Szép jó reggelt Mindenkinek!
Zsuzsi,
a fonal nem teljesen olyan, mert olyat nem láttam, de nagyon hasonló csak melírozott(pisztácia zöld-sötétebb zöld). Persze arra emlékeztem, hogy 250gr kell, így annyit vettem, de itthon derült ki, hogy ez a fonal amit vettem csak 90m/50gr, míg a leírásban szereplõ 116m/50gr. Úgyhogy mehetek venni még egy motringot, hogy biztosan elég legyen.
Most kaptunk az Auchantól katalógust, még sosem jártam ott, úgyhogy akkor most majd jól körülnézek.
Szülni nem akarok, eszemben sincs, inkább csak attól tartok, hogyha bennt tartanak nem fogom tudni beszerezni a kellékeket. Párom pedig elég sokat dolgozik mostanában, na meg útál vásárolni.
Mini Manó bolt:Bp, XIV.ker. Nagy Lajos kir.útja 112. Tel.:251-3126
Mokuci
köszönöm a bíztatást és örülök, hogy nálad rendezõdött a dolog, majd átnézek a topicba is egy-két jótanácsért.
Zulu, köszi az infókat, azt hiszem most már tényleg el kell mennem a Mini Manóba.
Igen én is abban bízom, hogy ezek a prücskök nagyon sok mindent kibírnak, úgyhogy nem lesz itt semmi gond. Igazából csak az aggaszt, hogy a héten jól telepakoltuk a hûtõt mindeféle finomsággal és most ott ülnek a polcon én pedig nem ehetem meg õket(tiramisu,Kinder Pingui,sajtok, tejföl a rakott krumplihoz,kaliforniai paprika+sonka a tésztasalátához, Coca-Cola, stb.)
Egyébként az a lány akivel beszélgettem megnyugtatott, hogy a diétával a vizesedés is meg fog szünni, aminek nagyon örülök, ugyanis most már kezd egyre jobban látszani(bokámon és kezemen is). Majd meglátjuk...
Franyó,
köszi a drukkot, nagy szükségem van rá.
Terheléses cukorvizsgálatot most csináltak elõször, eddig csak éhgyomri volt, de az mindig jó volt, most is. Igazából gondolhattam volna, hogy nincs minden rendben, mert az utóbbi idõben rengeteget iszom és azt hiszem itt mondta valaki, hogy ez is jele lehet a cukorbetegségnek, csak hát nem raktam össze a részleteket...
Kangi, köszi a drukkot, rámfér.
Egyébként nem az zavar, ha befektetnek, hiszen ott sokkal könyebb tartani a diétát. Helyettem kiszámolják mibõl/mennyit ehetek meg is fõzik, stb. Inkább az zavarna, ha nem tudném befejezni, amit elterveztem(gyerekszoba,dekoráció, suli).
Na és persze nagyon, nagyon hiányoznátok.
Pilinke, köszi, felírtam TENAFIX.
Húha, elment a nyákdugód akkor most már nagyon közel a vége. Drukkolok, hogy könnyû és gyors szülésed legyen.
Nadine,
én mindig más miatt véreztem, úgyhogy passsz. Az biztos nem fog ártani, ha szeded a magnéziumot és pihensz.
Jól van lányok, megyek tízóraizni, aztán bevásárolni,postára,lottózóba, stb. Jók legyetek, pusssza
Timici
30+1