!Vagy????
Most határozott voltam! :lol:
Vendég

sztem olyan szalagot nem lehet, ami két éves fölött van, ha olyan születési dátumot írok, ami még nem két éves gyereké...
érted hogy értem?

ja, viol vagyok, elvileg kész az új szalag :lol:
Vendég

akkor majd csinálok másikat!
Vendég

Rik, Viol, olyan jókat somolygok itt magamban ahogy készül az új szalag :wink: :lol:
Jó lett! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Gabó!Sajnálom ami veletek történt karácsonykor.Az új év már csak jó lehet :wink:
Rik!Nagyon helyesek vagytok!Jó a hajad :wink:
Petrának olyan szép haja van,nagyon édes kislány.Írtam az iwiwen neked.
Finomat süssél,nagyon szeretem a muffinokat :P Tesóm szokott csinálni tök jókat tud.

KépKép
kola2

Sziasztok!

nagyon helyes mindenki a képeken!
szépek vagytok és a gyerköcök is nagyon!
és sok szép ajándékot hozott a jézuska mindenkinek :lol:

Gabo:nagyon sajnálom ami veletek történt!remélem mindenki jol van!lelkileg is.

van egy iwiw meghivom ha valakit érdekel irjon!

KépKép
KépKép
beus22

rik!Köszi aranyos vagy szerintem is jó fej olyan mintha a nővérem lenne csípem nagyon a búráját! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szépek vagytok a képeken (a három grácia) és a frizkód is jó!!! :lol:

Viol!Az az igazság,hogy idő sem volt megijedni annyira gyorsan történt.Levi inkább már azt unta,hogy ülnie kell ki is kellett vennem egy kicsit utánna!
Igen egyedül lakik és nagyon szuper helye van! :lol:
A kutyus kan Jerry a neve nőni már nagyon fog,de hogy milyen fajta ne kérdezd,mert olyan hülye neve van,hogy nem bírtam megjegyezni!
Vendég

Gabóca!
te mindíg elérzékesnyítessz a bókjaiddal.Köszönöm.
Szerintem rajtad meg sem látszik az a 3 kiló.
Nem (most fonetikusan írom mert a pontos írásmódját nem tudom)háványéze a kutyus?Olyan édi.Pont ilyen kutyusunk van plüssben.
Már nem is kell kötés a szépfiú fejére.Ez jó!Varratot kiszedték már?

Rik!
Hű de szép csajok vagytok ti így hárman.
Jó a hajad.

Zsani!
Tegnap a férjem volt a gép előtt és ma mondta,hogy 2 szer is bejelentkeztél MSN en de kinyomott. :)

KépKép
eszti76

beus,
hogy vagytok??

és a többi kismamánk?? :lol:

KépKép
viol81

Köszi Viol !!!!!!!!!!!
És cajok nektek is a bókokat!

Verorol tudtok valamit(Eszti???),ugy eltünt!!!
Vendég

Beus
hogy vagy???????
Pocid lent van????
Vendég

mémnnnnnnbvbhikln bnjgkohhhurkjkléhglgjhlgukgluzékftdrrfhgfgjhfmmmhvmbvnbnbkbjjjfhfnfhfncnvnnbvjfjrhgkfjdhjfhhbjbnvvgjgjgjnnbnnnm.bvmvnsavnghhhhhhhjhuuztuztztjfdhgfhjnrhfhf-hégkvgfkrjgjfhhhghghhhfgffjkghj hguuhhfhfghhfgngrhgc6urfhhhhhbjbhjbnbnkjájbhggfhcvvsajb bcfsav j f ztgjjhhghhghghghghhhhjhhhhjfhjihzhhgjghgjghvhnbnbvjhfjhhfjhhfhhhhfhffhhggfhgggftejwbvswskhgnngngjjutzcrjtrnhbvhghhhhhjzhghghgjjthzhgzhhhuguguujgiiigikzgujggggghbhhhlmjgkhjhhkbjhlkhkjkjhkkmmhkhmkkhlghknjfhneh evhngjnhjhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhgjhhzhhjhgjuutuuuuuzuziiiiiiuugfungjhgrjhnbvnvnvb bvmb n,bnv,mn, nmv, mv,m,,nmb,bnfjngnmjgkhbjcgjgcbhjggjhjuhjuhujujhujhujhkjjkujujhujkukuukjkb mjgbntjkgzgzjhkihjhjzihujhoziuoiz9uuokjhlhllljhkglnjjfhgbsísysasdasyjcv hghuihgohihohzpjkijljkjlklj

KépKép
eszti76

Ezt a fogalmazást Szonja írta!Fogadjátok szeretettel.Itt vall a család titkairól. :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Vero és a gyerekek megvannak.Csak szanaszét van a család és minden napra jut nekeik látogató vagy látogatásra váró pár száz rokony. :?
Jön ha tud!Ezek szerint most nem tud. :D :D

KépKép
eszti76

Viol,Rik:köszi jol vagyok!majd kedden megyünk vérvételre ésutánna héten a berkeshez a lelettel és majd akkor kiderül mi is lesz,de arra már betöltöm a 36.hetet.ugyhogy már nem parázok annyira.valoszinüleg akkor fogunk megbeszélni egy idöpontot hogy mikor fog mütteni.de még semmi sem biztos majd megmondja!ha választhatok akkor január.16 :lol: :lol: :lol: de jo is lenne :lol:
amugy a vizen kivül semmi bajom!

jaj csajok mikor lesz már ho?

Eszti:vigyázz mert Szonja aztan mindenröl beszámol :lol: :lol:
megy valaki valahova szilveszterkor?????

KépKép
KépKép
beus22

Beus!
örülök,hogy jól vagytok!
Talán megfejtetted a titkosírását?Remélem nem! :D :D
Mi itthon maradunk Szilveszterkor.Így is lesz pár látogatónk és ha adódik valahol a faluban házibuli hát átugrunk.Már vettem szerpentint a lakást feldiszíteni és sok-sok rágcsálnivalót.Ha más nem lesz Szonjával ,apával TV-t nézünk és rágcsálunk.Átrágcsálunk a jövő évbe.
Ti,hogy tervezitek?Egy fergetegparti a colossóban..?Vicceltem.

Szonja ma egyedül megpucolt egy tojást.Szeretném a róla készült képeket és örömömet megosztani velek Cajok!:ű
a kezdet:
Kép

és a vég:
Kép

KépKép
eszti76

Nagyon ügyi a Szonja!!!!Nagy gratula neki!!!Már férjhez adhatod!!! :lol: :lol: :wink:

Beus
miért jan.16???Szülinapja valakinek??Neked?
A Verka sem huzza sokáig(tudod akivel lent szoktam "bandázni".Nyitva van a külsö méhszáj,meg még valami,már csak a belső méhszáj tartja a babát!Kicsi para már van...hisz még csak 34 hetes.
Remélem nem lesz veled se semmi addig!!Brekivel beszéld meg az időpontot ha tudod!
Vendég

Amica
mi ujság veletek???Sikeresen meggyogyultatok?Képek??
Vendég

Eszti!Nálunk is Apa MSN -t tegnap. :P
Én holnap megyek Lord koncertre,szilveszterkor meg házibuliba megyünk.De a Lordot jobban várom,nagy kedvenc volt régen.

KépKép
kola2

Rik!Milyen lett a süti? :P

KépKép
kola2

Szia Zsani!
Irtam az iwiw-wn vissza.Olvastad???
A süti nagyon fincsi lett.Csak a pappir nem jön le az aljárol.
Hogy tellnek a napjaitok???
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: