Zymaflore: érdekes a mi dokinénink a Svájciakkal példálozott
de én nem adok a dednek, mert én tutti nem bírnám adogatni naponta 14 éves koráig?! Másrészt meg nem olyan gázosak a fogaink.
Akata: ilyen penge állást otthagyni háááát lehet, hogy én se döntöttem volna másként...annyira nehéz ügy ez
Den: kisvasútra nem ültünk fel, mert szerintem ez még Kamillát nem kötötte volna le. A Mikut azért másztuk meg, mert kellett a naptárba a decemberi képnek
Naptár: hát kész lett tegnap, de nem vagyok tőle elragadtatva
Voitv: az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy Isti azért rosszalkodik, hogy Apja figyelmét magára irányítsa??? És ha ez nem sikerül akkor mérges és ezt meg rajtad vezeti le, hm?
Fibi: nekem is vérzett a fogam végig (még most is néha), de nem voltam vérszegény - én hetente egy elevitet és háromnaponta egy vas+c ittam. Vigyázz ám,mert ha jó a vasad és ráterhelsz akkor az is veszélyes lehet - a kolleganőmnek volt ilyen baja pocakosság alatt!
Gréti Mikulás
MAcs, Gabi: házak
Kriszta: gratula a kettesre! Én is arra gyúrok majd
Ábel is +++++++++++++++++++ Lándzsás szeritnem is rulez+Sterimar Deni helyesen szólt!
Curse: gratula a régi gatyókhoz ez olyan jó érzés tud lenni!
Vessetek meg, de én amikor először elmehettem itthonról ded nélkül úgy örültem a friss levegőnek, mint nyúl a farkának! Merthogy kb 3 hétig csak a lakásban voltunk, mert olyan hideg volt kint és nekem már nagyon hiányzott a külvilág és a hülye óriásplakátoknak is annyira de annyira örültem, mert szüléssel együtt kb 4 hétig be voltam zárva. És babicsek meg itthon volt Anyuval és őszinte leszek - egy csöppet se izgultam miatta!
Na most el, mert ebédet kő kotyvasztani!
Apa épp az agyagot gyúrja - ill karifákat szab belőle és majd megfestjük Kamillka kezét és úgy lesz rajta lenyomat!
Rylie