A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Kalapálós játékot láttam a Kossuth téren, a közepén a fajátékosnál. Sőt, Sóstón is, a Krúdy karácsonyon.

Ez utóbbin tegnap voltunk, volt ott egy csúzlis ember, nagyon szórakoztató, jó szövege van, sokáig figyeltük. Sajnos, Bencus nem akarta kipróbálni a csúzlit, pedig tetszett neki, úgy láttam. Csak nézte ő is. Mikor már jól átfagytunk, meg lehetett melegedni a tűznél, ami több helyen égett a sétány szélén. Nagyon jó ötlet.
Ráadásul tömeg sincs.

Én pedig valódi, cukormentes szilvalekvárt keresek, ha tudjátok a lelőhelyét, szóljatok! (sóstón volt, de sajnos, nagyon drága, egy picike, 400 g-os üvegért 900 ft-ot kértek, mi nyáron 1 kg-ot vettünk ennyiért)

KépKép
simsi

Sziastok!

Ági!
Nagyon ügyes vagy. Gratulálok a vizsgádhoz. Pénteken a Tanárom A-ba programozott mikor odaértem, gondoltam rád. :)

Simsi!
Te is nagyon ügyes vagy. Na majd, ha nagyobb lakásunk lesz, mi is barkácsolunk valamit. :wink: Lekvár ügyben nem tudok segíten, mi kapjuk, de ebbe van cukor. Így is savanyú. :?

Tünde!
Voltunk a Miklós utcán ,de már a mi méretünkbe nem volt semmi. :( Elmentünk a CSonkatemplom melletti udvarházba is. De itt sem találtam használhatót. Sok szép holmi volt, de mindig a két méret közé estünk. :) S.oliverben még mindig van akció, persze Manó méretében nem. Előre, most nem akartam vásárolni.

Voltunk a Tescoba, de soha többet. Ide is csak azért, mert bármit vehetünk a étkezésiutalványon. Pénztáros is butácska volt. Millió ember, az áruk összevissza...hosszú. Egy kicsit boszankodtunk.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza, anyáéknál voltunk!

Jolka! Képzeld! Tesóm infó tanárához elmentünk, hátha tud segíteni a 3 feladatban. ELTE-n végzett! De nem tanultak ők sem A-t, csak futólag. Így nem tudott segíteni. De az én TAnárom, a csoptársa volt! :lol: Jó mi? :lol:

Ildi! Ügyes vagy! Nagyon tetszik a doboz! Én papírkartont vontam be tapétával+ mintás szalvétával. Nekünk még kevés játék van, így elfér.

Szép estét!
Ági
Kép
ágimanó1

Zsuzsi! Jól vagytok? Rég hallottam rólatok!
ágimanó1

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás? Kinőttük a babanetet?
:(:(:(

Manó már 3 alkalommal, este 1/2 12- kor kér még kaját. Nyam-nyam mondja. Cicit, ilyenkor már nem adok. Inkább kimegyünk enni. Tegnapi is, 2 tányér levest bevágott. Nem tudom mi lehet, hisz rendesen vacsiztott. Sőt még egy nagy pohár kakaót is megivott. Van ismerősöm, aki csak kakaót ad vacsira. Ennyi tuti kevés lenne Manónak. NÁlatok is volt már ilyen?

Én hülye tisztára elnéztem a vizsgámat, csütörtök helyet, szerdán lesz. Egy, kevés lenne már az idő felkészülni (jó kifogás:D), ráadásul Zolkó is vizsgáztat szerdán. :( Majd Januárba elmegyek. Most már csak a karácsonyra kell koncentrálni.
Ha Manó felkel, együtt készítjük el a mézest. Holnap mákos és diós kalács sütés lesz. Szerdán pedig Fatörzs, Zolkó nagyijának.

Ági!
Egyetem előtt, itt végzett, előttünk a tanárod. :)

REmélem az ünnepek után vissza áll a forgalom a fórumon, kár lenne, ha kihalna.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ági!
Köszi az érdeklődést. A fiúk lebetegedtek, igaz hál'istennek semmi komoly, csak takonykór...
Kristóf kezdte, már-már kikúráltuk, igyekeztünk is távol tartani Tomitól, de nem sikerült... orrszívás, meg nyűgösség, kialvatlanság... de reméljük, karácsonyra rendbejövünk minden szempontból..
Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi!
Jobbulást a fiuknak! REmélem, majd tudsz jönni sűrűbben is élménybeszámolókkal.

Tiszta hula vagyok, Manó megint 1/2 12-kor aludt el. Megvacsizott, megfürdött 8-ra, de semmi jele nem volt álmosságnak. :) Nézte a tv-t a helyén és közben mondta a magáét. :)

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde!

Ha kész vagy a képeslapokkal, megmutathatnád nekünk is. :)
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

JOlka,
Igyekszem bővebben is irni egyszer, de épp a képeslapok miatt, na meg tegnap este már bejött a képbe a naptárprojekt, két nap is hajnal 3-kor feküdtem. Még szerencse, h. Zalán 10-ig alszik. :) Akkor én próbáltam nektek feltenni az alkotást, de akármennyire kicsinyitettem, mindig kiirta, h. nagy. Majd beteszem a fotóalbumba és ott akit érdekel megnézheti, de addig is a cím www.frameshow.com. Ma viszem őket előhivatni, kiváncsi vagyok tényleg jók lettek-e?
A héten még bőven van mi után szaladgálni, már listára irom, annyi minden van.
Képzeljátek videokamerát akarunk venni és vasárnap Debiben már majdnem megvettük, de mondom még aludnék rá egyet, erre itt a net-en megtaláltam 18 ezerrel olcsóbban. Látom, h. ingyen kiküldik stb., gondoltam megnézem már hol a bolt, hát nem hittem a szememenek itt Nyh-án. Azóta látom, h. az internetes műszaki boltok közül szinte mindent ők árulnak az országban legolcsóbban. Na erre is jó az internet.

SZép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! Ezt a progit Te letöltötted? Ha igen, át tudnád küldeni nekem msn-en, mert ez a mobilnet olyan k. lassú, hogy 2,5 óra alatt jönne le...
Melyik az a műszaki webáruház? Mi fagyasztószekrényt akarunk venni, hátha az is olcsóbb, mint a boltban.
Vettél kalapálóst?

Jolka! Sütik kész vannak? Nálam a mézes még sütésre vár, délelőtt összeállítottam, majd ha a férjem hazaér, nekiállok szaggatni + sütni. Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Amúgy szerintem ne aggódj a fórum kihalását illetően, mindig vannak csendesebb időszakok. Most mindenki az ünnepekre készül, az a legfontosabb.

Ildi! Kész ezermester vagy! Szuper lett a játéktároló!

Zsuzsi! Jobbulást a törpikéknek!

Nem tudjátok véletlenül, hol lehet Nosztalgia szaloncukrot venni? Kaptunk egy dobozzal ajándékba, és nekem nagyon ízlik, de még nem láttam sehol. Lehet, hogy a multikban van, de oda elég ritkán járok.

Sziasztok!

Ádimama

Annamari,
Küldtem pü-t, remélem megkapod.
Tünde

KépKép
tuzal

Annamari!

Ma az Alfiban láttam nosztalgia szaloncukrot. :)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Annamari!

Ma az Alfiban láttam nosztalgia szaloncukrot. :)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

bocsi a duplázásért. nagyon lassú a babanet, 2x küldtem véletlenül.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok+ nálunk mmár karácsony van!!!!!feldízsítve áll a fa a nappaliban, ui már pénteken megyünk anyukámékhoz, és szerettük volna ha itthon is van egy kis karácsonyi illat+hangulat! holnap majd hozok fotót is.ajándék ugyannincs a fa alatt, mi az ajándékozást a férjemmel már megoldottu, kinek mi kellett, majd betesszük azokat használtan a fa alá, peti pedig éppúgy örül még1-1 gyertyának,csillagszórónak, mintha ajándékhegy lenne a fa alatt! neki most semmi szükséges nem kellett, íy csak egy noddy mese dvd-t kap olnap este a fa alá!!
Jó éjt!!

Kép
dora1980

Tünde! Eddig nem kaptam meg a privit. Hátha holnapra ideér.

Jolka! Köszi az infót! Holnap el is megyek!

Nagyon fincsi lett a mézesem! :D

Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Sziasztok,

Annamari,
Küldd el a mail cimedet, a tunde5@citromail.hu -ra, a múltkor se ment el Jolkának a pü, ugyhogy ne várd.
Ma már tettem egy kört karácsonyi ajándék ügyben, Zoli mától szabin :D, nagyon jó idő van. Mire hazaértem a fiúk még aludtak.

SZép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Dóra!
Manónak a kedvence a Hunyor-major, Rafiék. Apának tetszik inkább a Noddy.:)Karácsonykor akkor Ti is vándoroltok? Férjed szüleihez is mentek? Nálunk patika mérlegen van kiszámítva, hogy mindenkinél u.a legyünk. :) Azért Manóval többet vagyunk kettesbe Mutiék.

Tünde!
Az én Zolim csak holnaptól lesz szabin. Mi is csavargással fogjuk tölteni ezt a párnapot. Papáknak még nincs ajándék, sőt még ötlet sem. Tudtok tippet adni? Könyv kizárva, nincs rá idejük.

Annamari!
Nekem is kész a mézes, ugyan én hamis mézest csináltam, de fincsi lett.
Ma csinálnám a dióskalácsot, de Manó tegnap eljátszotta a daráló tetejét, szerintem ez is kukába landolt, mint oly sok konyhai eszközöm.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Nem tudtam mostanában írni és ha elköltözünk, nem tudom, mikortól lesz net, úgyhogy nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek és párjaitoknak is, meg a Manóknak is!
Sok szeretettel: Flóra, Csilla, Csaba

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás! Remélem januárban beindulunk!
Nekem már csak egy vizsgám lesz januárban, a többi kész!
Dórának kibújt kedden az első fogacskája. Bal 1-es. :lol:
Kúszik, mindennek örül, ügyesen felhúzza magát, integet, tehát már elég sokmindent tud! Ja, ma egy kicsit folyt az orra. Kicsit megijedtem. Remélem nem lesz gond!
Ma megvolt a nagytakarítás, ablakpucolás, függönymosás, stb. :lol:
Ennyit rólunk!

Anita! Vizsgák? Sikerült egy párat letudni? Botus gondolom már sokmindent tud!

Zsuzsi! Babók remélem már meggyógyultak!

Jolka! Akkor már együtt a kis család!
Gondolom jó, hogy a párod mellettetek van, nem dolgozik! János még ma is dolgozott!

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
Ági&Dóra&János

Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Én is ezer éve voltam... :oops:

Mentségemül szolgálnak a vizsgák, még ma is voltam kettőből. Úgy érzem, megvannak :wink:

Ági: 10-ből 6 kész, még megyek 28-án, és 30-án, meg egész januárra marad 2! Szóval most felcsillant a remény, új erőt ad!
Nagyon sok mindent tud már Botond, szuper jó, hogy minden nap megajándékoz vmi újjal.
Vizsgákhoz nagy gratula, szuper ügyes vagy! Éljen az első Dóra-fog. Nagyon ügyike, hogy már integet. Boti is integetgetett egy ideje, de épp most kezd tudatos lenni, hogy tényleg köszönünk :D

Botond karácsonyi ajándéka számunkra: hétfő óta lépeget. Olyan 3-4 lépést tesz meg egyedül! Szeretne indulgatni, de elég kis bátortalan. De azért huncutul próbálkozik kitartóan! :wink: Pedig igazán ráér vele!
Már olyan nagyfiú...!

Tegnap voltunk babafotózáson, meg készült pár családi kép! Alig várom, hogy készen legyenek, mert amiket láttam , szuperek! Majd hozok Nektek belőle!

Aki már nem tud jönni vasárnapig:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK CSALÁDJAITOKNAK!

Anita, Tibi és Botond

Anita
Kép
Kép
_anita_

Áldott, békés Karácsonyt kívánok Nektek!
Kép

Ádimama

Kép

Békességet, boldogságot,
Csengőszót és gyertyalángot!
Ajándékot, szeretetet,
S mindent ami fotnos NEKTEK!
Ajtó elég fehér bársonyt:
BÉKÉS BOLDOG SZÉP KARÁCSONYT!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
A Nagy Csalás

KépKép
KépKép
nagy_anita

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!

Kép
Megyesi család

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

KépKép
simsi

Nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk mi is mindenkinek!

Kép

Az elmúlt hét már annyira a karácsony jegyében telt, h. pár nap még a gépet sem kapcsoltuk be. Ez azért elég nagy szó, de ha Zalus elaludt is takaritás, ajándékcsomagolás v. lakásrendezés volt a program, u.is mégis plafong érő fát vettünk a nem éppen nagy lakásunkba és emiatt fel kellett számulnunk ezt-azt, meg át kellett egy kicsit rendezni. Mi 23-án karácsonyoztunk hármasban itthon. Egész nap sütés-főzés, este meg díszítettük a fát. Tegnap reggel indultunk Debibe, de fél 7-re már a sógornőméknél volt jelenés itt Nyh-án. Ma Anyósoméknál lesz a család, holnap megint Debiben leszünk. Zalus örömmel bontja a fát, szedi le a díszeket és mutatja nagy ártatlan fejjel, h. mit talált. Ajándékok gondolom mint mindenkinél hegyekben állnak. Kapott a tesómtól egy tőle majd kétszer nagyobb tigrist is, akinek még szintén ki kell találni, h. hol lakjon. De azt hiszem Annamari jó volt az ötlet, u.is.a kalapálós játék a legnyerőbb. Igaz már a tükör is meg lett kalapálva (és még ki tudja mi mindenre vár ez a sors), de annyira 'beleragadt' a kezébe a kalapács, h. azt hittük még lefeküdni is csak azzal a kezében fog. Egyelőre szerintem még Zalán abban a korban van, h. nem tudja hova tenni, h. mi ez a halom szines csomag és bennük a sok játék, de gondolom hamar eljön az az idő is, amikor már levélben irjuk meg a Jézuskának, h. mit kér és alig várja, h. megkapja. Most azért még kicsi megérteni, h. miről is szólnak ezek a napok. Egész héten karácsonyi zenéket hallgattunk, de gondolom ez is inkább nekünk adta meg az alaphangulatot.

Lassan készülödnünk kell, ugyhogy befejezem.
Remélem mindenki jól van és boldog, a nagyobb babák pedig elégedettek a Jézuskával. :D

Szép napot mindenkienk.
Tünde

KépKép
tuzal

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK: Zsuzsi, Misi, Kristóf, Tomi

ui: fiúk jól vannak, örültek az ajándékoknak, a karácsonyfának, ha lesznek képek, hozom őket :wink:

Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!

Csak egy szóra ugrottam be megint!

Kellemes karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Bence sem nagyon tudja hova tenni ezt a rengeteg játékot, a karácsonyfa nagyon tetszik neki, ő is pakolja le a díszeket, de szerencsére nem bántja, csak finoman pakolászik.
24-én nagy családi körben voltunk Éva napozni + karizni, tegnap kirándulni voltunk Anyáékkal, ma pedig délelőtt anyósomék jöttek, Anyáékhoz jöttünk ebédelni, este pedig hozzánk jönnek az unokatesóm családja.
Puszi mindenkinek!

Bence, Petra és Krisztián[/b]

Kép
ppetra

Sziasztok!
Gondolom mindenki pihizik :)))) nálunk Tomi alszik, Kristóf pedig az apukájával autópályázik :lol: szenteste óta ki tudja hanyadik kört teszik már meg...
én is csak azért léptem be, mert anyukámnak kenyérsütő gépet dobott össze a család, most sül az első kenyér, a géphez adott recept alapján. Kérdésem a következő... van- e valakinek ilyen gépe, milyen kipróbált és jó receptje van hozzá? még rá kell jönnünk minden csínjára :roll:
További kellemes pihizést:
Zsuzsi
zsuzsimano

Zsuzsi! Van az indexen egy fórum, mindennapi kenyerünk címmel. Rengeteg infó van ott, én is onnan tanultam meg kenyeret sütni :D
Igazából az alaprecepten lehet variálni. Én már csak úgy szemre teszem bele a hozzávalókat. Úgy kábé be tudok írni neked egy jó receptet, de géptől is függ a sikere, úgyhogy végül is nektek kell kikísérletezni.
A leggyakoribb hiba, ha sütés után beesik a teteje. Ekkor csökkenteni kell az élesztő mennyiségét, esetleg gyorsprogramon kell sütni.

Vegyetek bl-80-as, kenyérlisztet! (tesco, cba)

Azért leírom az én alapreceptemet. (egylapátos gépem van)

330 ml víz
3 poh. bl-80 liszt
1/2 poh. teljes őrlésű liszt
1/2 poh fehér rozsliszt
1 kismérő cukor
2 kismérő só
2 nagymérő olaj
1/5 kocka friss élesztő (1 dkg)
Normal program (3 órás)

Mehetnek magok is bele, ha szeretitek.
A liszteknél lehet variálni, az össz. mennyiség a lényeg.
bl-80 helyett lehet 2/3 fehér 1/3 rétes is.
Sima kis labda legyen a tészta a dagasztáskor.

Ennyi röviden, remélem, segít valamennyit. Van egy honlap is a g-portálon, e-margit címmel, ott is sok infó van kigyűjtve.

KépKép
simsi

Sziasztok!

Szépen teltek az ünnepek mindenkinél!
Anita! Gratulálok a vizsgákhoz! Ügyes vagy!!! És Boti is nagyon ügyes!!!

Dóra is egy angyal volt egész ünnepek alatt! Nem nyávogott, mindennek örült! Sokat integet. Például mikor felébred, és bemegyünk a szobájába, és integetve fogad, hááát meglehet falni! Aztán tapsolgat, ütögeti a játékokat! És van összesen 4 FOGunk! Csak úgy kijöttek a napok alatt! Mi tegnap és ma anyukáméknál voltunk, szenteste hármasban, előtte anyóséknál, és az én szüleim is megleptek minket egy villám látogatással!
Teszek egy képek!
További kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Puszi
Ági
Kép
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

hmmm. már nem is tudom mit akartam írni. :)
Túléltem az ünnepeket. :D
A nőknek a legrosszabb....Mindent tökéletesre akartam csinálni, a finisbe majdnem kiborultam. :) Kaja isteni lett, lazac citrommal, szalonnával... fincsi volt, na meg a többi. Gyors mosogatás(persze, versenyeztem a mosogatógéppel, megint ő nyert. :)), felmosás, már a fa is állt, lehetett ajándékozni. Manó kárpótolta az egész napos fejetlenséget. Tényleg mindenkinek jutott magára idő, hogy kicsinosítsa magát? Én majdnem melegítőben adtam át az ajándékot. :) De apa türelmesen megvárta, míg elkészülök, pedig már türelmetlenebb volt, mint egy gyerek. :D
Karácsony első napján Mutiék voltunk, majd másnap mentünk Zolkóék. Tegnap óta újra itthon. Este még elmentünk az egyik haverék lakásavatójára. Tiszta buli volt ez a pár nap, az a lényeg, hogy Manó élvezte. Képzeljétek este taxival mentünk, hogy apa is tudjon szórakozni egy kicsit. Persze gyerekülést vittünk, de hogy egyik taxiba sem lehet hátul bekapcsolni a gyereket. A biztonsági csatja el van dugva, v. nincs is. :( Érdekes azért.
Egy képet rakok, Márk egyik új szerzeményéről. Azóta sem ült rajta, nem érdemes még nagy ajándékot venni neki. Bezzeg, ha egy másik gyerkőc lenne rajta, biztos kiverné a hisztit miatta. :D
Kép
Simsi gondoltam rád mikor a kalácsot dagasztottam. :) Félúton jutott eszembe, hogy még TE írtad anno, hogy a gépben csinálod. Én meg alig vártam, hogy végre elváljon a tészta a táltól. :)
Zsuzsi!
Én általában a géphez kapott recepteket szoktam meg csinálni. De a legegyszerűbb, ha már ízesített lisztet veszel. Ebben már az élesztő is benne van. Csak egy félzacsi és egy kis víz a többi már a gép dolga, ehető kenyér lesz belőle. :) Spárban is lehet ilyet kapni.
Ági, Anita!
Nagyon ügyik már a babák.
Megyek mert jelenésem van a kozmetikusnál, rászántam magam egy teljes generál javításra. Szombaton fodrász. :)
Sziasztok
Írjatok, ha van egy kis időtök.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!! Rólunk is elmúlt a karácsony.... sajna!Imádom ezt az ünnepet. Igaz nekem egyszerűbb volt , mert anyáéknál szentestéztünk, 1. nap anyósoméknál voltunk, majd kedden baráti látogatás és du jöttünk haza. Azóta itthon... peti az ajándékokkal nem foglalkozott, viszont imádta a gyertyafényt, csillagszórót, énekszót, kántálást, és az állandó társaságot!Imádnivalóak voltak hárman(tesómék gyerekeivel) egyszerre a karácsonyfa alaltt!!!! :D
ma viszont meglepte a hóesés, jó sokat voltunk kinn, bele is huppant párszor az égi áldásba!!!
Jolka! rám is rámférne egy teljes szervíz, de én ebben nem is reménykedhetek...
MA du. megyünk anyósomékhoz, ott is alszunk, holnap is, h. peti szokja és szilveszterkor ne legyen gond :roll:
Ők fognak ui. vigyázni rá. mert anyáék elutaztak, az Uramtól + nem volt maradás, szilveszterezni akar menni!!! :? de hogy én mit fogok felvenni????majd 2 éve nem voltam buliban(előtte sem nagyon...)
Na meg kíváncsi leszek anyósékra is...
megyek is a házifodrászomhoz a fürdőszobába...(most peti alszik, addig kezdek vmit ezzel a zsíros szőrmócsinggal a fejemen!)bár sok jóben nem reménykedhetem. :cry:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Csak beköszöntem :)

Karácsony itt is eltelt... hát, vegyesen. A legszebb persze, hogy itt volt velünk a mini emberkénk. Szuper édes. Imádja még mindig a fát, piszkálja a díszeket, és fel sem veszi, ha megszúrja a fa :shock:
Sajna, vizsgázgatok. Tegnap 4-est kaptam, holnap is megyek. Csak Boti megint lázas. Most szerintem "csak" a fogacskák miatt, de majd megláltjuk. Remélem, nem lesz semmi gond.

Jajjjjj, el ne felejtsem eldicsekedni, hogy már 9-10 lépés megy önállóan, marha édes, ahogy örül neki. Sikongat! Mindig az égbe emeli a két kis kezét (gondolom, így egyensúlyoz), megcélozza, ahova el akar jutni, és indulás!
Megeszem! Közben meg annyira megható, hogy már ilyen nagy....

Na, jól van, lányok, mennem kell vissza tanulni. Holnap igyekszem benézni, és hozok képeket is!

Jolka: vizsgák??? Nagyon vagány Manó a mocin!

Ági: Bejött a sütifaló Dórának? Boti nagyon bírja!

Ildi: köszi az indexes tippet, alig várom, hogy újra neki álljak kenyeret sütni. Főleg, hogy lassan Boti is megkóstolhatná, és nem mindegy, milyen kenyeret eszik. Az a tuti, amit én sütök neki :wink:

Puszi Mindenkinek!

Ja, szilvesztert mi itthon töltjük! :wink: Végre egy-két napra kikapcsolhatok...

Többieknél mi újság?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Dóri!
Előre is jó szórakozást a Szilveszteri bulihoz. Mi sajnos nem megyünk, a barátokat, beírták dolgozni. Így itthon maradunk. Délelőtt megyünk egy másik baráti párral korcsolyázni és este pedig buli együtt nálunk. :) MÁr csak a szilveszteri menüt kellene összeállítani.

Anita!
Gratulálok, nagyon hamar fog, akkor Boti is elindulni. :D
Nagyon ügyes vagy, én csak halasztom a vizsgámat. Mióta Zolkó itthon van, felborult a napirendünk, fáj a fejem rendesen, biztos feszült vagyok. Tehát másfélhét után vizsgázom. :)

Tünde!
Nagyon szépfiú Zalán, a képen. Olyan nagy srác már. :)
A barátnőm mesélte tegnap, hogy van máv törzskártyája. Ha ic-vel utazik első osztályon, akkor a helyjegy ingyenes. Ez azért már elég jó. Hallottad? Debibe a nyugdíjnál kiugrott egy nő az ablakon, sajnos meghalt. brrr. Anyuék egy szinttel lejjebb dolgoznak, sok kollegina nem is tudott aludni az éjszaka, mert a dilik, túl kíváncsiak voltak.

Karácsonyfa mindenkinél túl élte az ünnepet?
Nálunk Manó szüreteli a gömböket. Seprűnyéllel addig ütögeti míg el nem törik. :) Jövőre megint kell egy párat beszerezni.:)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mi is itthon szilveszterezünk, már megszoktam :-(
Bencus ismét az új év tiszteletére beteg. nem lep meg :?

Ráadásul alig várta, hogy essen a hó, ősszel 100x megkérdezte, mennyit kell még aludni, míg esik a hó. Erre tessék... mehetnénk szánkózni, és mégse mehetünk.

Lehet, sütök valami finomat. :) Legalább az evés öröme maradjon meg :D

Ja, és állandóan társasozhatok a karácsonyi játékkal. Tudtam, hogy ha megveszem, nekem kell játszanom a kölyökkel. :D De ennek ellenére megvettem. Gazdálkodunk okosan, minden nap. (persze, mindig Bencus győz :D )

KépKép
simsi

Sziasztok Lányok!

Először is MINDENKINEK:
Kép

Az karácsonyon sikeresen túljutottunk ;)
Egész kari előtt betegeskedtünk. Dodinak sikerült egy jó kis hányásos hasmenéses vírust hazahoznia, ami a szűk és távoli családban is "pusztított" . Épp hogy csak karácsonyra kivergődtünk belőle. Az apát éppen szent este érte a kór, mi addigra már túl voltunk rajta. De szerencsére ennek már vége.
Én most egy pici náthával küzdöm, a nagyobb gond a köhöség. Már 4 napja nem tudok vele mit kezdeni. Már több mindent próbáltam de nem akar csillapodni. Valakinek ötlet?!
Egyébként jól telt a karácsony, kölyköknek millió játék.............már csak egy plusz szoba kellene hozzá, mert lassan nem férünk tőlük.

Szilveszter?! Évek óta először, hogy kimozdulunk. El sem hiszem. Bár nem megyünk messzire, csak a szembe szomszédhoz. Ők hívtak át, vmi jó kis házibuli lesz. Ilyenbe se voltam még. Épp itt az ideje ;)

Puszi Mindenkinek!
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Íme, az ígért fotók! Sok lesz, mert csak ennyire tudtam szelektálni. Olyan sok szép kép lett :D

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Bocsi a helyfoglalásért!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Mindenkinek BÚÉK!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!!
Akik bulizni mennek, azoknak jó szórakozást!
Üdv: Ági
Kép
ágimanó1

Kép

Nagyon Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!
Remélem, h. a következő évben is sok helyre érkezik új családtag! :lol:

Tünde és a két Z

KépKép
tuzal

Kép
Kép

KépKép
simsi

Kép
Kép

KépKép
simsi

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt mindenkinek így utólag, és persze BUÉK!!!!![

Hát nálunk is elteltek az ünnepek!! Békésen, csendesen!
Anita: Gratula Botinak a már lassan megszámlálhatatlan lépésekhez! Domi nekünk is úgy kezdte az új évet, hogy megtette első lépéseit! Igazi boldogság!!!! Annyira cuki, ahogyan igyekszik! Ez előtt is volt olyan, hogy megáll, és valamit nagyon néz, de most egyik pillanatról a másikra fogta magát és elindult! 3-4 lépést megy! Igen itt meglátszik az a két hét a fiúk között!!! Mikor eresztjük össze a fiúkat? :-) írd meg neked mikor lenne jó! Mi mindig ráérünk, hiszen általában otthon vagyunk ebben a rossz időben!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Nálunk is volt nagy boldogság! Első karácsony a kicsivel! Rengeteg villogó, zenélő ajándék, és Domi egész nap csak brummog az autókkal, meg játszik a zenélő szőnyeggel! Féltem az ajándékozástól, hogy kap majd egy csomó felesleges dolgot, de hála istennek, nagyon jól eltalálták a rokonok! Minden neki való, és érdekes, hasznos! Remélem nálatok is szintén! Vagy esetleg valaki kapott valami feleslegeset (gyerek)?

Ha meglesznek a képek, majd hozom őket!

A karácsonyfa meglepő módon a mai napig érintetlen! Első nap levett Domi egy díszt, odaadta az apjának, és soha többé nem nyúlt hozzá! Igaz, hogy a fa elé tettünk egy zenélő, mozgó mikulást, amitől fél,és azt hiszem ennek ez az oka! Jó kis biztonsági őr! :-)

Szilvesztert mi is otthon töltöttük többnyire, igaz délután elmentünk a barátainkhoz, de fél tízre már muszáj volt hazamennünk, mert a kicsi bealudt! Remélem jövőre majd izgalmasabb lesz!
Kellemes pihenést mindenkinek!
Bocsi, hogy csak magunkról írtam!
Szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Én is csak képpel jövök most, majd este írok, most lusta vagyok.:D
Az első képen a buli tetőfokán. :) TÁncolnak, Manó már pizsiben.
Kép Kép
Kaja után, lufit próbál felfújni. :)
Kép Kép
Manó takarít, eddig azért nem porszívózhatam, mert félt tőle, most már Ő akarja csinálni. :)

Ja tényleg, van kedvetek összejönni egy baba-mama talira v.m játszóházban? Pláza v. Boda? Kinek mikor lenne jó? Írjátok meg. Ok?

Legyetek jók!

sZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Én személy szerint nagyon örülnék egy baba-mama talinak. Nekem olyan délután 1 és 4 között lenne a jó, Domi alvása miatt!
Jó lenne végre megismerni titeket! Igazábol ez nem rajtatok múlott, hanem nekünk nem jött össze sose! Majd írjatok, mikor és hol, ha megvan a fix időpont!!!

Jolka: Neked igazi kis házitündér lesz a fiad. Minden nő álma: süt , főz takarit, és bármit megszerel!!!! Igazi ezermester!!!! :lol:

Szép estét mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Nálunk még mindig kicsit tart az ünnep, családilag, barátilag elég nagy jövés-menésben vagyunk. Netezni is szinte csak a hireket olvasni jövök.
Szilveszter este 9-kor már hazajöttünk, mert nem akartuk idegen helyen altatni Zalust, de két nappal előtte barátainkkal elmentünk előszilveszteri vacsizni. Akkor ugyanis volt gyerekfelügyelő, de szilveszterkor a nagyszülőknek programjuk volt. Jó volt igy is.

Timi, Anita,
A járó 10 hós nagyfiúknak gratulálok. Nagyon ügyesek. Én anno naivan azt hittem, h. azzal hogy Zalus már mindenhova eljutott négykézláb az u.az, mintha már járna. Ma már tudom, h. nem, mert azért igy sokkal többre ér, na és fáradhatatlan. A fa viszont még nálunk is a helyén áll, ha nem is nem érintetlenül, de áll.

JOlka,
Holnap lesz zenebölcsi? Szivesen mennénk, hacsak nem Zalus alvása közbeszól. Holnap jönnek Anyukámék és hazafelé elvitetnénk magunkat, Apa meg értünk jönne. Ma napközben annyira jó idő volt, h. azt hittem még este is tudunk menni sétálni, de sajnos elég ködös lett.
Baba-mama taliban benne vagyunk. Ötlet? Hol? Mikor? Én CSAK mamataliban is benne lennék :lol: .

Tünde

KépKép
tuzal

Visszajöttem, mert a lényeg lemaradt az előbb.
Jolka, Manó nagyon cuki, tényleg házias, ezeket a fotókat örizd meg és majd huszonharminc év múlva mutogasd a kis menyednek, mert szerintem akkor már nem lesz ennyire aktiv. :) Bár ne legyen igazam. A közös porszivózás nálunk is hónapok óta program, de a sütés még nem. Nem hiszem, h. ülve végignézné.
Most láttam meg azt is, h. ajánlottál tali helyeket. A Boda nekünk csak akkor jó, ha Apa is itthon van, mert oda babakocsival nem tudunk kijutni. Talán van a Körte utcán is játszóház. Valaki tud róla valamit?
Nekünk 1-4-ig szinte mindig alvás van. Nekünk meg pont ez nem jó időpont.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Na, a tali csúcsszuper ötlet. Bár igazán nem kell hozzám alkalmazkodnotok, de nagyon szeretnénk ott lenni! Az egyetlen "kérésem" annyi lenne, hogy jövő hét keddig várjunk már! A 9-i vizsgám után (talán) lesz egy kis pihim 27-ig. Tehát akár már jövő szerda is jó nekünk! Alvás talán nálunk a legkiszámíthatatlanabb még mindig sajnos... :( Majd elindulunk egy-másfél órával hamarabb, és alszik B. a kedvenc helyén, az autóban!

Jolka: Manó észvesztően aranyos. Még mindig hihetetlen nekem, hogy nincs két éves. Az arca, meg minden... olyan fejlett (szerintem).

Tünde: Azt már most tapasztalom, hogy nem sétagalopp ez a járástanulás. Már feláll a szoba közepén, és nekilódul. Csak épp, azt hiszi, hogy mindig ott lesz vmelyikünk, és elkapja. Egyelőre ránkdől, úgy áll meg. Jobb lenne, ha popsira ülne, mert jelen helyzetben orra esne, ha nem vagyunk ott...
Nagyon résen kell lenni, és szaladni utána. Legalább fogyok kicsit, mert ez a vizsgaidőszak nagyon rossz hatással van rám... zabálom a csokit, hogy ébren bírjak maradni :?

Na, és képzeljétek, az apja megtanította focizni :shock: Odamegy a fiam a labdához, és belerúg. Ha mondjuk, hogy foci, megy a labdához, és rúgja (persze van mikor elé kell tenni, de tudja mit "kell" vele tennie)... kéééész! Még nincs 11 hónapos...

Többieknél hogy teltek az ünnepek???

Ági: hogy vagytok?

Dóra: Hogy sikerült a szilveszter? Peti hogy viselte az anyóséknál alvást?

Petra: Ti otthon voltatok?

Csilla: Voltatok vmerre? Flórával mizu?

Annamari?

Zsuzsi: Fiúk hogy vannak?

Ildi: Bence meddig nyomta szilveszter éjjel? :D

Remélem, most már visszlendültök az írásba!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: