A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cancan!
Ügyi légy holnap!

Györgyi!
Hajráááááá!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Durca, imádkozom értetek, mást nem tudok írni.

mtunde

Hello Lányok!
Drága Durca! Mindent elmondtak előttem a lányok, Veletek vagyunk lélekben és nagyon szurkolunk!!!!!!!

Györgyi nekem ígért smst-, de ha csak holnap kapom meg ( gondolom éjjel nem fog írni ) akkor csak este fogom tudni bepötyögni, hamár hazajöttem. Hehe, ha ír, holnap láthatom is , mert ugye én is bent leszek :-) :lol:

Köszi csajok a drukkot, - aranyosak vagytok! Reggel 8ra megyek, és majd valamikor jövök. Estefelé igyekszem majd bejelentkezni és remélem Györgyiékről is hozhatok hírt!!!!

Puszi Nektek

Heni

Kép

Kép
cancan

Kedves Durca!

Nagyon-nagyon sok lekierőt kívánok, és imádkozom, hogy minden rendben legyen a kislányotokkal.
Nagylánynak is jobbulást kívánok.

Üdvözlettel: Móni

Kép
mÓni

Durca,
A lányok már mindent leírtak előttem, igazából nem is tudok hozzászólni. Imádkozom értettek, hogy minden jól alakuljon és hogy karácsonykor otthon lehessen Boróka!

Bocsi lányok, de most nincs lelkierőm írni!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!!!!

Durca!!! Muszáj egy nagyon jó példát megosztanom veled. A szomszéd 5 éves kisfiú komplex szívbeteg,anyukája úgy mondja, hogy nincs olyan dolog ami jó lenne neki. Több mütéten tűl vannak már, de ami a lényeg a kisfiúra ránézel és nem gondolod, hogy beteg. Egyszerűen köszöni jól van. Pedig a dokik már azt sem értik, hogy élte túl a születését.
Czeizelnél voltak a tesókérdés miatt, és a ő is elvolt ájulva, hogy ilyen betegséggel ennyire jó állapotban van a kisfiú.
Ti Hál'Istennek sokkal jobb alapokkal indultok, így csak hinni kell és szeretni, a többi asszem jönni fog magától!!!!
Nagyon-nagyon drukkolok a kicsilánynak, hogy mielöbb gyógyultan hagyhassa el a klinikát!!!!

Ha, úgy gondolod szívesen beszélnél a szomszédommal, mert ők aztán elég mélyen benne vannak ilyen "szívügyekben", csak szólj és átküldöm az elérhetőségét!!!!

Este megyek a Kútvölgyibe, mert Várnai Gabi az ügyeletes, majd referálok, ha megtudok valamit Györgyiről!

Réka
Vendég

Lányok lenne egy "kellemetlen" kérdésem! :(
Vida dokinak mennyit illik adni egy szülésnél? Neki van tarifája?

Kép
elizabeth25

Elizabeth: küldtem privát üzenetet mindkét kérdéseddel kapcsolatban.
Jó éjt!

Heni

Kép

Kép
cancan

Durca! Csak miattatok léptem be ilyen késői órán... Köszönjük, hogy megosztottad velünk, mi történik Veletek... Az imáim értetek is szólnak!

Cancan! Gondolok Rád holnap ... Meglátod, jó lesz túllenni rajta!

Szép álmokat Mindenkinek!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!!!
Este direkt nem jöttem mert gondoltam olyan későn már senki nem olvassa, aztán reggel meg csak lesz új infó Györgyiékről. Hát este 11-kor még a szülőszobán voltak, olyannyira, hogy kedvenc Vida dokitok aludni is elment, úgyhogy a bébi már csak pénteki baba lehet.

Réka
Vendég

Mi van ma itt csajok, hogy sehol senki?????

Na, hoztam híreket: :lol: :cry: Györgyinek ma 9.50kor megszületett a kislánya, Jázmin. 3,85kg és 57 cm ha jól emlékszem. Szegény nagyon sokat vajúdott ( tegnap fél4 kor repesztettek neki burkot ) lassan tágult és Vida-Ági aggódtak is egy kicsit , hogy elfárad a végére, de nagyon ügyesek voltak mind a ketten. Minden rendben velük, Jázmin nagyon nagyon szép. (mellettük a második szobába voltam ) . Vida doki is nagyon aranyos volt, mert reggel ahogy meglátott,mondta, hoyg Györgyi nemsokára szül és amikor kész voltam a műtéttel és jött be, akkor is mondta, hogy itt van mellettem, Puszil mindenkit ( mármint Györgyi ) :lol: ma a 18 órás híradóban benne lesznek!!!! és van netje már, úgyhogy ahogy tud jelentkezik.

Rólam: Minden rendben volt, nagyon aranyos volt mindenki az anesztestől a műtősökig. Reggel Nováky Rita vett tőlem vért ( nem találtuk a vércsoport papíromat így sos kellett ) és nem mertem neki feltárni magam ( pedig nagyon gondolkodtam ) túl sokat volt rólam szó mostanában, meg húztatok... szóval inkább inkognitóban maradatam. Bocsi Rita ha olvasod, nagyon köszönök mindent ! Eni igazad volt, tényleg a kábítás után pillanatok alatt elaludtam, és arra emlékszem, hogy karácsonyról álmodtam, talán meg is szólaltam, hogy "karácsony van". És még emlékszem valamire - csak éppen arra nem, hogy csak álmodtam , vagy meg is szólaltam ( ezt most inkább nem írnám le, mit modtam - de most nagyon úgy gondolom, hogy nem álmodtam ) a dr úrnak és szerintem válaszolt is rá. Ugyan próbáltam finoman rákérdezni, hogy mondott-e valaki olyat, hogy csendesen, vagy csak csendben vagy valami ilyesmi, de azt mondta nem. Szerintem csak nem akart zavarba hozni.... :oops:
Rákóczi Ági is jött volna megnézni, de összefutottunk a folyosón is , meg Györgyinél is ( vagy egy órát dumáltam vele ) . Na, szóval a műtét ellenére minden jó volt.

Heni

Kép

Kép
cancan

Jesszusom, nem akartam szomorú fejet rakni, véletlen volt.

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok!
Mi van Veletek?

Cancan? Minden rendben ment?
Györgyiről valami?

Remélem Durcáék jobban vannak...

Ancsa, tessék jönni...

Nagy a csend. Én most elmegyek céges bulira, ember síel, baba anyósnál. Ha hazajövök, még benézek. És szeretnék csupa jó új hírt látni.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na jó, cancan megvan. Örülök, hogy minden rendben. Pont egyszerre írtunk. Kell menni kontrollra?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Cancan, örülök, hogy túl vagy rajta!

Györgyi, ÉLJEN ÉLJEN!!!! gratulálok, és üdv kicsilány idekint! :D sok tejcsit és nyugis éjszakákat kívánok!

Az én Pannim bár nem eszik éjjel, (már egy hete!!) a cumi pajti maitt még rohanok éjszakánként. Ma 3-4szer, nem is tudom.... :( tudom, hogy nem lehet mindent egyszerre, nem leszek telhetetlen....

na megyek, jó hétvégét mindenkinek,
puszi
Jube

Kép

Kép
jube

Györgyi!
Gratulálok! Este nézem a híreket! :wink:
Puszi!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Visszajöttem, mert elfelejtettem, hogy ISZONYÚ NAGY GRATULA GYÖRGYINEK ÉS JÁZMINNAK!!! Nagyon ügyesek vagytok.

Cancan, jól vagy?

Kriszta

Na. most már tényleg megyek.

Kép
Kép
kriszta36

Cancan!

Ügyi voltál!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Azt nem is tudom, hogy kell-e kontrollra mennem, hétfőn kell hívnom, hogy vagyok. A szövettan meg nem is tudom mikor lesz meg. Amikor ezeket mondta Vida, még kicsit kába voltam.
Ja, és persze Murpy barátunk dolgozott, ugyanis ma reggel úgy mentem be, hogy SEMMI nem volt. Azt hittem nem is fogja megcsinálni Vida, de örülök, hogy ő is így látta, hogy rakjunk pontot a végére. Már tiszta kellemetlen volt hetente hívogatnom.... de hihetetlen hogy pont ma múlt volna el - ( bár ki tudja mennyi időre )

Heni

Kép

Kép
cancan

Szisztok!

Györgyi! Gratulálok Nektek, nagyon boldog közös életet kívánok családotoknak! Hajrá tejcsi, dolgozzon a szopóreflex ezerrel! :-)

Cancan! Örülök, hogy sikerült minden, tényleg hihetetlen, hogy a szervezeted beijedt azért rendesen mára. :-) Nem baj, azért jó, hogy kitartóak voltatok Vidadokival. :-)

Durca! Mi a helyzet Veletek? Remélem hamarosan otthon lesztek már négyesben, boldogan, békében! Szorítok Nektek nagyon!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

GYÖRGYI! NAGYON GRATULÁLOK JÁZMINHOZ, és ahhoz is, hogy ezt a hihetetlen hosszú vajúdást végigcsináltad! Nemsokára Híradó, úgyhogy szerintem mindannyian a tv előtt leszünk!
Nagyon sok boldogságot kívánok, és sok egészséget!

Cancan! Ügyes vagy! Azért kíváncsi lennék, mit mondhattál :lol:

Boróka nagyon sokat jár az eszemben, talán egy kicsit ez is segít rajta, hogy sokan gondolunk rá!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabi! küldtem privit! :lol: :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!

Györgyi!
Nagyon gratulálok nektek!
Sok boldogdágot, és egészséget nektek!

Cancan!
Jó, hogy jól vagy!
Milyen kis huncut vagy! Inkognitóban mész be! Bár ha Rita rendszeresen olvas minket, lehet, hogy tudja, hogy te mentél ma ilyen nműtétre!
Az elszólás miatt meg ne idegeskedj! Hozzá vannak szokva!

Köszönjük még egyszer a gartulációkat Lucának!

Jube!
Ahogy én téged ismerlek, nem sokára más a cumi miatt sem kell felkenetek!

Na, sok puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Györgyi, gratulálok nektek én is! Nézem a híradót :)
Durca, gondolok rád!
Cancan, ügyes voltál.

mtunde

Benne volt Jázmin a híradóban!! láttátok? nagyon aranyos Kis Tündér!

Kép

Kép
jube

Sziasztok,
Györgyinek ezer gratula!!! minden tiszteletem, hogy ennyi órán át vajúdott! remélem minél hamarabb hazamehetnek és képet is küld Jázminról.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Köszi lányok, én aztán nem voltam ügyes.
Vida doki volt ügyes - remélem legalábbis.

Előbb bemondták Györgyiéket, teljesen meghatódtam. Főleg hogy találkoztam ma vele és láttam Jázmint. Annyira szép. Fekete haja van, kis formás pofi és édesen aludt. Jól elfáradt ő is. Györgyi nagyon jól nézett ki, mintha nem is ma délelőtt szült volna és nem is tizenvalahány órát vajúdott volna.
Én is sok boldogságot kívánok Nekik ezúton is!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Kedves jázmin Mama!
Én is láttam a Duna tv új kis tagját (valahogy így szólt a felkonf.)! Nagyon édes, de azért kicsit tovább is mutathatták volna.

Tudjátok, hogy Györgyi Jázmin mellé még egy Nívódíjat is kapott?
Azt hiszema a Közbeszéd című műsor vezetéséért.

Úgyhogy, Györgyinek DUPLA GRATULÁCIÓ!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

sorry, Jázmint NAGYbetűvel akartam.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Köszi Kriszta,
tök jól vagyok! :lol:
Csak kicsit fáradt és álmos . - de ez szerintem a műtéttől független.
Milyen volt a buli????

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:07-kor.
Vendég

Sziasztok!

Cancan!
Örülök, hogy túl vagy rajta és minden rendben!

Györgyi!
Nagyon nagy gratula a babához!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!

Durca!
Van valami pozitív változás? Nagyon szorítunk nektek! Ha van egy perc időd, kérlek jelentkezz!!

Kép
ildi35

Cancan, gondoltam rád. Ugye nem volt vészes? Megkönnyebbülhetsz, hogy túl vagy rajta. (A szövettan, ha jól emlékszem, két hét.)
Mikor kerültél sorra?

A "friss" anyukának én is gratulálok!

Judit
gerbera

Gerbera: tényleg szinte semmiség volt, az altatás előtt hülyültek a műtőbe, ott jót nevettem, meg arra ébredtem, hogy mondja valaki, hogy "mosolyog" aztán valamit dumálgattam, de a köv. pillanatban már a szobámban voltam. A közte levő út kiesett...

Talán olyan fél11-11 körül kerülhettem sorra, mivel előtte Györgyi foglalta le Vida dokit. :lol:

DURCA! tudom, hogy nem mi vagyunk a legfontosabbak, de ha van valami változás, legalább 1-2 mondatot írj majd!!!!! Györgyi is szorít nektek , nagyon örült, amikor mondtam, hogy "normál" szülésed volt.

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:23-kor.
Vendég

Hát Lányok megint lemaradtam mindenről! :cry:

Csak most tudtam ide jönni,így a 6-órás híradóra esélyem sem volt!
De!
Szívből gratulálok Györgyinek Kislányához!
Györgyi! Nagyon ügyes voltál,hogy olyan hosszú vajúdás után is kitartottál!Nagyon sok egészséget és sok tejcsit![/b]

Cancan!

Örülök,hogy sikeresen túl vagy rajta!Gondoltam ma rád sokat!

Jube!
Cumigond:megoldod Te azt hamar!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok,

Cancan, de "szamár" vagy, hogy nem szóltál. Mit gondoltál, mit szólok vagy mi lesz?
Felületesen olvasom mostanában a topicot, úgyhogy előszörre nem esett volna le a tantusz.
Örülök hogy jól vagy és túlvagy a dolgon
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Kedves Rita, jaj ne haragudj! :lol: Annyit hergeltek a csajok a napokban a t. doktor úrral - én meg reagáltam rájuk, és pont akkor is raktam fel magunkról képet . Tulajdonképpen nem is tudom miért nem szóltam. Minden a legnagyobb rendben volt és mindenki nagyon aranyos volt. Hamar elment a nap , mert kedves ismerősökkel találkoztam. Mégegyszer köszönöm Neked is!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, lányok - én ma már kétszer lebuktam :lol: :oops: , úgyhogy BK., zuhi és elteszem magam holnapra.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Csak kutyafuttában néztem be, főleg Boróka miatt.
Durca,
soraidat olvasva igencsak eltörpülnek az én "gondjaim" a Tieid mellett, úgyhogy szégyellem is magam. Nagyon sokat gondolok Rátok, és imádkozom Értetek, hogy minél előbb otthon lehessen a csöpp kislányod. Nagyon erős baba, ha ilyen szépen meg tudott születni, és az alatt nem volt semmi baj. Mindannyian Veled vagyunk lélekben, remélem, segít egy kicsit.

Györgyi,
nagy-nagy gratula Jázminhoz, jó egészséget, sok tejcsit!

Cancan,
örülök, hogy minden rendben ment. Most már végre csak elfelejtheted ezt a "problémát" is, bár így nem lesz indokod, hogy hetente hívd Vida-dokit. (bocsi, nem tudtam kihagyni) :oops: :lol:

Jó éjt mindenkinek,
Dorka

Dobok fel két képet, az enyémek is nőnek...
Kép
Az építész utánpótlás :oops:
Kép

Kép
Kép
dorka77

Sziasztok,

Györgyi,
Nagy nagy gratula Jázminhoz, jó egészséget és sok tejcit kívánok!!! Én is láttam ám a híradót!!!

Cancan,
Örülök, hogy túl vagy rajta!!! Láttod még sem kellett annyira félni tőle! De azért kár hogy nem volt kandi kamera :lol: :lol:

Durca,
Hogy van a kicsi lány? Te hogy bírod?? Továbbra is nagyon sokat gondolok rátok és csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!

Lányok,
Annyira kész vagyok, Réka 2 napja alig alszik de ez nem csak a nappalra vonatkozik hanem az éjszakára is, fél ill. óránként ébred. Beleesett a takony korba (bocsi hogy így írom) és ráadásul a felső fogai most jönnek. De ezeket nagyon megszenvedjük!! Remélem hamarosan túl leszünk rajta.
Bár nem panaszkodom, mert dorkának igaza van, hogy a mi gondjaink eltörpülnek durcáé mellett.

Jube,
Cumi miatt ne izgulj, ezen is gyorsan túl lesztek, Panni nagyon ügyes! És továbbra is irigyke vagyok az éjszakáitokra. Tényleg van már foga??

Na megyek is aludni

Puszi: Vica

vica10

Mindjárt itt a január!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép

vica10

Na csajok!
Most jöttem haza. Kirúgtam a hámból, két éve először. És két éve először vagyok tökegyedül itthon. Remélem, nem fogok félni. :oops:
A buli egész jó volt, kicsit táncoltam is.

Jó jszakát!
Vagy inkább jó reggelt!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt lányok!

Mindenkinek köszi mégegyszer , hogy gondoltatok rám és nyugtatgattatok avagy idegesítettetek... :lol: Kéretik a piszkálódást és a megjegyzéseket abbahagyni :P , mert már így is elég kellemetlen, ha esetleg olvassa valaki a topicot és leadja drótot. ( bár már lehet, hogy késő...) Vagy csak irigykedtek, hm????? Na, viccet félretéve, nem szeretném a jövőben esetleg kellemetlenül érezni magam emiatt t.doktor úr előtt- egyedül is sikerült cikis helyzetbe hoznom magam, úgyhogy elég ennyi. No, csak ennyi szerettem volna.

Krisztaaaaa! Nem loptak el az éjjel??????? hehe, mégbiztos húzod a lóbőrt.... énis egyedül voltam 4 éjjel ( vagyis a gyerekekkel ) már egész jól megszoktam. De ma jön a férjem végre haza a síelésből.

Totál szar éjszakám volt, annyira fáradt voltam este meg kicsit zizi is a fejem, negyed10kor lefeküdtünk , és egyszerűen nem bírtam aludni. Mire alfába értem férjem küldött sms-t, aztán Szandi 2 órán át köhögött. ( egész nap semmi baja nem volt) aztán nagy nehezen elaludtam és hajnalban megint 2 óra köhögés...... Kicsit olyan a fejem mint a mosogatórongy.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Kriszta, irigylem a bulidat! Én pénteken megyek elvileg a munkahelyem karácsonyára(már ha tényleg meghívnak, mint tavaly) de vinnem kell Benét is, úgyhogymire kialakul a buli, mi jöhetünk haza :( De azért idén tovább fogja bírni, mint tavaly!!!

Durca, mesélj magadról! TE hogy vagy? És a Pindur? Nagoyn sokat gondolok rátok, a férjem is mindig kérdezi, mi van a kis Borókával, pedig ő eddig nem támogatta a Babanetezésemet :)

Györgyinek gratula a szakmai elismeréshez is!

Cancan, őszíntén szólva én irigylem, hogy ilyen közvetlen a kapcsolat a dokiddal. Hegedűssel valahogyan nem ilyenek a párbeszédek :D Denem is ezért a dokim.

mtunde

Durca-Drága! Még mindig nagyon sokat gondolunk rátok, és ahogy Tünde férje, az enyém is hihetetlen érdeklődést mutat, kitartást kíván nektek! :!: :!: :!:

Heni! Minden ok... Örülök. Semmi mással ne foglalkozz.

Györgyi! Őszintén gratulálunk Nektek!!! Csütörtökön délután fél négy körül futottunk össze férjeddel és csokival a lift előtt. Mondta, hogy nagyon ügyin viselted elejétől kezdve. Szerintem utána is. Sok puszi, várunk vissza!
vbea

Sziasztok lányok,

Cancan, örülök, hogy túl vagy a dolgon, én is biztos be lettem volna rezelve. Gondoltam Rád is, csak nem volt időm leírni.
Most már remélem minden OK lesz.

Durca, várjuk a híreket! Továbbra is nagyon drukkolunk!

Györgyi!!!! Szeretettel gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!!
Jázmint a Mamám látta a TVben, és azt mondta, olyan szép, hogy Balázs udvarolhat neki!! :lol: :lol: :lol: Mi is kiváncsiak vagyunk, és majd kérünk képet, mert a Híradó alatt fürdettem éppen.

Kriszta,
tegnap én is buliztam, vállalati Karácsony címszóval. Jól esett kicsit táncolni, és látni a kollegákat. Jó kis bulizós csapat.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Hurcia

Kép
hurcia

Lányok szed valaki CERAZETTET??????
Én most nem szándékozom szedni ( csak a vérzés miatt kezdtem el ) hogy megoldódott a problema :lol: , úgyhogy van 2 levél felbontatlanom.
a 3 levél volt 5800 Pénz, a 2 levelet odaadnám 3400ért.
Kiáltson aki kéri esetleg.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Durca, hogy vagytok? Remélem jól! Sokat gondolunk rátok!

Lányok!
Segítsetek! Hol lehet overált kapni babának? Voltam ma a H&M-ben és a C&A-ban, de ott nem voltak kedvemre valók. Corában nem láttam? Tudtok még valami tutti helyet, mert akkor holnap felkerekednénk apával.

Köszi!
Szép estét!

Ui.: szerintem Martinnak jön a foga! Nagyon nyáladzik szájában a keze mostanában és este is nyüglődik sokáig, pedig fél 9-kor már aludni szokott! Lehetséges ez???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
én a múlt héten vettem a Kenguruban ( Mammut ) Bőven volt választék. De az árkádban levő bababoltban is sokféle volt.
Merre laksz, csakhogy tudjak mit ajánlani.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: