Sziasztok,
Tegnap este hazajöttünk. A házunk már majdnem kész, ezt az 1-2 napot meg már v.hogy túléljük, a fúrásokat már befejezték, csak a szinezés maradt.
Mivel mi ilyen jövés-menésben vagyunk Zalus csak tegnap este kapta meg tőlünk a mikuláscsaomagját. Azt nem tudom irtam-e, h. bár elég jóevő, az édes dolgok kifordulnak a szájából a tejtermékeket kivéve. Hiába sütöttem gofrit, palacsintát, piskótát stb. bekapja, de azzal a lendülettel már köpi is ki, erre tegnap este a csokira mégis ráharapott, vagyis amit kapott picike darabokat nem köpte ki. Tudom ez nem nagy dolog, de mi már azt hittük, h. ő lesz az a ritka gyerek, aki nem él-hal az édességért (mint pl. az anyja

), amugy meg eszem ágában sincs édességgel tömni. A ti gyerekeitek megkapták az édességet a mikuláscsomagból?
Csilla,
A boribo valóban nagyon drága. Én a net-en már hetek óta vártam,h. mikor teszik fel az árakat (akkor ezek szerint már ott van), de végül a héten Debiben a karácsonyi vásárban megkerestem őket. Gondoltam veszek párnát Zalusnak, de engem az árakon kívül más csalódás is ért, nevezetesen, h. nekem az anyag, amivel dolgoznak nagyon nem jön be. Nem is tudnám megnevezni, h. milyen, de nem az a pihe-puha, amit elképzelnék a képek alapján.
Kérünk szépen képeket Flóráról
Jolka,
Akkor a kérdésem hozzád? Te az anyaggal meg vagy elégedve? Arra gondoltam, h. esetleg azért ebből varrják, mert jó strapabiró és ezen nem látszik meg annyira a sok strapa. Továbbra is nagyon tetszenek a dolgaik és ha egyszer sokat akarunk költeni, na és az a anyaggal is megbékélek nem kizárt, h. mégis belevágunk.
Ti is hosszú időt töltötök Anyukádéknál. Ajándékokat beszerezted már? Mi sokat jöttünk-mentünk, de egyelőre még ötleteken kivül semmire sem jutottam és kezd idegesiteni a dolog, mert két hét és itt a karácsony.
Már hetek óta akarom kérdezni tőled, csak mindig elfelejtem. Debiben több fajátékárusnál is kerestem a csörgöt, amit a zenebölcsiben a foglalkozás elején megkapnak a gyerkek, azt hol lehet Nyh-án kapni? Te vettél már olyat, ha jól emlékszem.
Petra,
A szánkót még mindig nem vettük meg. Kb. két hete lett volna a tescoban, de nem értünk rá azon a héten kimenni, pedig a szomszédasszonyom lemeozta és azt mondta jó. Ő ajánlotta egyébként, h. ne egy, de ne is azt a nagy kétszemélyest vegyük, mert az meg hatalmas, erre szerinte pont ráfér két gyerek is.... nade lemaradtunk róla. Azóta meg hiába bújom a szórólapokat nem látok sehol, csak bébiszánkót.
Zalán még nem mond ennyi szót neki az igen és a k betűs szavak, kuk, kuka, kaka ... a legjobban kivehetők, meg állandóan mondja, h. 'tika', de nem tudjuk mit jelent, pedig annak már nála van jelentése, csak mi nem jövünk rá. A mutogatás nagyon megy, a szobában a tárgyakat már elég jól elmutogatja, meg a képeken is ha kérdezzük, h. ez v. az hol van, rámutat. Egyelőre ennyi. Ja, és el ne felejtsem megemliteni, h. egyre jobban igénybe vesz.

Egész nap meg sem áll, egyedül a kis lapozói mellett tud huzamosabb ideig megülni, na meg a repis újságokat lapozgatja nagy szakértelemmel, szinte már alig-alig tép beléjük, nagyon cuki amikor azokat nézegeti.
Ildi,
SZerintem ezek a mikulások családtagok, de a lányok, majd megirják. Már 1-2 ezerért lehet venni ilyen ruhát, nálunk is felmerült, de végül nem öltözött be senki.
Szép napot mindenkinek. Remélem itt is ma olyan szép idő lesz, mint már napok óta Debiben.
Tünde