Sziasztok lányok,
nem egyszerű a gyerek mellett dolgozgatni! Úgy elmegy a nap!
Cancan
Nekem azt mondták, hogy koszmós buksira a Johnson kamillás babasampon a tuti. Én azt használom, eddig még nem volt gond vele, igaz nem tudom milyen lenne nélküle!
Hát ez a Bene micsoda jófiú! Gratulálok, isteni áldás egy átaludt éjszaka. Én csak ábrándozom róla, igaz Máté még csak 8 hetes
Há a hajhullás tényleg normális, én is a jövőhéten megyek levágatni, még mielőtt nagyon satnyán néznék ki
Steffi
Látom, hogy Kerepesen laktok, mi nagydorával a XVII.kerületben, "viszonylag" közel. Lenne kedved valamikor egy közös sétához???
Cukorfalat
Nem is értem ezeket az orvosokat! Vagy csak azok lesznek szabin akikhez mi jártunk?!? Én mondjuk Sándor doktorhoz jártam, köztünk nem alakult ki olyan viszony, hogy ajánljam őt, de inyianyinak jók a tapasztalatai vele!
Ha gondolod megadom a számát, ott van a magánrendelése ahol Gozár dr-nak. És megadja a mobilszámát.
Egyébként én nem találom olyan vészesnek hogy az ügyeletesnél szülj, az én szülésemnél olyan 20 percet volt bent az orvos egyébként a szülésznő tartotta a frontot. Ráadásul nekem fogadott szülésznőm se volt még, de az ügyeletes nagyon kedves volt és mázlimra Nováky Rita is ott volt, bejött hozzám többször.
Fogamzásgátlás
Apával úgy döntöttünk hogy a kistestvér még várhat egy keveset úgyhogy vmi fogamzásgátlás után kell néznem. Ha jól látom, többen szeditek a Cerazette-t! Én is erre gondoltam, de a dokim nagyon pártolja a spirált. Mi a véleményetek???
Más
Máté már megint nem kakil 4 napja, de közben fájlalja a pocakját. Az egyik ismerős azt mondja hogy adjak neki langyos narancslét az majd működik. Nem merek ilyen adni egy 8 hetes gyereknek.
Van valami bevált módszeretek?