Indi!
Boldog névnapot kívánok!
Deni!
el tudom képzelni a sütiarzenált, amit összehoztál

nyami!
majd a fejvédő felhejezéséről írjál, mert nem tudom hogy csináltad. nálam is van a kiságyban még mindig, de az a nagy fajta, ami amúgy semmit nem nagyon véd
Fibi!
ne kattanj ki azon, hogy nem lesz ebéd délben, anyósod egy szabad nő, így érzi jól magát, hogy nem kell alkalmazkodnia. én is ilyen vagyok, tehát fogd fel úgy, hogy estebéd lesz, és kész. akkor is finomat fogtok enni, és ráadásul a hangulata is jobb lesz az asszonynak, mert a templomból jön. légy pozitív!

sok puszi a nagyfiadnak, meg a kislányodnak
Ildi!
nem akarlak elkeseríteni, de nekem is szívritmus zavarom volt a betegség kezdetén, még furcsálltam is, mert mióta szültem, nem volt ilyen gondom. (csak a stresszes melós időkben) szóval lehet, hogy ledöntött valami dög a lábadról.
férjednek nagyon fontos most a támogatásod, a meghitt együttlétt, hátha az enyhíti fájdalmát!
Jucus!
nagyon kafa ez a három hógömb.
Kriszta!
Te hógömbjeid is szuperek. mind ügyesek vagytok.
Vera!
azért nem felejtettünk el, nekem pl. tegnap 3x is eszembe jutottál, egyszer a Marks and Spenserben

. nagyon frankó testápolók, kézkrémek, testvajaik vannak! mondjuk nem egy body shop, de tök jó!
Lindi!
tök jó, hogy Gréti ilyen ügyes!!! nálunk már most van itthon bugyi, ha le akarna szokni.

egyébként nagyon sokban Lencsémről Gréti jut eszembe. (megnyilvánulások, szavak, utánzások, stb.)
a betegség egy makacs dög, már nem bízom semmiben, de nem vagyok már kába, tegnap rengeteget plázáztam, csak saját kedvemre. ez is dobott a javulásomon

. csak szimplán köhögök és folyik az orrom (arcüregből).
pár napig nem leszünk, de gondolom sokan vannak így! valaki vigyázzon a topicra!