Sziasztok,
Durca,
Nagyon örülök a jó hírnek!!! Nagyon erős és bátor csajszi vagy!! Borókára tényleg nagyon büszke lehetsz, nagyon ügyes kislány! Mandula drágám hogy van?
Szabó doki: hát sajna nekem is csak rossz tapasztalatom van/volt vele. 16. hetes terhes voltam, amikor belázasodtam, hánytam fájt a hasam. Ki hívtuk az ügyeletet, akik azt javasolták, hogy menjek be abba a kórházba ahol szülni fogok,hogy megnézzenek, hogy minden oké-e. Felhívtam a kórház ügyeletét, ahol szintén azt mondták hogy menjek be, persze Ő volt az ügyeletes doki. A vizsgálat közben a falat tudtam volna kaparni, annyira fájt majd közölte ordenáré stílusban, hogy mit képzelek én, hogy így bejövök ide lázasan stb. és a poén, hogy közölte, hogy egyébként sem tud velem semmit csinálni. Mondtam neki,hogy én sem akartam jönni, de mint kiderült pont a Keszeghy Évi vette fel a telefont és Ő mondta hogy jöjjek be, mert a babát megnézik. Majd az Évi mondta, hogy azért Ő csinálna egy ctg-ét és kérte,hogy adjon egy lázcsillapító injekciót. (ha nincs ott az Évi, akkor engem páros lábbal rúgot volna ki) Szerencsére Rékával minden rendben volt. Mikor beszéltük a kórház témát, hogy akkor majd szülünk az ügyeletesnél én akkor pont rá céloztam, hogy van olyan doki akinél nem szülnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként alacsony és bocsi hogy így írom "ragyás képű" Hozzáteszem lehet, hogy a saját kismamáival nagyon aranyos, de nekem ennek pont az ellenkezője jött le!
Barimami,
Nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó hogy jöttél, már nagyon hiányoltunk!!!!!!!!
Valentina,
Először is üdv. Szerintem Te valamit nagyon félre értettél. Itt szerintem eddig csak jókat mondtunk Hegedűs dokiról. Én is nála szültem, teljesen megvoltam ill. vagyok vele elégedve. AZ tény hogy nem egy bőbeszédű, de nem is ezért járok hozzá. Ja és persze a kapcsolatom sem olyan vele, mint a csajoknak a Vida dokival!!!

Ha esetleg visszaolvasol vagy folyamatosan olvasol minket, akkor tudod, hogy miről beszélek.

De, és ami szerintem fontos, hogy szakmailag nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!! Dorkával teljesen egyetértek és csak ajánlani tudom!!

Kisfiad vagy kislányod lesz??
Na lányok, azért lassan de biztosan bővül a Hegedűs csapat is!!!!!
Cancan,
Hogy vagy?? Teljesen elmúlt a vérzésed? Nekem lehet hogy kellene a fogi gátló, ha eddig nem csaptak le rá. Most néztem meg,hogy az ucsscó levelet szedem és nem tudom,hogy a jövő héten sikerül e felíratnom. Holnap ez kiderül! Akkor megírom tutira.
Vbea,
Szóval nem leszünk szomszédok!! Szomorú vagyok!
Csütörtökön szigorlatozom!!!!!

Tiszta para vagyok!!! Remélem az lesz a karácsonyi ajándékom,hogy sikerül a vizsgám!!!
Dóri,
Végül voltál vizsgázni? Kiscsillag hogy van???
Puszi: Vica