Jucus, smecta vagy sodioral és/vagy normaflore. (sodioralt Ficék használták legutóbb és nekik bejött)
és persze sok folyadék, kímélő kaja pici adagokban, egy kis sós keksz/ropi a sópótlásra, utána többet is iszik. lehet még izotóniás italt is adni, az gyorsan feltölti.
Fibi, megvagyunk, sajnos a krehács nagyon makacs, Istit még mindig nem lehet sehová se vinni emiatt, és szétbontja a lakást.
de persze zajlik az élet, készülünk a szülinapokra (péntek apa, vasárnap Isti) meg a karácsonyra is...
tegnapelőtt Istók beszorult a spájzba, mikor ott bújócskázott (egy polclap ledőlt a kamrapolc és a befelé nyíló ajtó közé, amit így nem lehetett kinyitni). Majdnem a tűzoltókat kellett hívni, de szerencsére rájöttem, hogy be kell törnöm a szellőzőrácsot (még jó, hogy ezen az ajtón épp volt ilyen), így fel tudtam emelni a polcot, miután leimádkoztam róla Istit, és ki tudtam szabadítani, de lett pár ősz hajszálam, és csuromvizesre izzadtam.
tegnap meg a Mikulásünnepségen voltunk, és nagyon boldog volt, ahogy megérkezett a Miki, azonnal odarohant hozzá (pedig ő lett volna úgyis az első, akit szólít, de nem bírt várni), símogatta, nevetett, táncolt-énekelt neki, beletúrt a zsákjába, még a csizmáját is le akarta húzni

átvette a kis csomagot, aztán szépen nyújtotta, vissza akarta adni

ezután meg nem lehetett elvonszolni se már a Mikitől, minden gyerek mellé odaállt és megtapsolta, ha verset mondtak, táncolt, ha énekeltek, segített a Mikinek átadni az ajándékcsomagokat, és legalább tizenöt lufit kidurrantott.
iszonyúan élvezte (a közönsége is, végig rajta szórakozott az egész társaság), és azóta is transzba jön, ha a tévében meglátja a Mikut
nekem is hatalmas nagy élmény volt, hogy ennyire boldog és önfeledt, alig láttam ki a szememen