A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi: ma vettem kötőtüvet, meg rózsaszín fonalat majd egy következő pulcsihoz. Remélem, eljutok odáig. :lol: De ma tuti haladok a kötéssel, mert elmaradt az órám és itthon vagyok. Szupi! Már aludtam is egyet. :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, ha szabad (?)
Korábban már érdeklődtem egy-két dologról, akkor segítettetek is, most viszont már tényleg aktuális a téma: 10 hetes babó van a pocakban :)

Azt szeretném kérdezni, ha tudja vki, hogy a kismamatornára be kell-e jelentkezni és fizetős-e? (Tudom, hogy csak a 12. héttől lehet járni, de már most felkészülnék lelkileg rá). És, ha vki járt közületek: milyen? Érdemes megoldanom a nagyobbik (2 éves) gyerkőc felügyeletét?

Köszi előre is

Kép
szonibaba

Oksa, akkor tali kilöve, sebaj!

Kissé meg vagyok zuhanva, mert akinél eddig be voltam jelentve munkára, most hogy jön a gyes, inkább lépjek ki, de ezt se nekem mondta, ha hanem aptyúkkal üzente (az ő unokatesója), ha már meghívott minket karácsonyi ünnepre. :evil:

Viszont mai nap fénypontja: Réka bilibe kakilt, majd miután végzett, mint a nagyok megfogta a bilit, hogy a wc-be kiönti. Hát ez nem sikerült, a földre borította. :lol:
zanza

Zanza,
de miért? pont hogy gyes mellett lehet hivatalosan is (legálisan) melozni, akár 8 orában...
kakiföldreboritás :lol:

Szonibaba,
szia, gratula a pocakhoz :)
torna a H-ban nem fizetös konkrétan, de asszem 200 forintot "szokás" a dobozba tenni. Bejelentkezni nem kell, hanem majd a dokidtol kell aláirás a kiskönyvbe, hogy nincs akadálya a tornának. De ez ráér a második alkalomra is. Ha közel laksz, sztem megéri járni oda :)
fibi

Zanza most a tali mé kilőve??????????????? Mi nem leszünk neked jók?

Mi holnap - ha Eszci szeme rendben, ezt most már nem is tudom pontosan - terveztünk Neettel összefutni.

Ezt a munkahely-dolgot se értem, mi ebben a ráció? Mondjuk indenképpen száksz de legalább logikus lenne az érvelés...

Szia Szonibaba! mesélj a pocakról!

indianyo

Fibi :) a dilemmádhoz: nem tudom, mi a pszichológiai hivatalos álláspont - majd Tinu elmondja, hgoy a nevtanban mit tanácsolnának. Én csak a saját emlékeimből indulok ki: gyerekfüggő: vannak a nagyon megfelelni akaró gyerekek, őket lehet így irányítani, mert majd nem akarnak neked csaláódást okozni, és vannak az erősen független személyiségek, akikből ez dacot válthat ki és nem feltétlenül jön be. Én ugyan mindkettő vagyok, de mégis inkáb az utóbbi vagyok/voltam gyerekként is, ezrét csak magamból indulok ki: csakazrétse csinálnám, viszont baromi rosszul esne, hogy mindig mással hasonlítanak össze - ez olyna 'bezzeg-érzés' , de természetesen sokfélék a gyerekek, ezt a két jellemvonást mint végletet említettem.

indianyo

S.O.S.!

OXi Vikije vidéken hasmenéssel küzd.Mit adjon neki?
Homeo nem játszik.

Jucus
20170114224602

Indi,
igen, ilyesmikre gondoltam, hogy a hasonlitgatás nem a legjobb ezek miatt :? meg azt sem akarom feltétlenül, hogy nekem akarjon megfelelni, bár a gyerekek ezt kinövik, nem? :roll:
csak egyszerüen nincs más ötletem, hogy hogyan ne sirjon a cici után elalvás alkalmával.... :(
fibi

http://www.leghajo.hu/pdf/gyogyszerlista.pdf

Jcuus :) én nem vagyok ismerős gyógyszerekben, de doktornénink Smectát szokott ajánlani és főtt rizst sok folyadékkal.

indianyo

ja, meg az az érdekes, hogy most B a dackorszakát éli, és mégsem daccal reagált, hanem teljesen pozitivan. Szerintem a nagyfiúk miatti "felnézés" miatt.
fibi

Indi :) Köszi a tanácsokat! :D Régen (még tinikoromban) agyagoztam is, nagyon szerettem (de ott nem az én gondom volt az égetés), lehet hogy újra felelevenítem az emlékeim :lol:

Neet :) Nagyon ügyes nagylányod van már!

Fibi :) Mikulásautó :lol: Dilemma: Én nem tudom, mi a tuti, de a gyerekek egyébként is állandóan mintának tekintik egymást. Sztem az sem mindegy, hogy hogy fogalmazol, mert a "bezzeg"-nek én sem vagyok híve, de valszeg ezt lehet úgy is elővezetni, hogy ne érezze ezt, pl. nem említve konkrét neveket, hanem maradni a "nagyfiúnál" (nagyon büszke vagy rá, mert délután is nagyon ügyes és okos volt, szépen sétált melletted, akkor ez is menni fog, hiszen a nagyfiúknak már nem kell cici az elalváshoz.. bla-bla) :)

Zanza :) Munkahely :( én sem értem.. Ez a kakikiborítás nem semmi! :lol:

Szonibaba :) Üdv itt! Fibi tök jól leírta, hogy mi kell a tornához :wink: Így én csak annyit, hogy sztem is érdemes járni, én nagyon élveztem anno, és egy nagyon aranyos gyógytornász tartja. A gyerekfelügyeletet Neked kell eldöntened, hogy tudsz-e a nagyobbra is figyelni, elmászkál-e vagy melletted marad és esetleg ő is "tornázik". Amikor én jártam, volt néha gyerkőc is, szóval elvileg nem tilos magaddal vinni.
denizsa

Fibi: szerintem ha általában nem hasonlítgatod máshoz a gyerkőcöt, akkor még egy-két ilyen alkalom nem gáz. Ja, és szerintem attól még ártasz neki, ha az életkorának megfelelő dolgot várod el tőle. Itt erről van szó, nem? Valamire rá szeretnéd venni, ami életkorának megfelelő - mint a saját lábán járás és a szopiról való leszokás. Szerintem.
Másrészt meg persze, hogy a te kedvedért, a te ráhatásodra teszi meg, dehát így alakul ki minden bennünk: először a szüleink kedvéért tesszük meg, aztán belénk épül és már nem külső elvárások miatt, hanem a belsővé váltak miatt tesszük meg.
Na de nem okoskodok tovább, hanem megyek kötni. :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!!!

Mennyi kis breteg! Gyógypuszi Nekik!++++++++++++++++++

És hogy ráértek kreatívkodni, ezt tök jó, és nagyon jó ötleteitek vannak!

Gabi!
Lányod gyönyörű, kezdek aggódni, mi lesz, ha Panna megnő! :roll:

Fibi!
Szerintem túlagyalod ezt a kérdést. tök jól csinálod! Ha eddig bevált, hogy nagyobb gyerekekkel példálózól, tedd ezt ezután is. Minden gyerek, főleg ebben a korban a szüleinek akar megfelelni, ez teljesen normális, az a gáz, ha nagyobb korban pl csak azért jár hegedűórákra, hogy anya szeresse és elégedett legyen. De most teljesen normális még szerintem! És úgy sajnálom B-t emiatt a diéta miatt :cry: De remélem ez csak átmeneti!
pü-re majd válaszolok, most csak gyorsan bekukkantottam! puszi nektek!!!

nálunk ma volt gyerekorvos, persze szerinte csak 3 óránként kellene szoptatnom, közötte víz vagy tea! De jó, hogy már tapasztalt anyóca vagyok, és csak bólogatok az ilyen ökörségeken. ja és az indok, hogy így lesz kiszámítható és a későbbiekben jól evő gyerekem :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: Most már legalább tudom, hogy B-nél hol rontottam el :wink:
Délután vissza a kórházba vérvételre, bemegyek a csecsemősökhöz, és sehol senki :shock: annyian szültek egyszerre, hogy mindenki kint volt szülőszobán!

Tegnap nálunk is járt a mikulás! tök jó, mert B ha kérdőmondatot hall, élből rávágja, hogy NEM! tehát: mikulás bácsi megkérdezte tőle, hogy jó gyerek voltál? Erre ő: NEM :lol: :lol: :lol: Megörökítettük :wink:

Votív merre van? ugye nem betegek?

mindenkinek puszi, ki tudja mikor jövök legközelebb!

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv :) Emlékszem, írtál egy kritikát erről, azta mindig nézem és annyira de annyira jó ez az irodalmi főzőműsor a Paprika TV-n!!! Sándor Erzsi szívem csücske (rádióműsort nem akarsz kritizálni?), Neke ő az ideális nő: finom, szellemes és semmi cicoma meg erőltetés nem kell hozzá, mégis felkapja midnenki rá a fejét.

indianyo

Jucus, smecta vagy sodioral és/vagy normaflore. (sodioralt Ficék használták legutóbb és nekik bejött)
és persze sok folyadék, kímélő kaja pici adagokban, egy kis sós keksz/ropi a sópótlásra, utána többet is iszik. lehet még izotóniás italt is adni, az gyorsan feltölti.

Fibi, megvagyunk, sajnos a krehács nagyon makacs, Istit még mindig nem lehet sehová se vinni emiatt, és szétbontja a lakást.

de persze zajlik az élet, készülünk a szülinapokra (péntek apa, vasárnap Isti) meg a karácsonyra is...

tegnapelőtt Istók beszorult a spájzba, mikor ott bújócskázott (egy polclap ledőlt a kamrapolc és a befelé nyíló ajtó közé, amit így nem lehetett kinyitni). Majdnem a tűzoltókat kellett hívni, de szerencsére rájöttem, hogy be kell törnöm a szellőzőrácsot (még jó, hogy ezen az ajtón épp volt ilyen), így fel tudtam emelni a polcot, miután leimádkoztam róla Istit, és ki tudtam szabadítani, de lett pár ősz hajszálam, és csuromvizesre izzadtam.

tegnap meg a Mikulásünnepségen voltunk, és nagyon boldog volt, ahogy megérkezett a Miki, azonnal odarohant hozzá (pedig ő lett volna úgyis az első, akit szólít, de nem bírt várni), símogatta, nevetett, táncolt-énekelt neki, beletúrt a zsákjába, még a csizmáját is le akarta húzni :D átvette a kis csomagot, aztán szépen nyújtotta, vissza akarta adni :D ezután meg nem lehetett elvonszolni se már a Mikitől, minden gyerek mellé odaállt és megtapsolta, ha verset mondtak, táncolt, ha énekeltek, segített a Mikinek átadni az ajándékcsomagokat, és legalább tizenöt lufit kidurrantott.

iszonyúan élvezte (a közönsége is, végig rajta szórakozott az egész társaság), és azóta is transzba jön, ha a tévében meglátja a Mikut :D
nekem is hatalmas nagy élmény volt, hogy ennyire boldog és önfeledt, alig láttam ki a szememen :)

votiv 8)
votiv

és Adél baba böfizés közben is gyönyörű! :wink: :lol:
zuzmo1

Fibi, úgy is fogalmazhattam volna, hogy Rékánál kiborult a bili. :wink:

Indi, dehogynem, csak épp előtte pár perccel közölte aptyúk a csodás jóhírt, és lekonnyult a fülem. :oops:

Zuz, hogy csinálod két gyerek mellett a neten lógást? :wink:

Isti :lol: :lol:
zanza

Zanza!

úgy, hogy fejnem kell, mert a két gyerek is kevés rá :roll: :D
zuzmo1

Betegeknek gyors gyógyulást! :)

Zanza,
mi akkor lógunk a neten, ha a gyerekek sportolnak, szinkronalvásnak hívják az ágazatot :lol:

Szonibaba,
üdv és gratulálok a pocakhoz! :D

Votiv,
eszméletlen kispasid van! Dócinak majd mondom is, hogy lámlám Isti nem félt a Mikulástól, sőt :lol:

Juc,
ugyanaz itt is, amit a többiek mondanak: smecta, főtt krumpli, főtt rizs. Én normaflore helyett kefírt adnék, nálam mindig az teszi rendbe az emésztésemet, ha gond van :) És gyógyulást Vikkának!!!!

Fibi,
mikulásautó :lol: :lol:

v
kisün

Juc,
smecta rulez forever!!! ÉS jobbulást, ha beszélsz velük!! És a dokim aszondaná, semmi diéta, amit a baba kér, kaphat mindent, lényeg, hogy egyen, ivon, ne legyen gond. Mindegy, mi az, csak bent maradjon.

Votiv,
ááááá, de megnéztem volna!!! Ezek azok a pillanatok ugye, amiket nem lehet megörökíteni, de ... :) Édes Istóknak nagy cupp a buksijára!

Indi,
Eszter szeme javulgat, de bölcsibe nem megy holnap sem. Én ráérek talizni, és ha nem csókdossátok egymást össze, sztem biztos nem fertőz. (Én meg apjuk csókhegyek és mégsem.)

Zuz,
Bazsó édes és MÉG őszinte. :D
neet
neet

Zanza,
lányod nagyon ügyes!!! És a kiborult bili sebaj, legalább volt mit kiborítani! :)
neet
neet

Zuz,
szia tejcsárda :mrgreen: majd néha átugrok hozzátok egy kis fölöslegért :lol: vagy kölcsönadom Marcit egy-két szopira :lol:
kisün

ja és Zuz,
dokibácsi :shock: remélem pontosan és szigorúan betartod minden hasonló tanácsát :lol:
kisün

Zuz, ha gondolod van iker srác ismerőseim. :wink:

Kisün, ilyen sportot én a lányommal űznék, de ő elég gyakran lazít (értsd: felébred inni) :wink:

Neet, tényleg ránk érsz? :D
zanza

Vera!
Várunk Titeket uzsonnára :lol:

Votiv!
Isti a kis mókamiki :lol: :lol: :lol:
Olyan kíváncsi vagyok a pocakodra!

Csak azért sajnáltam, hogy hétfőn hazaengedtek, mert többetek akkor tudott volna bejönni, és nagyon vártalak titeket!

Olyan fura puncist pelenkázni! Na és napjában 20x!!!! :lol: Állandóan csak kakil :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Votiv,
könnyesre röhögtem magam a Mikulásos sztorin :lol: föleg azon a részen, hogy még a csizmáját is le akarta huzni :lol:, meghogy 15 lufit kidurrantott :lol: spájzos történet :shock: aaa, ez már nem volt olyan vicces.

Vera,
akkor Te meg Docit Istihez hasonlitgatod :P akkor nemcsak én csinálom ezt :lol:

Deni, Zuzi, Tinu,
köszönöm a tanácsokat, összegyurom öket, és alszom rájuk egyet :) sztem is a megfelelni vágyás az anyának nem gáz még ilyen korban. késöbb egészséges fejlödés esetén ez normalizálodik.

amugy arra jöttem rá, hogy sztem Bálintban (meg gondolom szinte minden gyerekben, aki a nagyobbakkal szeret jobban játszani) van egy kompetitiv hajlam, és amiatt fogadott rögtön szot az utcán. csak hát ott könnyü dolgom volt, mert látta, hogy XY 10 perce szaladgál az anyja mellett. a cici nélküli elalvást nem tudom prezentálni :?
fibi

Zuzi,
csak egy szavadba kerül, és bepotoljuk a hétfön elmaradt látogatást :D tudom, az majd pár hét mulva esedékes... :)
fibi

Fibi,
átmenjünk edzeni hozzátok? :mrgreen:

Zuz,
megyünk :lol:

Zanza,
ez a mai fiatalság, semmi fegyelem a sportban! :D
kisün

Vera,
látom, nagyon látogatos kedvedben vagy :mrgreen: rajtam ne muljék, ajtonk nyitva áll Elöttetek :D
fibi

Zanza :) msot akkor még le vagy konyulva, vagy talizol velünk holnap? bocs, hgoy nem reagáltam msn, de enyém fiúcska esténként szigorúan nem sportol :wink:

Neet :) Dominó csak élemedett korú hölgyeket csókolgat - 5 felett :mrgreen: Akkor mikor és hol is?

Votiv :) Mikulás-ünnepet pont így képzeltem, ez igazán Istókra vall! Nagyon különleges kisember :) A spájz is rá vall, jaaaaaj... szegénykém és sikerült megnyugodnod?

Vera :) jó sport ez, ki az edzőjük? : mrgreen:

Zuz :) de jó hírek ezek!!!

indianyo

Fibi,
hja, mehetnékem van :mrgreen:

Votiv,
spájzba szorulás :cry: jesszusom, mennyire megijedhettél!

Indi,
edzőpáros dolgozik a gyermekekkel :lol: de néha fegyelmezetlenek, és nem hajlandók szinkronaludni, pedig a jövő évi fedett pályás világbajnokságra gyúrunk :mrgreen: de valahogy nem lelkesednek, ha ecsetelem nekik :lol:
kisün

Vera :) ebbe a sportiskolába felvesznek tanulókat? Szabadtéren már mi is megalusszuk a szintidőt :lol:

indianyo

Indi: már négyujjnyinál tartok. Mármint a kötésben. :D
Jó éjt mindenkinek mára!

Kép
Kép
tinu

Tinu :) szuperügyes vagy :) jójcakát!

indianyo

Sziasztok!

Csak gyors bekukk:

Betegeknek jobbulást! :cry:

Zuz,
nagyon szép volt a történeted és tök jó nyugodt az egész, jó olvasni, hogy milyen természetességgel történik minden körülöttetek - és még írni-olvasni is van időd :wink: :lol:
azóta már egy csomó emberrel elolvastattam a szüléstörténeted, ha nem baj :oops: tényéeg nagyon megfogott és már a kb Tinuval egyidős terhes tesómnak is előadtam :D (a második babát várják - szintén kiscsaj :D )

Zanza,
erősen gondolok ám rád!!! :( és mennek a ++++++++ -ok (ahogy az itt szokás :wink: )

én nagyon szeretnék találkozni, csak a most hétvége a családi Ábel-afterparty miatt nem jó
az össznépi kreatívkodás végül lekerült a napirendről? csináljunk topik karácsonyt!!!!!!!! :wink: :lol:

jóéjt mindenkinek!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fíbsz,
kisembernek gyors javulást, remélem, nem tart sokáig a diéta :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Enyém ded még midnig nem alvad, hgoy holnap mikor leheelk beléje lelket, azt nemtom.... :( lehet, hgoy a holnapi talinak ő már lőtt ezzel

lassan beüzemelem a mákteát
tsókok

indianyo

Hello Mindenki!!!

egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek! tegnap reggel vettük észre, hogy Mikulás alkalmából a kelenföldi házunk közös parkolójából ellopták a 13 éves, metál-ezüst színű Honda Civic típusú autónkat. Rendszáma DXP-911, ha az utcán jártok és esetleg látnátok, légyszives hívjátok a rendőrséget-már megtettük a feljelentést, a körözött autók között van. tudom, hogy bolondságnak hangzik, de tegnap 11 körül a Deák téren egy ismerősünk mellett hajtott el, 2 baseball sapkás srác ült benne. Az autót részletre vettük, hogy a 2 hete született kislányunkat tudjuk télen is szállítani. (kórházba, ha valami baja lenne stb.)
kérlek, segítsetek, ha tudtok
Köszönöm
elsoszulo

Elsőszülő,
oh, részvétem. :( Drukk, h hamar előkerüljön!!!

Indi,
esetleg egy Feneketlen tavi mászókázás? Olyan szép az idő. És asszem az nagyjából központi hely, hm? Nekünk jó esetleg az alvás utáni időszak, olyan 2 felé, vagy ha megfőtt a hamika, indulhatunk, tehát az meg alvás előtt. Neked mi jobb?

Votiv,
Isti nem semmi, lesz még biztos pr nehéz köröd, de a lényeg, hogy mindig feltalálod magad és kimászol midnenből!!! Le a kalappal!
neet
neet

Szrek,
köszi, aranyos vagy :)
szerintem is csináljunk topik karácsonyt, olyan kreativkodosat 8) Veled pl még nem is sikerült találkozni, pedig párszor probálkoztunk :wink:

LÁNYOK! Mit szoltok a jövö szombathoz????

Zsan is ugy eltünt..... tudtok rola valamit? :(

KépKép
fibi

Szép napot mindenkinek!

Füles reggel fél 6 kor úgy döntött, hogy kialudta magát, vidám kukk-kukk kiáltásokkal lesegetett az ágyam felé. Na erre kimásztam, szemeimet fogpiszkával kitámasztottam, addig a Zapa belémöntött egy bögre kv-t, hogy legalább meg tudjam különböztetni a gyereket a plüssmedvétől. A vidám hajnaliébredés következménye, hogy mostanra tökre elálmosodott. Elringattam, kiságyba beleteszem, abban a pillanatban felszökken és ugrál, nevet, sikoltgat stb. okés. grrr. kiveszem, akkor játtsz! felkiálásal. Erre gyerek lázas keresgélésbe kezd, előhúzza a cumiját, előhúzza a kinőtt autós hordozóját (ezt itthon etetőszék-, és hintaként funkcionál jelenleg), belemászik, majd kisvártatva.......

Kép

DE A KISÁGYBA' MÉR' NEM??

csók

értetlenMacska....
macskanyu

Macska,
:D :D :D

Jesszus, két mét múlva karácsony.... eddig büszke voltam, mennyi mindent kitaláltam már (ajándékok, stb) de most döbbenek, hogy azokat meg is kéne venni és a maradékot kitalálni... :shock: :shock: :shock:

neet
neet

Csajok!!!

Tegnap írt Lindi SMS-t (csak épp este 9-ig angolon voltam, úgyhogy nem tudtam veletek megosztani a hírt), hogy a kis Grétinek vesemedence gyulladása van, és kórházba kerültek!!!

Úgyhogy mindenki drukkoljon nekik a mielőbbi gyógyuláshoz, mert egyelőre nem sok jóval kecsegtették őket, hazamenésileg.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ancsipancsi

Macs,
hát, azért, mert igy sokkal érdekesebb, nem? :lol: a kiságy már uncsiii, és különben is Füli egy igazi kreativ lény, mint anyukája :D

Neet,
én is kezdek rájönni, hogy hajajjj, még neki sem vettem, meg neki sem.... ááááá :roll: :lol: pedig aszittem, jol állok, mert család több mint felének már megvan :)

erröl jut eszembe KÉRDÉS:
Szüleimnek masszázsmatracot vadászok, eddig csak a quelle oldalán leltem, de elég gagyinak tünik 10rugoért :? Láttatok valahol valamilyet valamennyiért?????
fibi

Neet,
épp ost godoltam rá, hogy a sulim felét elszabotálom, szünetben lelépek és vásárolni fogok helyette. Most addig vigyáznak a dedre, Fülessel meg nem lehet menni vásárolgatni, mert mindent lepakol..
Múltkor a Media Marktban, ő pakolta lefelé a dvd-ket én meg pakoltam vissza(ő valahogy gyorsabban csinálja! ki érti ezt??! ), a vásárlók meg jöttek kérdezgetni, mi hol van. A égére már egész sok film helyét meg tudtam mondani.....
szóval inkább egyedül megyek Jézuskázni..
macskanyu

Grétinek jobbulást, nekem is volt vmgy-om, tudom, milyen sz..r :(
neet
neet

Macska,
én rendszeresen kérdezgetek vásárlókat, hogy mi hol miért, mert olyan egyenruhában jár már mindenki... és olyan odaadóan pakolnak... :D :D :D
neet
neet

Gréti, jajj! Gyógyuljon hamar!

Macs :lol: :lol: :lol:

Indi, itten vagyok!
zanza

ÓÓÓÓÓÓÓÓ
Grétinek gyógyulást, és ++++++++++++ Lindinek is.....

Fibi,
mijaza masszázs matrac? :shock:
macskanyu

Grétinek szoritunk a mielöbbi gyogyulásért!!!!! szegényke :cry:

Macs,
én is multkor csak ugy tudtam bármit is beszerezni, hogy hugom is ott volt velünk (Árkádban), és a karácsonyfákat nézegették a folyoson addig, amig én nyomultam a 10 centi keskeny boltokban a tömegben :roll: különben esélyem sincs figyelni rá, hogy ne törjön össze vmit, meg hogy a táskám se lopják el, és még esetleg nézzek körül a polcon is.... 8)
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: