Mi van ma itt csajok, hogy sehol senki?????
Na, hoztam híreket:
Györgyinek ma 9.50kor megszületett a kislánya, Jázmin. 3,85kg és 57 cm ha jól emlékszem. Szegény nagyon sokat vajúdott ( tegnap fél4 kor repesztettek neki burkot ) lassan tágult és Vida-Ági aggódtak is egy kicsit , hogy elfárad a végére, de nagyon ügyesek voltak mind a ketten. Minden rendben velük, Jázmin nagyon nagyon szép. (mellettük a második szobába voltam ) . Vida doki is nagyon aranyos volt, mert reggel ahogy meglátott,mondta, hoyg Györgyi nemsokára szül és amikor kész voltam a műtéttel és jött be, akkor is mondta, hogy itt van mellettem, Puszil mindenkit ( mármint Györgyi )

ma a 18 órás híradóban benne lesznek!!!! és van netje már, úgyhogy ahogy tud jelentkezik.
Rólam: Minden rendben volt, nagyon aranyos volt mindenki az anesztestől a műtősökig. Reggel Nováky Rita vett tőlem vért ( nem találtuk a vércsoport papíromat így sos kellett ) és nem mertem neki feltárni magam ( pedig nagyon gondolkodtam ) túl sokat volt rólam szó mostanában, meg húztatok... szóval inkább inkognitóban maradatam. Bocsi Rita ha olvasod, nagyon köszönök mindent !
Eni igazad volt, tényleg a kábítás után pillanatok alatt elaludtam, és arra emlékszem, hogy karácsonyról álmodtam, talán meg is szólaltam, hogy "karácsony van". És még emlékszem valamire - csak éppen arra nem, hogy csak álmodtam , vagy meg is szólaltam ( ezt most inkább nem írnám le, mit modtam - de most nagyon úgy gondolom, hogy nem álmodtam ) a dr úrnak és szerintem válaszolt is rá. Ugyan próbáltam finoman rákérdezni, hogy mondott-e valaki olyat, hogy csendesen, vagy csak csendben vagy valami ilyesmi, de azt mondta nem. Szerintem csak nem akart zavarba hozni....
Rákóczi Ági is jött volna megnézni, de összefutottunk a folyosón is , meg Györgyinél is ( vagy egy órát dumáltam vele ) . Na, szóval a műtét ellenére minden jó volt.