sziasztok!
eszti,
hűű, jók a pólók!!
szonja mit távirányít?? bátyám "fia" kapott anyuéktól távirányítós autót, gáborral persze kipróbáltuk, megnéztük kell-e bele elem vagy más, de volt hozzá. na, azt a fejet, ahogy gábor játszott a kocsival!!!

mondtam, dorka jövőre ilyet kap, had legyen az apjának is öröme.

ő szegény 20 éve még a vezetékes autót kergette, ez meg már a jövő.
gabó,
óóó, még mindig rajtam figyel gonoszan az a plusz 2 kg...

ez a terhesség előttihez képest plusz 2, amúgy kevesebb szeretnék lenni, mint mindenki!

talán a fekete ruha slankított, de azért iszonyatosan jól esett!!!
a két kislány, gábor nővérének kislányai, amúgy nem csendesek ám!!
tesómnak meg a nőnek nincs közös gyerekük, egy kisfiút nevelnek együtt. amúgy jót röhögtem a ribin...

látom megjegyezted, hogy nem a szívem csücske...
nekünk a kamera volt az aji, minimeglepi gábornak a hűtőmágnes volt - nagyon tetszett neki!! - én pedig egy szemfestéket kaptam.

tök meglepődtem, mert megbeszéltük, hogy nem veszünk egyebet, mert nem volt ötletem ahhoz sem, hogy neki mit vennék, és ahhoz sem, hogy én mit szeretnék. de totál nem. aztán mégis lett, mindketten meglepődtünk!
vero,
ha itt vagy!!!!! gyönyörű nagyfiú lett iván!!!

én, aki nehezen tudtam eldönteni, hogy rád, vagy inkább apukájára hasonlít, most tényleg úgy látom, hogy tiszta apja!!
és látom vadul nyomja ő is a kis babytaxin!!! dorka is kapott, élvezi is!

még tartani kell, de jókat rikogat rajt...
óóó, és eszti, igen az mind dorka ajija... na de nem is játszik ám még mindegyikkel!! mondtam a nagyszülőknek, hogy jövőre picit fogják vissza magukat, ne több mindent vegyenek, hanem inkább egy valamit. mert rengeteg ez a mostani is. kap úgyis tőlünk, két nagyszülőtől, két dédszülőtől, keresztanyáméktól, két unokatesómtól, gábor nővérééktől, bérmakeresztlányomtól, szomszédtól. ha mindenki egy vmit hoz, ez akkor is 11 játék és/vagy miegymás. ez is sok!! sztem.