A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok!

Petra! Publikussá tettem a képeket:
http://www.kep.tar.hu/annamari/50400890#2
A Jósavárosi művház: Korányin az Intersparnál a körforgalomból balra kell kimenni, mész pár métert, és meg is látod. Egy földszintes, hosszú épület a bal oldalban. Azért priviben elküldöm az óvónő számát (Dóra, neked is), szerintem érdemes megkérdezni, lehet nem fog nemet mondani. Ma a Mikulás ott járt a Manómuzsikán. A gyerekem nagyon élvezte, hála az égnek, nem félt tőle.
Jó lehet az a barkácsasztal. Akkor lehet, hogy Bence bútorasztalos vagy ilyesmi lesz :D Ádám meg villanyszerelő, a lámpákat imádja. :)

Anita! Ti miért nem mentetek Manómuzsikára, amikor hívtak? Remélem Boti hamar kinövi a refluxot!

érdekes ez a csörgő!
Kép

Jár a baba!
Kép

Mit hozott a Mikulás?
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Ja! Petra! A játékbolt az Átrium üzletházban van. A kürtőskalácsos mellett kell bemenni, és ha jól emlékszem, rögtön az első bolt az.

Ádimama

Sziasztok!
Ági!
Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem, de 10-11 között mindig itthon voltunk. Tegnap Manó 10-kor kelt fel. Ma pedig ajándékok után szaladgáltunk, lassan minden meg van. Holnap megyünk haza, apa elengedett minket, pénteken jön utánunk, és majd csak vasárnap jövünk haza. De jövő hétre mindenképen összehozunk egy randit. okés? :)

Dóri és Ildi!
Köszönöm szépen a recepteket.

Minden baba Nagyon aranyos a képeken. Dóri azzal a masnival. :D
Nagyon cuki.

Annamari!
Én a nagy csomagolásban, el is felejtettem fényképezni. :)
Manó is nagyon élvezte az ajándék csomagolást.

Csilla!
Flóra nagyon édes lehet, én mindig elolvadok tőle, olyan értelmes kislány. :)

Petra!
Ti már megvettétek a barkács asztalt?
Zolko tegnap akarta megvenni Manónak, de már nem volt, talán csütörtökre jön új adag.
Nálunk is nagyon bejön a barkácsolás. Már saját nótánk van kili-kili kalapácsról, saját szerzemény. Lefekvéskor kell énekelni. Manó a főhős, kili-kili pedig a barátja. Manó is irányítja a dalt, mindig mondja mi legyen benne. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Miku fotók:
Kép Kép
Kép Kép Kép

Sok sok Mikut Mindekinek! :) Nekem van sajátom, ma ünnepeljük a névnapját :)

KépKép
KépKép
nagy_anita

Petra! Megkaptad a privit? Azért kérdezem, mert nincs a kimenőim közt.

Ádimama

Annamari! Köszi a tel számot. megérdeklődöm majd!
képzeljétek 2 ajándék kivételével kész a karácsony!!!!!!!!!!!
El sem hiszitek mit hozott nekem a Mikulás!! /na+ jézuska egyben/Egy vasalódeszkát!! :shock: mindenesetre szupi, csak még nem próbáltam!! Mindjárt teszek fel képet a tegnapi Mikulásról! ANyukáméknál személyesen járt, és ép ott volt minden unoka!!! :wink:

Kép
dora1980

íme : Kép nem fél!
Kép Mikulás
Kép leleplezem...
Kép adventi koszorú sk.
Kép kopogtató
Kép karácsonyfadíszek
Kép az említett patchwork ágyterítő

bocsi a helyfoglalásért!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóra, Anita!
A gyerekek nagyon édesek a képeken!
nálunk még nem járt a mikulás, vagyis személyesen nem. Talán majd jövőre, tartottam tőle, hogy félni fog Manó. A téren sem volt hajlandó közelebbről megnézni. De már felismeri, mert, ha tv-ben látja mutatja, hogy apó.:)

DÓra!
Nagyon ügyes vagy!
Munkád, nagyszerű, ízléses, tetszik. Én lusta voltam vele foglalkozni, inkább vettem készen egy ajtódíszt, hogy lássák itt is ünnepelik a karácsonyt. :) De semmi mást nem helyeztem el a lakásba, majd ha Manó nagyobb lesz. Meg ha több időm lesz a tűlevelek után takarítani. A terítő nem rossz, de nekem túl komoly és színes. Biztos nem két perc alatt készült el.

CSilla!
Mit esztek, ha nem főzöl? Rendelitek a kaját? Ezért vagy Te ilyen csinos, mert nem falod fel a maradékot mint én. Ha már kínlódtam vele, nem dobom ki. Erre mondja Norbi, vagy Réka mondta, hogy konyhamalac effektus. :shock: :evil:
Nekem is vannak ismerőseim, akiknek nem jön össze baba. Szomorú. Talán a stresszes világé is az oka.

Mi nagyon jól érezzük magunkat mamáék. Tanulni itt sem tudok, mert mindenki dolgozik, az öcsém ugyan kimenőt kapott a fősulin, de Ő most dédiéket fuvarozza. Manó egész nap el lenne az udvaron, de nem merem magára hagyni, mert a műhely körül elég sok veszélyforrás van. KInt meg nem lehetek állandóan, mert bent nem haladok. Voltunk ma kint elég sokáig, miután bejöttünk állandóan kilógott, mire észrevettem, mezítláb harisnyába kergette a kutyákat, vagy éppen négykézláb mászkált, mert ő volt a paci. :) Nem gondoltam volna, hogy decemberben pólóban sem fogok kint fázni. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja még valami, a Skála első emeletén, a lépcső melett, van egy hölgy aki szalma díszeket csinál, meg is lehet venni. Azt nem tudom, hogy minden nap ott lenne. Sokáig eltudtam volnanézni, ahogy dolgozik, de Manó már szalad a mozgólépcsőhöz. :D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jók a mikulásos képek!

Úgy látszik, kezd kialakulni a mikulás-kultúra!

Amikor Dorka kicsi volt, olyan mikulások jöttek házhoz, hogy rémálmaimban se jöjjenek elő :D (vihogós, női, fiatal, alig beszélő, kicsit becsípett) igaz, akkor még ingyenes volt. Talán egy volt hiteles, a legelső, amikor még nagyon kicsi volt hozzá, hogy értékelje. Aztán szerencsére kinőtte a házimikulásokat, nekem meg teljesen elment a kedvem tőlük.
Úgy döntöttem, hogy tökéletesen megfelel nekünk a régi, jól bevált, tovasuhanó, láthatatlan mikulás :D

Egyébként a párom is volt egyszer mikulás, szerintem ő nagyon jó volt, a dörmögős hangjával.

KépKép
simsi

Sziasztok!

Ildi! Házimikulás? :) MÉg nem is hallottam róla. Azt hittem mindenkinél családtag, v. barátitársaságból jár valaki. NÁlunk is, inkább marad a tovasuhanó télapó :) A Jézuska sem jár karácsonykor "személyesen". Gyerekkoromba mindig az üvegfalhoz kellet teni a csizmát, sose értettem ,hogy tette bele a Mikulás a csomagot, hisz nem lehetett nyitni. Jobb volt így, megmaradt a varázsa.

CSilla!
Igen a Boribó elég drága, szerencsére mamáék fizeték. Ha weblapukat nézted, akkor biztos láttad, hogy kint vannak Debrecenbe (piac u. ) a karácsonyi vásárban. Ha arra jártok, érdemes megnézni. Alkudni nem nagyon lehetett, nekünk is csak pár százast engedtek. Még a kispárnát sem kaptuk meg ajándékba. Szokásos indok, hogy az anyagár is alig jön vissza. Probálkozni lehet, hátha Neked sikerül. Ötleteteket azért lehet lesni náluk. :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Tegnap este hazajöttünk. A házunk már majdnem kész, ezt az 1-2 napot meg már v.hogy túléljük, a fúrásokat már befejezték, csak a szinezés maradt.
Mivel mi ilyen jövés-menésben vagyunk Zalus csak tegnap este kapta meg tőlünk a mikuláscsaomagját. Azt nem tudom irtam-e, h. bár elég jóevő, az édes dolgok kifordulnak a szájából a tejtermékeket kivéve. Hiába sütöttem gofrit, palacsintát, piskótát stb. bekapja, de azzal a lendülettel már köpi is ki, erre tegnap este a csokira mégis ráharapott, vagyis amit kapott picike darabokat nem köpte ki. Tudom ez nem nagy dolog, de mi már azt hittük, h. ő lesz az a ritka gyerek, aki nem él-hal az édességért (mint pl. az anyja :)), amugy meg eszem ágában sincs édességgel tömni. A ti gyerekeitek megkapták az édességet a mikuláscsomagból?

Csilla,
A boribo valóban nagyon drága. Én a net-en már hetek óta vártam,h. mikor teszik fel az árakat (akkor ezek szerint már ott van), de végül a héten Debiben a karácsonyi vásárban megkerestem őket. Gondoltam veszek párnát Zalusnak, de engem az árakon kívül más csalódás is ért, nevezetesen, h. nekem az anyag, amivel dolgoznak nagyon nem jön be. Nem is tudnám megnevezni, h. milyen, de nem az a pihe-puha, amit elképzelnék a képek alapján.
Kérünk szépen képeket Flóráról :!:

Jolka,
Akkor a kérdésem hozzád? Te az anyaggal meg vagy elégedve? Arra gondoltam, h. esetleg azért ebből varrják, mert jó strapabiró és ezen nem látszik meg annyira a sok strapa. Továbbra is nagyon tetszenek a dolgaik és ha egyszer sokat akarunk költeni, na és az a anyaggal is megbékélek nem kizárt, h. mégis belevágunk.
Ti is hosszú időt töltötök Anyukádéknál. Ajándékokat beszerezted már? Mi sokat jöttünk-mentünk, de egyelőre még ötleteken kivül semmire sem jutottam és kezd idegesiteni a dolog, mert két hét és itt a karácsony.
Már hetek óta akarom kérdezni tőled, csak mindig elfelejtem. Debiben több fajátékárusnál is kerestem a csörgöt, amit a zenebölcsiben a foglalkozás elején megkapnak a gyerkek, azt hol lehet Nyh-án kapni? Te vettél már olyat, ha jól emlékszem.

Petra,
A szánkót még mindig nem vettük meg. Kb. két hete lett volna a tescoban, de nem értünk rá azon a héten kimenni, pedig a szomszédasszonyom lemeozta és azt mondta jó. Ő ajánlotta egyébként, h. ne egy, de ne is azt a nagy kétszemélyest vegyük, mert az meg hatalmas, erre szerinte pont ráfér két gyerek is.... nade lemaradtunk róla. Azóta meg hiába bújom a szórólapokat nem látok sehol, csak bébiszánkót.
Zalán még nem mond ennyi szót neki az igen és a k betűs szavak, kuk, kuka, kaka ... a legjobban kivehetők, meg állandóan mondja, h. 'tika', de nem tudjuk mit jelent, pedig annak már nála van jelentése, csak mi nem jövünk rá. A mutogatás nagyon megy, a szobában a tárgyakat már elég jól elmutogatja, meg a képeken is ha kérdezzük, h. ez v. az hol van, rámutat. Egyelőre ennyi. Ja, és el ne felejtsem megemliteni, h. egyre jobban igénybe vesz. :shock: Egész nap meg sem áll, egyedül a kis lapozói mellett tud huzamosabb ideig megülni, na meg a repis újságokat lapozgatja nagy szakértelemmel, szinte már alig-alig tép beléjük, nagyon cuki amikor azokat nézegeti.

Ildi,
SZerintem ezek a mikulások családtagok, de a lányok, majd megirják. Már 1-2 ezerért lehet venni ilyen ruhát, nálunk is felmerült, de végül nem öltözött be senki.

Szép napot mindenkinek. Remélem itt is ma olyan szép idő lesz, mint már napok óta Debiben.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Manóank a buzogány csörgőt és a dobot a sétálon vettem meg. Az egyik bodegában. A városházánál talán a második körházikóban. Van olyan is, mint amit a klubba használunk. Nincs 1 ezres sem. (talán 850ft)
Ajándékokat nagybából már beszereztem, még otthon Nyíregyen. A többiehez már csak ötlet kellene. :)
Az anyaga tényleg nem puha. De nem is baj, mert így nem bolyhosódik ki, strapabíróbb. MÉg csak 1x volt mosva, nem fakult és vasalni sem kell. Igazatt megvalva én nem is néztem, hogy milyen az anyaga, nekem a színe tetszett és mintája. REmélem sokáig fogja bírni.:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Most csak magunkról! :oops:

Botondkám 2 napja beteg, lázas. Most először beteg, úgy igazán :( Iszonyat, ahogy folyik az orra. Dokinő még torokgyuszit is mondott, de valszeg a fogacskák miatt lehet minden... vagy ki tudja :roll:
Jolka, miután beszéltünk, üvöltve ébredt Boti, és gyakorlatilag másnap délelőttig alig lehetett megnyugtatni, csütörtök éjjel csaknem semmit nem aludtunk :shock: Baromi bénának és tehetetlennek éreztem magam, hogy nem igen tudok segíteni a Picimnek.
Ma már jókedvű volt, de estére 38.8 fok volt a láza.... Nagggggyon rossz azt érezni, hogy tiszta forró a pici teste.

Remélem, mindenki jól van, csak kihasználjátok a tavaszi időt! (Ugyanis nagyon gyér a forgalom erre.)

Puszi Mindenkinek, és bocsi az önzésért!

Anita
Kép
Kép
_anita_

ĐSziasztok!

Nem jöttem 2 napig, nehéz volt :wink: , de mivel az én hozzászólásom volt az utolsó, felesleges is volt.

Anita!
Nagyon sajnálom Botit. Minél gyorsabb gyógyulást kívánok neki.
Nem vagy önző, én örülök, ha magatokról v. a piciről írtok.
Így fel tudtál készülni a 9.-e vizsgádra?
Voltam a tanárnál, túl éltem, sőt ma is voltam. :D Nagyon jó magyaráz, türelmes, lassan látom az alagút végét. de nagyon lassan.:) Remélem azért tudunk a héten találkozni.

Tünde!
Sikerült megvenni a csörgőket?
Télapó csomag:én csak smarties drazsét raktam bele,( amit persze én eszem meg,) a dob és csörgő mellé. Persze megkóstolta, de kiköpte, u.u mint a nagyiktól kapott mikulást, kicsomagolta, leharapta a fejüket és pöö...:)

Ildi!
Meglestem a Ti fényképeiteket. Helyes, nagy lányod van.

Tegnap tényleg tavaszias idő volt. Még Manó is mellénybe jött Dédiékhez.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Annamari! Megkaptam a privit, válaszoltam is, de csak ma jutottam géphez. Köszi. Nagyon jó lett a lakás, köszi, hogy megnézhettem. Ja és köszi a játékbolt infót is, ő árul a sétálóban is a középen lévő kör alakú bodegában, amit Jolka is írt.

Nagyon jók a képek, és édesek a gyerkőcök. Nálunk apukám volt a Mikulás, Bence elkezdett sírni, amikor ölbe akarta venni. Bence kapott édességet is, de nem sokat eszik. Kapott könyvet és játékot is, de nem vittük túlzásba, akkor mi lesz Karácsonykor. Még én sem állok sehogy, csak a férjemnek vettem meg az ajándékot.

Jolka! Mi már megvettük a barkácsasztalt, akkor is ez volt az utolsó darab egy nagy kupac játék alján.

Tünde! Köszi a segítséget szánkó ügyben. Én is azért vagyok bajban, mert ami háttámlás az általában 1 személyes, de legalábbis nem tudok vele felülni, pl egy dombon lecsúszni. A Szent Miklós téren lévő játékboltban van olyan háttámla, ami külön is megvehető és minden szánkóra rá lehet egyszerűen tenni, lehet, hogy ezt fogjuk megvenni és hozzá egy normál kétszemélyes szánkót. Bár lesz hó egyáltalán?? (remélem nem)

Anita! Jobbulást kívánok Botinak!

Dóra! Tényleg nagyon szépek a munkáid!! A mézeskalács különösen tetszik!

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!
Képzeljétek, Flóra bébi b.himlős. Mondjuk, ha nem lenne Pöttyös Panna, akkor sneki nem mondaná meg, hogy beteg. És majdnem mindenki a csoportból, így az idén már nem megy többet bölcsibe, mert 16-tól jan. 06-og szünet lesz. Tényleg jól viseli, láza is csak 2x volt és akkor sem több 38 foknál. A vakarással is ki vagyok békülve, mert megértette, hogy nem szabad és a mentolos hintőpor jó rá.
Mára csak annyi, rohanok pancsolni. Jó éjt!
Cs.

Kép
nycsilla

SZiasztok,

Anita,
Botinak kivánom, h. minél előbb gyógyuljon meg. Étvágya azért remélem megmaradt? A fogak valóban tehetnek rá egy lapáttal, de én azt a verziót fogadom el, h. nem közvetlenül a fogzás betegiti meg a gyereket, hanem az csak gyengiti az immunrendszert és emiatt könnyebb megbetegedni. Nekünk a héten bújt ki a 15. és 16 fog. 17-20-ig talán később várható? Ki tudja?
Vizsgákhoz sok szerencsét.

Jolka,
Nem volt a pasinál a zenebölcsiből ismert csörgő, de mondta, h. hoz, viszont vettünk egy másfajtát, apró cintányérszerűségek vannak rajta.
Végül tegnap is átmentem Zalussal Anyukámékhoz. Már egész jól belejöttünk a vonatozásba. Az Ic meg tiszta, gyors. Erre tegnap egy család ült mellettünk és mondják, h. mától már nem 130 a pótjegy NYh és Debi között. Reméltem, h. rosszl tudják. Hazajöttem és megnéztem az elvirán és sajnos igazuk van, mától a menetrendvált-sal már annyi, mintha Bp-ig mennénk, vagyis rohadt drága. És a normál gyorsvonat már nem létezik,csak Ic és a retkes személy. A máv-nak ez a fejlődés? :o
Mi ma este voltunk mikulás buliban. Zalán kapott mikuláscsomagot és megint nem köpte ki a csokit ... és már tök jól ki is tudja vele kenni magát.

Petra,
A Szent Miklós tér egyelőre nem tudom hol van, de megnézem térképen. Szinte kizárt kétszemélyes háttámlás szánkót találni.
Én mondjuk nem bánnám, ha esne egy kis hó, mégiscsak az a normális, h. télen téli idő legyen. Én is a meleg időt szeretem jobban, de tegnap karácsonyi bevásárlás közben közel 20 fokban, kabát nélkül, hááááát nekem furcsa volt.
Neked Bencét sikerül egy kicsit a fenekén tartani?

Csilla,
Flórának is kivánom, h. gyógyuljon meg minél hamarabb. Itt ugye én vagyok az egyetlen, aki b.himlő ellen beoltattam a gyerekem, de ahogy tudom ez még nem ad 100%-ig védettséget. Amugy ti elég jól csináljátoka bölcsit, Flóra azért többet jár, mint nem. A környezetemben általában forditva van, ugyhogy fogalmam sincs mi lesz, ha jövőre én munkába állok. Egy kicsit itthon,egy kicsit a m.helyen?

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Csilla! Én is jobbulást kívánok Flórának.

Tünde! A Szent Miklós tér a nagypostától nem messze van, ha mész a postától a bizományi felé, kb. félúton balra egy merőleges kis utca, nézd meg a térképen, könnyen megtalálod. Persze, én is szeretném, ha lenne hó, a Bence kedvéért, na és persze az a természetes.
Petra

Kép
ppetra

sziasztok

Petra!
Nekünk is sikerült, végre megvenni a barkácsasztalt. :)
Jó, hogy írtad a háttámlát, nekünk is hiányzik a szánkóról. Jobb, szerintem a két személyes, mert ezen belehet takarni rendesen a gyereket, nem lóg le a lába. Persze ehhez hó kellene, és olyan zima mint gyerekkoromba.
Haza felé beszéltem Dóri anyukájával (klubból), és képzeld ők szervezték meg múlthéten a Mikulást. Tavaly varta a Mikulás ruhát, és az egyik apuka öltözött be. :)Holnap lesztek?

Tünde!
Most jöttünk haza. Bocsi rosszul írtam. Mi a bank felőli első körbodegánál vettük a csörgőt. A pult a nagy karácsonyfával szembe van. Itt egy hölgy az eladó. Most is volt nála kacsás és békés csörgő , na és buzogány is több féle. A pult baloldalán van egy kosárban a választék.

Csilla!
Megnéztem a képeket, nagyon tetszik. Köszi, hogy raktál fel.
Jobbulást Flórának, de legalább túl lesz rajta. Ti voltatok már? Nincs veszélye, hogy elkapjátok?

Ágiék írhatnátok magatokról.
Ági2 pihenj tanulás közben, gere ide.:)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

mi is betegek vagyunk már három napja! de szerencsére ezúttal a láz elkerűlt minket!
Anita: Jobbulást nektek! Sajnálom szegény Boti manót! biztosan nagyon szenved!
Csajok: Egy kérdésem lenne: mikor és hogyan kezdtétek el a fogmosást a piciknél? Ugyanis nekünk 7 fogunk van, és már elég sok mindent (felnőtt kaját) eszik Domi, de engem aggaszt, hogy mi lesz a fogakkal!
Eddig volt jó idő, megjött az ősz (némi késéssel)!
Apropó mikulás: én sok színes csörgő FP golyót tettem a csomagba, meg egy édes kis helikoptert!
nagyon élvezi ahogy csörögnek, és búg a helikopáter :-)!

A rossz idő ellenére szép napot!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Szia Timi!

Fogalmam sincs mikor kezdtük a fogmosást. Talán akkor amikor már Manó utánam mászott a fürdőbe és elkunyerálta a fogkefémet. Na és persze amikor megilyedtem, hogy romlik a foga.
Én kezdetben a Nanadent-tet vettem meg neki a gyógyszertárban. Egy újrahúzható fogkefe és egy fogkrém van bene. Amit le is nyelhet a baba, ha még nem tudja kiköpni. Most már van saját fogkeféje, hopp nincs mert multkor a wc-be landolt. :D és saját fogkrémje. Mi most az elmex gyerekfogkrémjét használjuk (narancs 3szög alakú dobozban van), ezt az első fogaktól lehet használni. Mellette kapja szuvasodás ellen a zymaflour tablettát, imádja. Csak nagyon trehány vagyok, mert mindig elfelejtem a Manó fogait megmosni. De még mindig jobb a pelussal megtakarítani, ezt jobban elfogadja.
Jobbulást Dominak is.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

HJUUUUUUUUUUUUUUUUUU de gyér itt a forgalom!!!!!! na jó, én is ritkán jövök.hímzek ezerrel. már csak egy ajándék van hátra, és az pont kézimunka... (idén csak ezt az egyet készítem één :cry: :cry: ) képzeljétek úgy tűnik megyünk szilveszterezni.... ja, de peti nélkül :cry: . Ő anyósoméknál lesz :roll: . ez az első alkalom h. ők vigyáznak rá :? amúgy is csak egyszer hagytuk még éjjelre (nyáron egy lakadalom miatt) de akkkor anyáéknál aludt és mi oda mentünk haza. (minden hétvégén majdnem anyáéknál lsunk, így azt megszokta 3 hetes kora óta!!) anyóséknál éjjel még soha nem aludt. most fognak debütálni :roll: !!!!!!!!!!! lehet mellékelnem kell egy útmutatót. :oops:

Kép
dora1980

Na, tegnap csak elvittem a fiatalurat egy ismerős fül-orr-gégészhez. Jól tettem. Kis híjján fel kellett szúrni a fülét, ma voltunk vissza, de mivel sokat javult elég gyógyszeres csík, de az antibiotikumot sem úsztuk meg. Tegnap nagyon pocsék volt szegénykém orra és állítólag füle is, csak nem akart előre sokkolni a doktornő. Az antibogyó meghozta a hatását és javulásnak indult. Tegnap éjszaka már aludtunk is, ma csak estére volt csak láza, az is elenyésző: 38,1 . Ez azért már haladás!
+ fülmelegítő sapit visel a Drága, majd pénteken kontroll!
(Gyerekdoki 2x is azt állította, hogy csak a fogak ... :?.... ami még bele is játszhat, de nem vezet fülfelszúráshoz :roll:)

Ági2: Tényleg írhatnál pihentetésként :wink:

Jolka: Mondtam én, hogy semmi gond nem lesz a tanárnál! Menjél is, aztán hajrá a beugrón! Manó barkácsolt?
Áááá, dehogy tudtam tanulni. Eszem ágában sem volt. Nem is voltam vizsgázni :lol:

Annamari: Egyszerűen csak azért nem voltunk, mert nem jött ki rá a lépés. Először azért, mert ugye szóltak az érdekünkben a hölgynek, mielőtt megyünk, aztán vizsgáztam, majd a betegség (Mikulásba sem akartunk csak úgy belecseppenni :wink:)

Petra: Azért Karácsonyra eshetne a hó. Elég lenne 23-a este elkezdenie. Csak a hangulat miatt :wink: Főleg itt kinn azért szép tud lenni, mikor kicsit később (mikor már nincs az a forgalom) jövünk haza hóesésben a csendben. Persze én is jobb szeretem a meleget! Férj viszont már nagggyon várja a havat...
Nem nekem szólt, de én is köszi a szánkós tippet! Bence?

Tünde: Hááát, nagy szemétség, hogy megint teljes árat kell fizetni az IC-n pótjegyért. Előzőr félévekben mindig azzal jártam át az egyetemre, de így kész ráfizetés. Persze a feeling Zalusnak felbecsülhetetlen :wink:
Karácsonykor is Debiben lesztek? Ház hogy áll? Bölcsivel mi újság?

Csilla: Hogy van Flóra? Jobbuást Neki is!

Timi: Gyógyulást Nektek is!

Ági1: Mi van veletek?

Anita
Kép
Kép
_anita_

JOlka,
Megtaláltam a bodegát, nem tudtál félrevezetni :D , de néha pasi árul és kérésemre hozta a békás csögöt, csak még nem jutottunk el péntek óta addig.

Timi,
Mielőbbi gyógyulást Dominak. A fogmosással próbálkozhatsz, de ilyenkor még inkább kevesebb, mint több sikerrel megy. Nekem a fogorvosom a dm-ben is kapható 3 részes fogkefe készletet ajánlotta és abból is a két szilikonfejűt javasolta egyelőre, azt felügyelet mellett odaadod a kisfiadnak és ő szivesen elmatat majd a szájában vele. Különösen fogzáskor nagyon jól esik nekik.

Dóra,
Én mellékelnék egy gyerekhasználati útmutatót. Ha napközben pár órára bizom rá v.melyik csládtagra, akkor is szoktam mellékelni (szóban).
Én nem tudom be merem-e vállalni a szilvesztert. Egyelőre még várok egy jó ajánlatra, amiért megérné. Lehet öreg vagyok már a bulizáshoz, nincs valami nagy kedvem.
Hova mentek. Házibuliba v. attól nagyobb buliba?

Anita,
Kivánom, h. akkor most már Boti teljesen meggyógyuljon. Már jó uton haladtok. Ezek szerint néha nem elég a háziorvos, legalábbis az anyai ösztönöd (vagy valami megérzés) miatt most kész szerencse, h. másnál is kikötöttetek. A bölcsiig még nem merészkedtünk le. Még mindig elképzelhetetlen, h. egyszer be fogjuk adni a kis Drágánkat, pedig egyelőre nagyon úgy néz ki. Mondom ezt én, holott Anyukám gondozónő volt harmincakárhány évig, ki-be jártam nap, mint nap a bölcsödéből és csak jót tapasztaltam .... de most ugye átkerültem a másik oldalra és nehéz.
Ami az IC-t illeti, mi biztos lemondunk róla, ezek után megteszi a személy is. Csak amikor harsogták, h. óránként fog járni és milyen tuti az új menetrend még tökre örültem, de emiatt rendesen lelombozódtam. Igy már majdnem kétezer Debiig oda-vissza egy út. Ettől még a benzin is olcsóbb.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Dóra!
Szilveszter, már mi is tervezgetjük, egyelőre fejben. De nem Manó nélkül. JÓ lenne, ha addigra esne a hó, és felmehetnénk a hegyekbe szánkózni, estére meg egy light-os szilvesztert tartanánk pár baráttal.
Szerintem azért tartsatok egy próba délutáni alvást anyoséknál. Érdemes pár mondatot a gyerkőc mellé mellékelni, ha elmentek. :)Anyosómék is nagyon szeretik Manót, de ők nem ismerik annyira, egyelőre csak Zolkóban és anyuban bízok meg.

Anita!
Manó egésznap kint lent volna a műhelyben. Apunak a szerszámait széthordta. :) Mutiék vigyáztak rá, míg tanárnál voltam, Zolkó és az öcsém csavargott Debibe. Nem is hiányolt, csak akkor mikor ment volna be, hogy elújságolja mit csináltak a kiskutyával. Na akkor eltört a mécses, pár perc után el is aludt, persze az anyu ölébe, nem is tudta lerakni, mert akkor felébredt. :) Ezért szoktam én fekve altatni. De akkor megérkeztem én is.
Mi az a gyógyszeres csík?

Petra!
Megértem, hogy Te neked nem hiányzik a hó. Egésznap csak havat kellene lapátolnotok, az új háznál. Én szeretem csinálni, de csak amikor még nem taposták le. Itt a házkörül és a garázsnál megszoktam csinálni. De a közös képviselőn kívül más nem csinálja. Sokszor visszafogom magam, elvileg elég férfi van a házban akik megcsinálhatnák. De most egész jó program lenne Manóval egy kis lapátolás, szerintem Ő is élvezné.

Ic jegy: tényleg szemétség, de már régebben is így volt. Sőt most is volt egy-két ic amire teljes jegyet kellett venni. express vonat volt a legjobb, volt olyan, mint az ic és nem volt kötelező helyjegyet venni, csak akkor volt érdemes, ha sokan voltak, így tuti volt sajáthely. :)
Manónak talán jobban tetszett a régi- koszos személyvonat. Csak néha a 45 perc sok, főleg ha van egy két balhés emberke a vonaton.

Szép napot mindenkinek!
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!
Na nekünk is elég sz@r éjjelünk volt.peti 11-kor felébredt(még lehethamarabb), és 2-ig sehogy sem tudtuk visszaaltatni. eleinte próbáltuk szépen, aztán otthagytam, h. sírjon, mert semmi baja nem látszott, játszott, mintha éjjel ez lenne a legtermészetesebb... aztán 2 után nagy nehezen elaludt, de félóránként felsírt. 7-kor felkelt, már láza volt 38,1 :cry: kapott kúpot, kevés tejpépet reggelizatt és aludt fél 10-ig. aztán bejelentkeztem a dokihoz. megnézte, szte enyhe garatgyull. de azt mondta nem vészes. csillapítsam a lázát, meg írt neki Ospanoxot(talán)- az is lehet h. a foga miatt / a szemfoga látszik jönni/-bár a mi dokink szerint fogra nem lázasak, de peti erre rácáfolt már... így még nem váltottam ki neki a gyógyszert, mert mostanában már annyi mindent szedett szegény. kapott nurofent, hátha csill. a fájdalmát, most negye1 óta alszik. (ebédelni nem akrt délben, mondjuk 10-kor bevágott egy joghurtot.)
remélem hamar túlleszünk rajta

Kép
dora1980

Sziasztok!
Dóra!
Petikének is jobbulást.
Pont ma mesélték az anyukák a klubba, hogy mindenkinek nehéz éjszakája volt. Éjjel felkeltek a gyerekek és nem akartak vissza aludni.
Ugyan nálunk Manó általában 11-kor alszik el, viszont 1/2 8-ig hangja sincs, nekem így is jó, de legalább éjszaka és az esti alváshoz nem kell már cici.:)

Klubbos, Z.bölcsis anyukák!
KÉpzeljétek az összes anyuka, mindenki kapott a télapótól ajándékot. :) Ma adta át az igazgató úr és Edina (azt hiszem így hívják, tudjátok akinek fizetni szoktunk. )az új pelenkázó asztalt, pelenka megsemisítőt és pár wc szűkítőt a nagyobaknak. Mind ezt a foglalkozáskkor, a folyosón, a mozgássérült wc helyén lehet megtalálni és használni. Azért ez nagyon kedves gesztus volt tőlük. :) Ja a főnök mondta, hogy ha bármi újítási ötletünk van, bátran szóljunk, hisz maguktól nem tudják kitalálni a kívánságainkat. :D

Csilla!
Edina babát vár? Szép kerek pocija van, de azért nem mertem rákérdezni. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tünde: Én is vettem neki azt a DM-es fogkefekészletet, de már hónapokkal ezelőtt amikor kibújt a két alsó foga, viszont most kakit sem érek vele, mert Domi úgy elhajítja, mint a szél! Nem tudom, hogy lessz ebből fogmosás! Még akkor sem akarja elvenni, amikor úgy teszek, mintha én mostnék vele fogat :lol: !
Anita: jújjjjjj, nem tudtam, hogy ilyen komoly a helyzet a picurkával! Jól tetted, hogy elvitted! Még időben, mert talán komolyabb baja is lehetett volna!
Hó: gondold el, hogy nem csak mi örülnénk neki, e kíváncsi lennék, hogy a fiúk (Domi, Boti) hogy állna hozzá! Vajon tetszene nekik?
Vigyázz arra a szép fiúra!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Anita: szóval arra lennék kíváncsi, hogy a fiúk mit szólnának a hóhoz, csak az előbb értelmetlenűl írtam egy cseppet!Bocsi!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

még mindig alszik!!! :D
Azt akartam még írni, h. a Szalmafonó hölgyet személyesen is ismerem, tündéri egy népi iparművész!!!egész karácsonyig ott szokott lenni!!készülök menni vásárolni hozzá, mert már évek óat vágyom egy tőle való Betlehemre!!!!Az idén tettem félre egy kis pénzecskét erre a célra!! :wink:
Egyébként amikr dolgoztam elvittem hozzá az osztályt, foglalkozást tartott nekik a műhelyében.Élvezetes volt!!!!!

Kép
dora1980

:( :cry: :( Hol vagytok?

Senkivel sem történik semmi érdekes?
Akinek van kedve 4-5óra fele a forgónál találkozhatnánk a téren. Dumcsizunk egy kicsit. :)
Próbálgatok tanulni, de ma még nincs sikerélmény, ezért most inkább nettezek pihenésképpen .:)De nincs kinek írnom. :(
Viszont ma találkoztunk Ágival, Nagyon jól néz ki. Dóra baba is sokat nőt, aludt. :)

Kis betegek hogy vannak?
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocsi!

Most jutott eszembe, hogy ma z.bölcsi. :D
Tehát ott majd találkozunk. :) Mi a nagyokhoz megyünk, de remélem találkozunk a picurkákkal is, persze akik ott lesznek.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

ANita! Írtam iwiw-en, lehet nem nézted?! :o Botinak gyógyulást!

Timi! Nektek is!

Jolka! :oops: :oops: Mit írsz rólam? :oops: Azt elfelejtettem mondani, hogy hétfőn voltam fodrásznál 2 hó után. Ha láttál volna előtte!? Na, meg kiszedettem a szemöldököm! :oops: Így van valami formám!
Átküldöd a progot?! El ne felejtsd!!!

Tünde! Sokat vagytok mostanság Debiben! Alakul a lakás? Karácsonyra kész?

Egy ideje nem olvastam vissza! Bocsi! :oops:

Csilla! Tudom, hogy a környékre költöztök, ha csak egy darabig is! Remélem összefutunk!

Zsuzsi! Hogy vagytok? Remélem reggel nem zavartalak! Jövőhéthez mit szólsz?

Mi jól vagyunk, Dóra kúszik! Olyan tündéri! Néha integet a kezével, de szerintem még nem tudatos. Egy darabig megül, de azt már lehet írtam! Na, és a pólómba kapaszkodva felhúzta magát! Egyszer! :oops: Úgyhogy fejlődünk, nem unatkozunk! Nekem szombaton lehetne 2 elővizsga, hát meglátjuk! Aztán egy kicsit nyugi lenne. HA meglenne!

Üdv mindenkinek!
Ági2
Kép
ágimanó1

Anita!
Bocsi! Most látom, hogy reagáltál levelemre! Köszi!

Akkor lehet írtam már a kúszást? NA nem gond!

Üdv +1*
Ági2
ágimanó1

Jolka, hol leskelődtél te ? :)

Space? iwiw? Vagy valami más? :)

KépKép
simsi

Szia Ildi!

Igen valami más. :D msn. Csak véletlenül akadtam rá. Láttam Neked már az újabb verzió van meg. :)

Szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok! Elszállt egy jó hosszú hsz-em! :evil: :( :x
Majd este jövök, mert Ádám közben felébredt!

Ádimama

Szia Annamari!

Kár. :(
Nekem még csak most aludt el Manó. :) Délelőtt nem mentünk sehova sem, eredmény kupi a lakásban és egy törött hollóházi váza. :S
Közösen megragasztottuk, fel is tettem a szekrénytetejére, ha apa leveszi, akkor ráfogjuk, hogy Ő törte el . :lol: :lol: :lol:
Teljsen véletlenül tört el. Hülyefejjel ott hagytam a fürdőbe ázni, míg én hajamat próbáltam helyre hozni, addig Manóval véletleül felrughattuk. Nem lehet tudni ki volt a bűnös. :D
A vázát kaptuk, lehet jobban megviselne, ha sajátpénzből kellett volna kifezetni, ezt a drága vázát. Mindenesetre a szekrénytetejéről nem látszanak a repedések. :)

Ági! Mail ment.

REmélem ma már lesz egy kis idődtök írni.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ha msn, akkor space :D

Amúgy meg egyszerűen letöltöttem a netről a legújabb verziót. Próbáld meg te is, akkor neked is lehet space-d. Bár az igaz, elég régen foglalkoztam vele.

KépKép
simsi

Sziasztok!

Jolka! Részvétem a váza miatt! Gondolom, nem árulod el annak, akitől kaptátok, hogy hogyan végezte szegény. :)
Az elszállt emilben írtam, hogy nekünk is vannak olyan csörgőink, amiről Tündével írtatok. Rakok fel róla képet. Az oroszlános az Átriumból van, a másikat meg a tesóm vette a Fakopácsban.
Kép

Ádámnak mostanában egy kalapálós játék a kedvence, itt éppen megütötte vele az ujját szegénykém
Kép

Petra, Dóra! Beszéltetek az óvónővel? Ezen a héten kivételesen pénteken du. lesz a Manó, biztos kevesebben is leszünk. Jó lenne ha jönnétek! Anita! Ti végül jöttök?

Raktam fel újabb képeket: http://www.kep.tar.hu/annamari/50406524#2

Kisbetegek hogy vannak?
Ádinak most 3 foga jön egyszerre, de hála az égnek, nem viseli meg. Bár ma este kicsit hisztis volt, lehet pont ezért.

Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Sziasztok!

Ildi!
Már nekem is az új verzió van meg msn-ből, de a régi jobb volt, vagy csak már azért mert többet használtam. Space már nekem is van, de még nem volt időm vele többet foglalkozni. :)
Ja, elkezdtem olvasni az útinaplódat, nagyon tetszik. Ha Manó beájul folytatom. :)

Annamari!
Vázát anyósomtól kaptuk, mikor ideköltöztünk, meg még több hólóházit, hogy ne legyen kopár a szekrény. Nem fogom eldicsekedni neki a tettünket. :)
Megnéztem a képeket. Nagyon aranyos Ádám rajta. Kis szöszi. :)
Nagyon megtetszett a kalapálós játéka, hirtelen felindulásból én is vettem volna ilyet MÁrknak. De elég volt szétnézni a szétdobált játékokon, egyből letettem róla. :) Lassan, a nem használt játékokat zsákba kellene rakni, mert ellepik a lakást.

Tegnap volt egy rossz élményem, tapasztalatom, nem tudom minek mondjam. Tehát Mi szálltunk fel a buszra, egy fiatal, törékeny anyuka jött a vasúttól, kereste a buszvéget. Ebbe segítettek is neki. Szegény úgy meg volt pakolva. 2 kicsi gyerek, nem voltak még 2 évesek, fogták egymás kezét és úgy mentek az anyukájukkal. Az anyuka pedig tolta a harmadik tesót babakocsival, amin keresztbe volt egy hatalmas utazótáska. A kicsi sírt, remélem nem a taska nyomta. brr...Ott van a buszmegállóba millió ember, senki sem segített volna szegénynek, ha Manó nincs velem én vittem volna át neki a cuccot, de így egy métert sem jutottunk volna előre. Így csak, majdnem mindenki szabályosan megbotránkozva figyelte őket, hogy mit akarhat ennyi cuccal. Remélem elérték úticélukat, épségben.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mindenkinek akit eláraszt a játékhegy!!!!!!!!!!!!!!!
ajánlom figyelmetekbe, hogy 17-ig várja a Plázában a MIKULÁSGYÁR a megunt játékokat, ruhákat stb!! mindent elfogadnak!! a vöröskereszt szervezi, így tuti jó helyre kerülnek. mi tegnap vittünk ezt-azt, és képzeljétek a Kölcsey tv pont akkor készített felvételt! benne voltunk este a híradóba, még nyilatkoztunk is :oops: Peti nagyon megtetszett a riporternek+operatőrnek, azt mondták nem maradhat ki...
Tegyük széppé mások karácsonyát is!!!!!!!!!!!!!

Kép
dora1980

bocsi- híradóban!!! én is utálom, ha valaki nem tudja h. -ba; vagy -ban!!! :(

Kép
dora1980

Sziasztok,

Annamari,
Nagyon tetszik a kalapálós játék. Elárulod hol vettétek? Megvennénk, mégha a kép alapján kisebb balesetek elő is fordulhatnak vele. :D Pont u.ez az oroszlános csörgőnk van. FAkopáncs hol van? Nagyon cuki Ádi, benéztem az albumotokba. Zalánt mostanában szinte lehetetlen normálisan lefotózni. Épp tegnap délutáni programunk volt, h. karácsonyi képeslaphoz készitsek róla fotókat, hát nem volt egy fáklyás menet.

JOlka,
Vázát sajnálom. Nekem a szedres készlet van meg Hollóháziból, de asszem pár évig marad a vitrinben érintetlenül. Zalán első szülinapján még azzal teritettem, de ugye azóta már történtek változások és inkább nézegetem üvegen keresztül. Lehet nem ártana a hétköznapokra is beszereznem v.mi műa. evőeszközkészletet, mert már nem egyszer repültek dolgok az asztalról, pedig mindenhol megszüntettem a teritőt. Mondjuk a teritők megszüntetését megelőzte a dohányzó és a lerakósztal megszüntetése. És a barátnőm azt mondja a java még hátra van, mert neki már viszi a széket a kisfia ahol el akar érni v.mit, tehát már csak a plafonon tudhatná igazán biztonságban a törékeny dolgokat.

Ági,
A házunkon már nincs egy darab állvány sem. :lol: A mi É-K-i fekvésű lakásunkban mióta fent van a hőszigetelés szinte alig volt még langyos is a radiátor, pedig már nincs meleg kint, ugyan én nem hittem ebben a dologban, de most mégis itt a bizonyiték rá, igenis nagyon sokat jelent. Azért a penészedésre kiváncsi vagyok. Van egy Ceresit nevü páragyűjtő a hálónkban, na abban nagyon sok viz összegyűlik hétről-hétre. Együtt a kettő már hátha hatékony lesz.
Tényleg sokat vagyunk Debiben mostanság. Tegnapelőtt este meg még egy laptop-ért is átugrottunk, de Anuykámék most nem fértek bele az időbe, kicsit dünnyögtek is, de a Médiában csak egy napra tették félre és emiatt át kellett szaladnunk. Ma estére rajta lesz az op. rendszer kiváncsi vagyok fogom-e szeretni.
Jut eszembe ki ir laptop-ról?Vettünk hozzá egeret, mert nekem ami a gépen van használhatatlan.

Még annyit. Tegnap délelőtt bevittem magammal a kisfiamat a munkahelyemre. Ez volt az első látogatása ott, na ahogy felfedezte, h. milyen jó helyre vittem lesz.rta a fejem, aki fogta vihette is és ha még ráadásul lifteztették is majd kiugrott a bőréből. Én meg legalább közben kidumálhatam magam. Azért fura, h. már csak pár hónap és megyek vissza. Nagyon telik az idő.

Remélem, h. a betegek meggyógyultak és mindenki más egészséges. Vizsgázóknak nagy kalappal. Aki esetleg el van maradva a karácsonyi ajándékvásárlással vigasztalja, h. nekem még szinte semmi sincs megvéve. Azért tavaly a három hós gyerekkel még öröm volt a vásárlás, mert aludt végig. Idén már meg sem kisérlem, ezért is állok igy, talán mától apuka ráér és ketten már csak összehozunk v.mit.

SZép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Tuzal! milyen programmal csinálsz karácsonyi lapokat??? Peti még most múlt egy éves és már toszigálja a székeket, sőt arra felmászik, onnan az asztalra, csak hogy az adventi koszorút elérje! neki is tetszik :D Mi vár még ránk??? én már kivagyok, h. a hűtőbe sem nyúlhatok be, mert annyi idő alatt is valaminek a tetején lesz peti!!!Írtó mozgékony! :twisted:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka! A szétdobált játékok néha engem is kiborítanak, pedig nincs is olyan sok játéka még Ádámnak. De amikor rálépek egy fa építőkockára vagy éppen műanyag telefonra, nem szoktam repkedni az örömtől. Épp tervezem, hogy veszek valami ládikót, amibe csak beledobálhatom őket, így hamar "rendet" tudnék rakni, és Ádám is megtanulhatná (majd valamikor :)), hogy ha már nem játszik velük, pakolja be. Az Apukája pedig már régóta ígérgeti, hogy megcsinálja a szobájába a polcot, de eddig valahogy nem jutott el odáig. :) Pedig arra is sokminden felférne.

Tünde! A kalapálós az Ikeából van, a tesóm imád ott vásárolni, és ezt is tőle kaptuk. Én is szeretem, csak sajna ritkán jutok el. Ha te sem jársz arra mostanság, szerintem nézz szét fejlesztő játékboltokban, hátha azokban is találsz hasonlót. A Fakopáncsot Jolka linkelte be ide egyszer, az is Bp-n van. http://www.fakopancs.com/main_hu.html
A karis képeslapokra én is kíváncsi lennék.
Amúgy én laptopról írok, nekem is furcsa volt eleinte az egere, de már megszoktam.

Dóra! Peti tényleg hihetetlenül ügyes! Székre és asztalra mászik!?! :shock: Mondjuk nem bánom, hogy az én óvatos fiam nem csinál ilyesmit. :D Megelégszik azzal, hogy tologatja a széket. Még elesni is ritkán szokott.
Amúgy nem volt ma Manómuzsika, elmaradt, mert csak 3-man lettünk volna... :? Hogy ráéreztem.

Jó éjt!

Ádimama

Sziasztok!

Dóra!
Nem rossz ötlet a Mikulásgyár. De ha már vinnék is valamit, az jó állapotban lévő ruha v. játék lenne. De egyelőre nincs olyan felesleg ami nem lenne jó majd a tesónak. Inkább kerülgetem, sajnos én mindenhez ragaszkodom. Mi pénzt szoktunk utalni. Keletmatyi ruhagyűjtő akciója is nagyon jó ötlet volt.
Nem esett le még Petike sehonnan sem? Első esés után meggondolja majd a mászást. Nálunk ez szerencsére kimaradt.

Tünde!
Laptop, nincs, de ne mis lesz. :( Ugyan el tudnám viselni, ha lenne nekem külön. De túl drága, ahhoz, hogy a Zolkó igényeit kielégítse. Fejlesztése is macerásabb...Akkor lenne jó, ha mobil munkám lenne, de már ezt is megoldotta a pendrive. :)
MÉg nem írtad, hogy mikor mész vissza dolgozni. Pár hónap, az mennyi? REmélem majd személyesen többet mesélsz róla.

Annamari!
Manó mostanában imádja a ha porszívózók. Így, meg lehet zsarolni, ha elpakolja a játékokat, akkor bekapcsolom. Nagyon jó munkavezető lenne belőle, mert Ő felül az ágyra és onnan nézi, majd mutatja, hogy mehet a másik szobába is. :)

Ági!
Sikerült?

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Csak gyorsan! Sikerült a vizsga, az egyik tuti, már be is van írna, a másikban reménykedem. De szerintem az is megvan. Hétfőn este kiderül!

Annamari! NAgyon jók a képek! Nekem is tetszik a kalapálós játék!

Tünde! Cerasit nekünk is van, nálunk a háló katasztrófa! :(

Jolka! Köszi a progot! Nem tudok egyelőre mit kezdeni vele! :( Remélem valaki majdcsak segít!

Anita! Timi! Kisbetegek gyógyulgatnak?
Anita vizsga? Sikerült a tervezettet letudni?

Hétfőn sütögetek mézest! :lol: Vagyis csak begyúrom! Kedden sütöm!

MAjd jövök! Kellemes hétvégét!
Puszi: Ági
Kép
ágimanó1

Egy kis kreativitás: Én elmentem a praktikerbe, vettem két fenyő deszkát, (több méretben árulják) kettévágattam, ott helyben, plusz kértem egy méretre vágott funérlapot, (ezt nyilván otthon ki kellett számolnom, pontosan) hazavittem, otthon kifúrtam, összecsavaroztam, a funérlapot az aljára szegeztem, és ráadásnak az aljára raktam 4 db kis fotelgörgőt. Ez lett belőle:

Kép
egy jó nagy játéktároló.

Ugyanez kicsiben, a polcra:
Kép
Ezt lefújtam lakk spray-vel, és kerék helyett fogantyút raktam rá, így könnyen ki lehet húzni.

Ugye, nem is kell apára várni! :D

KépKép
simsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: