A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

SZiasztok!

Durca jön ma haza. Semmi változás Borókával :( .

Jube
Nagyon szép lány Panna. Nem tudom, én mindenhol inkább azt hallom, hogy a szoptatás megvédi az ember lányát mindenféle bajtol. Gondolom lelkileg nehéz elválnotok. Dehát ha Pannának van külön éléskamrája :D .

Cancan
Na, mi hír, beszéltél a drága doktorotokkal :) ?

Ildi 35
Gratula a fogacskához! Hát érdekes, hogy szemfog ...

Monacs

Kép
Kép
monacs

Ildi,

Panni 1 hetes kora óta nem vérzik már a mellem, valószínűleg csak érgyengeség miatt történt.

De Molvi- mint tudjuk - nagyon alapos, és csak a 100 a tuti, úgyhogy kivizsgáltatjuk. Ha lenne a mellemben csomó, azt az UH kimutatta volna, arra elküldött egyszer még terhesen, aztán meg amikor Panni 2-3 hónapos volt. De mammográfiára is el kell mennem.

Köszi a Panni-bókot, és Esztinek meg a megnyugtatást, én is nagyon bízom benne, hogy ez is csak a túlzott elővigyázatosság miatt van. Ha nem lenne a fagyasztóban tej, tuti nem hagynám abba a szoptatást. De így talán.... még meggondolom.

na most már tényleg abbahagyom. :)
Jube

Kép

Kép
jube

Cukorfalat! nopara! Ne aggódj, így kezdődnek a várva-várt tünetek! Egyél azért, de csak sokszor picit. Lesz ez még így se! :lol: :wink:
Egyébként nekem azt mondta Vida, hogy 9-12ig mehetek, úgyhogy szerintem 11-12 között érünk oda, ja és van még egy különös ism. jelem, visszük Zsombit is.

Nem örülök :cry: , hogy a kis Boróka így kezdi az életét, és nagyon-nagyon szorítok neki!!! DURCA: Kívánom, hogy legyen gyönyörű ez a karácsony nektek!!!

Jube, mindig nagyonmegnézem magamnak a Pannidat! Sárit ilyennek képzelem valahogy! Olyan szép!

Cancan, én is kíváncsi vagyok, hol tart a vérzés!

Vbea, te hol vagy? És Steffi?

....mi lehet Györgyivel?...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Szia Gabbonka!

Akkor holnap valószínű találkozunk. Én szeritnem mi olyan fél és háromnegyed 12 körül érünk oda . Tök jó lenne. Szerintem ha másról nem Zsombiról tuti felismerelek :D

NA akkor én sem úszom meg a tüneteket :D Egyik szemem sír a másik nevet. Viszont nem tudom, hogy egyek, mikor ha a kajára gondolok vagy megérzem az illatát nagyon rosszul vagyok. Most is az ebédem felét tudtam lenyomni :( Azért próbálkozok még egy kis mandarinnal.
cukorfalat

Ismerős ez, Cukorfalat! még egy jó pár hét, aztán meg majd azon kell aggódnod, hogy hogyan fogd vissza magad, mikor már a második adag ebédnél tartasz, és még mindig éhes vagy. :lol:
Akkor holnap. Szia!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok! Örülök neki, hogy itt lehetetek veletek, üdv mindenkinek! Cukorfalat: a kérdésedre a válasz: kb. 08.08. körül jönne baba.
marcsika76

Sziasztok!

Durca! Gratulálok, összeszokott kis csapat vagytok már kislányoddal, ezért is az időben történt szülés! Biztos nem lesz semmi baj, kitartás, sokat fejjél és legyél minnél többet mellette, úgy biztos hamar hazamehet ő is Veled! Drukkolunk nagyon!

Cukorfalat: Nyugi, a rosszullét, ezek szerint Téged sem fog elkerülni. Piciket azért mindig egyél, az fontos.
Mi a 16. hétbe értünk, és még mindig rosszul vagyok. Pl. a saját főztömet egyáltalán nem tudom megenni (pedig állítólag nem rossz :-)). A hétvégén is megfőztem a kukoricás csirkét, mert azt kívántam, de a csirke szagától rosszul lettem, és egy falatot sem ettem.
A fiammal meg semmi, de semmi bajom nem volt!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Én elvileg én 08.07 :D Egy idősek vagyunk!! Orvos kérdés egy kicsit kínos. Elvileg minden orvos pont ebben az idóben szeretne szabin lenni.

Gabbonka: Erre kíváncsi leszek. Most hihetetlennek tűnik a dolog.Holnap talizunk Szia!!
cukorfalat

V30, akkor fogjunk kezet én is úgy vagyok,hogy alig bírok enni a saját főztőmből, csak én még nem vagyok kívános. Semmit nem kívánok. Idáig imádtam a csokit. Minden nap ettem valamilyet, most abszolút nem tudok enni. Bár ennek örülök, legalább a csokitól nem hízok :-))
cukorfalat

Jaj, csajok KÖSZÖNÖM! Annyira drágák vagytok, hogy így aggódtok.

Voltam a drága doktorbácsinál, pénteken reggel 8 ra be kell mennem és megyek a kezei alá.....Állítólag kb. 10 perc az egész, de altatnak. Délután jöhetek haza. Mostmár nagyon nem tetszik neki sem ez az egész.
Ha valami csoda folytán addig eláll akkor megúszom, különben nem.

Azt monjda: Pék Úrnak ( mármint a férjemnek ) hagyjak itthon tejcsit, hogy Benit megetesse. Erre válaszolom, hogy hát neki nemigen, mert síelni lesz a drága és egyedül leszek a héten a gyerekekkel. ( persze anyu +anyós bevonva ) erre mondja: hogy akkor majd helyettesíti nekem.... :lol: :lol: :lol: Remélem a férjem nem olvasa ezeket a sorokat.... ( na jó, tudjuk milyen vicces fiú )

Ildi: Első fogacska Hannának?????? Csak 1 nappal vagytok idősebbek!!!! Mi ma vagyunk pont 3 hónaposak!
Gratula! Anno Szandinak is 3,5 hósan kint volt az első kettő.

Marcsika76, Cukorfalat: nem feladni. Kizárt, hogy augusztusabn az egész szülészet szabin legyen!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Durca, remélem, lassan már te olvasod az üziket, és benézel hozzánk!
Cancan: mi történik a műtét alatt?
Rohanok.

mtunde

Cancan!
Elég vacakság, hogy ez lett a vége. De hátha addig elmúlik... még van 3 nap. (Én vagyok az örök optimista)
Én is egyedül leszek, síelésből kifolyólag. A te párod nem izgul a hó miatt?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Mindig panaszkodom, hogy Hanna keveset eszik. Azért ezt a képet elnézve, nem úgy néz ki, mintha az éhenhalás fenyegetné a porontyomat. :lol: :lol: Ráadásul ez nem is egy friss kép, hanem kb. 3 hete készült.
Kép

Kép
ildi35

Cancan!

A remény hal meg utoljára, péntekig még el is múlhat! Imádkozom érted, hogy így legyen. Akárhogy is csak 10 perc az egész, azért jobb az ilyet elkerülni. Szorítok neked!!!

Hát igen, kinn van a fogacska, viszont hetekkel ezelőtt ámuldozva olvastam, hogy a Kolos megfordult. Az én lányom semmi hajlandóságot nem mutat ilyesmire, sőt utál hason lenni. Minden gyerek más.

Kép
ildi35

Lányok,

nálunk se fogacska, se forgás, pedig lassan 5,5 hónapos Panni.

viszont elég jól alszik, és hát az evés meg.... :lol:

Cancan,

az anyukámnak volt ilyen küret-izéje vérzések miatt, és tényleg nagyon gyors volt az egész, és megoldotta a problémát is. Nem lesz semmi baj, főleg ha A Nagy Vida műt... :D

puszi
Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Durcáéknak én is drukkolok! Szegény kislány, min kell keresztülmennie... :cry:

Masni! Próbáld meg esetleg az Espumisant, nekünk az bevált, bár nem volt rá szükség csak egyszer-kétszer!

Cancan! Nagyon sajnálom... jó lenne, ha el lehetne kerülni a küretet... Altatnak? Azt hittem lehet epidurális érzéstelenítés mellett... Pénteken gondolok Rád, persze addig még van 3 van... és ki tudja...

Marcsika! Azt hiszem akkor Cukorfalattal egy cipőben jártok... Remélem mindketten megtaláljátok a Nektek megfelelő orvost, aki el is tud vállalni!

Mindenkinek szép napot... vagy inkább estét!

Ildikó
Vendég

Cancan! Azt akartam írni, addig még van 3 nap, és nem azt, hogy van 3 van... Elment már az eszem... :lol:
Vendég

Jube :lol: :lol: :lol: :lol: " a Nagy Vida" :lol: :lol:
Tudjátok, tegnap este már túltettem magam ezen, biztos voltam benne, hogy ezt fogja mondani.
Ma meg amikor taliztunk, utána teljesen lehiggadtam, ha kell, hát kell. És maximálisan megbízom benne, de azért még pénteken felhívom a figyelmét, hogy csak ő vigyázhat rám, mert a férjem messze van....

Remélem majd hazatudok vezetni ( 10 perc az út ) mert anyuék a gyerekekkel lesznek. De délutánra már csak magamhoz térek. Meg nem vagyok az a fajta, aki szereti ha ilyen helyzetben körülugrálják. Jobb, ha hagynak, úgyis nekem kell végigcsinálnom. Jobban örültem volna ha csak érzéstelenítenek, de a barátnőm azt mondja, jobb ha altatnak.

Ha most valamilyen csoda folytán péntekig elmúlik, az Isten sem mossa le rólam. Vida már így is nemegyszer ugratott, hogy gyanús neki ez a dolog. Van önbizalma, szó se róla......
A 3 hónap alatt talán 2 nap volt olyan, hogy csak kis maszat volt, a többin mindig volt hol több, hol kevesebb. Kétlem, hogy most rendeződik.

Mégegyszer köszönöm Nektek!!!!! Olyan jól esik!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!

Mint "öreg" olvasó, szeretnélek megnyugtatni: nem kell izgulni, nekem volt eü.-i küretem tavasszal. Nagyon féltem tőle (ráadásul a dokim éppen nem volt, így más csinálta), de tényleg semmi az egész, a lábadon mész a műtőbe, és ahogy elalszol, már ébredsz is még a műtőben (kb. 10 perc az egész). Egy óra múlva fel lehet kelni, és enni-inni (előtte semmit), 1-2 órát pihensz, és már mehetsz is haza. De még lehet, hogy megúszod!

Az orvos-keresőknek én tudom ajánlani Kovács dr-t, ő tavaly augusztus végén ment csak szabira. Én ugyan a kórházba járok hozzá, de van magánrendelője a Bimbó úton, ha valakit érdekel, megírom a számát: 316-1075.

A Durca kisbabájának mielőbbi gyógyulást kívánok, így ismeretlenül.

Judit
gerbera

Ildi! Nagyon nagy lány már Hannababa! És hogy már fogzik, hát ez egy csoda! Bár őszintén megmondom, hogy Én azt szeretném, ha Kolos minél később fogzana a szopi miatt. Már így is néha olyan erősen szipákolja, hogy csak na, isten ments hogy még harapjon is mellé :twisted:
Kolos is utál hason, éppen azért fordult át a hátára, de már jó ideje Ő sem csinálja. Szerintem már túl nagy a popsija és a feje hozzá! :lol:
Adunk Kolos étvágyából Hannának, mert szörnyű mennyire szeret enni, legfőképpen éjjel :roll:

Jube !Panni is nagyon cukor a képeken és lehet, hogy elcserélném az átforgásokat nyugodt éjszakákra, dehát nem mi döntünk ezügyben, hanem a kismanóink!
marcsim

akartam képet is feltenni az előbb, most pótolom:

angyalka:
Kép

kisördög:
Kép
marcsim

Gerbera- köszi!
Megnyugtattál.
Akkor mostmár nem parázok, hiszen jó kezekben leszek!

Nekem Vida azt mondta , hogy csak du. mehetek haza. (?????)

Heni

Kép

Kép
cancan

Itt vagyok. Izgultam értetek ezerrel. DURCAAAAA-még mindig haver! Bízom bennetek. Menni fog! :roll:
Heni! Ne izgulj, kérlek! A lényeg, hogy jó kezekben leszel, tudod. :wink: Tényleg egy esély arra, hogy rendeződik a dolog. Meg legalább a végére jártok... Jó ez így. Drukkolok. Benusnak boldog 3 hót!!! :D
Gabboka, jelen. Én majd csütörtökön megyek, majd számolj be, mi újság Sáritokkal! Én már teljesen be vagyok zsongva. :lol:

Mi közben lakást próbálunk eladni, mert másikra írjuk alá a szerződést. Na meg hitelügyintézés. Csodálkozom, hogy nem kezdek el szülni, nagy hirtelen... :?
vbea

Sziasztok!

Cukorfalat! Ne aggódj jó ez így. Lehet, hogy hamarosan hányni is fogsz. A lényeg, hogy vitamint ne hanyagold és sokat igyál legalább!

Jube!
Nagyon aranyos a babád! :lol: Martinnak is mutattam és nevetett rá :lol: Szerintem ez szerelem :lol: :lol: Bár Vica Pannijára is nevetett :lol: :lol: Jobbnál jobb csajok vannak itt :wink:

Gabboka!
Itt vagyok :D Te hogy vagy?!

Marcsim!
De édes ez a baba!

Benit isten éltesse! :D És ne add fel, hátha valami csoda történik!

Ildi!
Hanna is nagyon drága Őt is megnéztük magunknak :lol: És grat a fogacskához!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Felszaladt ma hozzánk Durca, mert kölcsön adtam neki az elektromos mellszívómat, hát ...
Sajnos ma kiderült, hogy a pici szívével is gondok vannak. Nagyon rossz érzés, hogy ilyen közeli ismerőssel történik, persze másnak sem kívánnám, de így baráttal... Értitek miről beszélek ugye?

Marcsim
Nagyon szép Kolos, kis angyalka.

Jube
Panna is nagyon tetszett.

Monacs

Kép
Kép
monacs

Monacs!
Jesszusom! Durca hogy van?! Én értem mire gondolsz, nem is nagyon találok most szavakat... Mindjárt sírok :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok

Monacs,
Milyen gondok vannak Boróka szívével? Istenem már csak ez hiányzott! Igen értem, hogy miről beszélsz. Nincs is annál rosszabb mint amikor egy közeli ismerősödnél történik valami baj!!! Sajnos a családunkban is volt ilyen (bátyám kisfiánál) szívritmus zavara volt és szülés után rögtön át is vitték a János kórházba. 3 hétig volt ott, ő is kapott gyógyszeres kezelést és mára már semmi baja nincs, egy ördögfióka!!!!!!!!!!!!!!

Durca,
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!

Cukorfalat, Marcsika
Nem feladni :) :) Biztos lesz olyan orvos aki vállal Benneteket! :wink:

Dóri,
Milyen suliba jársz?? SOk sikert a vizsgákhoz!!

Ildi,
Tényleg nem úgy néz ki Hanna baba, mint aki éhen akar halni!! Tündéri :D

Cancan,
Én is gondolok rád pénteken, bár remélem,hogy nem kell!!!! Drukkolok hogy elmúljon ez a fránya vérzés!

Jube,
Nagyon aranyos Panni!

Marcsim
Hát ez a Kolos baba igazi nagy fiú. A legjobban a második kép tetszik :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek gratula a fogacskákhoz!!!

Steffi,
Jubénak Pannija van, Nekem Rékám. Hiii hi hi!! :lol: :lol: Láttom Te is képben vagy!!! :D :D 2 napja én is keverem a szezont a fazonnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap megyünk súly mérésre kíváncsi vagyok hogy mennyit hízott a Manócskám és persze megkapjuk az agyhártyagyull. ell. oltás ismétlését!! Remélem nem lesz utána nyügi!!
Kedvet kaptam a kép felrakáshoz!!

Puszi: Vica

Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Hú, Monacs!

Nem is tudom mit mondjak!Annyira sajnálom. :cry:
Nagyon nagyon szrítok Borókának!!!
Durca hogy bírja?Gondolom nagyon megviseli ez az egész!
remélem minden hamarosan rendbe jön!
Persze hogy értem mire gondolsz,én ugyan személyesen nem ismerem Durcát,mégis nagyon megvisel ami most velük történik.

Gyönyörű minden kisbabi!

Ildi! Szerintem nincs miért aggódni,nagyon jól néz ki Hanna!

Marcsim!
Kolos kész kispasi! És micsoda huncut!!!!

Cancan!
Remélem helyre jössz!

Jó éjszakát Mindenkinek!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Monacs!
Úristen! De milyen szívproblémák? Átmeneti? Gyógyítható? És a légzése javul már a picinek? Durca, hogy viseli??
Olyan rohadt igazságtalan ez a világ!!! Kinek ártott az a kislány, hogy a születése után ennyi mindenen kelljen keresztül mennie és rögtön küzdenie kelljen??!! Vessen meg közületek aki mélyen vallásos, de ilyenkor én azt mondom, hogy nincs Isten az égben. Ha lenne, nem engedné, hogy ez megtörténjen egy ártatlan gyerekkel!
Durca ne csüggedj, nem teheted meg, mert a kicsinek szüksége van Rád!! De mivel Te is és a babád is erősek vagytok, minden rendbe fog jönni!!

Kép
ildi35

Vica!
Rékának nagyon huncut mosolya van és ha nem látnám a vonalzót azt mondanám, hogy idősebb. Kész hölgy. :lol:

Kép
ildi35

Sziasztok!
Durca, kitartást nektek, főleg neked kicsilány!!

Ildi! Nem vetlek meg, de én azért hiszek Isten létezésében :)

Cancan, a küret valójában mit takar? Soha nem tudtam :roll:

mtunde

Cancan!

Valóban d.u. mehetsz haza, u.i. délnél előbb nem valószínű, hogy sorra kerülsz (rám fél 3-kor került sor, de nem akarlak ijesztgetni - lehet, hogy csak amikor én voltam bent, akkor volt ilyen nagyüzem).

(A küret méhkaparást jelent, a megvastagodott nyálkahártyát szedik le a méhfalról, ami magától nem tud teljesen leválni, ezért vérzik. Legalábbis nálam ez volt a helyzet.)

Durca, szorítok Neked, így ismeretlenül.

Judit
gerbera

Jó reggelt!

Gabbóka!
Boldog névnapot kívánok!

Tünde!
Nem vagyok megrögzött ateista, de mélyen vallásos sem. Valahol a kettő között ( bár sokszor előfordult, hogy őszintén hittem, hogy az adott helyzetben kizárólag Égi segítséggel oldódhatott meg a problémám), de ilyen esetben megrendül a hitem és elbizonytaladom.
Én valójában abban hiszek, hogy a dolgok nem történnek "csak úgy", mindennek meg van az oka. De ilyenkor ezt a tézist is megkérdőjelezem, mert senki nem tud nekem olyan épkézláb okot mondani, amiért ennek a kislánynak már a születése után ennyit kell szenvedni. Na jó, nem filozofálok tovább..... A lényeg, hogy szorítok Borókának, hogy mielőbb rendbe jöjjön és a családja körében lehessen.

Kép
ildi35

Jó reggelt Lányok!
A kedvem kb. olyan, mint az időjárás ( nem írom a jelzőt) .
Fél éjszaka nem aludtam, hiába nyugodtan feküdtem le, totál bestresszeltem magam a pénteken. Nem akarok itt nyafogni, hisz örülhetek, hogy nekem "csak" ennyi a gondom. De az az igazság az altatástól félek. ( a 2 szülésen kívül ami totál gyors és problémamentes volt még SOHA nem volt semmilyen problémám és kórházban sem voltam ) És ugyan én erősködtem a férjemnek, hogy úgyis nekem kell végigcsinálnom ( ma ment síelni és nem lesz itthon és jó mérges volt, hogy miért nem lehetett már ezt a hetet megvárni ) most valahogy totál egyedül érzem magam és itt pityergek.
Bocsi....
Gerbera! Ha engem órákig várakoztat Vida, fel kell hogy mossannak - nem bírom délutánig kaja nélkül. Bár az adott helyzetben valszeg egy falat nem menne le a torkomon.
Tünde: azért kell nekem ez a tisztítás, mert az a feltételezésünk, hogy valószínű a placentából bent maradt egy ici-pici darabka ( ami még uh-n sem látható ) és ez okozza ezt a szűnni nem akaró vérzést. Ha nem ez a gond, akkor is megszűnik majd - legalábbis Vida bácsi ezt mondta.

Drága Kicsi Borókának mielőbbi gyógyulást és mami mellkasán való pihegést kívánok. Monacs, majd tudhatunk róluk bővebbet? Mi a gond a kicsi szívével?????

Heni

Kép

Kép
cancan

Ildi!
Szerintem az ilyen események, mint Borókáék pont a megmagyarázhattalan kategória. Sem hívő, sem nem hívő világképbe nem fér bele, hogy miért történt, úgyhogy teljesen érthető a reakciód. Én kezdek leszokni a miértek kutatásáról, mert túl sok érthetetlen dolog történik az életben. Ettől még szerintem van valami számunkra ismeretlen magyarázat, de nem hiszem, hogy rájönnék magamtól.
Kicsit fatalista vagyok ilyenkor, és megpróbálom elfogadni ami történt. Persze ami közelebbről érint, azt lehetetlen csak úgy elfogadni, mint ezt is Borókáékkal.
Puszi Tünde

mtunde

Jaj, tudom mit akartam!

GABBOKA BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Vica!
bocsi, pedig amikor írtam még agyban még tudtam, hogy Réka a lányod, de a kezem már Pannit írt! :oops: :roll: Ne haragudj és továbbra is nagyon édes picur lányod!

Cancan!
Neked se nagyon tudok mit mondani... :?

Durcának és Borókának a lehető legőszintébben kívánom a legeslegjobbakat!!!!

Gabboka!
Isten éltessen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cancan!

Ne izgulj! Én is az altatástól paráztam, de észre sem veszed, mert már ébredsz is. A várakozással kapcsolatban: ez volt a legrosszabb, nekem amúgy is alacsonyabb a vércukrom a szokásosnál, és már szédelegtem délre (alig mertem felkelni, ráadásul belőlem ömlött a vér is... ami amúgyis legyengíti az embert). Nem árt vinni magaddal valami rágcsálni-innivalót, hogy a letelt idő után rögtön tudj enni-inni, mert nekem ugyan ígérték, hogy megmelegítik az ebédet, de végül csak vacsorát kaptam valamikor 4 óra után, meg előtte a jó kis kórház-teát.
Nyugi!!!

A babák gyönyörűek, egyik szebb, mint a másik.

Üdv. mindenkinek

Judit
gerbera

Sziasztok!

Sajnálom, ami Durcával történik!! Tegnap beszéltem Kiscsillggal!
Ő is sok erőt kíván Durcának, és természetesen mielőbbi gyógyulást Borókának! NAgyon drukkol nekik, velem együtt!!

Na, hát mi is voltunk dokinál. Semmi vészes Lucánál, csak taknyos. Kaptunk orrsprayt!

A vizsgákat feladtam! Nem tudok rá készülni! Ki vagyok! Már második éjszaka, hogy nem alszunk. Nem tudom, mi van Lucával!
Majd januárban levizsgázom!

Arról nem is beszélve. hogy mivel mi egy régi házban lakunk, ami nincs leszigetelve normálisan, berohadt az egyik fal a nedvességtől! Hétvégén, azon az egy szabadnapon, mikor itthon volt a férjem, újra kellett parkettázni meg átrendezni a szobát! A tököm kivolt, már bocsánat!
Szóval van program!

Ja, és tegnap találkoztunk Masnival! Jó volt kicsit dumcsizni! És milyen tündéri a kisfia!!

Nagyon szépek a babák! Aranyosak!!!

Majd én is rakok fel képet!

Györgyiről, és Barimamiról semmi hír??

Sok puszi mindenkinek!
Dóri

Kép
nagydora

Hol vagytok többiek??????
Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Gerbera, - annyira aranyos vagy, köszönöm!
Bocs a többiektől hamár az idegeikre megyek.....
Csak túlélem.

Nagyon szégyenlem, valahogy Őt nem tudom most hova tenni, de Barimami is mostanában fog szülni? vagy csak eltűnt.?..
Györgyiről semmi hír még - ha péntekig sem kapok sms-t tőle, majd megkérdezem Vidától mi a helyzet vele.

Heni

Kép

Kép
cancan

Szóval a kisasszony a nagyapa sapkájában!

Gabboka!
Isten éltessen!

Kriszta Pannijának is sok boldog születésnapot kívánok, kicsit megkésve ugyan!

Kép

Kép

Kép
nagydora

Sziasztok!

Kis Boróka sok-sok gyógypuszit küldünk Neked anyukádnak pedig sok-sok erőt!!!!!
Monacs, nem lehet tudni, hogy mitől van a picurkának a szívével probléma és mit mondanak az orvosok?

Cancan kitartás neked is és hipp-hopp túlleszel majd ezen a hercehúrcán meglásd és megnyugodhatsz. És ami a legjobb Karácsonykor már nem fog a "mikulás" zaklatni, ha érted mire gondolok :wink: Nagyon édes Benedek, Ő is igazi nagyfiú. Pénteken kapjuk a 3 hós szurit, ti mikor kapjátok?

Luca és Réka is tüneményes!

Még-még képeket csajok!
marcsim

Sziasztok!
Cancan, Benedeket méltó a nevéhez :wink:

Monacs, írj légyszi, mi van Durcáékkal, nyilván neki nincs most ideje idejönni hozzánk!

Bene ma kapta a 15-hós oltását. Szegénykém, olyan hősiesen tűrte, bár előtte eléggé sírt, amikor beértünk a rendelőbe, pedig az itteni rendelőben még nem kapott soha sem oltást, azokat még a régi dokinál kapta. De valahogy levette, hogy macera lesz :)
Azért kapott matricát!
Büszkeségem most 9800 gramm és 82 centi. 3 hónap alatt 20 dekát hízott, viszont 4 centit nőtt :D

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Cancan!
Ne félj az altatástól, minden rendben lesz. Tényleg mire észbe kapsz, már fel is ébredtél. Altatás előtt nekem az volt a legnagyobb félelmem, hogy mi van ha még sem fogok elaludni....... :lol: :lol: Hát pedig dehogynem.... Beninek azok a szemek!!!

Marcsi!
Mi holnap megyünk 3 hós oltásra, én most is izgulok, bár a múltkor sem volt bömbi. Csak utána 3 napig 30-40-et evett mindössze a gyerek. Nálatok nem volt semmi extra oltás után? A Kolos nyelvnyújtós képe egy nagyon jól elkapott pillanat, nekem nagyon tetszett.

Dóra!
Nagyon édes a kislányod!!! A sapka nem szorított vállban egy kicsit? :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Dóra!
Nagyon édes Lucád!

Ildi!
Bár nem tőlem krérdezted, de az én kisfiam is nemrég kapott 2 hónapost oltást és meg se nyikkant, igaz utána délutána nagyon nyügi volt, végig aludt, este 37.5 lett a hője és én adtam neki egy fél kúpot (vagyis apa), mert a doktor bácsink azt mondta, hogy 37.5 nincs baj, így védekezik a kis szervezete, de mivel most nem beteg, hanem az oltás következményként lett hőemelkedése éjszakára adjak neki nyugodtan kúpot ártani nem ártunk. Elég hamar le tudtok tenni és egész jól aludt!

Cancan!
Beni is nagyon édes! Altatásról annyit, hogy tudod engem is altatak a lepény leválasztásnál és annyi, hogy be adják, közben dumámálnak hoozád és észre se veszed és már túl is vagy rajta!
Még mindig vérezgetsz?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Hát nem nagyon merem írni ezt a szívdolgot, nehogy valami baromságot írjak, mert nekem ez elég kínai. HÁLA AZ ÉGNEK!!! (Mármint, hogy most hallottam ilyet először, csak kár hogy pont Durcától.)
Szóval lyuk van a szívében, aminek össze kellett volna záródni, az neki nem záródott össze. Állítólag nem ritka, rutin műtét az egész. A másik, ami viszont nagyobb baj, hogy a vér visszafele áramlik és nem jó irányba, jaj úgy félek, hogy hülyeséget írok. Na, de az utóbbi az tényleg nagyon nagy baj. Sajnos csak kutyafuttába beszéltünk a bejárati ajtóban, mert mentek Mankáért az oviba, úgyhogy remélem jól értettem. Na, ezért nem mertem idáig ezeket leírni, mert hülyeséget nem akartam, csak annyira kérdeztétek.
Ma mentek be beszélni az orvossal, most dobtam rá egy sms-t, hogy szóljon ha tudnak vmit.
Úgy néz ki viszont, ha felépül a fertőzésből, akkor haza hozzhatják a szívműtét előtt, mert azt nem újszülött korban, hanem csecsemőkorban csinálják, meg hát meg is kell erősödnie egy kicsit.

Cancan
Hát Neked sem lehet most könnyű, elhiszem, hogy egyedül érzed magad, de hidd el hamar túl leszel rajta, meghát találkozhatsz az imádott dokitokkal :D . Bár tudom hogy ez most annyira nem vígasztal.

Benedek és Luca is nagyon édes!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Steffi: Nehogy vérezGETek, hanem igen erősen jön most megint. Épp tegnap kérdezte Vida, hogy áll a dolog. Mondtam neki, ha 2 hete nem azt feltételeztük volna hogy menstruálok, akkor most megint azt hinném.
Jesszus! Mi volt Veled? Nem vált le a lepény? És mit csináltak?

Ildi, ez jó. Nekem is megfordult a fejemben, hogy engem nem fognak tudni elaltatni. De azt mondta a tisztelt doktor úr :lol: hogy mire válaszolnék a kérdésre hogy "álmos"? addigra már alszok is. Csak fel is ébredjek.... :?

Marcsi:
mi oltás ügyileg csúszunk, mert legkorábban 21én kaphatná meg, így inkább január elejében maradtam a gyerekdokival.

Nagy kópé ám a kisfiam. ugyan most elaldut, de előbb balhézott, odamegyek hozzá a járókához, elkezdek beszélni neki erre hatalmasakat kurjongat meg dumál vissza. :lol: Úgy látszik elkezdett unatkozni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!

Micsoda elfuserált gondolatok! Naná, hogy felébredsz!! Különben is: rossz pénz nem vész el...... :wink:
Azt viszont sajnálom, hogy még mindig nagyon vérzel! Na de fel a fejjel, szentté avatott Vida doktorunk csodatévő ujjaival begyógyítja a bibidet! Ámen.

Kép
ildi35

Ildi :lol: :lol: :lol:
Ajánlom is neki, mert már lassan a nevére vehet, annyit járok hozzá :lol: :lol: :lol:

Szerintem a Többieknek már nagyon elegük van belőlem.....sorry....

Az előbb rendeltem Beninek egy nagyon klassz játszószőnyeget. Remélem ideér karácsonyig....
http://www.fotexnet.hu/sid000016/page/item/1 20660

Monacs! Várjuk a híreket Durcáékról!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: