A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Miután én most biztos nem jövök egy jóideig ezért :

Kívánok Nektek Boldog Békés Karácsonyt és érezze mindenki közel magához a szeretteit,mégha fizikailag távol is vannak!
Kép

Rylie Család
rylie

Curse :) Párodnak bulást! A krémeshez meg jó étvágyat! :D

Fibi :) Gratula a cici nélküli elalváshoz! Bálintod igazán tud ajándékot adni! :D

Indi :) Tényleg nem rajongok a balettért, de lehet hogy a jövőben majd feláldozom magam és gyerkőcöt elviszem egyszer ilyen előadásra, lehet hogy neki majd bejön :wink: És a zenéjét én is bírom, mint Ancsi, így marad a cd :D Halas témában nincs sok ötletem, mivel nálunk nem lesz, mert csak én eszem meg, de sztem bmelyik felsorolt cucc rulez :)

Lindi :) Jó takizást! Párod tényleg igazi férfi módjára gondolkodik :lol: Gréti szuperügyes már a bilizésben :D

Ancsi :) Hajrá vásizás, hátha segít gyógyulni!! Bilincs :lol: :lol: hogy Neked milyen ötleteid vannak! :lol:

Neet :) Ágyatok rulez :D Bálint ágyában az tetszik, hogy NAGYON lekerekített mindenhol, így sehol egy él. És a biztonság kedvéért (vagy csak a magam megnyugtatása végett) fejvédőt ebbe is tettem. Szerencsére B. még nem használja trambulinnak az ágyát, ez valszeg később jön... :roll: Altatás nálunk úgy megy, hogy vele maradunk (én v. apa), amíg el nem alszik, de előfordult már, hogy felkelt belőle, de aztán szépen visszafeküdt. Szóval még nincs szükségünk bilincsre. :lol: A gyerekkanapékat én is néztem, de sztem ezek inkább kanapék, mint ágyak, és nemcsak a nevük miatt, hanem pl. egy ágynak sokkal jobb a fekvőfelülete, cserélhető igény szerint a matrac, stb. szóval mindennapi alváshoz sztem jobb az ágy, de játékhoz király a kanapé is.

És kész lettek a püspökkenyerek és a beiglik is, szépen sorakoznak az asztalon :D

Nagyon boldog és kellemes karácsonyt Nektek!!!
Kép
denizsa

Sziasztok,
ezerrel folyik a takaritás és a diszités (ablakok) utso fázisa, gyorsan én is még bejelentkezek, aztán eltünök egy idöre ünnepelni :D

Curse,
nem értettelek félre, értem, amit irsz. Orrvérzés nálam is volt elsö terhesség alkalmával is, és akkor nem voltam vérszegény. Lehet h most sem, majd kiderül :lol: Férjednek is jobbulást meg jo fenyöfa cipekedést :D

Lindi,
Gréti nagyon ügyes :) és ne vidd tulzásba a takaritást!!

Indi,
én is imádom a balettot, és én is a matinékra gyurok majd :D

Neet,
relax, okos csajod van :D

Ancsi,
igen, a hajam is jobban hullik egy ideje :(
És gyogyulj meg most már nagyon gyorsan!!

Deni,
gratula a sütikhez :D

Engem ma nagyon kiakasztott anyosom :( Megkérdeztük, h akkor mehetünk e ebédre 25-én, erre azt mondta, hogy hááát, ök délelött templomban lesznek :shock: tudunk e késöbb menni, mert nem lesz ebéd... Ezek a dolgai olyan szarul tudnak esni :( én anyumtol azt szoktam meg, hogy felkel korábban, csak hogy nekünk legyen kajánk, és mindig annyira vár minket.... inkább mennék Bajára, de már igy lett lebeszélve :(

KépKép
fibi

Sziasztok!

Ne haragudjatok még semmit nem olvastam vissza! Nem tudom meddig alszik Timi, így inkább úgy döntöttem írok! Aztán utána, ha lesz még időm visszaolvasok!:)

Den!

Ezer hála és köszönet a Lándzsás útifű szirupért! Timinek másfél nap alatt elmúlasztotta a köhögését, így pénteken megúsztuk a dokinénit!:)

Én viszont tegnap este olyan rosszul lettem, hogy rég voltam ki ennyire! Fejgörcs, vérnyomásesés, remegés, gyengeség, plusz majd kiugrott a szívem egész éjjel! Azt hittem bekrepálok! Aztán ma reggelre megmaradt a fejfájás és egy kis bedugult orr! Lila gőzöm nincs mi bajom van/volt! Remélem ennyi volt a dolog!

Egyébként elég szomorú karácsonyunk lesz az idei!
Párom nagypapája nagyon beteg, már csak fekszik! Nagymamája meg kórházban van és amputálni fogják a lábát (cukorbeteg)! Teljesen depressziós lett szegény! :( Majdnem 50 évet leéltek együtt és pont most nem lehetnek egymás mellett! :(
Páromat nagyszülei nevelték fel, így nagyon nehezen viseli most ezt a helyzetet! :(

Egyébként ha volna nagyon jó érsebész doki ismerősötök, akkor megköszönném az elérhetőségét SOS-ben! Hátha lehet még tenni valamit!

Úgy néz ki lesz időm olvasgatni, Timi még alszik!

ILdi
ildi76

Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok mindőtöknek!!

Móni
Kép
Kép
monisa

BOldogságos ,Szívmelengetős,CSillagfényes és Békés Ünnpet kívánunk: Kép

Panna,SOma,Jucus,Zapa
20170114224602

és Indi Neked pedig Boldog Nevednapját !!!

és persze minden rejtett Viktóriának is :)

Rylie
rylie

Tessék a makkocskákra kattintani! Gyerekek is nézzék meg :wink:
az exit gombra kattintva kis szöveg is feltűnik...

indianyo

És tessék hangszórókat bekapcsolni :)

indianyo

Fibi :) Anyósod :( (De hogy vmi előnye is legyen: ha később mentek, rövidebb ideig maradtok :wink: ) Nagyon jók a szalagjaid!! :D

Ildi :) Jaj, hát ez tényleg rosszul alakult a nagyszülőknél :( Remélem nincs komoly baj Nálad, csak megviseltek az elmúlt hetek... Vigyázz magadra ++++ Örülök, hogy Timinek bevált a szirup!

Indi :) Nagyon édes a videó :D B. is megnézi majd holnap :wink:
És nagyon boldog névnapot!!! Kép

Puszi mindenkinek!
denizsa

Sziasztok!
Én is ma este kívánok mindannyiótoknak
NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT TELE SZERETETTEL ÉS ÖRÖMMEL!

És köszönöm mindenkinek a privát köszöntéseket is. :)
neet
neet

Egy kicsit sikerült visszaolvasnom!

Lindi!

Bilizéshez gratula!:) A balett klassz lehetett!:)

Neet!

Jól néz ki Eszti kiságya! Mostmár tényleg mi is nézünk Timinek is!

Den!

Bálint ágya is jó! Egyre inkább a fakeretes felé tendálok, a körbetámlás rökamié helyett! :)
És köszi a +-okat! Most sem vagyok százas, valahogy gyengének érzem magam! Ha nem javulok két ünnep között meglátogatom a dokit!:(

Ancsi!

Örülök, hogy jobb a közérzeted! Gyógyulgass!

Indi!

Aranyos a videó! Holnap én is megmutatom Timinek!:)
Boldog névnapot neked!:)

Fibi!

Anyósok mindig kiakasztóak! :(
Akartam már írni...Bálint számítógépezős képéről jutott eszembe, hogy Timi is mostanában folyton gépezni akar. Pár napja ütögette a billentyűket nagy hévvel és közben mondogatott valami vévévépó-t! Nagy nehezen jöttem rá, hogy mit mondogat: www.
:D

Ma feldíszítettük a fát! Azért ma, mert 24.-én mindig rohanás van, és így most remélem ezt elkerüljük!
Volt jó kis meglepi Timinek, mire felébredt!:) Vagy 5X odacipelt már, hogy guggoljunk le és nézzük a fát! Meg persze egyfolytában a díszeket taperolja, úgyhogy résen kell lenni amíg áll majd a fa!

Én is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánok mindenkinek, ha már nem jönnék!:)
Mindenki vigyázzon magára!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Ha már én sem jönnék, akkor
KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT!!!
Kép

Kép Kép
curse

BOLDOG NÉVNAPOT A VIKTÓRIÁKNAK!!!

Kép Kép
curse

Indi,
Nagyon Boldog Névnapot Neked!!

Deni,
nekem is kész lett a gyümölcskenyér, és nagyon fini lett, B még 9-kor lemeozta :wink:

Ildi,
vévévépont, ez marha jo :lol:
Remélem, semmi komoly bajod nem lesz, pihenj sokat az ünnepek alatt! :)

És ezuton akkor
Kivánunk Minden mamának, babának, papának, kismamának Nagyon Boldog, Békés, Meghitt Karácsonyt!!
fibi

Békés Karácsonyt mindenkinek! Vigyázzatok magatokra, egyetek sokat, és öleljétek meg azokat, akiket szerettek!

És boldog névnapot minden Viktóriának :D

Mi jól, csak elúszva, most már nem is ígérem, hogy írni fogok, hátha akkor összejön :wink:

vera
kisün

Békés, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Andi

Ady Endre:
Karácsony
1.
Harang csendül,
Ének zendül,
Messze zsong a hálaének,
Az én kedves kis falumban
Karácsonykor
Magába száll minden lélek.
Minden ember
Szeretettel
Borul földre imádkozni,
Az én kedves kis falumba
A Messiás
Boldogságot szokott hozni.
A templomba
Hosszú sorba
Indulnak el ifjak, vének,
Az én kedves kis falumban
Hálát adnak
A magasság Istenének.
Mintha itt lenn
A nagy Isten
Szent kegyelme súgna, szállna,
Az én kedves, kis falumban
Minden szívben
Csak szeretet lakik máma.
2.
Bántja lelkem a nagy város
Durva zaja,
De jó volna ünnepelni
Oda haza.
De jó volna tiszta szívből
- Úgy mint régen -
Fohászkodni,
De jó volna megnyugodni.
De jó volna mindent, mindent,
Elfeledni,
De jó volna játszadozó
Gyermek lenni.
Igaz hittel, gyermek szívvel
A világgal
Kibékülni,
Szeretetben üdvözülni.
3.
Ha ez a szép rege
Igaz hitté válna
Óh de nagy boldogság
Szállna a világra.
Ez a gyarló ember
Ember lenne újra,
Talizmánja lenne
A szomorú útra.
Golgotha nem volna
Ez a földi élet,
Egy erő hatná át
A nagy mindenséget,
Nem volna más vallás,
Nem volna csak ennyi:
Imádni az Istent
És egymást szeretni...
Karácsonyi rege,
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra...

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Sziasztok!
Kép
bkrityo

Sziasztok!

Én is szeretnék mindenkinek BOLDOG,BÉKÉS, ÁLDOTT ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!
Kép

Indi:
utólag is/ :oops: / ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!
Kép

petergabi

Sziasztok!

Mi is kívánunk mindenkinek nagyon boldog, nyugodt és békés karácsonyt! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

szrekuc

Indi!
Boldog névnapot kívánok!

Deni!
el tudom képzelni a sütiarzenált, amit összehoztál :) :) nyami!
majd a fejvédő felhejezéséről írjál, mert nem tudom hogy csináltad. nálam is van a kiságyban még mindig, de az a nagy fajta, ami amúgy semmit nem nagyon véd :)

Fibi!
ne kattanj ki azon, hogy nem lesz ebéd délben, anyósod egy szabad nő, így érzi jól magát, hogy nem kell alkalmazkodnia. én is ilyen vagyok, tehát fogd fel úgy, hogy estebéd lesz, és kész. akkor is finomat fogtok enni, és ráadásul a hangulata is jobb lesz az asszonynak, mert a templomból jön. légy pozitív! :) sok puszi a nagyfiadnak, meg a kislányodnak :wink:

Ildi!
nem akarlak elkeseríteni, de nekem is szívritmus zavarom volt a betegség kezdetén, még furcsálltam is, mert mióta szültem, nem volt ilyen gondom. (csak a stresszes melós időkben) szóval lehet, hogy ledöntött valami dög a lábadról. :(
férjednek nagyon fontos most a támogatásod, a meghitt együttlétt, hátha az enyhíti fájdalmát!

Jucus!
nagyon kafa ez a három hógömb. :D

Kriszta!
Te hógömbjeid is szuperek. mind ügyesek vagytok. :)

Vera!
azért nem felejtettünk el, nekem pl. tegnap 3x is eszembe jutottál, egyszer a Marks and Spenserben :). nagyon frankó testápolók, kézkrémek, testvajaik vannak! mondjuk nem egy body shop, de tök jó!

Lindi!
tök jó, hogy Gréti ilyen ügyes!!! nálunk már most van itthon bugyi, ha le akarna szokni. :) egyébként nagyon sokban Lencsémről Gréti jut eszembe. (megnyilvánulások, szavak, utánzások, stb.)

a betegség egy makacs dög, már nem bízom semmiben, de nem vagyok már kába, tegnap rengeteget plázáztam, csak saját kedvemre. ez is dobott a javulásomon :). csak szimplán köhögök és folyik az orrom (arcüregből).

pár napig nem leszünk, de gondolom sokan vannak így! valaki vigyázzon a topicra! :)

ancsipancsi

Köszi a névnapit és semmi :oops: utólag is jól esik :) Nekem is csak tegnap reggel jutott eszembe, annyira el voltam foglalva a házibetyárral :)

Vica Drága! Karácsonykor névnapozni elég hálátlan :wink: Ezt msot csak külön neked neved napjára :)

Kép

Elutazóknak jó utat, biztonságos megérkezést és sok örömet, pocakoknak finom eledelt és sok simogatást!

Fibi :) Neked külön egy kis energiát, hogy kevesebbet szomorkodjál!

Mindenkinek, aki rosszkedvű/csalódott/bánatos:

Kép

Ja, Domingó ellopott egy szaloncukrot - a jó kis olcsó piaci e-vitaminos fajtából :wink: és kéjes morgások közepette nyalogatta az asztal alatt - erre figyletem fel, azt hittem, csak a papírja :shock: de nem haragudott, amikor elvettem tőle.

pusszancsok!

indianyo

Vica és minden Évának: Nagyon boldog névnapot!!

Indi :) Ma 13 órakor M1-en Diótörő balett lesz!!! Csak mert írtad, hogy szereted :wink:

Ildi :) www :lol: :lol: Számítógépezés nálunk is nagy kedvenc, nyugodtan csak akkor lehet, ha a gyerkőc alszik. De jó, hogy Timinek így tetszik a fa :D Bálintnak is nagyon bejön, mondogatja, hogy "húú" és meg is vizsgálta már... :lol:

Fibi :) Gratula a fini gyümikenyérhez! :D Meózás nálunk is megtörtént, nem is lehet elönhagyni a sütit, szekrényben kell tartani :lol:

Ancsi :) Jaj de jó, hogy bulgatsz már! csak így tovább! :wink: Nekünk is nagy fejvédő volt a rácsosban és vettem egy keskenyebbet B-nek az új ágyába, ami oda passzol, mert sokat forgolódik és nehogy nagyon koppanjon, de lehet, hogy csak túlparázom a dolgot :roll:
denizsa

Igen-igen! Boldog névnapokat!!!! :D

Ábel előbb nagy elánnal szétszórta a szalmadíszeket, most meg szépen finoman visszapakolja :lol: 8)

Indi, tök édes, amit küldtél :D a skót képet meg rögtön fw :lol: :lol:
cd miatt :oops: tényleg egyszer csak betoppanok :wink:

még most sül második adag mézes, ez másik fajta és iszonyú ragadós és még szeretnék ischlert, de lehet, hogy arra már nem lesz idő

szerintetek egy egyéves elől már kell dugdosni a fát? most inkább még a velünk levés vagy lét vagy mi a jobb neki nem? ráér kétéves kortól ez az angyalos porhintés? :wink:

Kép

Kép

szrekuc

mármint hogy velünk van és ronthat-bonthat díszítés közben

persze ez komoly idegmunka így a felnőtt részlegnek... :roll: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Drága Indike, bocs, h. utólag, de nagyon boldog névnapot!!!!

Kép

votiv 8)
votiv

és MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT kívánok ezzel a szívbemarkoló képpel :D

Kép

votiv 8)
votiv

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

innen a fa alól
zanza

Drága Votivia! Ezért az idilli duettért külön köszönet - msot már nyugodtabban hajtom álomra fejem :mrgreen:

indianyo

Nagyon boldog, szeretetben gazdag ünnepeket kívánunk mindenkinek! :lol:

Angéla és személyzete

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Karácsony első napja van,
köszönt és minden jót kíván
egy csíz a csupasz körtefán.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

A kínai motoros nyuszi viszi a pálmát eddig a gagyi-de nagyon vicces kategóriában... :mrgreen:
És a zene se semmi, ami megy közben...
neet
neet

Vica,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT UTÓLAG IS!!! :oops:

Nálunk meg sajnos lebetegedett Adél baba :cry: Elkapta apától. Tegnap kijött az ügyelet. Szegénykém alig kapott levegőt, bár most sem jobb. :cry:

Kép Kép
curse

Apa épp elment a nagyszülőkért, ded pedig alszik. Szóval úgy futtában...

Szrekuc! Avatar nagyon édi! :lol:

Ancsi! Remélem már teljesen meggyógyultál!
Ja azt hittem nektek is van monitorotok! :mrgreen:

Bkrityó! Ezek a gömbök!!! :P

Ildi! Timi édi lehetett a fa alatt kutakodva. :lol:

Fibi! Anyós. :(
Gratula B-nek a cici nélküli elalváshoz. Micsoda ajándék karácsonyra! :lol:

Lindi! Gratula Grétinek a bilizéshez! :lol:
Diótörő :D

Den! Gratula az ágyhoz. Milyen nagylegény... :lol:

Curse! Szegény babácska! :( gyorsbulást neki!!!
Gazdasági fősulira járok, s humán ember lévén az operációkutatást inkább nem próbálom egyedül feldolgozni. :mrgreen:

Neet! Szerintem jobb Eszti „Kiskarácsony-nagykarácsony” változata :lol:

Angi jól megtépte a fát :lol: , s nagyon tetszenek neki az égők. :lol:
Már belejött az ajándékbontásba is – az enyémet is ő nyitotta. :mrgreen:
A nagy kariban szépen felfejlesztette a mászótechinkáját. Már tökéletes. :lol:
Kibújt a második fog is. Pedig még az első sincs kint teljesen!!! :shock:

További csodás ünneplést mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Két napja nem tudtam feljönni, de most végre sikerült, úgyhogy megkésve kívánok mindannyiótoknak NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

Barbi :) üdv Anginak a kétfogú banyák között :D Dominóval és Ákossal már hárman vannak versenyben :)

Votív :) kép :twisted: :twisted: :twisted: brrrrrrrrrrrr

Betegeknek mielőbbi jobbulást!!! Adélnak külön mert ő még nagyon pici és különben is betegen hogy fog bulizni Szilveszeterkor??? :P

Kép
akata

Akata,
négyen - Ábel is mégcsak 2 fogú :wink: :lol:

egyesével végignyalta a kitett pogikat, tök jó volt, és mindent összemorzsázott. ezerrel tépte a papírt és minden ajándék közt a doboz volt a legérdekesebb :lol: és persze alul egy db szaloncukor ill dísz sincs :lol:

Curse,
Adélnak jobbulást!

Kép

Kép

szrekuc

Asszem Marci mindannyiunkat leköröz fogilag :lol:

Éljenek az összes gyerekek, imádom őket, ennyi kis csoda :)

Adél baba! Gyógyuljál meg gyorsan és ne ijesztgesd szegény szüleidet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dé szerint szép-szép a sok izé, amit mind le lehet szedni a fárul, de leginkább az egész fát taszigálni és arrébb rakni (3,6 méteres volt, le kellett belőle vágni majdnem egy métert, emrt nem fért be a lakásba) és versenyezni, hgoy a ő ér előbb a fával az ajtóhoz, vagy a mama :lol: és különben meg a szép fényes csillogó izében az a fincsi édes ragacsos (szaloncukor), amit a mama állandóan kiszed a kezéből, na az döfi leginkább :wink:

Zanza :) mit csinálsz a fa alatt azóta is? :wink:

indianyo

"...hogy minden csecsemőben ott rejlik egy jobb világ ígérete..." (Erdő Péter bíboros szavai egy börtönben tartott istentiszteleten)

indianyo

Sziasztok!

Ma jöttünk vissza Kecskemétről. Ott nem tudtam ntezni, mert minden HSZ-em elszállt, aztán hagytam az egészet, úgyhogy most kívánok mindenkinek Nagyon Békés Boldog Karácsonyt! Remélem, mindenkinél jól telnek az ünnepek. Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam a mlélekre, pótolom, amint tudom!

Pannusom szeme szinte teljesen rendbe jött :D , ma is voltunk kontrollon, azt mondták, hogy semmi maradandó károsodás nem történt, de azért még a héten pénteken vigyük el kontrollra itt Pesten. Annyira örülök, így igazán boldog volt a karácsony! Bazsó nagyon erősen fogzik, így tiszta hiszti :cry: Ma már adtunk neki napközben Panadolt, utána tök aranyos volt, ezért is gondolom, hogy fájdalmai vannak! De a karácsonyfa na és az ajándékok nagyon tetszettek Neki :D Pár ajándékot már oda sem adtunk Neki, mert láttuk, hogy túl sokat vettünk, és túl sok élmény érte.

Köszönöm mindenkinek a sok pozitív gondolatot, és küldök sok-sok puszit!
zuzmo1

Toll a fülébe a babanyetnek, hogy még 25-én is behal! :evil:

Indi, Rékával puzzlezunk, és azt csak a földön lehet. :wink: Meg dömper huzómadzagját javítok, és gyöngyfüzőkészlet darabjaiba próbálok nem belelépni. :wink: :lol:

Zuz, de jó hír! :lol:

Erdő Péter pont abban a börtönben volt látogatáson ahol a sógornőm a börtönlelkész. :roll:
De igaza van.
zanza

A sokadik, és egyben utolsó felvomás is megvolt rokonylátogatásilag. Hónaljig járunk a halban és hajóban. :lol:
Még egy bő óra Hugh Grantig... :wink:
neet
neet

Sziasztok!

Remélem mindenkinek gyönyörűséges karácsonya volt!

Én egy jó hírt hozok most, egy másik fórumról:
"Greenolive kislánya ma délben 52 centivel és 3400 grammal megszületett" Az adatok nem biztosak, mert aki az sms-t kapta, véletlenül kitörölte... :D

További szép napokat és Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok Lányok!

Igyekeztem visszaolvasni és a dokikról, uh-osokról megtudni ezt-azt.
Jól elfáradtam! :D
Gratulálok a meglévő babákhoz és a kibújás elött állókhoz is. Én is ezek táborát erősítem! Most vagyok 11 hetes az első babánkkal. XI. kerületi lakosként nem sokat gondolkoztam kórházon, de a dokimról még nem sokat tudok! Barna Péterre gondoltam, a teszt után voltam nála, elküldött uh-ra, ahova azóta is lelkesen járok,mert ott mindig azt mondták, hogy "jó-remek-2hétmúlva menjek vissza"! Voltam már hétfőn is ,de a csüt. délelötti nő sokkal rendesebb! Uhogy a köv. 2.hét a 11.heti uh az most csütörtökre esik, szerintetek nem gáz két ünnep között? Mehetnék egy héttel később is csak akkor nem tudok a csütörtökihez menni....
Barna Péterről tudtok valamit?
Előre is köszönöm!
Orsi
Vendég

Pocak, azért az a rész biztos, hogy Greenolive babája ma megszületett ugye? :wink:
Sok boldogságot a babához, sok-sok tejcsit!

Szia Fürdőszobatükör (most feladtad a leckét, hogy a nickedet hogy tudjuk majd rövidíteni :wink: ) nem gáz! 2 évvel ezelőtt még karácsony 1 napján is voltam nst-n, 30-án meg UH-n. És senki se morgott!
De nincs az ajtóra kiírva, hogy két ünnep között mikor van rendelés? Mert olyasmire emlékszem, hogy csökkentet üzemmódban vannak ilyenkor. :roll:
zanza

Szia Fürdőszoba! Barna Péterről én tudok valamit: széééééépséges pasi :wink: Sok boldogságot a pocakhoz, ha Bártfaiba jársz uh-ra, ne hagyd magad felbosszantani, ottani szonográfusok tudnak utálatosak lenni időnként...

Greenolivank gratula a másodszülötthöz és egész családjának sok örömet, tejecskét és átaludt éjszakákat kívánok :)

Pocak :) az nem ér, hogy csak így beugrasz, aztán lelépsz! És a kari, meg skacok, meg te, meg munka és egyáltalán, hogy vagy???????

Neet :) Eszcinek gratuta összes hajóihoz és halaihoz :)

Zuz :) de jó hírek ezek! Remélem, Bazsóka fogacskája is kibújik már és újra a kis mosolygós rosszcsont lesz!

Zanza :) és mit puzzleztok? Réka mit szólt a karihoz?

Tegnap elaludtam a tévé előtt, pedig meg akartam nézni gyönyörűszép Ralph Fiennest az Anyeginben, látta valaki?

Puszmákok!

indianyo

Azért gondoltam bepróbálkozom, eléggé üres a topik, de hátha valaki olvassa és tud tanácsot adni.
Sajna Adél baba nem javul, sőt még rosszabb lett. Próbáljuk neki az orrát folyamatosan leszívni, de alig hogy abbahagyjuk, már halljuk h megint televan :( Nem tudom szegény mennyit bír még el, olyan hősiesen csinálja, nem sír. Úgy sajnálom már szegényt... :cry: Szerintetek hányszor lehet neki a porszívós megoldással szívni az orrát? Vagy lehet h az a baj, hogy nem jól csinálom? Az útmutató azt mondja h ülőhelyeztben kell csinálni és én addig csinálom, amíg jön belőle vmi. Üres járatokat nem csinálok. Lehet h rossz a technika??? Segítsetek!!! (kétségbeesett anyuka) Persze a szívás előtt kap orrsprayt is, de arra is napi 2-6 befuvást ír az útmutató.

Kép Kép
curse

Curse :) Dominó első betegségénél 5 hónapos körül volt. Én szívtam az orrát folyamatosan és használtam a Sterimart - nem számoltam, hányszor, mindig, ha kellett. És mindig fekve. Közben Oscilloztunk és kakukkfüves fürdőt kapott két-háromszor egy nap.

Remélem, hamar kilábaltok belőle! puszi.

indianyo

Curse,

itt Fluimar ment egész kicsinek is, arra nem tudom, hogy rá van-e írva, hányszor lehet egy nap (én nem akartam a Nasivint adni)
és én - nem tudom, hogy jól-e - , de mindig is fekve szippantottam Ábel orrát
mostanában itt is megy a kakukkfüves fürdő, páradús levegő, illetve a Stodal is meg az Oscillo

nekem volt ilyen egész kicsinek is náthás Ábel, ákkor csak a folyamatos szívás meg orrcseppezés segített (és akkor nem is nagyon kapott még mást, mert akkor még én sem voltam eléggé képben)

Jobbulást!

Kép

Kép

szrekuc

Köszönöm az infókat! A nővérem is el volt szállva a B.P.-től. Nem tudom. Mindenesetre kedves és aranyos volt abban az összesen 10 percben, amit a két találkozásunkkor együtt töltöttünk. Még a pesétjét is a kezembe adta.... hogy vigyem le a "csajokhoz" a vérvételes papíromra,mert ő beutalót még papírt nem adott nekem.
És a Bártfaiba megyek akkor holnap. A nyakiredőhöz már elég nagy a babám ugye?

Köszönök még egyszer mindent és gyógyuljon az a kis beteg! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: