Sziasztok!
Hát nem nagyon merem írni ezt a szívdolgot, nehogy valami baromságot írjak, mert nekem ez elég kínai. HÁLA AZ ÉGNEK!!! (Mármint, hogy most hallottam ilyet először, csak kár hogy pont Durcától.)
Szóval lyuk van a szívében, aminek össze kellett volna záródni, az neki nem záródott össze. Állítólag nem ritka, rutin műtét az egész. A másik, ami viszont nagyobb baj, hogy a vér visszafele áramlik és nem jó irányba, jaj úgy félek, hogy hülyeséget írok. Na, de az utóbbi az tényleg nagyon nagy baj. Sajnos csak kutyafuttába beszéltünk a bejárati ajtóban, mert mentek Mankáért az oviba, úgyhogy remélem jól értettem. Na, ezért nem mertem idáig ezeket leírni, mert hülyeséget nem akartam, csak annyira kérdeztétek.
Ma mentek be beszélni az orvossal, most dobtam rá egy sms-t, hogy szóljon ha tudnak vmit.
Úgy néz ki viszont, ha felépül a fertőzésből, akkor haza hozzhatják a szívműtét előtt, mert azt nem újszülött korban, hanem csecsemőkorban csinálják, meg hát meg is kell erősödnie egy kicsit.
Cancan
Hát Neked sem lehet most könnyű, elhiszem, hogy egyedül érzed magad, de hidd el hamar túl leszel rajta, meghát találkozhatsz az imádott dokitokkal

. Bár tudom hogy ez most annyira nem vígasztal.
Benedek és Luca is nagyon édes!
Monacs