A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cukorfalat! Én is 10 hetes terhesen kerültem a Tóth-hoz, és nem küldött el, igaz, hogy augusztus végére voltam kiírva és ő idén július második felében volt szabin. De lehet, hogy tényleg érdemes megkérdezni Nováky Ritát.

Gabboka: nem kell semmi a babáknak a kórházba, ruhát adnak, napi 5 pelenkát is, ami nekünk bőven elég volt. Ha gondolod, akkor cumit, ill. cumisüveget vihetsz. És majd csak az a ruci kell, amiben haza akarjátok hozni.

Monacs, tessék ám tájékoztatni minket a fejleményekről!:wink:

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hű, Durca, minden boszorkányos erőmet Rád öszpontosítom és drukkolok!!!!!

Boróka igazán rendes kiscsaj.... :)

Kép

Kép
jube

Felhívtam a Sipos dokit. Ő azt mondta,hogy januárban térjünk vissza a dologra, mert még nem tudja mikor lesz szabin, de ha nem megy akkor , ő elvállal. Kezdem egy kicsit nonszensznek tartani, hogy 5 orvosból 5 akar szabira menni augusztus első felében. Egy kicsit hitetlenkedem. Én azt hitte, ha valaki felhív egy orvost, az örül neki és vállalja, főleg azért mert ugye pénz.
cukorfalat

Durcaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Hajrá, hajrá!!! Ezerrel megy a drukkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítunk értetek!!

Drága Boróka,
Mutasd meg doki bácsinak,hogy Te természetes úton szeretnél világra jönni!!! :D :D :D

Györgyiről még semmi hír??????????

Cukorfalat,
Én Hegedűshöz járok, Ő megadta a mobilszámát persze azt kérte, hogyha megindul a szülés akkor ne Őt hívjam hanem a kórházat és onnan értesítik majd (minden más esetben hívhatom). Nagyon rendes, nem egy jópofizos stílusú ember és persze nem egy bőbeszédű, de nem is ezért járok hozzá, persze ha kérdésed van arra mindig válaszol!!! Kedden délelőttönként rendel az onkológián illetve még Budaörsön is (ha jól emlékszem akkor ott hétfőn, szerdán délelőtt, kedd délután de nézd meg a www.europmed.hu oldalt azon belül orvosaink és ott megtalálod, még kép is van róla :D ) és van magánrendelője is (bár annak a címét nem tudom). A mobilszámát inkább személyesen kérd el, mert nekem is akkor adta oda, amikor 16 hetes terhes voltam és bekellett vonulnom a kórházba, bár nem tartottak bent (szerencsére). Sok szerencsét és remélem találsz valakit aki augusztusban azért dolgozik!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Durcaaaaaaaaaaaa! Éreztem. Boróka nagyon jófej kiscsaj, anyukájára ütött! Nagyon drukkolok, Monacs, várjuk a híreket. :wink:
vbea

Ó csajok!
Ez mindig olyan izgalmas és megható... (Hú, nekem valami hormontúltengésem van má megint! :D )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Monacs! Add át Durcának, hogy nagyon szorítok neki!!! Örülök, hogy megindult a szülés magától, és reméelm, minden rendben is lesz.

Cukorfalat! Hegedűs csütörtök-pénteken mindig bent van a kórházban, próbáld meg ott felhívni, vagy kedden menj el egyszerűen a rendelőbe hozzá. A mobilszámát én 13. hétben kaptam meg, illetve akkor jutott eszembe elkérni :)

Egyébként van még legalább 5 doki a kórházban, ezért előfordulhat, hogy pont azokba trafáltál bele, akik akkor mennek, de megkérdezheted Vidát is, hogy ő kiknek szokta átadni a kismamáikat. Egy abrátnőm, aki nála szült volna nyáron, és akkor pont szabira ment, mielőtt elment volna Vida szabira, átadta a váltótársának (tényleg vannak párosok :)), és ezzel azért mégis jobban járt, mintha az ügyeletesnél kötött volna ki. Bár pont napközben szült. Szóval kérdezd meg a dokidat, mit mond.

Kriszta, nem te vagy hőrmontúltengéses, vagy én is??? Annyira drukkolok Durcának!
És aztán ki tudja, majd együtt fekszenek a gyermekágyon Barimamival és Györgyivel :)

mtunde

Jaj de szuper! Durca , kicsileány MINDENT BELE!!!!!!!! Éljen!!!! Ügyesek legyetek!

( csak zárójelben , én úgy tudom Vidának Mészi a párja - legalábbis idén amikor nem volt Vida és kérdeztem tőle, ha valami sos lenne kit zargathatok, akkor Mészit mondta)
Kizárt, hoyg minden doki augusztusban menjen szabira. Kitartás cukorfalat, megtalálod az igazit.

Gabboka:
Beszéltem reggel Vidával, vérzés van, nem sok, de van. :cry: Hétfőn hívom megint, akkor meghozza az ítéletemet. Mondtam neki, ne ijesztgessen, mert már az éjjel azt álmodtam, hogy tol a műtőbe.
Közben azon gondolkodtam, hogy mivel ez egy fogamzásgátló, bőven belefér - azaz mellékhatása lehet a köztes, /vagy pecsételő vérzés. Nekem már annyira egybefoylik minden, hogy nem tudom megállapítani mi miért van. Mivel elvérzés veszélye talán nem fenyeget, azt fogom neki mondani - ha nem múlik hétfőig- hogy mostmár várjuk meg a januárt, 3 hét nem oszt , nem szoroz már, és ha addig sem áll le ill. be a ciklusom, akkor azt csinál velem amit akar.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Tyűűűűű az annya........ Durca megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!

És a többi pocakos????? Mindenki rendben???

Kép
ildi35

Cancan!
Szegénykém! Nem is tudok mit mondani! Nem lehet, hogy pszichésen van ez a vérzés? Vagy ez már túl sok ahhoz?

Cukorfalat!
Tóth doktort próbáltad? Szerintem is vannak ilyen párosok és azt hisze Siposnak Ő a párja, amikor idén elment szabira engem legalábbis neki 'passzolt' le, ha valami elindulna esetleg, de Sipos elég jó fej volt, én máj-ban kerültem hozzá és akkor még úgy volt, hogy pont akkor meg szabira amikorra én ki voltam írva, de aztán végül aug ucsó 2 és szept. első 2hetében volt szabin, úgyhogy szerintem direkt úgy csinálta, hogy mindenkinek jó legyen. Nekem szimpi, bár az elején kicsit furcsa volt, de most már csak úgy szólít, hogy 'kicsim' :lol:

Marcsi!
Isten éltessen sokáig! Legyen ma is szép napod! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
akkor ez olyan, mint Vidánál a "tücsök". :lol:

Nem tudom, hogy pszihésen lehet-e ilyet produkálni.....Mindenesetre elég kitartó az biztos. Belenyugodhatnék éppen, mert vannak jobb napok amikor olyan pecsételős csak a mennyiség, na de ez azért nem normális.

Most vettem észre, hogy Benusnak koszmós a buksija. Valami jó ötlet?
Ja, és had dicsekedjek!Kicsi fiam az elmúlt 2 hétben gyönyörűen végigalussza az éjszakákat. este 9-10től reggel 7-8 ig. :lol: :lol:
Olyan dögös rucikat vettem neki tegnap a H&M-ben. Tiszta kispasi benne én meg belé vagyok szerelmesedve.... :lol: :lol:

Még valami: iszonyatosan elkezdett hullani a hajam. Tudom hogy ez normális, de nincs sok úgyhogy :( :( :(

Megyünk anyóshoz a gyerekekkel, este benézek.
Ha lesz hír Durcáról valaki megírja????, Én is várom Györgyi sms-ét, de eddig semmi.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan,
Réka buksija is koszmós volt, én fürdetés előtt negyed órával bedörzsöltem a kisfejét olajjal és utána óvatosan felkapartam. Gyönyörűen lejött, igaz 3x azért megkellett csinálni.

vica10

steffi: Tóth volt aki elküldött, azzal, hogy ő szabira megy augusztusban és keressek olyan orvost, aki végig viszi a terhességemet. Azóta is próbálok valakit találni.
A Sipos már elviekben elvállalt, de kedden úgyis megyek a kórházba, akkor megkeresem a Hegedűs dokit is.

Szerintetek miért nem akar egy orvos sem elvállalni, ha úgyis át tud adni a párjának amikor ő szabira megy?
cukorfalat

Réka!

Durca Siposnál szül!
És te is hamarosan sorra kerülsz :lol:

cukorfalat!
Hegedűs is jó! Az én szülésemnél ő is ott volt, ő képviselte az 'erőt' és nagyon kedves volt! Amikor hazajöttem emlékszett rám és mondta, hogy már ideje, hogy hazamenjek :D

Cancan!
Írtam kb. két hete, hogy nekem is tartotta magát a vérzés, de a 8. hétre megszűnt és azóta sincs, de előtte nekem is sokáig volt! Ez a pecsételés lehet a gyógyszer miatt van! A szomszéd csajszinak is van ilyenje. És én is ezt a fogit szedem kedd óta :lol:
És irigy vagyok az éjszakák miatt! Vas-ról hétfőre Martin is aludt 9-től négyig, másnap éjjel 2x ébredt, utána 2óránként!, most meg 10-től 3-ig aludt... Kiesett a ritmusból vagy nem tudom pedig mindent úgyanúgy csinálok :?

cukorfalat!
Ne keseredj el megtalálod az igazit! Itt minden orvos tényleg tök jó! És a szülésznők is! És szerintem se válts kórházat, mert ez nagyon jó!

Gabboka!
Nem kell vinni semmit, mindent adnak! Csak eljövős cucc kell, meg ha hétvégén bennt vagy akkor esetleg popsitörlőkendő, de akkor szólnak, hogy hozzanak a papák! Pénteken bezár a raktár vagy mi és nem tudnak kitenni... Valami ilyesmi van.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hahó!!!

Durcáról semmi hír?????????

Kép
ildi35

Nálunk kellett még pelus is a hétvégére, mert vasárnapra már csak napi 3 jutott a gyerkőknek, és 1-et elhazsnáltunk a sajátból is :) De ruha nem kell, nagyon aranyos kis rucik vannak, fürdetéskor még válogattunk is, mibe öltöztessék őket :)

mtunde

Duuuuuuuuuuurrrrcaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajráááá!!!!
Jujj de izgi, nagyon megy a drukk!

Cukorfalat! Ne add fel kérlek! Kérdezd meg még Telekit is!
Valóban párban dolgoznak, de ha előreláthatólag a szabi a kiirt időpontra esik szerintem logikus, hogy nem vállalnak el még akkor sem ha van párja, hiszen te nem azért mész egy dokihoz, hogy a párjánál szüljél, persze az megint más, ha a terhesség közben "dob" át a párjához, ha esetleg van valami, amig ő szabin van. Na ezt most jól megmagyaráztam....de remélem lejött, hogy mire gondolok!

A babának nem kellett vinni semmit, persze ém vittem mindent a ruha kivételével, de nem volt szükség semmire sem.

Tegnap voltam buliban a férjemmel és anyósom maradt itthon Kolossal éjszaka. Jó volt egy kicsit kimozdulni, persze a következő szopira hazajöttünk, de akkor is jó volt az a 2,5 óra kikapcs.

Jó hétvégét!
marcsim

Durca!!

Annyira drukkolzunk, hogy biztos minden simán fog menni!
drukk- drukk- drukk!

Cukorfalat!

azért ez tényleg furcs! De ne keseredj el! Fogd fel sorszerűnek, így legalább majd ahhoz kerülsz, aki neked, a legjobb lesz!

De ezek után, én is azt javasolnám, hogy kersd meg Nováky Ritát hétfőn, hátha ő tud segíten!

Képzeljétek, ma elmentünk babamasszázsra fél 2- kor, elaludt Luca a kocsiba negyed 3- ig! Aztán 3- ig masszázs, és utána negyed 5- ig sétáltunk úgy hogy Luca aludt!! Szuper!
ÚÚÚÚgy örülök! :D

Canacan!

Nekem is nagyon hullik a hajam! Még mindig! Szerencsére nekem van miből! :oops:
Most elkezdtem a Béres szépségvitztaminját szedni! MAjd referálok!

Nekünk semmit nem kellett vinni a textilpeluson kívül a kórházba!
Bár nyáron a 35 fokba nem volt rövid ujjú kombidresszük, szóval mi vittünk!

Sok puszi mindenkinek!
Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Marcsim, hajrá, bulizz csak :)
MI annyira "rossz" szülők voltunk, hogy 9 hetes korában Benét itt hagytuk 2 napra a húgomnak, mi meg elmentünk Hévízre pihenni. Mondjuk nem szopott, és így könnyű volt :)

Legújabb mutatványa az Benének, hogy leszedi az ágyról a párnát, aztán ráfekszik, ahogyan tőlünk látta. Ezt a szobájában egy plüssteknőssel is megtette, olyan édes. Csak mire odaérek a fényképezőgéppel, már felkel :(

mtunde

Monacs,

NIncs híred Durcáékról??? Lassan lerágom az összes körmömet az izgalomtól!! :lol: :lol: :lol:

vica10

Sziasztok lányok,

nem egyszerű a gyerek mellett dolgozgatni! Úgy elmegy a nap!

Cancan
Nekem azt mondták, hogy koszmós buksira a Johnson kamillás babasampon a tuti. Én azt használom, eddig még nem volt gond vele, igaz nem tudom milyen lenne nélküle!
Hát ez a Bene micsoda jófiú! Gratulálok, isteni áldás egy átaludt éjszaka. Én csak ábrándozom róla, igaz Máté még csak 8 hetes :-)
Há a hajhullás tényleg normális, én is a jövőhéten megyek levágatni, még mielőtt nagyon satnyán néznék ki :-(

Steffi
Látom, hogy Kerepesen laktok, mi nagydorával a XVII.kerületben, "viszonylag" közel. Lenne kedved valamikor egy közös sétához???

Cukorfalat
Nem is értem ezeket az orvosokat! Vagy csak azok lesznek szabin akikhez mi jártunk?!? Én mondjuk Sándor doktorhoz jártam, köztünk nem alakult ki olyan viszony, hogy ajánljam őt, de inyianyinak jók a tapasztalatai vele!
Ha gondolod megadom a számát, ott van a magánrendelése ahol Gozár dr-nak. És megadja a mobilszámát.
Egyébként én nem találom olyan vészesnek hogy az ügyeletesnél szülj, az én szülésemnél olyan 20 percet volt bent az orvos egyébként a szülésznő tartotta a frontot. Ráadásul nekem fogadott szülésznőm se volt még, de az ügyeletes nagyon kedves volt és mázlimra Nováky Rita is ott volt, bejött hozzám többször.

Fogamzásgátlás
Apával úgy döntöttünk hogy a kistestvér még várhat egy keveset úgyhogy vmi fogamzásgátlás után kell néznem. Ha jól látom, többen szeditek a Cerazette-t! Én is erre gondoltam, de a dokim nagyon pártolja a spirált. Mi a véleményetek???

Más
Máté már megint nem kakil 4 napja, de közben fájlalja a pocakját. Az egyik ismerős azt mondja hogy adjak neki langyos narancslét az majd működik. Nem merek ilyen adni egy 8 hetes gyereknek.
Van valami bevált módszeretek? Kép
masni

Sziasztok!
Hát itt volnék, 3500 grammosan. Fél 4-kor láttam meg a napvilágot, természetes szüléssel. Volt/van egy kis gond, úgyhogy most inkubátorban pihenek. Anyukám kéri, hogy továbbiakban is drukkoljatok, hogy minden rendben legyen velem! Anyukám jól van, bár most nagyon aggódik értem.

TABY BORÓKA CSILLA

Kép
Kép
monacs

Jujj de jó! Gratulálok a mamának és a babának! Jó egészséget és sok tejcsit!

cukorfalat!
Naná, hogy van!!!!! :lol:
inyiany alias Bősze Zita? Őt ismerem egy kórteremban voltunk! Nagyon édes! Zita, remélem olvasol most is :lol: :lol: :lol:
Én még csak 3 napja szedem a gyógyit, de én előtte is fogamzásgátlót szedtem és soha nem volt semmi bajom. Ezt szoptatás alatt is lehet szedni, úgyhogy majd meglátjuk.
Egyébként szerintem ne adj neki narancslét, anyatejes babánál természetes, hogy egy pár napig nincs kaki! Anyatejes ugye? :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Azt elfelejtettem írni, hogy nagyooon szép baba!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kedves Durca!

Gratulálok a kislányodhoz, és nagyon-nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldök, hogy minden jól alakuljon, és rendben legyen Borókával.

Üdvözlettel: Móni

Kép
mÓni

Sziasztok,

már nagyon-nagyon régen jártam erre :oops: :roll: , de mindig olvasgattam, hogy mi is van veletek :D és az új mamikkal, babákkal.

DURCÁNAK és BORÓKÁNAK szívből gratulálok, remélem, minden rendben van velük!!!!!!

Üdv mindenkinek!!!!

Sampa és Sára (8 hó)
sampa

Jaj Durca! Hatalmas nagy gratula!Látod!megcsináltad Te Nőci!!!!! :lol: :lol: :lol:
Monacs, nem lehet tudni mi volt a baj?Remélem semmi komoly!

Masni, nagyon édes Máté. Ha csak anyatejes, akkor szerintem se adj neki semmit. Max. pár korty kamillateát pici cukorral.

Heni

Kép

Kép
cancan

DURCA!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!!
Mi volt a gond? NAGYON DRUKKOLUNK, hogy mind a ketten mielőbb kiheverjétek a szülés és születés fáradalmait!!!

Gabboka,
bocs, hogy összekevertelek, szerintem Györgyire gondolhattam ...
Látod már előre drukkolok! :lol:

FOG: képzeljétek, Balázsnak ma délutánra a második foga is kibújni látszik, tehát ezért volt a 2 nap 2 éjjel ramazuri. Pedig már azt hittem, hogy túlkényeztetem. De nem. KOP KOP KOP most minden úgy ment mint régebben, beájult 1/2 8kor. Meglátom mikor ébred ...
Én bevallom, úgy tudok örülni ennek az esti egy két órának, mikor végre kicsit szusszanhatok, ilyenkor kicsit még a házimunka is könnyebben megy.

Hormontultengés:Egész nap Durcáékon járt az eszem, hogy ők most ott, és a Várban sétáltam, és integettem nekik, és most mikor olvastam, hogy megérkezett Boróka, kicsit könnyes lett a szemem...
No ez van... :oops:

No búcsúzom,a megint jó napunk volt!!!
Szép estét!

Hurcia

Kép
hurcia

Durca!!!
Nagy -nagy gratula! Látod megcsináltad,nagyon ügyesek vagytok!
Sok egészséget Neked és Borókának!
Nagyon várunk vissza! Ezer puszi nektek!!

Masni!
Esetleg próbáld meg a kamilla teát,nekünk székrekedésre azt ajánlotta a doki.

Sziasztok!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Durca! Gratulálok, ügyes vagy! Remélem Borókával is minden rendben van... jó egészséget, sok boldogságot!

Kép
Vendég

Koszmó:
Én a babaolajat ajánlom, be kell kenni vele a baba fejét, várni egy kicsit, aztán óvatosan levakargatni. Nekünk ez bevált annak idején, másnapra már szép tiszta volt Marci fejbőre!
Vendég

Durca! Nagyon gratulálok nektek, látod, tudta az a pici lány, hogy ki kell időben bújnia! :) Remélem nincs semmi komoly gond!

Koszmó: nekünk a dokinénink mond mindenféle érdekes dolgokat, most nemrég lett koszmója Lénának. Azt mondta, hogy ne csináljak vele semmit, legfeljebb Panthenol-lal sray-vel fújjam, szerinte azért van, mert én túl sok tejterméket eszem. Úgyhogy most napi max 1 túrórudi VAGY 1 joghurt VAGY 2 szelet sajt. Ezt úgy-ahogy tartom 2 hete, és szerintem szebb lett a feje. Lehet, hogy van benne valami?

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

köszönöm szépen mindenkinek. Kedden megyek megint uh-ra a Vidához, akkor megint megkérdezek, egy-két orvost. Remélem találok valakit. Már megfordult a fejemben, hogy átmegyek a Szent Imrébe. Bár nem szivesen mennék. Priviben ajánlottak még egy orvost, de ő egy kicsit drága. Így nem tudom...

Durca: Gratulálok és remélem nincs nagy gond és hamarosan hazatérhettek a picilánnyal!!
cukorfalat

Durca,

nagyon örülök Nektek! nagyon szorítunk Értetek, sokpuszi Borókánka, Mandulának és Neked!!! nekem is összeszorult a torkom a hírtől... nem hiába, a hormonok dolgoznak... :lol:

Cancan,

az olajhoz még annyit, hogy a felpuhult koszmós buksit puha körömkefével fésüld át, és szuperül lejön. Nem műanyag kefe, hanem van valami szőrből is, én azzal csináltam, és azóta nagyon szép Panni buksija.

Panni mindjárt 8 kiló.... :?

jó éjt,
Jube

Kép

Kép
jube

Kép

Kép
jube

Drága Durca!!!!!

Szívből gratulálok Nektek, nagyon ügyesek vagytok!!! Természetesen továbbra is drukkolok és sok-sok ++++++++++++ energiát küldök!!
Ezer puszi Borókának!!!!

Monacs,
Esetleg lehet tudni, hogy mi volt a probléma? Remélem semmi komoly!!!!!!

vica10

Na akkor itt van a legfrissebb tábla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Cukorfalat,
Esetleg nézd át a táblit hátha találsz olyan orvost akit eddig nem említettünk!!

Puszi
Vica

Kép Kép Kép

vica10

Drága Durca!

Nagyon garulálok! Ügyesek voltatok!! Biztosan gyönyörű Bróka! Drukkolok, hogy mielőbb rendeződjön minden!

Drága Boróka!

Isten hozott a Világban! Vigyázz anyukádra, és szeresd nagyon! Sok örömöt, és egészséget neked az életben!

Kép

Sok szeretettel: Dóri

Kép
nagydora

Kedves Durca!

Gratulálok Neked és a kis Manónak!! Nagyon ügyes csajszi voltál!! Nagyon szorítok értetek, hogy minden rendbe jöjjön minél hamarabb!! Várunk vissza beszámolóval, képekkel!!

Pusza
Ildi

Kép
ildi35

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:02-kor.
Vendég

Durca-haver! Csatlakozva a többiekhez - GRATULÁLOK, és rémbüszke vagyok mindkettőtökre! Nemsokára otthon lesztek, együtt. Sok boldogságot és egészséget mindannyiótoknak! :D
vbea

Sziasztok!
DURCA!!!! Nagoyn ügyesek vagytok, és kitartást a következő napokra is, Remélem, minden rendben lesz!!!

koszmó! Mi olajos vattával bedörzsöltük a fejét, aztán fürdetésnél meg lemostuk mosdókesztyűvel vagy vattával. Így pár nap alatt szépen elmúlt.
Én a tejtermék-evés összefüggést nem értem, mert Bene ráadásul tápos volt 80%-ban :)

mtunde

Én sem értem az összefüggést, a dokink szerint lehet, hogy gyulladást jelez a koszmó, mert nem tudja megemészteni a testidegen fehérjét, azaz a tejtermékeket, amit az anyatejen keresztül kap...
Nem mondtam, hogy biztos, hogy ez a gond, csak leírtam, hogy ilyen vélemény is van, én érdekesnek tartottam...
Az olajozást én is tudom, de kifejezetten mondta a dokinő, hogy ne csináljak vele semmit, hogy lássuk, tényleg a tej volt-e a gond...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hú lányok, ilyen típusú beszámolóra nem kaptam felhatalmazást. De sajnos gond van, ha beszélek vele este telefonon, akkor megkérdezem, hogy mit mondjak/mondhatok nektek.

Mindenképp szorítsatok, hogy rendbe jöjjön minden!!!

Kép
Kép
monacs

Durcának és Borókának ezer gratula!!!!!!!!!!!!!!
szurkolok, hogy minden rendben legyen.
Vica: betennél engem is a táblázatba?
adatok: 29 év, Göd, baba neme nem ismert, Hegedűs a dokim, 2007. február 26., szülésznő még nincs. köszi előre is.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Durcáéknak nagyon nagyon sok egészséget,remélem hamar rendbe jön a pici Lány! Nagyon szorítok Nektek!!!!!
Izgulok értetek!

Koszmó: Van egy sampon ami kifejezetten koszmós babakobakra van,sajna a nevét nem tudom,nekem is a védőnő ajánlotta,de Rebeka buksija nem volt koszmós így nem kellett használni.
De gondolom a gyógyszertárban tudnak segíteni.

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Durca hatalmas gratula!!! Tuti nem lesz semmi baj, csak mégegyszer rákell hozni a szülökre a frászt, mert anélkül, ugye nem az igazi.
Én du. megyek be mert Gabi az ügyeletes, hátha dobunk egy CTG-t is, aztán ha véletlenül összefutok valamelyik lánnyal akkor átadom a drukkot meg a gratulákat, persze bepofátlankodni nem fogok.

Nekem teljesen lement hasam, a joslóim fájnak, de semmi egyenlőre. Bár ez egyik percről a másikra változhat.

Réka
Vendég

Monacs, ha beszéltek mond Durcának, hogy egy egész csapat drukkol érte!!!

Réka!
Izgiiiiii!!! Nyákdugó?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Millió puszi és gatula Durca anyának és Boróka babának! Biztos vagyok benne, hogy minden mihamarabb rendeződni fog és Durca megnyugodhat!
Nagyon szorítunk nekik!!!!

Nekünk a védőnő egy patikai kenőcsöt ajánlott, mi azzal kenegettük a koszmós buksit.

Ha valaki esetleg venni akar utazóágyat, akkor a Mária bababoltban van egy tök jó és nem is olyan drága tipus. Mi ma vettünk és nagyon szupi. Állítható a magassága, van kereke és kicipzározható az oldala és van hozzá szunyogháló is és 13.000 Ft volt. Más márkánál, ami ennyi mindent tud 30.000 ft körül mozog az ára.
marcsim

Zsófi, nem akartalak lehurrogni, csak érdekesnek találtam az elméletet, ettől még igaz is lehet :)

Egyébként amikor szülés után hazaküldtem a grapefruitot, meg narancsot, meg ilyeneket, merthogy azt nekem nem lehet, anyumék dobtak egy hátast, mert ugye az ő idejükben meg az volt, hogy sok tejet, és vitamint :) Most meg azok tiltólistán vannak jó sokáig.

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: