Sziasztok!
hmmm. már nem is tudom mit akartam írni.
Túléltem az ünnepeket.
A nőknek a legrosszabb....Mindent tökéletesre akartam csinálni, a finisbe majdnem kiborultam.

Kaja isteni lett, lazac citrommal, szalonnával... fincsi volt, na meg a többi. Gyors mosogatás(persze, versenyeztem a mosogatógéppel, megint ő nyert.

), felmosás, már a fa is állt, lehetett ajándékozni. Manó kárpótolta az egész napos fejetlenséget. Tényleg mindenkinek jutott magára idő, hogy kicsinosítsa magát? Én majdnem melegítőben adtam át az ajándékot.

De apa türelmesen megvárta, míg elkészülök, pedig már türelmetlenebb volt, mint egy gyerek.
Karácsony első napján Mutiék voltunk, majd másnap mentünk Zolkóék. Tegnap óta újra itthon. Este még elmentünk az egyik haverék lakásavatójára. Tiszta buli volt ez a pár nap, az a lényeg, hogy Manó élvezte. Képzeljétek este taxival mentünk, hogy apa is tudjon szórakozni egy kicsit. Persze gyerekülést vittünk, de hogy egyik taxiba sem lehet hátul bekapcsolni a gyereket. A biztonsági csatja el van dugva, v. nincs is.

Érdekes azért.
Egy képet rakok, Márk egyik új szerzeményéről. Azóta sem ült rajta, nem érdemes még nagy ajándékot venni neki. Bezzeg, ha egy másik gyerkőc lenne rajta, biztos kiverné a hisztit miatta.
Simsi gondoltam rád mikor a kalácsot dagasztottam.

Félúton jutott eszembe, hogy még TE írtad anno, hogy a gépben csinálod. Én meg alig vártam, hogy végre elváljon a tészta a táltól.
Zsuzsi!
Én általában a géphez kapott recepteket szoktam meg csinálni. De a legegyszerűbb, ha már ízesített lisztet veszel. Ebben már az élesztő is benne van. Csak egy félzacsi és egy kis víz a többi már a gép dolga, ehető kenyér lesz belőle.

Spárban is lehet ilyet kapni.
Ági, Anita!
Nagyon ügyik már a babák.
Megyek mert jelenésem van a kozmetikusnál, rászántam magam egy teljes generál javításra. Szombaton fodrász.
Sziasztok
Írjatok, ha van egy kis időtök.